www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Vince Windrider

Veteran
 • Posts

  356
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location
  bucuresti

Recent Profile Visitors

14455 profile views

Vince Windrider's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Dedicated Rare
 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

179

Reputation

 1. Vand 2 bilete in fata scenei (acces high). 600 ron ambele fix +40727051997 Trimis de pe al meu M2011K2G folosind Tapatalk
 2. Cred ca ``zinc `` se refera la faptul ca au cap ingropat si nu la faptul ca ar fi zincate.Cap ingropat se numeste countersunk iar in Romania se foloseste expresia de ``zenc`` Nu este nici o pb sa folosesti insertii insa e riscant la instalare:daca gaura e prea mica crapi lemnul si te poti duce cu ea stramb.Ideal e sa le instalezi cu ce va adeziv (araldit/epoxi).Asa se instaleaza in panourile honeycom(de avion) niste insertii oarecum similare
 3. Vand dozele mentionate.Am cutia si toate accesoriile.Iau in considerare schimburi cu alte doze tele de calitate. pret 200 eur
 4. Salut,as avea nevoie de un pdf pt template pt corp eventual si gat de fender strat. Are cineva la cote originale?Multumesc.
 5. Caut sa cumpar o chitara OLP MM1,copie Musicman Axis.Nu sunt interesat de alta copie.Pot sa ofer si la schimb alte chitare. Multumesc!
 6. N am ajuns la nici o concluzie.Din pozele postate de tine nu se intelege nimic.Sunt doar presupuneri insa ar trebui sa recitesti tot ce s a scris mai sus si sa prinzi un pic de curaj.Fa rost e un inbus care intra fix acolo si desfa piulita.Dupa asta o sa vezi ce e de facut.
 7. Daca nu e uzata e posibil sa fie in inch adica de 7/32. Ideea e ca daca ii strici hexagonul cu surubelnita sau alte improvizatii o sa fie si mai rau. Am intalnit la un bas squier korean pb semnalata de tine in urma cu mai multi ani.Filetul era distrus pe trussrod cat si la piulita.Am reusit sa frezez pe langa truss rod pana am avut 3 -4 mm de filet bun si i am pus o piulita facuta pe strung. ps:poate e acelasi bas
 8. scoate piulita afara si verific-o. daca e buna la filet si hexagon verifica daca a fortat in lemn .e posibil sa fi tasat lemnul si sa fi ajuns la capat.daca da are nevoie de saibe distntiere. verifica filetul tijei. ps:din ce se vede in pozele alea nu prea vad hexagon pt inbus.esti sigur ca e modelul de piulita dinpozele postate?ce bas e?
 9. daca e piulita uzata sau sunt alte pb in zona trebuie sa torsionezi manual gatul chitarei si cu el tosionat sa strangi acolo.trebuie 2 persoane.
 10. Vand un difuzor Jensen c12q ca nou.Este doar probat
 11. Sunt curios daca cineva la noi a facut vreo clona Klon Centaur.M am tot uitat si documentat pe net la cam tot ce se poate gasi despre schema,sunet si legenda din jurul acestei pedale.Inteleg ca din 2009 exista public schema originala si ca sunetul ``vine`` din doua diode cu germaniu1N34A rusesti.Se spune ca doar cu alea ar suna in felul in care suna.Multi spun ca nici o clona nu suna ca alta si ca diferenta ar fi deci din cele 2 diode.La fel se insista pe niste condensatori panasonic Nu ma astept sa avem cu ce compara in Ro:banuiesc ca nu exista nici una originala.Am ascultat pe Yt comparatie cu clonele chinezesti in jur de 30$ ,iar diferenta este colosala,in sensul ca nu consider ca are sens sa ai o copie de 30$ doar pt faptul ca e atat de ieftina.In acelasi timp insa exista tot pe la chinezi niste copii mai scumpe ,care au pcb -ul identic cu originalul si evident mult mai scumpe. Asadar daca exista cineva care a testat,clonat sau are ceva informatii despre aceasta pedala,sunt curios sa aflu pareri.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.