www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Iustin19

Newcomers
 • Content Count

  1
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

3 Neutral

About Iustin19

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Timișoara

Other Information

 • Band
  The Other You
 • Gear
  Fender Strat Mexico HSH, VOX AC15C1

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Pedală noise gate încă în garanție. Am luat-o nouă de pe GuitarShop. Mai are 1an+ garanție. Se poate vedea și testa în Timișoara. Exxpediez și în țară.
 2. Pedala este în stare de funcționare perfectă. Inclusiv estetic este ca nouă, cu excepția faptului că rotița de plastic de la al doilea potențiometru s-a rupt. Potențiomentrul însă funcționează normal. Preț ușor negociabil. Pedala se poate vedea și testa în Timișoara. Expediez și în țară.
 3. Vând pedală Vox DelayLab în stare perfectă de funcționare, cu urme normale de uzură. Preț ușor negociabil. Se poate testa în Timișoara.
 4. Vând pedalboard integral sau pe bucăți. Conține: Fulltone PlimSoul Overdrive/Distortion - 600 lei Vox DelayLab - 650 lei Dunlop CryBaby Wah JC-95 Jerry Cantrel - 650 lei Chorus Voodoo Lab Analog Chorus - 370 lei Compresor TC Electronic HyperGravity Mini - 270 lei NoiseGate EHX Silencer - 270 lei Pedalier Harley Benton Spaceship 40 - 170 lei Sursă Harley Benton PowerPlant - 130 lei Tuner Warwick RockTuner PT 2 - 80 lei Toate pedalele sunt în stare foarte bună. Le vând deoarece am trecut pe procesor de efecte digital. Detalii la telefon (0742529720) sau în mesaj personal. Livrare cu verificare la toate pedalele sau testare/predare personală în Timișoara și Arad.
 5. Vând pedală compressor TC Electronic HyperGravity Mini. Foarte puțin folosită. Practic nouă și perfect funcțională. Recent mi-am pus doze active pe chitară, care au o compresie foarte bună și nu mai am nevoie de compresor, acesta fiind motivul vânzării.Prețul pedalei este ușor negociabil. Pedala pe Thomann este de 460 de lei. Livrare personală în Timișoara și Arad. Trimit prin curierat, costul transportului fiind suportat de cumpărător. Accept schimb cu pedală de fuzz, boost sau reverb plus diferență, după caz.
 6. Vând această pedală deoarece am făcut upgrade la un Fulltone. Pedala are mici zgârieturi firești, care se văd în poze. În afară de asta funcționează impecabil. Prețul nu este negociabil. Predau personal în Timișoara sau prin curier. La plata în avans plătesc eu transportul. La plata ramburs plătește cumpărătorul.
 7. Am înțeles. În cazul ăsta nu este ce am nevoie. Spor la vânzare!
 8. Salut! Are jack pentru intrare auxiliară?
 9. Căutăm toboșar pentru un proiect nou, care are obiectivul de a crea piese proprii. Influențe Pink Floyd, GnR ș.a. Info: 0742 529 720
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.