www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Alin Rosulescu

Veteran
 • Content Count

  289
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2
 • Feedback

  100%

Alin Rosulescu last won the day on March 18

Alin Rosulescu had the most liked content!

Community Reputation

327 Excellent

About Alin Rosulescu

 • Rank
  Veteran

Profile Information

 • Location
  Pitesti

Other Information

 • Band
  N/A
 • Gear
  Chitari: Mult prea multe...
  Efecte:Line6 Helix
  Amp: Marshall

Recent Profile Visitors

15,606 profile views
 1. Alin Rosulescu

  vând [EXPIRAT] Gibson Les Paul Tribute T 2017 SEB

  2.600 rON
 2. Alin Rosulescu

  vând Sistem complet Intel I5 7400, 16Gb RAM

  1.800 ron
 3. Alin Rosulescu

  vând Sistem complet Intel I5 7400, 16Gb RAM

  1850 ron
 4. Alin Rosulescu

  vând [EXPIRAT] Gibson Les Paul Tribute T 2017 SEB

  2.700 RON
 5. Alin Rosulescu

  vând [EXPIRAT] Gibson SG Tribute 60's 2012

  revine la vanzare.
 6. Alin Rosulescu

  cumpăr [EXPIRAT] Gibson SG Standard

  Cu Les Paul-ul am rezolvat problema, asa ca urmatorul upgrade trebuie sa il fac modelului SG (momentan am un Tribute 60s din 2012). In concluzie, caut un SG Standard. Nu ma intereseaza alte modele. Zi faina, Alin
 7. Alin Rosulescu

  vând [EXPIRAT] Epiphone Sheraton II Pro Nat

  1600 ron fix.
 8. Chitara este modelul mai vechi (de dinainte de noile prevederi CITES referitoare la utilizarea palisandrului/rosewood). De aceea are un top solid de molid, laterale din palisandru si spate din 3 piese, artar figurat incadrat de palisandru. Griful are tastiera din palisandru. Atat corpul cat si griful si headstock-ul au binding din lemn. Se simte foarte bine la mana si are o actiune foarte joasa. Radius-ul este de 12". Are preamp TK-40D. Este foarte putin cantata si nu are uzura. Vine insotita de o husa de calitate de la Ibanez. Nu ma intereseaza niciun schimb iar pretul este foarte usor negociabil. Prefer predare personala in Pitesti (cu proba).
 9. Chitara este cumparata de mine de la un magazin online in mai 2017, an in care a fost si produsa. Este o editie speciala SEB (Satin Ebony), fiind putine unitati fabricate pe culoare neagra (in serie s-au facut Faded Honey Burst si Satin Gold). In link-ul de mai sus gasiti toate specificatiile, dar pe scurt avem asa: corp - mahon ( 9 holes weight relief si nu modern relief), maple cap, grif slim taper, tastiera rosewood, taste medii, nut Tektoid, radius 12", doze Gibson 490 R/T, chei vintage. Vine cu husa originala si accesorii. Nu ma intereseaza niciun schimb iar pretul este destul de fix. Prefer predare personala in Pitesti (cu proba).
 10. Conform info regasite pe net, chitara a fost fabricata in 08.10.2012 (desi pe spate scrie ca este model 2013). Este fabricata in USA, mergand [e reteta clasica - corp mahon, gat mahon. Dozele sunt Gibson Burstbucker 1&2 iar cheitele sunt Grover. Tastele nu au uzura, dar pe corp/grif, datorita faptului ca este un model satin, are cateva urme insa nimic care sa afecteze in vreun fel cum suna. Tastele sunt jumbo si poate putin ciudat in numar de 24 (asa a fost modelul). Vine insotita de husa originala Gibson. Nu ma intereseaza absolut niciun schimb, prefer predare personala in Pitesti (cu proba) iar pretul este foarte usor negociabil. Cam asa suna:
 11. Alin Rosulescu

  cumpăr [EXPIRAT] Gibson Les Paul Traditional

  O mica lamurire. Schimbul este o varianta optionala. Pentru Gibson, sunt dispus sa platesc cash si imi vand eu singur cele 2 chitari.
 12. Alin Rosulescu

  cumpăr Variax jtv 69

  Salut, Am un JTV 59P, daca te intereseaza, la un pret foarte bun. L-am folosit in studio si acum sta in case. Este vorba despre asta: Zi faina, Alin
 13. Salutare, Sunt in cautarea unui Gibson Les Paul Traditional. Nu prea ma intereseaza altceva, deoarece nu am bani de Standard si nu vreau Studio (am deja un Tribute Traditional, care in mare parte e un Studio). Pot oferi la schimb atat Gibson-ul Tribute Traditional (model 2018) cat si un James Tyler Variax cu P90, desi nu cred ca o sa fie de interes pentru nimeni . Astept propuneri pe PM. Zi faina, Alin
 14. Alin Rosulescu

  vând [EXPIRAT] Line6 James Tyler Variax JTV59 P90

  Pret final si foarte fix - 2.200 RON.
 15. Pot lua in calcul un schimb cu un amp Yamaha THR 10 clasic (cel bej). Schimbul va fi fara mixer si cabluri (se vor da boxele si pad-urile).
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.