www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

octakhan

Newcomers
 • Content Count

  0
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

2 Neutral

About octakhan

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Timisoara/Arad

Other Information

 • Band
  nyet
 • Gear
  Un orange micut, un harley benton, niste fx cu gain. Ce trebuie pentru chugs.

Recent Profile Visitors

606 profile views
 1. octakhan

  vând Ibanez ts 808

  salut, mai e valabil?
 2. Pedala se afla in stare foarte buna. A fost folosita doar in casa. Pretul este fix. Trimit oriunde in tara. Accept schimburi doar cu monitoare bookshelf nearfield (prefer KRK).
 3. Pedala se afla in stare excelenta, e ca noua, vine in cutia ei originala. Pretul este fix. Trimit oriunde in tara. Accept schimburi doar cu monitoare bookshelf nearfield (prefer KRK).
 4. octakhan

  vând MXR DynaComp

  Pedala se afla in stare impecabila, ca noua. A fost folosita foarte rar si exclusiv in casa. Vine in cutia ei. Pretul este fix. Trimit oriunde in tara pe cheltuiala clientului. Accept schimburi doar cu monitoare bookshelf nearfield (prefer KRK)
 5. Chorus nu folosesc si sincer desi e tentant MXR-u, am deja un monstru de distortion (clona de Wampler Triple Wreck). Daca vrei pot sa rezerv pedala o vreme daca crezi ca te ajuta.
 6. Pedala se afla in stare impecabila, vine in cutia ei. A fost folosita destul de rar, doar prin casa. Pretul este fix si trimit oriunde in tara pe cheltuiala clientului. Accept schimburi doar cu Digitech Whammy.
 7. Laptopul se afla in stare destul de buna, avand in vedere varsta lui. A fost folosit exclusiv in casa. Lipseste tasta de Caps Lock si F9-le joaca umpic. Are o zgarietura pe lid, langa logo. Mufele nu joaca, displayul nu are pixeli morti, bateria tine aprox 2 ore cu brightness minim si minimul de aplicatii rulate. Specificatiile complete sunt vizibile in a 2-a poza. Am schimbat HDD-ul lui cu un SSD Intel de 128gb si pe langa cei 2gb RAM stock am mai bagat in el 4gb si am schimbat si coolerul. Bonus dau un mouse wireless ISY.Pretul este fix. Trimit oriunde in tara, transportul este inclus in pret. Accept schimburi cu Digitech Whammy sau cu memorii RAM (32gb DDR4 2666MHZ) - ofer diferenta in functie de oferta.
 8. Castile se afla in stare foarte buna pentru o pereche de casti care au aproape 30 de ani - sunt prima editie din modelul K240. Mufa a fost schimbata profesional, destul de recent. Castile suna impecabil si arata foarte bine. Singurul defect este faptul ca suspensia gymbal nu mai are tensiune, castile joaca usor pe cap dar stau destul de bine cu toate acestea. Castile vin impreuna cu un set nou de pad-uri de schimb de velour.Pretul este fix si transportul NU este inclus in pret, trimit oriunde in tara.
 9. Pedala se afla in stare exceptionala. A fost folosita cap la cap doar cateva ore (aprox 10-12).Vine in cutia ei impreuna cu alimentatorul original. Pretul nu este negociabil si transportul prin curier este asigurat de client. Trimit doar cu livrare cu verificare prin fan curier. Accept schimb ori cu un Tube Screamer ori cu un Digitech Whammy (diferenta ofer pe masura ofertei).
 10. octakhan

  vând [EXPIRAT] Boss DS-1

  UPDATE : noul pret este 175 ron, fix.
 11. UPDATE : noul pret este 550 ron, fix.
 12. octakhan

  vând [EXPIRAT] AKG K272 HD Studio

  UPDATE : noul pret este 250 ron, fix.
 13. octakhan

  vând [EXPIRAT] AKG K545

  UPDATE : noul pret este 400 ron, fix.
 14. Castile se afla in stare excelenta atat tehnic cat si estetic, cu exceptia unor mici ciupituri pe pad-uri (de vina fiind ochelarii). Se dau impreuna cu 2 seturi de pad-uri de schimb care sunt noi. Pretul este usor negociabil. Trimit oriunde in tara prin curier pe cheltuiala clientului.
 15. Cele gri nu am vazut la noi decat aici https://www.domo.ro/casti/casti-audio-technica-ath-m50x-matte-gray-pNSc6NTUr-l/?utm_source=price-ro si pe CEL pare-mi-se. Cu toate astea, nu se gasesc pe stoc. Ultimul pret cunoscut la ele a fost 980 ron
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.