www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Silviu_i

Veteran
 • Content Count

  1,071
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

277 Excellent

1 Follower

About Silviu_i

 • Rank
  Old School Kinda Guy

Profile Information

 • Location
  Timisoara

Other Information

 • Band
  AXiS
 • Gear
  Guits:

  '79 Gibson Les Paul Standard
  '04 Fender American Vintage Reissue '62 Stratocaster
  '16 Takamine GD51

  Amps:

  '68 Suprem Sound Star
  '71 Fender Twin Reverb Silverface
  '02 Fender Deluxe Reverb '65
  Traynor YCV50

  Pedals:

  Dunlop NKT275 Fuzz Face
  '70's Thomas Organ Wah Wah
  Rockett Archer
  Ibanez TS808
  Jam Pedals RetroVibe 2
  Strymon El Capistan
  EHX Octavix

  Other:
  D'Addario 10-48 strings, Sommer & Monster Cables, Dunlop .88m picks.

Recent Profile Visitors

14,869 profile views
 1. Silviu_i

  Fender Stratocaster E725752 lefty

  Sper ca n-ai dat prea mult pe ea. Daca ma intrebi pe mine, pare fake, dar ar trebui mai multe poze detaliate, pentru o analiza mai buna. Eventual, da gatu jos, sa vedem cum arata neck pocket-ul si pickguardul la fel, sa vedem ce e sub el, atat pe corp cat si pe partea cu electronica. Sper sa ma insel.
 2. Salut! Scot din sertarul de amintiri prima mea pedala de overdrive. Ce sa zic, mandria tehnoligiei, de la DigiTech. Nu vreau schimburi. Mersi!
 3. Salut, Cu multa greutate sunt nevoit sa ma despart de aceasta pedala. Este vorba de o clona de univibe foarte reusita, pentru price range-ul ei, construita de catre Kevin Wilson, Guildford Indiana. Tipul are un business numit Wilson Effects si construieste niste chestii foarte interesante pentru niste artisti si mai interesanti. Dati un Google. Pedala ofera cele doua moduri clasice, regasite la univibe-ul original, Chorus si Vibe si are posibilitatea de a-i atasa o pedala de expresie pentru controlul vitezei, trasatura imprumutata tot de la “efectul mama”. Este chiar prima productie, serial number-ul din interior zice “SN-004” si a fost fabricata in 2010. Evident executia este manuala. Pedala este la mine din 2014 si nu am scos-o din pedalier de atunci. Am umblat o singura data in ea, sa ii fac un “upgrade”, pe care Kevin l-a omis in prima productie si anume adaugarea unei rezistente de filtrare. Pedala avea un pacanit usor cand era oprita, dat de oscilatorul ce creaza efectul de vibe. Fabricantul, foarte dragut, m-a indrumat pas cu pas cum sa fac modificarea. Pedala functioneaza perfect, insa deoarece am luat-o sa o cant, nu sa ma uit la ea, are ceva semne de uzura si datorita timpului, stratul de lac care acopera scrisul s-a mai exfoliat putin, jupuind anumite litere, insa totul este vizibil in poze. Ma despart cu greu de ea pentru ca a dat soundul catorva piese AXiS, de pe primul disc, cat si unei preluari Hendrix, pe care am sa o si las ca demo. Pretul nu este negociabil si nu accept schimburi! Multumesc frumos! Demo: https://youtu.be/RkkgdZBXn_o
 4. Il dau pentru ca mi-am luat ceva cu mai multe optiuni. Nu are nici un defect. Nu negociez si nu vreau schimburi. O sa revin cu poze! Mersi!
 5. Salut! Vand urmatoarea sursa. Poate alimenta 6 pedale. 5 iesiri pot fi comutate intre 9V si 12V @ ~80mA, iar ultima merge 4-14V/18V @ 100mA. Iesirile sunt izolate individual, fiecare cu traful ei. Sursa este facuta in Danemarca si vine cu 6 cabluri de legatura. Nu face zgomot, nu nimic. Este o sursa foarte buna, la banii astia. Nimic de comentat. Unicul motiv pentru care o dau este ca am cumparat o pedala care merge la 250mA si asta nu facea fata. Inainte, verificati cat curent trage fiecare pedala pe care vreti sa o alimentati. Trimit in tara, pe barba cumparatorului. Nu vreau schimburi. Mersi!
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.