www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

octakhan

Newcomers
 • Posts

  1
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

octakhan last won the day on October 7 2020

octakhan had the most liked content!

Profile Information

 • Location
  Timisoara

Other Information

 • Band
  nyet
 • Gear
  Ibanez RG series - 6 string
  Aria Excel Pro II series - 6 string
  Ibanez SR series - 4 string
  Roli Seaboard
  PC
  Bias FX
  Cypher
  Strobe
  BFD3
  Portal
  AKG K712 Pro
  Scarlett 8i6 3rd gen
  M-Audio BX8 D3

Recent Profile Visitors

1515 profile views

octakhan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • First Post Rare
 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

7

Reputation

 1. Clapa se afla in stare perfecta de functionare. Urme normale de utilizare se pot vedea in poze (mici urme si zgarieturi - chestii de genu asta). Pretul este usor negociabil. Prefer predare personala in Timisoara dar pot sa trimit oriunde in tara, dar doar prin curier - cheltuielile de transport fiind suportate de cumparator. Evident, se poate proba in Timisoara. Accept schimburi doar cu M-Audio Keystation 88 MK3 (sau Alesis Q88 MK2 - sau Icon iKeyboard 8X/8Nano) SAU alternativ cu o pereche de Seymour Duncan Black Winter cu diferenta din partea cumparatorului care se stabileste de comun acord dupa caz.
 2. Monitoarele sunt absolut impecabile din toate punctele de vedere. Detin cutiile duble originale si se dau cu cablurile de curent originale. Au fost cumparate noi in 27 noiembrie 2021 (cu garantie pana in 29.11.2023) si au fost folosite zilnic la 20% din volum intr-o incapere uscata, fara fum si fara alte bazaconii. Pret fix. Trimit oriunde in tara doar prin curier.
 3. Caut sa cumpar o pereche de monitoare Genelec 8030CP sau 8040B - dar sunt deschis si la 8030A sau 8030BPM sau 8040A daca preturile sunt corecte si monitoarele sunt intr-o stare acceptabila.
 4. update: noul pret este 10 ron/buc sau 250 ron toate cele 27.
 5. Case-ul se afla in stare practic impecabila. Vine la pachet cu un daisy chain si 3 patch cables din care 2 sunt Ibanez. Pret fix. Trimit oriunde in tara doar prin curier. Transportul este platit de client.
 6. Pedala este ca noua. Pret fix. Trimit oriunde in tara doar prin curier. Transportul este platit de client.
 7. Pedala este ca noua. Pret fix. Trimit oriunde in tara doar prin curier. Transportul este platit de client.
 8. Noul pret este 12 ron/bucata. Daca se doresc toate, se dau cu 300 ron toate cele 27.
 9. Mna, vorba aia, should've done my research better inainte sa dau cu banu. Ceasu rau - pentru mine.
 10. Diode de germaniu 1N34A - NOS Sunt disponibile 27 bucati. Pretul afisat in anunt este pentru o bucata. Pretul este fix. Accept schimburi doar cu un set de Seymour Duncan Black Winter (bridge+neck) plus diferenta din partea mea desigur - dupa caz. Mai macro de atat nu am cum sa fac poze. Specificatii: Tip: point contact Structura: single diode Carcasa: DO7 Montare: THT Tensiune inversa maximum: 65V Curent de sarcina nominal: 50mA Curent de sarcina maxim: 200mA Ufmax/tensiune conductie maxima: 1V Curent de scurgere: 30µA Capacitanta: 1pF Masa brută: 0.175 g
 11. Este o replica foarte reusita de Strat cu scale de 25,5", 22 freturi si 5 way switch. La 3,4 kg nu e bas usoara da nici prea grea, are un echilibru placut. Mi greu sa zic clar ce lemnuri compun chitara dar as zice dupa aspect si feel ca fretboardul e palisandru, gatul e artar si corpul e ori plop ori arin. Se simte foarte bine in mana, gatul e foarte comod si freturile sunt finisate bine. N-as sti sa zic ce hardware are, in afara de faptul ca configuratia e SSS la doze dar par sa fie de calitate buna, sigur nu sunt chinezarii. De sunat suna surprinzator de bine. Poze mai detaliate din orice unghi - la cerere. In timisoara, desigur, se poate proba. Trimit oriunde in tara - doar prin curier Transportul este platit de client.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.