Vince Windrider

Veteran
 • Content count

  324
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

165 Excellent

About Vince Windrider

 • Rank
  Veteran
 • Birthday 24/06/1927

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  bucuresti

Other Information

 • Nume
  Victor Petrescu

Recent Profile Visitors

11,406 profile views
 1. Posturi pinned

  Toti avem neamuri pe undeva...Inclusiv in Madagascar
 2. Posturi pinned

  Eu ma simt pus pe lista asta.Lasand la o parte faptul ca am spus-o sub forma de gluma,mi se pare total deplasata aceasta forma de ``razbunare``. Nu as fi apelat niciodata la aceasta forma de vanzare pt ca mi se pare ca sensul unui forum nu e acesta.
 3. cumpăr Doza strat Middle

  Cumpar o doza pt pozitia middle de stratocaster.sunt interesat de ceva noiseles cu output spre 7-8k
 4. Posturi pinned

  e pe baza de ``plic``
 5. probleme cu corda 038 squier strat

  Daca plescaie si e primejdie mai bine pui corzi mai groase.sunt mai ieftine decat un setup si suna si mai bine.
 6. 2 chitare vintage(Doina Superton)

  Hello,de cateva zile au intrat in posesia mea 2 chitare vechi. Una este Doina Superton(dupa cum am gasit pe forum) iar a doua habar nu am ce este.cert e ca cineva a ``transformat``- o in bas intr o maniera pur romaneasca. La Doina e lipsa inaltatorul(banuiesc ca merge stil lp) si cam atat.am desfacut pickguardul de curiozitate pt ca muream sa gasesc in ea ceva ``efecte`` cu tranzistori cu germaniu sau alte minuni. Tzeapa....,butoanele alea au o rezistenta si un condensator ,deci tot nu am inteles la ce folosesc....... Corpul este fabricat dintr un placaj ordinar care pe deasupra miroase si urat,griful este butucanos dar pare comod(nu are trussrod).radiusul pare aproape flat,tastele par de bronz. Mi s a parut surprinzator ca,cavitatile si pickguardul sunt ecranate.Spun asta pt ca ma gandesc ca sunt de fabrica,altfel nu cred ca un muzicant care are aceasta informatie poate sa cante pe o asa chitara. Per total chitara pare o gluma proasta,mi e greu sa inteleg de ce se fabricau in acest mod instrumentele cand apreciez ca,cu aceleasi costuri se putea construi un instrument sa zic la limita decentei..... Chitara nr 2:i am pus prognosticul in momentul in care am ridicat o in mana.Este extrem de usoara si dezechilibrata.corpul este facut dintr o singura bucata de lemn si daca bati in el suna ca o toaca.in rest nu am desfacut o,nu stiu ce gasesc in ea inafara de cari. ps.daca cineva stie ce marca/model este il rog sa scrie aici.
 7. schimb Yamaha motif XS 6

  pretul este de 900 euro
 8. schimb Yamaha motif XS 6

  Vand clapa yamaha motif xs6 ,512 ram.case dedicat thon.sunt interesat de schimburi cu aranjor/modul KETRON midjay,audya,etc.
 9. Cautam clapar Bucuresti

  Trupa de cover/evenimente cauta clapar versatil .Detinem instrument ,e nevoie doar de om.relatii pe pm
 10. vând Fishman Vt Powerbridge(piezo)

 11. vând Fishman Vt Powerbridge(piezo)

  sunt interesat de un tremolo simplu gen fender strat plus dif
 12. schimb [EXPIRAT] Line 6 HD 500

  valabil
 13. Floydrose template

  Ma poate ajuta cineva cu o schema pentru sablon floydrose?Am nevoie doar de desenul pt partea superioara(fata chitarei) in format pdf sau cum il pot deschide cei de la centrul de taiat la laser.
 14. Vand placa de sunet M Audio profire 2626 .Este in stare foarte buna,in pret intra si un expres card texas instruments. Sunt interesat de schimb cu o placa pe usb mai mica(2/2)
 15. Vand acest bridge Fishman Vt .este in stare perfecta,arata ca nou.Este exact cel din fotografie.Ma intereseaza schimb cu bridge piezo flotant.