www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Gregorian

Newcomers
 • Content Count

  1
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

4 Neutral

About Gregorian

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Romania

Recent Profile Visitors

544 profile views
 1. Chitara + Gigbag PRS Chitara este intr-o stare foarte buna, nu are nici o zgarietura sau alt defect si a fost folosita doar in casa. Nu se dezacordeaza, tastele sunt perfect nivelate si are setup-ul facut de un lutier profesionist. Corzile sunt joase, nu bazaie si este usor de cantat. Culoarea bridge-ului s-a luat putin (uzura normala). Doza din fabrica a fost inlocuita cu un Seymour Duncan P-90 Vintage. Este versatila si suna bine in toate genurile muzicale. Tastele au fost schimbate cu taste Jescar(SUA) Stainless Steel - Jumbo (tastele din inox sunt indestructibile, deci chitara nu trebuie refret-uita periodic, asa cum este necesar in mod normal. Bend-urile "aluneca" mai bine si chitara are mai mult sustain datorita masei crescute a inox-ului). Nut-ul este schimbat si el, este din os. Lucrare executata impecabil de catre dl. Eugen C. Pe scurt, s-au bagat 1200 lei in ea pentru a avea cele mai bune componente care nu vor trebui schimbate vreodata. Se poate proba in Bucuresti, zona Bucur Obor. Aici sunt specificatiile originale: Body: Exotic Korina Neck: 3 Piece Exotic Korina Fingerboard: Bound Rosewood Frets: 22 Inlays: PRS Birds Scale length: 25″ Nut width: 1.6875″ Nut material: Plastic Radius: 10″ Tuners: PRS Tuners Pickups: 1 x PRS P-90 Controls: 1 x Volume Pickguard: Black Bridge: PRS Stoptail Color: Vintage Amber Made in South Korea
 2. Pachetele sunt sigilate 20 lei/ bucata daca le cumparati individual sau 15 lei/buc daca le cumparati pe toate. Sunt disponibile 12 bucati. Sunt singurele dimensiuni pe care le am. Predare personala in Bucuresti.
 3. Refret cu taste Jescar stainless steel jumbo pentru o chitara PRS SE Korina One cu taste medii. Nut, setup incluse in pret, lucrare splendida. Rezultatul? Low action, fara buzz, o placere sa tot canti chitara ! Multumesc domnului Eugen !
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.