Silviu_i

Veteran
 • Content count

  1,070
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

275 Excellent

About Silviu_i

 • Rank
  Old School Kinda Guy

Profile Information

 • Location
  Timisoara

Other Information

 • Band
  AXiS
 • Gear
  Guits:

  '79 Gibson Les Paul Standard
  '04 Fender American Vintage Reissue '62 Stratocaster
  '08 Vintage Lemon Drop Les Paul
  '16 Takamine GD51

  Amps:

  '68 Suprem Sound Star
  '71 Fender Twin Reverb Silverface
  '08 Ceriatone Plexi 50w

  Pedals:

  Dunlop Joe Bonamassa Fuzz Face -> Laylay Delilah Wah Wah -> Korg Tuner -> EHX Octavix -> Wilson Haze Univibe -> Ibanez TS808 -> Xotic SL Drive -> Rocket Archer -> BOSS DD-7 -> Radial Bigshot ABY.

  Other:

  Curt Mangan 11-48 strings, Sommer & Monster Cables, Dunlop .88m picks.

Recent Profile Visitors

14,328 profile views
 1. Archer 550 Tuner 150 Mai adaug si un ABY box de la Radial - Bigshot 350
 2. Hai sus! Archer 550 - ultimul pret!
 3. Silviu_i

  vând [EXPIRAT] Vintage Lemon Drop

  Am reusit sa o vand, asa stricata cum era. Mersi!
 4. Silviu_i

  vând [EXPIRAT] Vintage Lemon Drop

  Am varificat-o chiar acum. Functioneaza bine...
 5. Salut, Vand prima mea chitara electrica, decenta. Este vorba de un Vintage Lemon Drop "Aged" din 2008. Chitara este facuta in Vietnam. Se stie despre instrumentele Vintage ca au un raport calitate - pret foarte bun. Lemnul rezoneaza foarte bine, iar reteta clasica de Les Paul (gat din mahon, o bucata masiva de mahon pentru spate si doua bucati de artar pentru fata) a fost respectata de producator. Deoarece eu cred in calitatea lemnului si acustica instrumentului (chiar daca e chitara electrica), m-am hotarat sa investesc putin in ea, dupa cum urmeaza: - Dozele originale au fost schimbate cu SD Alnico II - Cheitele originale au fost schimbate cu Kluson - Wiring-ul a fost schimbat, integral, potentiometrele inlocuite cu CTS, cat si switch-ul de doze cu unul original Gibson - nut-ul a fost inlocuit cu unul de os Chitara vine intr-un toc Thomann. Am sa las jos doua video-uri, sper sa mearga.... Am sa revin si cu poze, pe saptamana viitoare. Nu ma intereseaza schimburi Video: https://www.facebook.com/axisbandtm/videos/967604756618440/ https://www.facebook.com/axisbandtm/videos/892709630774620/
 6. Tunerul este rezervat. A mai ramas Archer-ul la 600 RON.
 7. Rockett Archer 600 RON Korg Pitchblack 2 Poly - 175 RON.
 8. Salutare! Se vand urmatoarele: - Ibanez TS808 (nu stiu anul) - 100 EURO. Modificat de Sorin Dragoi (cip din anii '80, piesele critice vintage, etc.). Improvement clar dupa modificare. Face ceea ce ar trebui sa faca un TS. Il vand pentru ca am primit cadou un 35th Anniversary, care, pentru gustul meu, suna mai bine. Scai pe spate, dau si cauciucurile originale. - Rockett Archer Silver - 150 EURO. Ma gandesc ca stie toata lumea ce face Klon Centaur. Asta face cam acelasi lucru, la un pret de 10 ori mai mic. Eu l-am folosit pentru solo-uri, ca si boost de gain, impreuna cu TS. Umfla fantastic notele, armonicele sunt mai evidente, sunetul devine colorat, 3D, cum vreti voi sa ii spuneti. Eu, personal, o recomand in fata unui amp trecut de breakup point, pentru cei ce canta cu drive/distors. Pe clean functioneaza perfect pentru solo-uri, ridicand volumul si facand tonul mai gras, insa trebuie folosit cu atentie, pentru ca poate ridica volumul unui amp cu headroom mare, destul de considerabil. Il vand pentru ca in situatii de live, cu amp-ul pe care cant in momentul de fata, este greu sa obtin ceea ce imi doresc eu. Twin Reverb-ul este notoriu pentru volumul infernal si headroom-ul cat casa, iar cum am spus mai sus, pedala asta este the best thing pentru un amp in breakup, ceea ce nu se prea intampla la birt cu TR. Aia e.... Si asta are scai pe spate. - Dunlop Fuzz Face Joe Bonamassa Limited Edition - 100 EURO. Este vorba despre fuzz-ul cu finish de bronz, tranzistori germanium, handwired. Face ce tre sa faca un fuzz. Il dau pentru ca mai am unul cu tranzistori de silicon si imi place mai mult ala. O tentative de scai pe spate. - Korg Pitchblack 2 - 35 EURO. Tuner. Il dau pentru ca mi-am luat un TC Polytune 2. Cum ii zice si numele, pe ecran se vede doar cand e pitchblack. Mai slab cand bate soarele in el. Acordeaza direct proportional cu rabdarea chitaristului de a potrivi luminitele de pe ecran. Nu accept schimburi. Trebuie sa-mi cumpar mancare. O sa revin si cu poze, in data ce ajung la sala. Daca sunt doritori, pot sa grabesc photoshooting-ul. Multumesc anticipat! Toata stima!