satira

Newcomers
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

0 Neutral

About satira

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Google Maps

Other Information

 • Scule
  Chitara Jackson KE2 Kelly fara floyid rose. si amp Mustang 1

Recent Profile Visitors

338 profile views
 1. (IASI) Guitarist looking for musicians

  PM ME SIR!!
 2. Tobosar Bucuresti

  salut! caut sa infiintez o trupa de metal si sunt tot din bucuresti, daca vrei suna-ma la 0770499190
 3. Chitarist, caut trupa

  salut! mai esti disponibil? caut membri
 4. [Caut] Trupă Funk/Groove Rock/Metal

  de unde esti?
 5. Tobosar/Bassist caut trupa Metal moderna Bucuresti

  salut! mai esti valabil?
 6. Caut Trupa de metal in BUCURESTI

  astept boiii
 7. Vocalista, caut trupa metal Bucuresti

  Pe mine ma intereseaza sa caut oameni. Si eu am postat un anunt cum ca as vrea sa infiintez o trupa de metal. In cazul in care vrei sa te ascult sa vedem cum ne potrivim il las nr meu de telefon 0770499190.
 8. Salut, eu sunt Alex. Sunt interesat sa infiintez o trupa de metal. Chitaristul meu preferat e Dimebag si aspir la a canta la magnitudinea lui (sa nu se confunde gen ca el), dar am si influente de la Zakk si J. Hetfield. Tare mult as vrea sa reusesc sa gasesc in sfarsit niste oameni care prefera genul asta de muzica. Imi place in mod special sa creez si sa fac solouri la chitara. Pot si chestii pe clean pentru vreo balada ceva din cand in cand ca mere. Daca esti serios/serioasa atunci hai sa incepem. Ma poti suna la: 0770499190
 9. Caut trupa de metal din Bucuresti

  Salut! Uite aici uita-te la primele 3 minute doar Contactează-ma ‭‭+40 (770) 499 190‬‬ aici doar primele 3 minute Da-mi mesaj ‭‭+40 (770) 499 190‬‬ daca e pe wazzap cu ss la mesajul trimis ca sa stiu ca ești tu
 10. Caut trupa de metal din Bucuresti

  Te interesează?
 11. Salut, eu sunt Alex. Sunt interesat sa infiintez o trupa de metal. Chitaristul meu preferat e Dimebag. Am si influente de la Zakk si J. Hetfield. Tare mult as vrea sa reusesc reusesc in sfarsit niste oameni care prefera genul asta de muzica. Imi place in mod special sa creez si sa fac solouri la chitara. Pot si chestii pe clean pentru vreo balada ceva din cand in cand ca mere. Daca esti serios/serioasa atunci hai sa incepem. Pm me.
 12. Salut, eu sunt Alex. Sunt interesat sa infiintez o trupa de metal. Chitaristul meu preferat e Dimebag. Am si influente de la Zakk si J. Hetfield. Tare mult as vrea sa reusesc reusesc in sfarsit niste oameni care prefera genul asta de muzica. Imi place in mod special sa creez si sa fac solouri la chitara. Pot si chestii pe clean pentru vreo balada ceva din cand in cand ca mere. Daca esti serios/serioasa atunci hai sa incepem. Pm me.