www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

alinu_tau

Veteran
 • Posts

  670
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

alinu_tau last won the day on June 14 2020

alinu_tau had the most liked content!

Profile Information

 • Location
  Cluj-Napoca

Other Information

 • Band
  @lin
 • Gear
  5 Chitari tip strat 2xHH, 2xSSS 1xHSS
  Acoustic guitar
  Marshall Amp
  Pedale - o groaza :)
  Digitech trio +
  Zoom multieffects

Recent Profile Visitors

14036 profile views

alinu_tau's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

458

Reputation

 1. Vand acest cabinet 2x12 Construit de mine. Este din pal, fata este dubla, adica din doua placi, semiopen, laterale invelite in tolex, muchiile acoperite cu profil aluminiu, colturi din metal. L-am folosit doar in casa cu un head Marshall. Nu mai am nici difuzoarele si nici head-ul. Este bun pentru cine vrea sa isi faca un cabinet si nu vrea sa investeasca mult, de lasat in sala de repetitii, etc. Pret 300 Lei La nevoie pot monta eu difuzoarele...
 2. Atentie si la ce windows folosesti, cand am vrut eu sa-l utilizez, cubase nu mergea pe win 10 pro, decat pe win 10 home sau mai vechi (7,8) Nu stiu daca l-au upgradat intre timp. Repet, faptul ca se instaleaza si porneste cubase nu inseamna ca si merge tot in el si poti sa-ti faci treaba. Dar sa zicem, ca daca ai semnal de intrare si in bara de recording e ok. Cum zice @FiveseveN daca mixerul e facut sa trimita in placa lui de sunet semnalul de la intrare dry, asta e nu ai ce sa faci. Preia semnalul de la iesire din mixer (nu din mufa usb) si intra cu el intr-o alta placa de sunet, sau in cea a calculatorului. Alte softuri de recording nu ma bag sa recomand si nici nu are rost daca te stii cu asta, oricum, nu in soft e problema ca mixerul trimite semnal pre-fader.
 3. Cubase este o porcarie care nu merge pe orice calculator/laptop si daca e instalat, trebuie sa aiba toate driverele si componentele compatibile, altfel nu o sa intre semnal in el veci (adica sa il vezi in bara de recording). Chiar daca reusesti sa il instalezi sau sa ti-l instaleze cineva si sa ti-l faca sa mearga, incepe sa faca figuri pe parcurs. In plus, nu cred ca exista soft de recording mai greoi si mai complicat ca asta. Totusi, am intalnit persoane care il foloseau si se pricepeau la el, dar e destul de greu sa dai de ei.
 4. Nu mi-am postat niciodata "elucubratiile" pe aici, pun si eu un link cu "munca" mea, cu mentiunea ca nu m-as vedea cantand cu 3 degete never!
 5. Mie imi place ca desi eu am deschis acest topic, nu mai pot posta nimic in el
 6. @dani_rosu, @FiveseveN, avrti si voi dreptate, nu zic nu.. Dar, am urmarit de curios concerte popular (pop) Ella Eyre, Dua Lipa, Rita Ora, Charli XCX etc. Sa stiti ca au chitaristi/chitariste si restul instrumentistilor chiar decenti. Si foloseau toate degetele!
 7. Ma, da totusi unii care ati postat raspunsuri si pereri aici, voi va vedeti/auziti ce spuneti? Sunteti exact ca si in zicala "sunt acrii strugurii" Incepe sa imi para rau ca am deschis acest topic. Pai daca nu esti in stare sa iti folosesti toate degetele, dar te consideri "chitarist" atunci ce faci? Ii admiri pe cei care o fac la fel, ii ridici pe un piedestal chiar, iar daca cumva zice cineva ceva sari in sus ca ars... Penibil si jenant!
 8. Boss Rc-3 foarte bun ca si trainer sau pentru salvat idei. Il vand pentru ca folosesc samplere mai complexe acum.
 9. Am eu un Ds-1 Keeley Ultra See Eye, sa ti-o trimit? Nu am putut sa iti trimit pm, lipsa memorie...
 10. Ma crezi sau nu, am 4 bucati dintr-astea. Am in 2 pedalboard-uri unde le folosesc dupa pedalele de drive analog pentru delay, reverb, modulatii inainte de Trio+ Celelalte le folosesc ca si guitar trainer, sau le pun in bucla la amp pt. efecte si looper. Dar trio+ este o trupa adevarata daca stii sa il programezi, poti sa il folosesti si ca looper si sa compui piese complexe cu intro, pauze si final, ritmuri complexe cu fill-uri tot ce trebe, nu-i un ritm sec care merge continuu
 11. Hai ca aici ai fost amuzant Sa spui ca o bucla de 30 de secunde si niste ritmuri presetate sunt o solutie mai versatila decat Trio+ : )))
 12. Nu inteleg de ce l-ai adus in discutie. Nu intra in aceasta categorie si folosește toata mâna.
 13. Ok... daca vouă vi se pare ca e bine si fără arpegii si fără swapping (Nu vad cum le-ai putea face cu 2-3 degete) Oricum, mie chitaristii ce mi i-ati menționat aici, inclusiv "marele Gilmour" nu mi se par cine stie ce... Fac o analogie cu sportul, de ex fotbal, unde vezi acei fundasi nordici "Nu face nimic din ceea ce nu stie sa faca, nu se complica, face doar ceea ce stie mai bine"... Groaznic sa fii asa limitat
 14. Pentru mine "stilul" asta de cantat se justifica pentru cei cărora le lipsesc unul sau poate doua?? degete, mai multe nu (ma îndoiesc ca cineva care are o mana cu un singur deget s-ar gândi sa cânte la chitara, în afara cazului în care ar folosi un slide), atunci toată lumea se uita cu compasiune și mila "uita ma cum canta ala cu doar 2 degete săracu..." Dar, dacă ești întreg, cu toate organele funcționale, nu vad nici o justificare, doar studiu/îndrumare greșită, lene, indolenta, automultumire etc.
 15. Ma nu ma interesează care cum a învățat și care șterge pe jos cu care, dar acest stil de cantat mi se pare jenant și aiurea. Mai ales la marii chitariști. Și da, 57 are dreptate, ii doare în dos de părerea "avizatilor". Dar, în ultima vreme chitariștii sunt urmăriți cam tot de alți chitariști în general, cei care mai asculta chitare sunt tot mai putini, se asculta la greu cu totul altceva.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.