www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Trupa The Other You caută basist în Timișoara


Iustin19
 Share

Recommended Posts

Cine suntem?

Suntem o trupă care cântă exclusiv piese proprii, predominant in limba engleză. Cred că indie pop rock este genul care descrie cel mai bine ce cântăm. Suntem in formulă completă (cu excepția basului, evident), adică voce, chitară electrică, chitară acustică, clape și tobe.

Am inceput ca hobby in 2017, dar încet încet am devenit tot mai serioși cu muzica și compusul. Deocamdată avem 10 piese lansate și care pot fi ascultate pe Spotify (https://open.spotify.com/playlist/0fCtzkoBsDLYSTz5LOUsQ7?si=541M7RCzSIe3PG9dWigYTg) sau YouTube (https://youtube.com/c/TheOtherYou). Mai avem și alte idei în lucru, în diverse faze de evoluție. 

Câte puțin despre viziunea trupei se poate citi în acest articol: https://www.pressalert.ro/2021/04/noul-single-al-formatiei-un-indemn-pentru-cautarea-curajului-interior-de-fi-autentici/

 

Când repetăm?

Zilele de repetiții sunt cele de luni și joi de la ora 20:00 până la 22:00. Când compunem, în general ieșim câte un weekend la căsuța de vacanță a bateristului, la țară, în județul Timiș.

 

Ce căutăm?

Urmărim câteva aspecte la basistul pe care-l căutăm. Pe de-o parte să cânte minim decent la bas, desigur, dar mai important decât asta este calitatea sa umană și să se integreze în grup. În trupă este o atmosferă prietenească și vrem ca asta să se păstreze în continuare. De asemenea, seriozitatea este o condiție vitală. Vrem om pe care ne putem baza, care vine la repetiții constant și-și face treaba.

Desigur, ne dorim ca cel care vine să-i placă atmosfera din trupă, dar și stilul pe care-l cântăm și să-și dorească să vină cu idei noi și să contribuie cu încredere la compus.

Deocamdată nu câștigăm bani din muzică, dar ne străduim să ajungem și acolo.

 

În concluzie

Dacă rezonezi cu viziunea trupei, ți se pare interesant proiectul, îți place stilul muzical și vrei sa vorbim mai multe, scrie-mi sau sună-mă și vedem pe mai departe de acolo.

 

Iustin Negru

Mail: iustinnegru19@gmail.com

Tel/WhatsApp: 0742 529 720

CD515E0D-1AB5-4BBA-94B0-E2B38B5A4E9F.jpeg

3512C945-C160-4B9C-B793-CC9EEB3FED8C.jpeg

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.