www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

bogdan_rock's

Newcomers
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

0 Neutral

About bogdan_rock's

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Gear
  Fender lite ash tele, Ibanez valbee, home made 212 cab powered by celestion, ts808, TcE reverb, etc..
 1. Cumpar procesor Vox Tonelab EX. Astept oferte pe PM. Multumesc
 2. Pret: 1 RON Localitate: Bucuresti Contact: bogdan.costea@icloud.com Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi As dori sa cumpar 2 difuzoare de banda larga de 10"/12" RFT (L3401, L3402, etc) sau PHILIPS whizzer. Ma intereseaza difuzoare vechi dar in stare buna de functionare. Le vreau pentru un proiect audio asa ca sunt interesat doar de acest gen de difuzoare. Astept oferte. Contact pe pm sau bogdan.costea@icloud.com. Eventual ve-un cub sau boxa Vermona.
 3. Valabil in continuare! Pretul scade la 480 RON. Valabil! 470 RON
 4. Vand urmatoarele, numai impreuna: - TC Electronic Hall of Fame, achizitionata in octombrie 2012 - cutie, garantie, acte, etc. - alimentator Behringer PSU-SB - 9V 100mA, - Patch cable Ibanez HAC08LL - 0,24m. Toate sunt ca noi, folosite in casa de cateva ori. PRET: 500 RON Contact: Bogdan 0735 950 638
 5. bogdan_rock's

  [taburi]Travka, Coma, Acvila....

  Uite aici un site....nus,poate l-ai gasit si u...are cate ceva din c cauti u......
 6. bogdan_rock's

  poate ma puteti ajuta...

  din bucuresti.......cred ca ti-ar fi recunoscator.....ma gasesti p mes... bogdan_ro_c
 7. bogdan_rock's

  poate ma puteti ajuta...

  Sal tuturor!!! numele meu este bogdan si vreau sa fac un bine cuiva, ajutandu-l sa-si construiasca o chitara d la zero... Momentan are numai o doza simpla p care i-o voi da saptamana viitoare..... D c postez acest anunt?pt ca toti am fost la un moment dat ca el,la inceput .... Am nevoie d ceva piese,aproape toate d fapt:))(un corp de chitara cu tot cu grif,poate niste cheite,poate un cordar) p care tot le ocoliti prin casa..... Haideti sa-l ajutam sa .....multumesc anticipat.....dau o bere oricui sare cu ceva....nu e mult,da nici eu nu imi pot permite prea multe:))
 8. nu sunt complicat de pus...daca vrei ti le lipesc eu...problema e k tre' sa respecti valorile pieselor.....si swichul...daca nu ai la fel ca in schema..ai putin de gandit(putin mai mult:)))...calitatea lipiturilor,calitatea fludorului...manilor!!!!(nu vorbiti din auzite)....ati cablat voi vreo chitara si nu a sunat ok?...eu zic ca poti s-o cablezi si u...ti-am zis...daca vrei,t ajut.. lol...eu abia acum m-am uitat la data cand a fost postat.....) sa fiu eu sanatos cat a cantat chitara aia cu dozele ei noi:))
 9. bogdan_rock's

  [taburi]Phoenix

  sarba in caruta(ciocarlia)......daca o face cineva(la tab ma refer )....o vreau si eu...o caut de mult.....nu am gasit nici macar partitura(cred ca asa ii zice) originala(aia a lui porumbescu).....daca ma puteti ajuta,macar cu partitura,dati-mi si mie un mail p bogdan_ro_c@yahoo.com...multzam!
 10. bogdan_rock's

  Phoenix-sarba...

  dami-l si mie pls....il caut d mult...am incercat si eu s-o scot dupa ureche....da nu imi iese mai nimik:))...bogdan_ro_c@yahoo.com.....ms mult mane!!!!
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.