www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

boondak

Active Members
 • Content Count

  220
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

208 Excellent

About boondak

Profile Information

 • Location
  bistrita

Other Information

 • Band
  prefix 990,dobo acoustic project, the boulevard,7 pasi

Recent Profile Visitors

14365 profile views
 1. Vand JBjb single coil sized humbucker , pozitia bridge. schimb cu humbucher normal,cu cover de preferat.
 2. schimb cu chitara mai ieftina plus diferenta.
 3. se poate readuce si la configuratia standard SSS iar pretul este negociabil
 4. Vand Marshall DRP-1, preamp made in UK, unul dintre primele dispozitive de direct recording. Este un preamplificator pe tranzistori similar cu cele din seria Valvestate, fabricat la inceputul anilor 90. Are doua canale clean / drive care se pot comuta printr-un mini switch, eq pe trei benzi, line level responsabil cu volumul pe iesirea de cabsim, gain, si un master volume care schimba caracterul sunetului in functie de nivel, simuland comportamentul unui etaj final. Are montata si o iesire XLR pe care am folosit-o in locul iesirii cabsim pe jack, direct in mixer. Nu suna ca un IR dar se poate folosi si asa. Eu l-am folosit in ultima vreme ca preamp clean intre pedale si IR loader, ca in pozele de mai jos. nu ma intereseaza schimburi.
 5. Vand Gt500 de la Fulltone, un producator american care nu mai are nevoie de prezentare. Pedala are doua parti distincte care se pot folosi in orice ordine prin simpla accesare a unui switch. Daca vreti mai multa saturatie pe distortion atunci se pune boosterul in fata distortion-ului. Daca vreti un boost de volum pentru solo atunci se pozitioneaza boosterul dupa distortion. Partea denumita "distortion " este de fapt mult mai aproape de "overdrive" ca textura, eq -ul cu trei benzi facand posibila obtinerea unei varietati foarte mari de sunete. Constructia montajului este pe Fet-uri de aceea comportamentul este foarte apropiat de un preamp pe lampi. Vocea este una de inspiratie Marshall, eq-ul este foarte sensibil, reglajul de medii fiind "arma secreta" a acestui efect. In fata unui amp clean bun suna ca un Marshall fortat serios. Suporta tensiuni de alimentare intre 9 si 18 V , tensiunea afectand de asemenea comportamentul si sunetul pedalei. pretul este usor negociabil si nu ma intereseaza nici un fel de schimb.
 6. Vand un Fender strat american standard fabricat in 97. Dozelor Texas Special le-a fost adaugat si un minihumbucker Seymour Duncan JB jr. Mini switchul schimba intre SD si doza fender de la bridge adica se poate opta intre configuratiile sss si hss . Cheitele sun schimbate cu unele vintage style aurii, intentia celui care a facut modificarea a fost sa se apropie cat mai mult de SRV strat. Lacul de pe spatele gatului a fost indepartat, lemnul fiind tratat ani multi cu ceara. In urma aceste operatiuni a rezultat un gat un pic mai subtire decat un standard normal. Starea este una buna avand in vedere varsta, tastele sunt ok, urmele de pe cor sunt in zone putin vizilibe si nu foarte evidente. Chitara se poate livra cu case sau cu husa , la pret diferit, desigur. La schimb as putea fi interesat de un telecaster corect evaluat.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.