www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Bogdan2m

Newcomers
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

3 Neutral

About Bogdan2m

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

2,770 profile views
 1. Bogdan2m

  Chitarist Caut Membrii Trupa Metal.

  Acum astora care nu aveti ceva mai bun de facut decat sa dati copy/paste la mesaje pt "n" topicuri, indiferent de stil sau cerinte, pt mine e clar ca nivelul de interes tinde spre 0, cel putin pt ce incerc eu sa fac. Sper sa fie ultimele mesaje de genul asta. Succes cu...orice credeti voi. Cu ocazia asta si UP.
 2. Bogdan2m

  Chitarist Caut Membrii Trupa Metal.

  UP! cu completare, ca mi-a fost atrasa atentia. Oras: Bucuresti Numai bine.
 3. Bogdan2m

  Chitarist Caut Membrii Trupa Metal.

  Scoasa la fel cu export din GP.
 4. Bogdan2m

  Chitarist Caut Membrii Trupa Metal.

  Am tot incercat sa inregistrez dar tot nu reusesc sa scap de delayul intre cantat si playback care ma incurca grav. Asa ca pentru moment, pana imi facu un pc cu windows xp cu care nu am avut problema asta, am dat export .wav din GP (sa ii dea un mic coi fata de un midi mai saracacios). Nu aruncati cu pietre pentru calitate sau artificiul facut cu export. Basist am gasit, dar mai caut pe cineva care si vrea sa compuna. Cum am spus si mai sus, indiferent de instrument/voce daca crezi ca e pentru tine asa ceva...up! https://www.youtube.com/watch?v=RA-O6tURHAo
 5. Bogdan2m

  Plată Ramburs Thomann

  Eu chiar am fost multumit de livrare. A fost cam asa, a venit curierul, mi-a predat produsul, am platit si dupa am facut verificarea. In caz ca era ceva in neregula, completam formular de returnare, tipul lua chitara inapoi si primeam banii inapoi prin virament bancar in contul meu. Cam asa cred ca functioneaza peste tot. Chitara a venit bine ambalata, in interiorul cutiei era scartaietoare puse la capete, eu am luat un flying V si eram putin ingrijorat de capete, avand o forma mai ciudata. Headstock-ul era invelit in folie cu bule si acoperit cu inca o cutie micuta. Grifful era sprijinit pe o scartaietoare pe la mijlocul cutiei. Si totul era invelit in folie cu bule. Apoi...cutia chitarii era invelita in cred ca cel putin 5-6 metri de folie cu bule mari, care mai departe era pusa in alta cutie mare unde statea fixa. In mare era acoperit cam din toate punctele de vedere.
 6. Bogdan2m

  Plată Ramburs Thomann

  Am cautat in mail sa vad, "Metoda de livrare: UPS Plata la Livrare". Nu-mi mai aduc aminte exact daca erau de la UPS sau nu, stiu ca am avut codul de urmarire al comenzii UPS si vedeam exact pana si la fiecare trecere de vama unde se afla. Si e posibil sa fi fost transportul complet efectuat de ei. Dar nu am avut niciun fel de problema.
 7. Bogdan2m

  Plată Ramburs Thomann

  Eu mi-am comandat chitara de pe Thoman si am platit 20 de euro transportul. Ar fi fost gratuit daca aveam comanda peste 400 cum zici si tu. Si da, am platit ramburs. Nu am avut alte costuri peste, decat o mica atentie la curier.
 8. Salut. Bogdan aici, 29 de ani, cant la chitara, nivel mediu de peste 10 ani si vreau sa pun fundatia unei trupe de metal. In principiu ma intereseaza sa gasesc o persoana pasionata de muzica la fel ca mine, indiferent de instrumentul cantat, cu care sa pun bazele unei trupe. In alte cuvinte, sa lucram impreuna la creatul pieselor, riffuri etc si in cazul in care se gasesc oameni pe parcurs cu care sa completam formula, punem pe tava si modificam/invatam/cream impreuna pe baza a ceva. Cred ca avand o baza de minim 2 persoane stabila se poate puna baza la ceva. Eu tot compun riffuri/parti dar cred ca o persoana talentata/inspirata poate sa vina cu completari si putem sa facem ceva. Ma intereseaza: - oameni pasionati de muzica. - oameni apropiati de varsta mea. - oameni cu capul pe umeri, seriosi. Si eu lucrez programul sclavului modern 9-18. Nu ma intereseaza: - drogati (am fost la repetitii unde prima problema era aprinderea unui joint si dupa 3 riffuri cantate in delay-ul fiecaruia, discutii despre cum o sa cheltuie bani cand devin faimosi). Poti sa bei/fumezi tigari cat vrei (asa fac si eu) dar nu-mi spune ca iti da inspiratie sau mai stiu eu ce...bla bla bla, nu ma intereseaza. - care-si aduc femeile/barbatii la repetitii (e un loc de creat/perfectionat, nu regulat/impresionat) - sculele pe care le ai, nu ai nevoie de scule de mii de $$$ sa compui ( eu unul 70% din timp tot pe chitara clasica cant) Sigur am omis destule dar asta e, nu fac compunere. Nu ma pricep la inregistrat asa ca o sa pun variante in format MIDI din Guitar Pro unde scriu piesele. Asa vedeti daca e pentru voi. Toate cele bune. Bogdan. 12.mid 5.mid
 9. Bogdan2m

  vând Alesis Dm6

  Poze, nu cea mai buna calitate. Dar tobele se pot proba in Bucuresti de doritori.
 10. Pret: 1200 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0728217206 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Salutare, Vand set de tobe electronic Alesis DM6, a fost cumparat tot de pe RGC, l-am folosit putin, nu sunt pentru mine tobele, iar de ceva timp sterg doar praful de pe el. O sa revin si cu poze.
 11. Bogdan2m

  Basist

  A creat colegul de apartament topic de pe contul meu. Anuntul e valabil doar ca-l inchid si-l va deschide el ulterior. Multumesc.
 12. Bogdan2m

  Basist

  basist cu experienta, caut trupa din Bucuresti sau alta localitate pentru evenimente private, nunti etc. 0727233664
 13. Bogdan2m

  Caut

 14. Bogdan2m

  Caut

×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.