www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Alin Rosulescu

Veteran
 • Content Count

  291
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6
 • Feedback

  100%

Alin Rosulescu last won the day on December 7 2020

Alin Rosulescu had the most liked content!

Community Reputation

358 Excellent

About Alin Rosulescu

 • Rank
  Veteran

Profile Information

 • Location
  Pitesti

Other Information

 • Band
  Acoustic UnderCover
 • Gear
  Chitari: Mult prea multe...
  Efecte: Pedale si pedalutze...
  Amp: Blackstar

Recent Profile Visitors

17125 profile views
 1. Am luat acest procesor acum cateva luni. Nu este nou, dar functioneaza fara nicio problema. Are alimentator original si update la ultima versiune de soft. Imi place mult cum suna, dar voi trece la Kemper. Prefer predare personala in Pitesti, dar il pot trimite si in tara, ambalat corespunzator. Nu ma intereseaza schimburi.
 2. Am acest amplificator din vara lui 2019 si nu a apucat decat 4 repetitii si 1 concert. In rest a stat fie acasa fie la sala. Este un combo full lampa. Are 3 canale, fiecare cu cate 2 variatii, ceea ce inseamna un total de 6 variatiuni. 2 x clean (unul spre Fender si unul spre Vox), 2x Medium Gain si 2x High Gain. Se pot obtine tonuri de la crystal clean pana la super heavy. Potul ISFa fost special conceput pentru a putea modela spound-ul canalelor de drive de la Marshall la Mesa Boogie. In mod normal nu l-as vinde, dar lipsa cantarilor si greutatea lui m-au covins sa reduc arsenalul astfe incat ma voi reorienta catre Kemper. Optional, se poate achizitiona de pe net si switch-ul cu 5 butoane, care oferta acces total la toate combinatiile de canale plus un boost. Specs: Power: 60W Speaker assembly: 2 x 12 "Celestion 70/80 Tubes: 2 x ECC83 and 2 x EL34 2 footswitchable channels 6 footswitchable voicings Boutique Clean channel with advanced sound control 2 high-gain overdrive channel Patented Infinite Shape Feature (ISF) Power reduction to 10% of the total power Presence Resonance Master volume Digital Reverb with Dark / Light Switch Speaker emulated output with 1x12 / 4x12 voicing Effect loop with effect level switch USB for recording Including 2-way footswitch Dimensions (W x D x H): 707 x 260 x 520 mm Weight: 34.5 kg Nu ma intereseaza schimburile si nu il pot trimite in tara. Predare personala in Pitesti sau in imprejurimi. Pot face un drum si pana la Bucuresti, daca este necesar.
 3. Am chitara asta de aproape 1 an si am folosit-o la cateva repetitii si vreo 3 concerte din 2020. Am mai cantat-o cateva ore in casa, dar in rest sta si aduna praf. Este un model dreadnought, care beneficiaza de tehnologia TransAcoustic, ce se foloseste de corpul chitarii si vibratia corzilor pentru a o aplifica si a putea folosi efectele onboard - Reverb/Chorus. Top-ul este din solid spruce, spatele si lateralele din mahon, griful este din mahon iar bridge-ul si fretboard-ul din rosewood. Sisemul piezo este System 70+ SRT Piezo iar controalele sunt pentru Reverb/Chorus/TA Switch/Volume. Este o chitara foarte buna pentru live, dar si pentru studio. Nu am husa si nu o trimit prin curier. Nu ma intereseaza schimburile.
 4. Chitara este ca noua. A fost folosita la cateva repetitii si nu mai mult de 5 cantari. Corpul este de tip Concert (Taylor style) iar constructia este all solid wood: solid stika spruce top, solid rosweood back and sides, mahogany neck with ebony fingerboard. Sistemul pre-ampului este de tip SRT (studio response technology), astfel ca in afara de EQ-ul pe 3 benzi, chitara are un switch cu ajutorul caruia se pot alege 3 tipuri de simulare de microfon (Neumann U67 and KM56, and Royer R-122), un buton focus/wide prin care se poate selecta distanta microfonului si un knob de rezonanta care este de foarte mare ajutor in momentul in care se apeleaza si la percutie. Mai are un knob de blend intre sunetul clasic al dozei piezzo si simularea de microfon si un knob pentru anti feedback filter. Are o zgarietura fina pe spate, care se poate observa si in poze. Este o chitara foarte potrivita atat pentru studio cat si pentru live, atat in trupa cat si in conditii de one man show. Vine insotita de un feedback supressor Yamaha de cauciuc si case original Yamaha. Este modelul mai vechi, ce nu are tehnlogia ARE. Modelul nou, costa, fara case in jur de 4.200 RON. Pretul meu este de fix 3.000 RON. Trimit si in tara prin curier rapid, dar as prefera predare personala in Pitesti/Bucuresti sau imprejurimi. Nu ma intereseaza absolut niciun schimb. Am de toate
 5. 1400 ron Trimis de pe al meu SM-G965F folosind Tapatalk
 6. Am gasit una din chitarile pe care le caut, asa ca pretul scade pentru o perioada la 1.450 rON
 7. Am gasit una din chitarile pe care le caut asa ca pretul scade o perioda la 1.450 RON
 8. Am gasit una din chitarile pe care le caut asa ca pentru o perioada de timp pretul scade la 3.100 RON.
 9. Pretul scade la 3.500 RON. La schimb, ma intereseaza doar Yamaha Revstar RS720B (in varianta cu doze Filtertron style).
 10. Pentru ca a aparut o achizitie noua in oeisaj, revine la vanzare pentru 1.500 RON. Pret fix.
 11. Salut, Multam mult de feedback dar, depinde de cum te uiti la pret si cum vezi chitara asta. Nu este orice Epiphone. In afara de sigla si faptul ca e facuta in China, crede-ma ca nu are nimic in comun cu un Epi. Am avut Gibson 2017 care era net inferior din orice punct de vedere si costa peste 4k RON. Cand echivaezi un pret, trebuie sa iei in calcul macar urmatoarele aspecte: - Cat era atunci EUR si cat e acum, daca ne raportam la pretul de nou. Stiu ca se vindea cam pe la 700 EUR - Cat a castigat aceasta chitara ca valoare in timp, tinand cont ca s-a produs in numai 1.000 exemplare si nu se gasesc pre des la vanzare. - Cu cat se vinde acum un exemplar. De ex sunt 3 pe Reverb, cu preturi intre 760 EUR si 860 EUR. Plus transport. Eu cer 4.000 RON, negociabil usor, adica sa zicem 3.700 RON. Deci fix in aceiasi zona de pret, fara transport. Zi faina, A.R.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.