www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

autumnal hysteria

Active Members
 • Content Count

  48
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

42 Excellent

About autumnal hysteria

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Bistritz

Other Information

 • Band
  -
 • Gear
  Chitara: Chapman ML-1 TB
  Pedalboard: Hardwire Cm-2 Tube Overdrive, Valeton CH-10, Boss DD-3, Big Muff Ram's head clona, Clapton Mid booster pedal.
  Amplificare: Laney VC30

Recent Profile Visitors

5,372 profile views
 1. autumnal hysteria

  vând [EXPIRAT] Ibanez AW65ECE-LG

  Oare ai putea sa postezi cateva poze?
 2. autumnal hysteria

  vând Ibanez SA120

  700 UP!
 3. autumnal hysteria

  vând Ibanez SA120

  Accept schimburi cu Electro-Acustica (Yamaha, Ibanez, Epiphone etc)
 4. autumnal hysteria

  vând Strap locks pentru chitara

  poze?
 5. S-a dat. Se poate inchide. Multumesc RGC!
 6. autumnal hysteria

  Ibanez SA160 sau Epiphone LP standard?

  Salut, am eu un SA120 dacă te interesează. Sent from my SM-G920F using Tapatalk
 7. autumnal hysteria

  cumpăr Doze Seymour Duncan

  Doza de bridge nu mai caut, raman in continuare celelalte pozitii mid si neck . Caut in continuare in special SD Little 59 Strat Neck Negru Splitabil si Custom Stack Plus Strat pentru mid.
 8. autumnal hysteria

  vând Ibanez SA120

  Ibanez SA120 - 800 RON Corp din mahon, tastiera rosewood, 22 de freturi medium, Sat Pro Tremolo Bridge (setat floating), corzi 10-48 Dunlop Heavy Core in Eb Standard se poate seta si in drop D, iar pentru E standard recomand corzi 10-46, low-action. Doze IBZ AH5 neck si AH6 bridge. Fretboardul a fost curatat si hidratat cu lemon oil. Se poate livra in Cluj sau in Bistrita. Nu garantez starea setupului dupa transportul cu curierul dar pot garanta o ambalare foarte buna in cazul in care trebuie sa trimit in tara. Are un mic ding in lac pe marginea superioara (se poate observa in poze), dar nu afecteaza cu nimic functionalitatea instrumentului. Instrumentul nu prezinta alte semne de uzura fizica sau tehnica. Pretul este usor negociabil.
 9. autumnal hysteria

  vând [EXPIRAT] Aria Pro 2

  Ai PM!
 10. autumnal hysteria

  Sfat achizitie interfata audio

  M-am jucat cu un SOLO in Amplitube 3 si aveam latenta de nu puteam sa frazez nimic fiind obisnuit cu atack/response-ul de pe amplificatorul cu lampi efectiv ma simteam ciung chiar si cu o latenta "acceptabila". Sigur asta nu inseamna ca SOLO-ul este o interfata proasta, este foarte posibil sa fi avut nevoie de ceva drivere reinstalate si conteaza foarte mult si ce soft pentru redarea VST-urilor folosesti. Am incercat EzMix, Amplitube 3, Revalver 4. Cele mai bune rezultate le-am obtinut in ReValver. In Amplitube cu cat puneam mai multe efecte in chain cu atat imi crestea latenta. (PC: i5 gen2 OC / 12 GB ddr3 / Win10)
 11. autumnal hysteria

  cumpăr Orange Micro Dark

  Cumpar - Amplificator ORANGE Micro Dark Head - 20W Astept ofertele pe privat sau la telefon.
 12. autumnal hysteria

  Sfat achizitie interfata audio

  Steinberg UR22 merge mana in mana cu Cubase deoarece au aceeasi mama/tata dar trebuie atentie la versiune, pentru ca au scos Mark II care are optiunea de alimentare separata si prin USB. http://magazinuldemuzica.ro/Steinberg-UR22-MK2-_-73820.html
 13. autumnal hysteria

  Sfat achizitie interfata audio

  Nu văd de unde ai dedus tu că sunt păreri gratuite. Și dacă este de ajutor userului, da are rost să argumentezi, altfel nu te obosii să răspunzi la fel de gratuit. Te-ai legat de niște rahaturi și puteai să ignori fără nici o problemă postul dacă nu îți asumi mai departe rolul de smart-ass. Despre Interfețele Behringer mai este un post aici pe forum în care membrul nostru respectabil Karpi ne-a dat un exemplu explicit pentru care Behringer sunt o pierdere de vreme din pricina driverelor și a compatibilității. Pe lângă faptul că omul nu are nevoie de 204 și s-ar descurca excelent cu 202 dacă decide să meargă low-budget. În schimb la Scarlett nu i-am recomandat 2i2 pentru că îi lipsește butonul de PAD care îl poate ajuta în cazul chitarelor cu doze high output sau orice semnal cu impedanta mare. Și 2 Scarlett 2i2 și Solo nu au balanced monitor output. Mare om, mare cunoscător, te-ai plictisit tare astăzi sau doar așa te-ai gândit cum să faci să bagi bota în viespar. Încă odată nu ai adus nici un aport pozitiv thread-ului așa că scutește-mă de explicațiile tale de VIP.
 14. autumnal hysteria

  Sfat achizitie interfata audio

  Haters gonna hate. Te rog să îl ajuți tu pe om dacă te dai mare deștept. Pe om îl interesează plăcile pe USB, therefore orice alte explicații în plus despre Thunderbolt și Pcie sunt inutile. Nu vorbea nimeni de o placa Behringer anume eu i-am expus varianta cea mai ieftină pe care nu i-o recomand. Hai dă-te cu beșinile de hater pe alt forum, că de spălați pe cap cu oțet de mere ne-am plictisit. Tot ce ai făcut e să-mi ataci postul fără vreo argumentare, ceea ce nu ajută pe nimeni și nu e deloc constructiv. Sti cum e vorba aia dacă n-ai nimic folositor de zis mai bine data viitoare te abții.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.