www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Alin Rosulescu

Veteran
 • Posts

  291
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

Alin Rosulescu last won the day on December 15 2023

Alin Rosulescu had the most liked content!

Profile Information

 • Location
  Pitesti

Other Information

 • Band
  N/A
 • Gear
  Chitari: Mult prea multe...
  Efecte: Kemper

Recent Profile Visitors

19356 profile views

Alin Rosulescu's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • Dedicated Rare
 • Very Popular Rare
 • Conversation Starter
 • Reacting Well Rare
 • First Post

Recent Badges

407

Reputation

 1. Acest model este o serie limitata de 1000 de bucati, copie a modelului Gibson pe care Joe il folosea acum ceva vreme. Este modelul Epiphone cel mai apropiat de Gibson, atat din punct de vedere al constructiei cat si al componentelor. In ultima poza, este un document cu descrierea completa. Pe scurt, vorbim de corp de mahon cu maple cap, fara weight relief (deci o chitara destul de grea), grif din mahon - deep set, rosewood fretboard, chei Groover, doze Gibson Burstbucker 2 si 3, electronica cu componente premium. In plus, vine cu straplocks, case si certificat de autenticitate semnat de Joe Bonamassa. Anul fabricatiei este 2011. Nu ma intereseaza schimburi iar pretul este FIX. O vand pentru ca mai am 2 Gibson-uri LP si un SG iar Epi-ul sta in case. Pe Reverb se vinde cu 800 - 1100 Eur iar eu cer pe a mea 3.500 Ron (appx. 700 Eur), adica un pret foarte corect. As prefera predare personala in Pitesti/Bucuresti, dar pot trimite si prin curier.
 2. Pretul scade momentan la 2.400 ron si nu ma mai intereseaza schimburi
 3. A fost chitara mea principala in 2020-2021, perioada in care am activat intr-o trypa acustica. Am cantat cu ea si pe scene mici si in cluburi si pe scene de festival. A facut fata cu brio si nu am avut nevoie de altceva. Cum trupa nu mai este, chitara a ajuns sa stea in husa originala (de clitate foarte buna - spre softcase), neatinsa. Asa ca long story short, se vinde sau se schimba cu o electrica. Ca modele m.ar interesa ceva HSS (Fender, Yamaha, Schecter....), Epi LP Special model inspired by Gibson, ceva semi-hollow... sunt deschis la variante. Specificatii pentru Yamaha: Body shape: Parlor Bottom and sides: Mahogany Top: Solid spruce Nato neck Rosewood fretboard: (Dalbergia latifolia) 20 Frets Fret width: 43 mm Scale: 600 mm Pickup: System70 Transacoustic Preamp + SRT Piezo (Reverb and Chorus) Die-cast chrome tuners Colour: Natural Includes gigbag https://youtube.com/watch?v=2PBMf1ubNkY&si=4-QGbVL8YwnD4kq1 Prefer predare personala in Pitesti/Bucuresti sau imprejurimi.
 4. Cu parere de rau (dar colectia e deja prea mare pentru cat mai cant eu) ma despart de una din cele mai bune chitari pe care le.am avut. Chiar daca este facuta in China, calitatea constructiei este una de top iar componentele sunt de cea mai buna calitate, multe din ele fiind folosite de Gibson pentru modele mult mai scumpe. Din toate LP.urile care mi.au trecut prin mana, suna cel mai aproape de un Gibson autentic. Mai jos regasiti descrierea instrumentului si a componentelor folosite. Pretul este fix si nu ma intereseaza schimburi (poate m.ar interesa ceva semi hollow, un Epi Zakk Wylde dar ramane de vazut). Pe Reverb se gasesc 3 exemplare de vanzare, cu preturi intre 900k si 1300k EUR. Chitara are uzura normala pentru un instrument de 12 ani. Vine cu straplocks, case, certificat. Pentru ca ceva nu e in regula cu site-ul si nu pot atasa niciun fel de poza aici, voi trimite pe whatsapp poze oricui este interesat. Inspired by an original mid-'50s Goldtop, the Epiphone Joe Bonamassa Limited Edition Les Paul is the Epiphone version of the Gibson Custom Shop model made for the modern blues artist. This guitar is distinguished by other Epiphones by the inclusion of a pair of Gibson BurstBucker pickups, genuine Grover tuners, and a unique black plastic and mixed-color knob hardware package. These guitars were made in a limited batch of 1,000 which included a certificate of authenticity signed by Joe himself. Years of Production: 2011 - 2012, China Unique to this Year: Only year of production. Original includes signed certificate of authenticity. Wood Composition: Mahogany body, Maple top, Mahogany neck Body Style: Single cutaway solidbody Design Elements: Black plastic hardware, block inlays, Gibson BurstBucker pickups, Grover tuners, mixed color knobs, LockTone Tune-o-matic bridge, '50s neck profile.
 5. Amplificatorul este nou, cumparat la inceputul anului. L-am luat pentru studiu, dar este prea puternic pentru apartament asa ca ma voi orienta catre un desktop amp. Nu are defecte de niciun fel si il dau si cu suportul pe roti. As prefera livrare personala in Pitesti/Bucuresti (in tara nu am cum sa trimit si suportul). Nu ma intereseaza schimburi. Pretul este dw 1.200 RON Este practic un Helix in the box, cu 6 simulari de amplificatoare (de la clean la high gain) - sunt descrise in poze, boost customizat pentru fiecare tip de amp, 18 efecte - delay/modulation/pitch plus 6 tipuri de reverb (simultan pot functiona 1 efect delay/mod/pitch plus un reverb. Se poate reduce puterea la 30w si 0.5w, are iesire directa cu simulare de cabinet. Cu functia poeer amp in activa, poate fi folosit in combinatie cu un procesor. Se poate conecta la telefon si calculator prin USB, avand acces la aplicatie de editare. Tel. 0740056896 Caracteristici: Putere: 60 W Dif: 1x 12 Număr de canale: 2 Număr de intrări: 1 Control: Amp Selector, Boost, Gain, Bass, Mid, Treble, Presence, Ch.Vol, Effect, Reverb, Master, Buttons. CH A, CH B, Manual, 2x Eff Select, Tap/Tuner Tip difuzor: Custom Numărul de simulări: 6 Număr de efecte: 24 Număr de preferințe: 0 Tuner integrat: Da Ieșire la boxa externă: Nu Intrare la microfon: Nu Ieșire pentru căști: Da Intrare de linie/MP3: Da Funcționarea bateriei: Nu MIDI: Da USB: Da Intrare la pedală: Da Componente ale pedalei: Nu Dimensiuni: 504 x 262 x 445 mm Greutate: 11,8 kg Ţara de fabricaţie: Malaezia
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.