Alin Rosulescu

Veteran
 • Content Count

  282
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

288 Excellent

About Alin Rosulescu

 • Rank
  Veteran

Profile Information

 • Location
  Pitesti

Other Information

 • Band
  N/A
 • Gear
  Chitari: Epiphone Custom Shop Richie Faulkner, Epiphone Custom Shop 1984 Explorer, Schecter Omen Extreme 6, MusicMan Silhouette, Ibanez AEG10NII NT, Gibson LP 2017 Tribute T, Gibson SG 60's Tribute, Epiphone Custom Shop Bonamassa Goldtop, PRS SE Tremonti Custom, PRS SE Custom 24, Fender MIM '95, Hamer Vector XT Series (w Seymour Duncan SH - 6 B&N), Vintage V100 Arctic White (w Seymour Duncan JB&Jazz), Yamaha TRBX304 BK, Takamine GD93CE, Hora Irish Bouzouki Concert, Hora Mandola EQ.
  Efecte:Line6 Helix LT
  Amp: Laney Ironheart 112
  Clape: Yamaha DGX 650, Korg Krome61.
  Tobe: Alesis DM6.

Recent Profile Visitors

14,658 profile views
 1. Iau in calcul si o elctroacustica de valoare similara.
 2. Iau in calcul si un eventual schimb cu o electroacustica de valoare similara.
 3. Salutare, Schimb amp-ul din anuntul asta : cu o chitara electrica de valoare similara: L-am luat de nou, acum 6 luni cu 2.900 RON. I-am schimbat dif-ul cu un Celestion (nou) si l-am folosit numai la repetitii, cred ca in total vreo 20 de ore. Cum mi-e lene sa il car dupa mine, am observat ca Helix-ul imi este mai mult decat sufficient. In total valoarea de achizitie a fost de appx. 3.400 RON (amp + dif) M-ar interesa in principiu: Fender S-S-S, Ibanez Premium, Epiphone Zakk Wylde in stare perfecta. Sunt deschis si la alte propuneri, asa ca putem discuta. Zi faina, A.R.
 4. M-ar interesa si un schimb cu o chitara elextrica de valoare similara (ex: Fender SSS, Ibanez Premium, Epiphone Zakk Wylde,...)
 5. Revine la vanzare, pret fix si fara schimburi.
 6. Alin Rosulescu

  vând [EXPIRAT] Korg Krome 61 Mint Condition

  Salutare, Pentru ca am nevoie de $$$ pentru o chitara pe care mi s-a pus pata, scor la vanzare un synth Korg Krome 61. L-am luat de nou si este inca in garantie pana in primavara viitoare. Nu are nicio problema, nici estetica si nici functionala. Clapa vine cu un soft case Korg si cu o husa de protectie. Pentru cine vine personal sa ia chitara ofer cadou si un stativ pt 2 clape. Poze:
 7. Salutare, Am aceasta chitara inca din 2008, fiind a doua chitara electrica cumparata de mine. Am luat-o de noua, din magazin si in timp i-am pus un set de Seymour Duncan SH6 - Distortion Mayhem. Chitara a fost cantata foarte putin (cateva repetiti isi un live in 2012), cel mai mult stand in casa, in husa sau in stand. Nu are zgarieturi, ciobituri, sau orice alte defecte de ordin estetis si-sau functional. Are corzi relativ noi si este setata pentru actiune joasa. Din cate imi aduc aminte are corp de arin (alder) si grif din artar (maple) cu tastiera palisandru (rosewood). Vine cu husa originala Hamer. Nu ma intereseaza schimburi, deoarece am pus ochii pe o anume chitara editie limitata si acum strang $$$ . Cu aceasta chitara am inregistrat cover-ul de aici, dar atunci avea doze stock: Poze:
 8. Nu mai sunt interest de schimburi.
 9. M-ar putea interesa la schimb un Ibanez Premium HSH. Sent from my SM-G930F using Tapatalk
 10. Salutare, Ampul este nou, fiind cumparat de la un magazin online in urma cu 3 luni. Dif-ul a fost schimbat cu un Celestion G12T-75 nou nout (am si dif-ul original HH, pe care il dau gratuit impreuna cu amp-ul). Nu are niciun defect estetic si/sau functional si nu cred ca are mai mult de 15 ore de functionare. Este un amp high-gain cu 3 canale cu care se pot obtine tonuri foarte variate. Are 30W, dar printr-un pot se poate atenua pana la sub 1W. Specificatii: Power RMS : 30 Watts Inputs : 1x Jack Channels: 3 (Clean, Rhythm & Lead) Equalisation: Bass, Middle & Treble with Pull-Push EQ shift on each Master presence control: Overall TONE Boost switch: Footswitchable PRE BOOST Preamp valves: 4x ECC83 Output Valves: 2x 6L6 Class: Class AB Reverb: Laney designed Digital reverb Footswitch: FS4-IRT supplied as standard - switches Channel, Clean, Reverb & Pre Boost Speaker connections: 8 Ω socket MP3 Input: YES FX Loop(s): Yes: variable level FX loop Output Attenuation: VARI WATTS feature Impedance: 8 Ω Drivers: 1x HH Custom Designed 12" driver - schimbat cu Celestion Baffle : Angled Baffle Cabinet design Straight fronted DI Socket Yes: Selectable - Dry or Amped Weight: 20.5 kg Dimensions (mm) Unit dimensions for int. case: 473 x 578 x 288 (H x W x D) Nu ma intereseaza niciun fel de schimb. Amp-ul a costat 2.950 RON iar dif-ul nou 400 RON. Pretul meu este FIX 2.500 RON. Nu ma grabesc sa il vand. Zi faina! A.R.
 11. Alin Rosulescu

