www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Vince Windrider

Veteran
 • Content Count

  346
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

177 Excellent

About Vince Windrider

 • Rank
  Veteran

Profile Information

 • Location
  bucuresti

Recent Profile Visitors

13214 profile views
 1. Jackson king v made in japan. Doze Dimarzio dp151 paf pro bridge si dp158 evolution neck.ambele splitate cu pot push/pull. Ambele doze sunt noi. Ecranata cu folie de cupru. Corpul a fost revopsit in alb perlat cu finish Rustins plastic coating. Accept schimburi doar cu chitare pretabile pe clean/procesoare/bouzouki.
 2. Se vinde procesor voce digitech live fx(vocalist live harmony).Am incercat mai multe pedale de genul si pot spune ca pt live este cel mai ok.Nu sunt pb cu microfoniile ca la alte harmonizere,preamp mai puternic,se seteaza foarte usor.Este in stare foarte buna,arata ca nou.
 3. nu am avut alt cont de fb.nu inteleg unde e pb .posibil sa aiba legatura cu stergerea anumitor postari ale mele in care se pare ca am deranjat prietenii unor moderatori?
 4. Am incercat toate variantele.trebuie sa resetez parola la fiecare logare indiferent de dispozitiv.
 5. Se vinde amplificatorul mentionat.Fostul proprietar spune ca er functional.eu l am incercat insa in momentul in care lampile s au incalzit in boxa s a auzit zgomotul de fond care atesta ca functioneaza insa un condensator a inceput sa fumege motiv pt care am oprit o imediat.O dau in aceasta stare,banuiesc ca nu e prea costisitor de reparat.Astept oferte de pret sau schimburi cu diverse scule image (1).webp image.webp
 6. In urma unui schimb am primit acest procesor de care nu am nevoie absolut deloc.Pt cine nu stie contine schemele pedalelor (analog)boss cs,od,chorus/flanger si digital delay/reverb. L am probat fugitiv si am gasit ca switchul 4(chorus) functioneaza greu,cateodata deloc deci trebuie schimbat. Accept anumite schimburi cu pedale de delay.
 7. Hello,nu stiu unde sa scriu asa ca scriu aici. De fiecare data cand incerc sa ma loghez pe rgc trebuie sa resetez parola.Care ar fi problema?patesc asta indiferent de dispozitivul de unde incerc sa ma loghez.Astept raspuns.mersi!
 8. Sunt interesat de schimburi cu urmatoarele: mooer ge200-300 plus dif sau alt procesor de genul doze gibson sau strat microfoane pedale reverb monitoare yamaha hs8 plus dif ps:placa sta degeaba de 2 ani,este folosita max 10 ore adunat.
 9. ps:n am rez nimic cu fierul si carpa uda.....
 10. Furnirul mi e teama ca o sa se cunoasca pe margini,iar praful de lemn cu epoxy nu cred ca se poate baitui...O sa incerc astazi cu fierul de calcat poate le mai aduc la fata cat sa pot slefui putin in plan.
 11. Se pare ca o sa fiu nevoit sa folosesc si epoxi.Faza e ca e foarte posibil sa nu se baituiasca portiunile umplute cu epoxi si asta e o mare pb. Pe partea din fata s a aschiat la frezare destul de urat,nu stiu daca se vede in poza.
 12. Multumesc pt sugestii.Cum am spus mai sus chituirea de orice fel(inclusiv transparenta)este exclusa pt ca nu il vopsesc opac ci doar bait si lac. Ideea cu servetelul/carpa udapare cea mai buna .Eugen,imi poti da mai multe detalii te rog?
 13. Exista vreo metoda(alta decat slefuirea plana) de a scapa de aceste denturi? Sunt la limita cu cota deci slefuirea este din start exclusa,chituirea la fel.
 14. Tija daca merge ``fin`` inseamna ca nu strange.In momentul in care incepe sa opuna rezistenta incepe sa stranga. Ideea e ca daca ai spatiul ala fara corzi si consideri ca tija e stransa nu e ok.Cand ii pui corzile o sa traga si ele de grif si spatiul se mareste. Poti incerca urmatorul lucru:Cu corzile date jos si tija slaba torsionezi griful cu mana,cu rigla pe el si vezi daca apare flat.Daca da mai departe e relativ simplu de indreptat
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.