www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

EugenRo2001

Veteran
  • Posts

    1619
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

EugenRo2001 last won the day on October 10 2020

EugenRo2001 had the most liked content!

9 Followers

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Other Information

  • Gear
    SIGMA-MARTIN DR7-12 - made in Japan ~1975 <br />
    WOTAN TW-40 - made in Japan ~1980<br />
    EPIPHONE EJ300-S - made in Korea - 2004<br />
    VINTAGE VE2000GG-12 Gordon Giltrap signature series -?<br />
    IBANEZ Concord 684-6 - made in Japan - 1974<br />
    EPIPHONE FT160 - made in Japan - 1974

Recent Profile Visitors

34561 profile views

EugenRo2001's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Collaborator Rare
  • Posting Machine Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

1.3k

Reputation

  1. Dacă nu vrei relic îți pot face eu, am tablă de alamă de 1mm grosime. 0721250133
  2. Buna ziua. 450lei. Dupa 15 August, acum sunt in concediu
  3. În primul rând trebuie să scoți corzile să nu mai fie în tensiune deoarece riști să se deformeze fața chitarei. Trebuie văzut dacă nu s-a desprins cu tot cu bucăți doin top sau dacă sunt crăpături/rupturi, acestea trebuie reparate primele. Dacă totul este în regula trebuie curatat adezivul vechi de pe ambele suprafețe astfel încât să rezulte suprafețe plane și curate. Apoi se lipește cu Titebond Original cu ajutorul unei prese. Preferabil să facă aceasta reparație cineva care a mai făcut asa ceva.
  4. Daca sunt lovituri, deci fibra îndoită se repara cu șervețel ud și ciocanul de lipit. Daca este ruptura, lemn lipsă, doar umplere cu chit sau derivate. Asta doar daca va fi vopsit pentru că reparația va fi vizibilă. Se mai poate freza și incrusta o bucată de lemn din aceeași bucată cu fibra potrivită . Sau placarea cu furnir, headstock veneer.
  5. Buna seara Ma ocup in continuare. Contactati-ma pe pagina de FB "Reparatii chitare Eugen C" P.s. nu mai locuiesc in Crangasi. Am atelierul in zona Aparatorii Patriei.
  6. Mai intru cand raspund la mesaje. Lucrari puteti vedea pe pagina mea de FB "Reparatii chitare Eugen C"
  7. Nu am mai scris demult aici. Activitatea continua, puteti vedea lucrarile mele pe pagina de Facebook, "Reparatii chitare Eugen C". Iata cateva lucrari mai deosebite: Grif rupt cu material lipsa Chitara flamenco sparta si incercare nereusita de reparare 12 string cu top laminat cu ruptura intre gauri in top si in bridgeplate Modificare chitara clasica, confectionat cutaway Chitara ruseasca "explodata" din cauza umiditatii Pentru mai multe lucrari va invit sa vizitati pagina de pe Facebook.
  8. Cadou. Dati-mi adresa pe mesaj privat, o sa platiti doar curierul.
  9. Cheitele alea nu par originale, ar trebui sa aiba butoane metalice. Un bridge cu tot cu suruburi iti pot da iar cheite gasesti la magazinul Rapsodia, reprezentanta Hora.
  10. Nu vei gasi in magazine. In plus, s-ar putea ca surubul sa aiba filetul in inch nu in mm. Incearca pe net la Stewmac, Allparts, Thomann
  11. De ceva timp nu mai primesc notificari pe email cand am mesaj nou sau reply intr-o conversatie privata cu toate ca optiunea este bifata.
  12. Ia-o pe asta https://forums.rgc.ro/topic/88559-martin-000-18/ si ti-o modific eu pentru stanga
  13. Ia o rigla si masoara distanta de la nut la tasta 12 si de la tasta 12 la saddle pentru coarda cu probleme. In mod normal ar trebui ca a doua sa fie cu ~2mm mai lunga la Mi-ul subtire si cam cu 5mm la Mi-ul gros. Pune corzi noi si regleaza intonatia comparand nota de la tasta 12 cu flagioletul din dreptul tastei.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.