  vând [EXPIRAT] Ibanez Artcore AK85 DVS-12-01

  800 RON
 12. Salutare, Am primit aceasta chitara in urma unui schimb facut recent. Este din seria Artcore de la Ibanez si dupa cate am gasit pe net ar fi fost fabricata in 2004 si este in stare foarte buna pentru varsta pe care o are. Este perfect functionala iar urmele de uzura sunt date de urme fine de la unghii pe pickguard si in jurul pot-urilor si de ruperea unui inel de plastic de la o cheita (se vede in poze) - nu afecteaza in niciun fel acordajul si/sau sunetul si se poate repara usor. Are corzi noi .10-.46, a fost curatata si intonata, fiind gata de cantat. Nu ma intereseaza schimburile si as prefera sa o predau personal in Pitesti. Zi faina! A.R.
 13. Alin Rosulescu

  vând [EXPIRAT] Epiphone Sheraton II Pro Nat NOU

  s-a vandut
 14. Salutare, Acum 3 luni am achizitionat aceasta chitara pentru ca eram foarte curios sa vad daca ma pot obisnui cu forma si marimea ei. E luata de noua de la un magazin online. Este o chitara foarte bine construita, nu are niciun fel de defect si a fost cantata doar in casa si foarte putin. Destul de repede mi-a fost clar ca nu o voi lua la repetitii sau cantari. Este perfecta pentru blues/jazz. Pretul in magazin este undeva la appx. 2.500 RON. Pretul meu este fix 2.000 RON si nu ma intereseaza niciun schimb. Chitara poate fi vazuta/testata in Pitesti. Nu trimit prin curier pentru ca nu am in ce sa o ambalez (am aruncat cutia in care a venit). Specificatii: Body Wood: Laminated Maple Top Wood: Laminated Maple Neck: 5-pc Hard Maple/Walnut Laminated Neck Shape: 1960's SlimTaper™ Neck Joint: Glued-in, set Scale: 24.75" Fingerboard: "block and triangle" inlays/Pearloid and Abalone Fingerboard Radius: 12" Nut: Graphtech® NuBone XL Nut Width: 1.68" Frets: 22 medium jumbo Binding Top: 5-ply (Ivory/Black) Back: 1-ply (Ivory) Neck: 5-ply (Ivory/Black) Headstock: 5-ply (Ivory/Black) "f" Holes: 1-ply (Ivory/Black) Headstock: Vintage "Large Clipped Ear" with Mother of Pearl "Vine" Inlay Neck Pickup: ProBucker-2™ (versiunea Epiphone a legendarei Gibson Burstbucker2) Bridge Pickup: ProBucker-3™ (versiunea Epiphone a legendarei Gibson Burstbucker3) Controls Bridge Volume with coil-splitting Neck Volume with coil-splitting Bridge Tone Neck Tone Bridge: LockTone™ Tune-o-matic Tailpiece: StopBar Truss Rod Cover: 2-ply; (Black/White); Vintage "E" in White Hardware: Gold Machine Heads: Grover® Rotomatics™, 18:1 ratio
 15. Alin Rosulescu

  vând [EXPIRAT] Jackson DK2M PRO Dinky White MIJ

  Vanduta Sent from my SM-G930F using Tapatalk