www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Silviu_i

Veteran
 • Content Count

  1,070
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

276 Excellent

1 Follower

About Silviu_i

 • Rank
  Old School Kinda Guy

Profile Information

 • Location
  Timisoara

Other Information

 • Band
  AXiS
 • Gear
  Guits:

  '79 Gibson Les Paul Standard
  '04 Fender American Vintage Reissue '62 Stratocaster
  '08 Vintage Lemon Drop Les Paul
  '16 Takamine GD51

  Amps:

  '68 Suprem Sound Star
  '71 Fender Twin Reverb Silverface
  '08 Ceriatone Plexi 50w

  Pedals:

  Dunlop Joe Bonamassa Fuzz Face -> Laylay Delilah Wah Wah -> Korg Tuner -> EHX Octavix -> Wilson Haze Univibe -> Ibanez TS808 -> Xotic SL Drive -> Rocket Archer -> BOSS DD-7 -> Radial Bigshot ABY.

  Other:

  Curt Mangan 11-48 strings, Sommer & Monster Cables, Dunlop .88m picks.

Recent Profile Visitors

14,653 profile views
 1. Il dau pentru ca mi-am luat ceva cu mai multe optiuni. Nu are nici un defect. Nu negociez si nu vreau schimburi. O sa revin cu poze! Mersi!
 2. Salut! Vand urmatoarea sursa. Poate alimenta 6 pedale. 5 iesiri pot fi comutate intre 9V si 12V @ ~80mA, iar ultima merge 4-14V/18V @ 100mA. Iesirile sunt izolate individual, fiecare cu traful ei. Sursa este facuta in Danemarca si vine cu 6 cabluri de legatura. Nu face zgomot, nu nimic. Este o sursa foarte buna, la banii astia. Nimic de comentat. Unicul motiv pentru care o dau este ca am cumparat o pedala care merge la 250mA si asta nu facea fata. Inainte, verificati cat curent trage fiecare pedala pe care vreti sa o alimentati. Trimit in tara, pe barba cumparatorului. Nu vreau schimburi. Mersi!
 3. A plecat si tuner-ul. Mai am ABY-ul Radial - 300 RON.
 4. Archer-ul a plecat. Mai ramane ABY-ul - 300 RON si tuner-ul - 150 RON.
 5. Archer 550 Tuner 150 Mai adaug si un ABY box de la Radial - Bigshot 350
 6. Hai sus! Archer 550 - ultimul pret!
 7. Silviu_i

  vând [EXPIRAT] Vintage Lemon Drop

  Am reusit sa o vand, asa stricata cum era. Mersi!
 8. Silviu_i

  vând [EXPIRAT] Vintage Lemon Drop

  Am varificat-o chiar acum. Functioneaza bine...
 9. Salut, Vand prima mea chitara electrica, decenta. Este vorba de un Vintage Lemon Drop "Aged" din 2008. Chitara este facuta in Vietnam. Se stie despre instrumentele Vintage ca au un raport calitate - pret foarte bun. Lemnul rezoneaza foarte bine, iar reteta clasica de Les Paul (gat din mahon, o bucata masiva de mahon pentru spate si doua bucati de artar pentru fata) a fost respectata de producator. Deoarece eu cred in calitatea lemnului si acustica instrumentului (chiar daca e chitara electrica), m-am hotarat sa investesc putin in ea, dupa cum urmeaza: - Dozele originale au fost schimbate cu SD Alnico II - Cheitele originale au fost schimbate cu Kluson - Wiring-ul a fost schimbat, integral, potentiometrele inlocuite cu CTS, cat si switch-ul de doze cu unul original Gibson - nut-ul a fost inlocuit cu unul de os Chitara vine intr-un toc Thomann. Am sa las jos doua video-uri, sper sa mearga.... Am sa revin si cu poze, pe saptamana viitoare. Nu ma intereseaza schimburi Video: https://www.facebook.com/axisbandtm/videos/967604756618440/ https://www.facebook.com/axisbandtm/videos/892709630774620/
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.