www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Alin Rosulescu

Veteran
 • Content Count

  285
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2
 • Feedback

  100%

Alin Rosulescu last won the day on March 18

Alin Rosulescu had the most liked content!

Community Reputation

314 Excellent

About Alin Rosulescu

 • Rank
  Veteran

Profile Information

 • Location
  Pitesti

Other Information

 • Band
  N/A
 • Gear
  Chitari: Mult prea multe...
  Efecte:Line6 Helix
  Amp: Marshall

Recent Profile Visitors

15,005 profile views
 1. Din motive de curatenie si prea putina utilizare, scot la vanzare acest microfon studio condenser Stagg CM-7050B, impreuna cu un cablu. Este in perfecta stare de functionare si functioneaza si cu baterie. Nu ma intereseaza schimburi.
 2. Din motive de curatenie si prea putina utilizare, scot la vanzare acest microfon studio condenser Samson C01, impreuna cu un stativ si cablu. Este in perfecta stare de functionare si nu cred ca a fost folosit 5 ore. Nu ma intereseaza schimburi.
 3. Alin Rosulescu

  vând Novation Impulse 61 + pedala Yamaha

  Salutare, Pentru ca am cam terminat-o cu inregistrarile, scot la vanzare acest controler midi aproape nou (l-am folosit o singura data). Detalii sunt pe net https://novationmusic.com/keys/impulse. L-am folosit atat ca interfata pentru diverse VSTi-uri dar si pentru a controla Cubase. La pachet dau si o pedala de expresie Yamaha. Nu ma intereseaza niciun fel de schimb. A.R.
 4. Este vorba despre una din boxele din anuntul de mia sus. La acel moment am decis sa le mai pastrez, dar acum nu mai am decat o bucata. Este cea cu sticker-ul pe ea, in dreapta/sus. Eu le-am folosit in set-up cu un Line6 Helix. Nu ma intereseaza schimburi si as prefera predare personala in Pitesti. Zi faina!
 5. Alin Rosulescu

  vând DAC portabil Fiio K3 Nou

  Rezervat Trimis de pe al meu SM-G965F folosind Tapatalk
 6. Pentru ca am trecut la ceva mai bun, scot la vanzare un DAC portabil (poate fi folosit la PC, laptop, telefon - e OTG), cumparat in Februarie 2019. Este nou si functioneaza impecabil. O scurta descriere: "O evolutie a legendarului FiiO E10K, cel mai bine vandut DAC-amp din lume in segmentul sau, FiiO K3 reprezinta un pas major pe scara calitatii. De la controlul de volum cu tehnologie ADC, iesirea de casti balansata sau suportul nativ pentru fisiere DSD 256, noul FiiO K3 este un DAC-amp ce poate fi utilizat si in cele mai pretentioasa sisteme de casti sau stereo. K3 este construit in jurul celui mai nou DAC chip AK4452 al renumitului producator AKM, capabil sa decodeze formate audio de inalta rezolutie 32bit/384Khz si DSD nativ 64/128/256. Etajul de amplificare este derivat direct din modulul AM3A existent pe varful de gama FiiO X7 Mark II, bazat pe deja consacratul chipset OPA 926 de la Texas Instruments, oferind putere mare si distorsiuni minime atat pe iesirea standard de 3,5mm cat si pe iesirea balansata de 2,5mm TRRS." Nu ma intereseaza schimburi.
 7. Alin Rosulescu

  cumpăr Epiphone Zakk Wylde

  Salutare, Deoarece vreau sa imi completez colectia de Epiphone Custom Shop/Limited Edition-uri, ma intereseaza sa cumpar un Epi Zakk Wylde in conditie buna. Poste fi atat Bullseye cat si Cammo si as prefera sa fie varianta cu doze active. Este foarte important pentru mine ca instrumentul sa nu fi suferit modificari (chiar daca sunt upgrade-uri). Pretul il discutam in functie de starea instrumentului. La schimb as putea oferi un Schecter Omen Extreme 6 FR, cumparat de nou anul trecut si nefolosit mai mult de 10 ore. Contact: PM si tel. Zi faina, Alin
 8. Alin Rosulescu

  vând [EXPIRAT] PRS SE Tremonti Custom VS Mint Condition

  Duminica ajung in Bucuresti.
 9. Alin Rosulescu

  schimb [EXPIRAT] PRS SE Tremonti Custom VS cu un Telecaster

  Duminica ajung in Bucuresti.
 10. Alin Rosulescu

  cumpăr [EXPIRAT] Telecaster

  Duminica ajung in Bucuresti.
 11. Alin Rosulescu

  vând [EXPIRAT] PRS SE Tremonti Custom VS Mint Condition

  2.000 RON fara husa
 12. Alin Rosulescu

  cumpăr [EXPIRAT] Telecaster

  Salutare, Ma intereseaza sa cumpar un Telecaster. Iau in calcul in principal, Fender MIM, Squier Classic Vibe/John 5 (Gold) si G&L, dar pot lua in considerare si alte oferte, cat timp nu sunt Harley B sau alte scule entry level. Pot oferi la schimb, daca este de interes si un PRS SE Tremonti Custom, cumparat de mine de nou si cantat foarte putin. Zi faina, A.R.
 13. Salutare, Schimb chitara din anuntul de mai jos cu un telecaster. In principiu ma intereseaza un Fender Mexican, dar sunt deschis si la alte variante Squier Classic Vibe/John 5 - nu Affinity, Yamaha, G&L, etc + diferenta . As prefera sa discutam propunerile in privat pentru a nu polua topic-ul. Seara faina! Alin
 14. Alin Rosulescu

  vând [EXPIRAT] PRS SE Tremonti Custom VS Mint Condition

  la schimb ma mai intereseaza doar un telecaster
 15. Salutare, Scot la vanzare acest Fender Mexican, Squier Series (o scurta istorie a modelului gasiti in link-ul de mai sus), HSS, Floyd Rose. Constructia este tipica Fender: corp din arin (alder), neck din artar (maple), tastiera din palisandru (rosewood). Fata de cum a iesit din fabrica, chitara are urmatoarele imbunatatiri: doza bridge - Bare Knuckle Emerald, doze middle si neck schimbate cu unele Fender Mexico (cod pe spate 016730), cheite Schaller, potentiometre Goldo pentru volum si un Seymour Duncan Push/Pull pt ton care spliteaza doza de bridge, switch Fender 5 pozitii, retastata in 2017 la dl. Eugen Cretu si cantata foarte putin de atunci (se vede clar in poze), locking nut Schaller R2 nou, schimbat in 2018. In afara de zgarieturile de pe corp, normale pentru varsta ei si de cele de pe neck, care nu afecteaza in niciun fel integritatea si functionalitatea instrumentului, chitara este in stare foarte buna. Chitara este la mine din 2017, cand am primit-o in urma unui schimb. Nu ma intereseaza schimburi iar pretul este destul de fix, tinand cont de upgrade-uri. Prefer predare personala in Pitesti, dar pot sa si trimit prin curier. Cu case, pretul creste la 2.000 RON. A.R.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.