szeki

Active Members
 • Content count

  56
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  98%

Community Reputation

214 Excellent

About szeki

 • Rank
  Membru
 • Birthday 15/04/1975

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Tg. Secuiesc

Contact Methods

 • Yahoo
  szekeresistvan@yahoo.com

Other Information

 • Nume
  Szeki
 • Trupa
  Background
 • Scule
  ESP/Ltd Ec-1000 Deluxe
  Harley Benton SC-1000 VB Progressive Line
  TECH 21 Trademark 300

Recent Profile Visitors

7,689 profile views
 1. Cheesy Guitars

  L-am intrebat daca o da pentru 150 Ron, si raspunsul a fost ca, a refuzat oferta de 250 Euro.
 2. Gibson Bankruptcy

  https://www.digitalmusicnews.com/2018/02/28/gibson-guitar-vulture-acquisition/
 3. vând chitari vintage

  Pe olx "fenderul reghin vintage" se numeste "fender stratocaster vintage", are pret mai bun, numa' 1200, si " suna de nu se poate,are sunet dulce in registrul jos". https://www.olx.ro/oferta/chitara-fender-stratocaster-vintage-ID5X3Qs.html#80f6a1a0e5
 4. vând Pedale+wireless

  Boss Equalizer GE-7 si wirelesul vandute!
 5. Se vinde acest combo Hughes & Kettner Edition Blue 15R, de 15W, difuzor de 8" si reverb. Doua canale, clean foarte bun si overdrive. Cumparatorul plateste transportul.
 6. vând Pedale+wireless

  MXR dyna comp nu mai este de actualitate
 7. Vand amplificatorul din titlu, impreuna cu footswitchul dedicat. Descrierea o gasiti aici: http://www.tech21nyc.com/archive/trademark300.html Momentan se afla in rack, fiind separat de cutie. Este modelul cu grilaj din metal. Pun si poze mai tarziu. Cei interesati pot sa vina si cu propuneri de schimb, dar numai in mesaj privat.
 8. Vand o pereche de difuzoare HH Acoustics de 12", 50Watt fiecare. Sunt destul de vechi, dupa cum arata, dar suna foarte bine. Impedanta nu am idee cat este. L-am folosit intr-un cabinet 2x12, cu un head Tech21 Trademark, care accepta orice impedanta de la 4-ohmi in sus. Pretul afisat este pentru pereche. Nu le vand separat.
 9. Se vinde un tuner rack Behringer BTR2000. Pretul nu contine transportul.
 10. L-am mai vazut undeva, cred ca este chitara de aici. Deci este BC "RITCH" Limited edition by Crypto:
 11. Se vand urmatoarele pedale+un wireless instrument: Marshall Reflector RF-1 - 200 Ron MXR dyna comp - 300 Ron Mooer Acoustikar - 200 Ron Boss Equalizer GE-7 - 200 Ron ISP Decimator - 350 Ron VOX Amplug Metal - 80 Ron Wireless Shure PG4 - 700 Ron In afara de Boss GE-7, toate sunt ca noi, Bossul fiind mai "folosit" estetic, dar perfect functional. Preturile NU contin transportul. Se vand separat pentru preturile afisate, sau impreuna pentru un total de 1800 Ron.
 12. Cumpar Behringer FCB 1010 Midi Foot Controller. Pot oferi in schimb urmatoarele pedale, la alegere, cu plata unei diferente, daca este cazul: Boss GE-7, Marshall RF1, Mooer Acoustikar, MXR Dyna Comp, ISP Decimator. Ofertele in mesaj privat.
 13. Ideea in sine este ca confuzi rgc-ul cu un site de comert online...unde exista date contractuale etc, etc. O alta idee in sine este faptul ca iti plateam prejudiciul cauzat.....daca nu erai marlan si nu-mi dadeai feedback negativ si nu ma amenintai cu judecatoria (fapt care, sincer sa fiu, m-a amuzat din prima clipa). Vad ca ai scris si pe forum, ca am vazut ca ai intrebat daca totul este in regula...eu nu ti-am raspuns...etc...etc.. Era cam greu sa-ti raspund de langa volanul masinii, de citit am citit, dar de raspuns....tin la carnetul meu. Si in legatura cu minciuna datei de ridicare, cu ridicare mai tarziu de la curier...nu am ce-ti zice, ca nu ma preocupa faptul atat de tare sa-ti trimit si sms-urile ce le-am schimbat cu agentia fan, in care mi-au explicat ca nu-l pot tine mai mult de 4-5 zile. Ai fost victima unei circumstante nefericite aparute in programul meu, prin care nu am mai ajuns acasa pentru data stabilita, si intre timp am si plecat din tara, revenind pe data de 29. Dar cum ti-am zis, esti liber sa ma dai in judecata, in baza actelor. Sa fii sanatos!