Vince Windrider

Veteran
 • Content Count

  327
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

169 Excellent

About Vince Windrider

 • Rank
  Veteran

Profile Information

 • Location
  bucuresti

Recent Profile Visitors

11,733 profile views
 1. Este nou,garantie.foarte bun pt live,compresie dbx,feedback destroyer,auto harmony si auto tempo.Ca plus ,fata de alte procesoare de voce,acesta este foarte prezent in mix,indiferent de volum nu intra in feedback.Ca si calitate este cu mult peste pretul lui.
 2. Vince Windrider

  schimb Schimb Doina Superton

  Valabil
 3. stare foarte buna.accept schimb cu hs80 plus dif.
 4. Vince Windrider

  cumpăr Chei 6L

  Cumpar chei 6 linie pt strat/tele .exclus chinezarii.
 5. Vince Windrider

  Chitare Handmade

  D3 este rezistent la apa.nu are nici o legatura cu profesionalismul. Daca folosesti d3 de ex la lipirea unui neck de acustica nu o sa se mai poata face neck reset niciodata fara sa faci chitara praf. Nu inteleg acest fenomen specific romanesc de a te zgarci la materiale.E o gramada de munca pe care o faci in zadar pt un *** de adeziv titebond pe care il iei de pe ebay/amazon cu 50 60 de lei si ai siguranta pe el. ps:iti recomand sa folosesti niste bucati de lemn intre menghine si piesa pt ca raman urme in ea si nici nu ai o apasare uniforma.
 6. Vince Windrider

  schimb Schimb Doina Superton

  Schimb chitarele din link pe o alta chitara functionala si neaparat demontabila(ma refer la grif) Chitara Doina este in stare generala buna(estetic arata chiar bine) iar celalalta vine ca bonus. Deci sariti cu oferte(gibsonuri,musicmanuri etc)...(i`m kidding)
 7. Vand procesorul de voce Tc helicon VL2.Este folosit la evenimente live unde si a facut treaba foarte bine.Prezinta urme normale de uzura.Tehnic este in stare perfecta.Se poate vedea/testa in Bucuresti sect6.Nu sunt interesat de nici un fel de schimb.
 8. Vince Windrider

  Optima 24k Gold Strings

  Aceste corzi (pt electrica)sunt folosite de Brian May pe Redspecial,cu precizarea ca foloseste 9-42.La concertul Queen diN Bucuresti a rupt destul de repede mi-ul...,iar tehnicul i a adus rapid o copie RS pt schimb
 9. Vince Windrider

  polish taste

  Cei care fac asta tac... Ia un disc de pasla de 10-15 cm de unde gasesti(magazine de bricolaj),da-i o gaura daca nu are si treci un surub prin el.Il prinzi cu saiba si piulite.discul respectiv il poti pune in bormasina sau alt dispozitiv cu prindere gen mandrina. Pasta de polishat tre sa fie un medium(ca ex 3m verde ).Se da varsata la magazinele de vopsele auto. Tastiera eu o protejez cu hartie de izolat(mai groasa).Aplici pasta pe pasla pe toata circumferinta,cat si pe taste de a lungul lor.Polishezi pana tasta nu se incalzeste prea tare pt ca risti sa iasa. Alta varianta relativ identica ar fi cu un grinder/dremel in care prinzi un disc de pasla de diametru mic(2-3 cm) procedeul fiind acelasi. Nu recomand smirghel si lana de otel pt polish.Acestea le folosesc doar dupa nivelarea tastelor.
 10. Vince Windrider

  Posturi pinned

  Toti avem neamuri pe undeva...Inclusiv in Madagascar
 11. Vince Windrider

  Posturi pinned

  Eu ma simt pus pe lista asta.Lasand la o parte faptul ca am spus-o sub forma de gluma,mi se pare total deplasata aceasta forma de ``razbunare``. Nu as fi apelat niciodata la aceasta forma de vanzare pt ca mi se pare ca sensul unui forum nu e acesta.
 12. Vince Windrider

  cumpăr Doza strat Middle

  Cumpar o doza pt pozitia middle de stratocaster.sunt interesat de ceva noiseles cu output spre 7-8k
 13. Vince Windrider

  Posturi pinned

  e pe baza de ``plic``
 14. Vince Windrider

  probleme cu corda 038 squier strat

  Daca plescaie si e primejdie mai bine pui corzi mai groase.sunt mai ieftine decat un setup si suna si mai bine.
 15. Vince Windrider

  2 chitare vintage(Doina Superton)

  Hello,de cateva zile au intrat in posesia mea 2 chitare vechi. Una este Doina Superton(dupa cum am gasit pe forum) iar a doua habar nu am ce este.cert e ca cineva a ``transformat``- o in bas intr o maniera pur romaneasca. La Doina e lipsa inaltatorul(banuiesc ca merge stil lp) si cam atat.am desfacut pickguardul de curiozitate pt ca muream sa gasesc in ea ceva ``efecte`` cu tranzistori cu germaniu sau alte minuni. Tzeapa....,butoanele alea au o rezistenta si un condensator ,deci tot nu am inteles la ce folosesc....... Corpul este fabricat dintr un placaj ordinar care pe deasupra miroase si urat,griful este butucanos dar pare comod(nu are trussrod).radiusul pare aproape flat,tastele par de bronz. Mi s a parut surprinzator ca,cavitatile si pickguardul sunt ecranate.Spun asta pt ca ma gandesc ca sunt de fabrica,altfel nu cred ca un muzicant care are aceasta informatie poate sa cante pe o asa chitara. Per total chitara pare o gluma proasta,mi e greu sa inteleg de ce se fabricau in acest mod instrumentele cand apreciez ca,cu aceleasi costuri se putea construi un instrument sa zic la limita decentei..... Chitara nr 2:i am pus prognosticul in momentul in care am ridicat o in mana.Este extrem de usoara si dezechilibrata.corpul este facut dintr o singura bucata de lemn si daca bati in el suna ca o toaca.in rest nu am desfacut o,nu stiu ce gasesc in ea inafara de cari. ps.daca cineva stie ce marca/model este il rog sa scrie aici.