www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Rares 'Reez' Branzoi

Newcomers
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucharest

Other Information

  • Gear
    Tobe Electronice Yamaha DTX 500 + tobe acustice Tama

Recent Profile Visitors

3108 profile views

Rares 'Reez' Branzoi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputation

  1. Ca sa raspund unor intrebari care se pun probabil destul de frecvent. Sunt tobar cu 4-5 ani de experienta (concerte, ceva inregistrari prin studio), am 31 de ani, sunt din Bucuresti si am setul meu complet de Tobe Tama ImperialStar (cu pedala dubla). Ca influente i-as putea mentiona pe cei din trupele mele preferate: Vinnie Paul(Pantera), Neil Peart(Rush), Nick Mason(Pink Floyd), Bill Ward(Black Sabbath), Matt Cameron(Soundgarden/ Pearl Jam), John Bonham(Led Zeppelin), Brann Dailor (Mastodon), Danny Carrey(Tool). As prefera sa ma pot dezvolta si perfectiona pe rock/ metal sau alte subgenuri/ramificatii(ex. classic rock/funk rock/ heavy metal/stoner metal/ progressive metal/ thrash metal/ grindcore/ djent etc.), dar sunt foarte deschis si ma pot adapta usor si altor propuneri pentru colaborari daca este vorba de ceva serios, intr-un stadiu avansat (chiar si pentru trupe de cover uri). Nu traiesc din muzica asa ca voi fi evident disponibil pentru repetitii doar seara, dar sunt foarte dedicat si am o foarte vasta cultura muzicala. Sper sa va ajute descrierea in formarea unei imagini de ansamblu Keep on rockin' in the free world! Rares.
  2. Ca sa raspund unor intrebari care se pun probabil destul de frecvent. Sunt tobar cu 4-5 ani de experienta (concerte, ceva inregistrari prin studio), am 26 de ani, sunt din Bucuresti si am setul meu complet de Tobe Tama ImperialStar (cu pedala dubla). Ca influente i-as putea mentiona pe cei din trupele mele preferate: Vinnie Paul(Pantera), Nick Mason(Pink Floyd), Bill Ward(Black Sabbath), Matt Cameron(Soundgarden/ Pearl Jam), John Bonham(Led Zeppelin), Brann Dailor (Mastodon), Danny Carrey(Tool). As prefera sa ma pot dezvolta si perfectiona pe rock/ metal sau alte subgenuri/ramificatii(ex. classic rock/funk rock/ heavy metal/stoner metal/ progressive metal/ thrash metal/ grindcore/ djent etc.), dar sunt foarte deschis si ma pot adapta usor si altor propuneri pentru colaborari daca este vorba de ceva serios, intr-un stadiu avansat (chiar si pentru trupe de cover uri). Nu traiesc din muzica asa ca voi fi evident disponibil pentru repetitii doar seara, dar sunt foarte dedicat si am o foarte vasta cultura muzicala. Sper sa va ajute descrierea in formarea unei imagini de ansamblu Keep on rockin' in the free world! Rares.
  3. Salut! S ar putea face un abonament pt studiu individual tobe (4 ore/sapt) preferabil dupa ora 18?
  4. Salut! Mai e valabil anuntul? Se poate face un abonament pt studiu individual tobe (3 ore pe sapt) dupa ora 18 preferabil?
  5. Salut! Mai este valabil pt studiu individual un abonament dupa ora 18?
  6. Salut! Sunt un tobar cu experienta de 4 ani very open minded, cu o foarte vasta cultura muzicala, deci cu siguranta sunt pasionat de tobe si de muzica in general, mi se pare foarte interesant ce faceti si as vrea sa incercam sa colaboram, daca va doriti. Keep on rockin' in the free world! Astept raspunsul vostru. Telefon: 0724 283 511
  7. Tobar cu experienta de 4 ani(atat live pe mai multe scene din Bucuresti,cat si compozitie,cu trupele Central Warehouse si Dirty Dog) caut trupa experimentata, in plina evolutie/artist blues-rock/ rock clasic/ rock progresiv / stoner/ metal in genul Pantera, Slayer, Tool, Mastodon, cu planuri serioase,pentru sustinerea unor concerte, compunerea unor noi piese muzicale (pot sa contribui si cu versuri). Am cantat destul de mult pe tobe acustice,dar eu am in casa doar niste tobe electronice Yamaha,pentru ca stau la bloc.Am o foarte vasta cultura muzicala si sunt deschis multor genuri,dar ca influente principale pot sa-i numesc pe urmatorii tobari: Nick Mason(Pink Floyd), John Bonham(Led Zeppelin), Ian Paice(Deep Purple), Carl Palmer(Emerson,Lake & Palmer), Bill Ward(Black Sabbath), Matt Cameron(Soundgarden,Pearl Jam),Danny Carey(Tool), Vinnie Paul (Pantera). Merg pe principiul ca doar prin originalitate si inovatie poti "evada" muzical si poti sa te definesti mai bine ca muzician,asa ca prefer sa fac cat mai putine cover-uri,poate doar daca sunt remodelate si redate intr-o maniera proprie,diferita. Keep on rockin' in the free world!
  8. Buna ziua, imi pot face un abonament pentru studiu individual tobe cu 2-3 repetitii pe saptamana a cate 2 ore, eventual dupa ora 18? Multumesc.
  9. Tobar cu experienta de 4 ani(atat live pe mai multe scene din Bucuresti,cat si compozitie,cu trupele Central Warehouse si Dirty Dog) caut trupa blues-rock/ rock clasic/ rock progresiv(in mod special) / stoner/ rock psihedelic experimentata, cu planuri serioase,pentru sustinerea unor concerte, compunerea unor noi piese muzicale (pot sa contribui si cu versuri). Am cantat destul de mult pe tobe acustice,dar eu am in casa doar niste tobe electronice Yamaha,pentru ca stau la bloc.Am o foarte vasta cultura muzicala si sunt deschis multor genuri,dar ca influente principale pot sa-i numesc pe urmatorii tobari: Nick Mason(Pink Floyd), John Bonham(Led Zeppelin), Ian Paice(Deep Purple), Carl Palmer(Emerson,Lake & Palmer), Bill Ward(Black Sabbath), Matt Cameron(Soundgarden,Pearl Jam),Danny Carey(Tool). Merg pe principiul ca doar prin originalitate si inovatie poti "evada" muzical si poti sa te definesti mai bine ca muzician,asa ca prefer sa fac cat mai putine cover-uri,poate doar daca sunt remodelate si redate intr-o maniera proprie,diferita. Keep on rockin' in the free world! Telefon:0724 283 511
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.