www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

octakhan

Newcomers
 • Content Count

  0
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Feedback

  100%

octakhan last won the day on October 7 2020

octakhan had the most liked content!

Community Reputation

7 Neutral

About octakhan

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Timisoara

Other Information

 • Band
  nyet
 • Gear
  Ibanez RG series - 6 string
  Ibanez SR series - 4 string
  Roli Seaboard
  PC
  Bias FX
  Cypher
  Strobe
  BFD3
  Portal
  Audio Technica ATH R70x
  Scarlett 8i6 3rd gen
  Marantz AV/MM 8003
  Bowers & Wilkins CDM 1NT

Recent Profile Visitors

1247 profile views
 1. Este o replica foarte reusita de Strat cu scale de 25,5", 22 freturi si 5 way switch. La 3,4 kg nu e bas usoara da nici prea grea, are un echilibru placut. Mi greu sa zic clar ce lemnuri compun chitara dar as zice dupa aspect si feel ca fretboardul e palisandru, gatul e artar si corpul e ori plop ori arin. Se simte foarte bine in mana, gatul e foarte comod si freturile sunt finisate bine. N-as sti sa zic ce hardware are, in afara de faptul ca configuratia e SSS la doze dar par sa fie de calitate buna, sigur nu sunt chinezarii. De sunat suna surprinzator de bine. Poze mai detaliate din orice unghi - la cerere. In timisoara, desigur, se poate proba. Trimit oriunde in tara - doar prin curier Transportul este platit de client.
 2. Castile se afla in stare excelenta. Nu au defecte estetice si de sunat, suna perfect. Cablul este nou, la cel vechi s-a uzat prea tare mufa. Cablul este coiled de 3 metri, este un cablu Audio Tehnica de schimb. Pretul este fix. Trimit oriunde in tara doar prin curier.
 3. Castile se afla in stare absolut impecabila. Sunt practic noi, cu exceptia unei mici crapaturi pe ear pad-ul stang. Vin in ambalajul original. Pretul este fix. Trimit oriunde in tara prin fan curier cu livrare cu verificare. Transportul nu este inclus in pret.
 4. Castile se afla in stare excelenta. Suna perfect si nu prezinta defecte estetice in ciuda varstei lor. Totusi, headbandul si-a pierdut din elasticitate si este larg. Se poate remedia cu zip-uri pe arcada care pot opri headbandul Pret fix. Trimit oriunde in tara doar prin curier.
 5. Pedala se afla in stare perfecta de functionare. Estetic se pot observa pe ea mici urme de utilizare Pretul este fix. Trimit doar prin curier oriunde in tara. Transportul este platit de client
 6. Delay-ul se afla in stare excelenta avand in vedere ca are 41 de ani. Potentiometrul original de 50kOhm pentru delay (time) a fost schimbat cu unul nou de 100kOhm pentru a creste time-ul de la ~205 ms la ~410 ms - modificarea a fost facuta profesional si nici nu se poate observa. Ofer si potentiometrul original. Pretul este fix. Trimit oriunde in tara exclusiv prin curier.
 7. Pedala se afla in stare impecabila. Are velcro pe fund. Vine in cutia originala. Pret fix, trimit oriunde in tara doar prin curier - transportul este platit de client.
 8. Accept schimb doar cu un set de Seymour Duncan Black Winter
 9. Pedala se afla in stare impecabila din punct de vedere tehnic. Estetic se pot vedea mici urme de utilizare, si niste urme de la marcaje. Pe spate a ramas niste dublu adeziva de la cum am prinso pe pedalier. Pedala a fost folosita dar relativ rar si nu prea a iesit din casa. Pretul este fix si transportul nu este inclus in pret. Trimit oriunde in tara doar prin curier.
 10. Castile se afla in stare excelenta. Sunt prima varianta de K271, cea de 55 ohmi cu siguranta la headband (cand nu sunt pe cap se opresc din redat). Vin cu cablu mini XLR de 3 metri si adaptor la jack mare. Pretul nu este negociabil si trimit oriunde in tara.
 11. Boxele tehnic vorbind se afla in stare impecabila, suna absolut perfect, au un sunet foarte placut si liniar (neutru). Au doar un mic defect vizibil in poze dar care la urma urmei nu afecteaza buna lor functionare in nici un fel. Lipsesc partile de plastic de la filtre pentru a prinde cu usurinta cablurile de conectare. Estetic vorbind se vad niste urme de utilizare si de transportare, lucru care nu e iesit din comun pentru boxe care au in jur de 30 de ani. Din pacate nu detin plasele la ele, asa le-am primit.Specificatiile tehnice se pot vedea in poze.Pretul este fix si transportul este platit de client. Trimit doar prin curier. Se poate asigura proba in Timisoara, si pentru cei cu adevarat interesati se poate face si proba video. Poze suplimentare ofer la cerere.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.