www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Dany86

Newcomers
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Other Information

  • Gear
    Chitara acustica Hohner, Chitara electrica Dean Vendetta 3.0, Chitara electrica Squier Stratocaster Hotrails, chitara electrica Ibanez Apex 2, Combo pe lampi 1x12 Extreme 50 Tone.

Recent Profile Visitors

2757 profile views

Dany86's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Salut! Sunt chitarist si caut in primul rand tobar, ulterior si basist, pentru proiect de alternative metal/progressive metal, cu deschidere si catre alte influente, bineinteles. Ca trupe de referinta: Deftones, Tool, Nothingface, Meshuggah etc. De asemenea, doresc sa experimentez cu acordaje joase, chitara mea fiind bariton cu 7 corzi, deci discutam de la Drop A in jos. Orasul este Bucuresti. Doritorii ma pot contacta prin PM.
  2. Am atasat un demo de al meu.Calitatea lasa usor de dorit, dar ca sa-si faca lumea o idee piesa 2 .mp3
  3. Sunt chitarist si caut tobar si basist pentru a forma trupa de hardcore/alternative-metal/experimental rock. Am mai activat in trupa Fjord(post-metal), cu care am si inregistrat un demo de 3 piese. Astept PM de la cei interesati.
  4. Revin cu o precizare. Daca exista vreo trupa care are nevoie de un chitarist pe filmul asta mai alternative-metal, industrial, experimental, psihedelic, stoner, etc , este binevenita sa ma contacteze pe PM. Ca sa mentionez si experienta muzicala, am mai activat in trupa Fjord, cu care am inregistrat un demo de 3 piese, se pot gasi link-uri pe pagina de facebook a trupei. Multumesc!
  5. Salut! Sunt un chitarist din Bucuresti si caut vocalist, basist si tobar pentru trupa de rock. Stilul ar fi alternative-metal, dar deschis catre multe influente, de exemplu, industrial, experimental, acustic,reggae, etc. La acest proiect s-ar mai putea altaura si un prieten de-al meu care este clapar. Printre influentele mele muzicale se numara: Deftones, Tool, Alice in Chains,Soundgarden, Rage Against the Machine, System of a Down, Sevendust, Korn, Machine Head, Sepultura, Pantera, Helmet, Led Zeppelin, Black Sabbath Kyuss, Queens of the Stone Age, Jane's Addiction, Smashing Pumpkins, Limp Bizkit, Nine Inch Nails si multi altii, sunt prea multi ca sa-i enumar pe toti Pot fi contactat pe PM, in cazul in care se gasesc doritori.
  6. salut, cumpar egalizator boss ge-7, preferabil din bucuresti. daniel_antonio_s@yahoo.com, mail si mess sau PM
  7. Chitaristii care m-au influentat si inca ma influenteaza ar fi: Adam Jones (Tool), Tom Morello (RATM, Audioslave), Stephen Carpenter (Deftones, Kush) , Wes Borland, Jerry Cantrell etc. v-ati prins voi
  8. Salut ! Vad ca sunt persoane care cred ca lampile facute in URSS ar fi proaste sau nu stiu cum. Gresit !! Sunt cele mai bune lampi, facute pe baza de tehnologie militara. Tarile ex sovietice si din fostul bloc Estic sunt renumite pentru calitatea lampilor fabricate.
  9. Hmmmm, eu am un amp ok, un combo facut de Andrei Tone, dar daca as avea bani mai multi ashea, mi-as lua un Bogner Uberschall +cabinet Bogner si o chitara Mcnaught: http://www.mcnaughtguitars.com/phoenix_rising.html sau http://www.mcnaughtguitars.com/vintage_single_cut.html. Sau un ESP Stef B-8
  10. Si mie imi place Matt Bellamy, e un chitarist inovator, in genul lui Tom Morello, care iarasi imi palce foarte mult. Vad ca lumea pe-aici mentioneaza numai chitaristi "clasici" si foarte multi shredderi, uitand ca exista si chitaristi mai "atmosferici" si ami inventivi. Vad ca nimeni nu zice nimic de Adam Jones, sau de Jerry Cantrell sau doamne fereste, Steph Carpenter. Al di Meola mi se pare iarasi un chitarist si un muzician fenomenal
  11. suna super amp-ul Eu repet cu trupa mea chiar la Paul Sima si am cantat pe un amplificator high gain Vio tube amp si pot spune ca suna bestial.
  12. nu man, nu ma tenteaza, nu ma bag in trupe de cover-uri. P.S : Nu caut trupe de cover-uri.
  13. Prietene, mai usor cu banii pe care vrei sa ii faci din muzica, asa brusc. Topic-ul pe care l-ai deschis si modul cum este scris nu o sa-ti aduca in nici un caz doritori de colaborare.Mai baga la cap din raspunsurile pe care le-ai primit si ai grija ce mai debitezi pe-aici.
  14. Nu conteaza foarte mult sa ai experienta, dar daca ai voce si vrei sa te dezvolti si sa experimentezi, e perfect. . Da-mi un PM cu id-ul tau de mess, si mai vorbim
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.