www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

octakhan

Newcomers
 • Content Count

  0
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Feedback

  100%

octakhan last won the day on October 7 2020

octakhan had the most liked content!

Community Reputation

7 Neutral

About octakhan

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Timisoara

Other Information

 • Band
  nyet
 • Gear
  Ibanez RG series - 6 string
  Aria Excel Pro II series - 6 string
  Ibanez SR series - 4 string
  Roli Seaboard
  PC
  Bias FX
  Cypher
  Strobe
  BFD3
  Portal
  AKG K712 Pro
  Scarlett 8i6 3rd gen
  M-Audio BX8 D3

Recent Profile Visitors

1339 profile views
 1. update: noul pret este 10 ron/buc sau 250 ron toate cele 27.
 2. Case-ul se afla in stare practic impecabila. Vine la pachet cu un daisy chain si 3 patch cables din care 2 sunt Ibanez. Pret fix. Trimit oriunde in tara doar prin curier. Transportul este platit de client.
 3. Pedala este ca noua. Pret fix. Trimit oriunde in tara doar prin curier. Transportul este platit de client.
 4. Pedala este ca noua. Pret fix. Trimit oriunde in tara doar prin curier. Transportul este platit de client.
 5. Noul pret este 12 ron/bucata. Daca se doresc toate, se dau cu 300 ron toate cele 27.
 6. Mna, vorba aia, should've done my research better inainte sa dau cu banu. Ceasu rau - pentru mine.
 7. Diode de germaniu 1N34A - NOS Sunt disponibile 27 bucati. Pretul afisat in anunt este pentru o bucata. Pretul este fix. Accept schimburi doar cu un set de Seymour Duncan Black Winter (bridge+neck) plus diferenta din partea mea desigur - dupa caz. Mai macro de atat nu am cum sa fac poze. Specificatii: Tip: point contact Structura: single diode Carcasa: DO7 Montare: THT Tensiune inversa maximum: 65V Curent de sarcina nominal: 50mA Curent de sarcina maxim: 200mA Ufmax/tensiune conductie maxima: 1V Curent de scurgere: 30µA Capacitanta: 1pF Masa brută: 0.175 g
 8. Este o replica foarte reusita de Strat cu scale de 25,5", 22 freturi si 5 way switch. La 3,4 kg nu e bas usoara da nici prea grea, are un echilibru placut. Mi greu sa zic clar ce lemnuri compun chitara dar as zice dupa aspect si feel ca fretboardul e palisandru, gatul e artar si corpul e ori plop ori arin. Se simte foarte bine in mana, gatul e foarte comod si freturile sunt finisate bine. N-as sti sa zic ce hardware are, in afara de faptul ca configuratia e SSS la doze dar par sa fie de calitate buna, sigur nu sunt chinezarii. De sunat suna surprinzator de bine. Poze mai detaliate din orice unghi - la cerere. In timisoara, desigur, se poate proba. Trimit oriunde in tara - doar prin curier Transportul este platit de client.
 9. Castile se afla in stare excelenta. Nu au defecte estetice si de sunat, suna perfect. Cablul este nou, la cel vechi s-a uzat prea tare mufa. Cablul este coiled de 3 metri, este un cablu Audio Tehnica de schimb. Pretul este fix. Trimit oriunde in tara doar prin curier.
 10. Castile se afla in stare absolut impecabila. Sunt practic noi, cu exceptia unei mici crapaturi pe ear pad-ul stang. Vin in ambalajul original. Pretul este fix. Trimit oriunde in tara prin fan curier cu livrare cu verificare. Transportul nu este inclus in pret.
 11. Castile se afla in stare excelenta. Suna perfect si nu prezinta defecte estetice in ciuda varstei lor. Totusi, headbandul si-a pierdut din elasticitate si este larg. Se poate remedia cu zip-uri pe arcada care pot opri headbandul Pret fix. Trimit oriunde in tara doar prin curier.
 12. Pedala se afla in stare perfecta de functionare. Estetic se pot observa pe ea mici urme de utilizare Pretul este fix. Trimit doar prin curier oriunde in tara. Transportul este platit de client
 13. Delay-ul se afla in stare excelenta avand in vedere ca are 41 de ani. Potentiometrul original de 50kOhm pentru delay (time) a fost schimbat cu unul nou de 100kOhm pentru a creste time-ul de la ~205 ms la ~410 ms - modificarea a fost facuta profesional si nici nu se poate observa. Ofer si potentiometrul original. Pretul este fix. Trimit oriunde in tara exclusiv prin curier.
 14. Pedala se afla in stare impecabila. Are velcro pe fund. Vine in cutia originala. Pret fix, trimit oriunde in tara doar prin curier - transportul este platit de client.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.