www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

boondak

Active Members
 • Posts

  222
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

boondak last won the day on January 4 2022

boondak had the most liked content!

1 Follower

Profile Information

 • Location
  bistrita

Other Information

 • Band
  prefix 990,dobo acoustic project, the boulevard,7 pasi

Recent Profile Visitors

16644 profile views

boondak's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

 • Reacting Well Rare
 • Conversation Starter
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Dedicated Rare

Recent Badges

219

Reputation

 1. Vand chitara electroacustica Godin A6 ultra produsa in 2007 in Canada. Este un instrument echipat cu un sistem piezo undersadle dar si cu o doza magnetica care se pot folosi atat separat cat si impreuna. Semnalul celor doua doze se poate regla si combina in functie de nevoi cu ajutorul eq-ului cu trei benzi de la sistemul piezo si cu doua benzi al dozei magnetice, fiecare dintre ele avand si un reglaj de volum. De asemenea chitara beneficiaza de iesiri separate pentru fiecare doza, daca se doreste amplificarea separata a semnalelor. Daca se foloseste un singur sistem de amplificare si un singur cablu atunci iesirea de sus transmite semnalul combinat al celor doua doze. Starea tastelor este foarte buna asa cum se poate observa si din fotografii. In cei 16 ani de existenta chitara a primit mici urme de folosire urme de folosire dar nimic foarte serios. Cheitele sunt cu locking si nu sunt cele originale .Chitara este reglata pentru corzi de 10-16. Sisemul midi roland GK2 care se afla momentan montat pe chitara se poate vinde impreuna cu chitara , daca se doreste sau se poate demonta. Pretul afisat este valabil doar pentru chitara. Accept schimburi cu echipamente de chitara mai ieftine si diferenta de bani.
 2. Vand un Boss ce inglobeaza efecte de reverb foarte bune plus moduri combinate cu delay, modulatie si shimmer. Se poate conecta stereo si are posibilitatea de atasare a unei pedale de expresie. pret 600 Poza e generica de pe net. O sa adaug si poze cu obiectul real. Este ca nou. pretul este negociabil. https://www.zeedoshop.ro/45754-thickbox_default/boss-rv-6.jpg
 3. Vand pedala de wah made in USA facuta de Morley petru George Lynch. Este un wah optic cu auto off pentru cei care nu sunt familiarizati cu wah-urile Morley. Asta inseamna ca nu are un switch ci se activeaza prin simpla miscare a pedalei , dezactivandu-se in momentul in care pedala revine la pozitia de baza. Soundul este foarte interesant deoarece are si un mod WOW care prin apasarea unui switch muta zona de frecvente in care actioneaza si este foarte potrivit pentru high gain. De asemenea mai are un switch care activeaza o frecventa fixa ce se poate stabili dintr-un potentiometru. Este cam tot ce poti cere de la o pedala de wah construita din tabla groasa ce poate rezista fara probleme unui razboi atomic. Pret 750 de lei
 4. boondak

  Sabverott picks

  Sabverott este o marca de pene care se fac la Brasov. Sunt facute fain , prezentate fain iar oamenii din spatele brandului sunt foarte de treaba si sunt si artisti pe deasupra. Nu am nici o treaba cu brand-ul, nu promovez , nu vand etc. Am facut un fel de review pentru ca am considerat ca merita sustinere.
 5. Amplificator de pedalboard sau solutie completa pentru chitaristi care s-au saturat de carat. Duce lejer repetitie cu toba rece iar live ai acelasi sunet de fiecare data. Pretul este negociabil.
 6. Vand un chorus Aria CH10 made in japan. Deosebil la acest chorus este ca are doua controale de RATE care se pot a alege alternativ. Se vand intre 80 si 100 de E. Pretul meu este 300 fix. Accept schimburi cu pedala de overdrive.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.