www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

EugenRo2001

Veteran
 • Content Count

  1616
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Feedback

  100%

EugenRo2001 last won the day on October 10 2020

EugenRo2001 had the most liked content!

Community Reputation

1259 Excellent

7 Followers

About EugenRo2001

 • Rank
  Veteran

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Gear
  SIGMA-MARTIN DR7-12 - made in Japan ~1975 <br />
  WOTAN TW-40 - made in Japan ~1980<br />
  EPIPHONE EJ300-S - made in Korea - 2004<br />
  VINTAGE VE2000GG-12 Gordon Giltrap signature series -?<br />
  IBANEZ Concord 684-6 - made in Japan - 1974<br />
  EPIPHONE FT160 - made in Japan - 1974

Recent Profile Visitors

32262 profile views
 1. Daca sunt lovituri, deci fibra îndoită se repara cu șervețel ud și ciocanul de lipit. Daca este ruptura, lemn lipsă, doar umplere cu chit sau derivate. Asta doar daca va fi vopsit pentru că reparația va fi vizibilă. Se mai poate freza și incrusta o bucată de lemn din aceeași bucată cu fibra potrivită . Sau placarea cu furnir, headstock veneer.
 2. Buna seara Ma ocup in continuare. Contactati-ma pe pagina de FB "Reparatii chitare Eugen C" P.s. nu mai locuiesc in Crangasi. Am atelierul in zona Aparatorii Patriei.
 3. Mai intru cand raspund la mesaje. Lucrari puteti vedea pe pagina mea de FB "Reparatii chitare Eugen C"
 4. Nu am mai scris demult aici. Activitatea continua, puteti vedea lucrarile mele pe pagina de Facebook, "Reparatii chitare Eugen C". Iata cateva lucrari mai deosebite: Grif rupt cu material lipsa Chitara flamenco sparta si incercare nereusita de reparare 12 string cu top laminat cu ruptura intre gauri in top si in bridgeplate Modificare chitara clasica, confectionat cutaway Chitara ruseasca "explodata" din cauza umiditatii Pentru mai multe lucrari va invit sa vizitati pagina de pe Facebook.
 5. Cadou. Dati-mi adresa pe mesaj privat, o sa platiti doar curierul.
 6. Cheitele alea nu par originale, ar trebui sa aiba butoane metalice. Un bridge cu tot cu suruburi iti pot da iar cheite gasesti la magazinul Rapsodia, reprezentanta Hora.
 7. Nu vei gasi in magazine. In plus, s-ar putea ca surubul sa aiba filetul in inch nu in mm. Incearca pe net la Stewmac, Allparts, Thomann
 8. De ceva timp nu mai primesc notificari pe email cand am mesaj nou sau reply intr-o conversatie privata cu toate ca optiunea este bifata.
 9. Ia-o pe asta https://forums.rgc.ro/topic/88559-martin-000-18/ si ti-o modific eu pentru stanga
 10. Ia o rigla si masoara distanta de la nut la tasta 12 si de la tasta 12 la saddle pentru coarda cu probleme. In mod normal ar trebui ca a doua sa fie cu ~2mm mai lunga la Mi-ul subtire si cam cu 5mm la Mi-ul gros. Pune corzi noi si regleaza intonatia comparand nota de la tasta 12 cu flagioletul din dreptul tastei.
 11. Cel acustic e 439lei in magazin si e fara gauri in rozeta si in top.
 12. Rezonator Harley Benton cu actiune foarte mare. Deoarece neck-reset iesea din discutie am adancit locasul conului. Cam asa arata un instrument iesit pe poarta fabricii: Am slefuit fretboard-ul si am pus taste noi Am frezat locasul conului Before and after Am adaugat niste intarituri Am refacut cablajul Am nivelat "paianjenul" - before and after Saddle-ul original era unul de acustica. Am facut unul corect, din maple si abanos cu degajare pentru reglarea tensiunii in con. Dupa ce am facut si un nut nou a urmat setup-ul si chitara este gata de cantat. Epiphone Les Paul - modificare neck-heel Culoarea nu e chiar ce era aratat in poza de pe site-ul de unde am cumparat-o dar asta e riscul cand cumoeri vopsea prin corespondenta.
 13. Imi pare rau dar topicul asta e de anul trecut. Nu cred ca voi mai lua ceva de la Thomann prea curand.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.