www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

octakhan

Newcomers
 • Content Count

  0
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

0 Neutral

About octakhan

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Timisoara/Arad

Other Information

 • Band
  nyet
 • Gear
  Un orange micut, un harley benton, niste fx cu gain. Ce trebuie pentru chugs.
 1. octakhan

  vând [EXPIRAT] Boss DS-1

  UPDATE : noul pret este 175 ron, fix.
 2. UPDATE : noul pret este 550 ron, fix.
 3. octakhan

  vând [EXPIRAT] AKG K272 HD Studio

  UPDATE : noul pret este 250 ron, fix.
 4. octakhan

  vând [EXPIRAT] AKG K545

  UPDATE : noul pret este 400 ron, fix.
 5. Castile se afla in stare excelenta atat tehnic cat si estetic, cu exceptia unor mici ciupituri pe pad-uri (de vina fiind ochelarii). Se dau impreuna cu 2 seturi de pad-uri de schimb care sunt noi. Pretul este usor negociabil. Trimit oriunde in tara prin curier pe cheltuiala clientului.
 6. Cele gri nu am vazut la noi decat aici https://www.domo.ro/casti/casti-audio-technica-ath-m50x-matte-gray-pNSc6NTUr-l/?utm_source=price-ro si pe CEL pare-mi-se. Cu toate astea, nu se gasesc pe stoc. Ultimul pret cunoscut la ele a fost 980 ron
 7. Castile se afla in stare foarte buna. Vin impreuna cu un set nou de pad-uri si un headband sleeve si un hardcase. Vin doar cu un cablu coiled de 3,5 metri. Pretul este fix. Trimit oriunde in tara doar prin curier pe cheltuiala clientului.
 8. Castile suna excelent, chiar si estetic sunt in stare destul de buna cu exceptia unor zgarieturi insesizabile si niste crapaturi mici, crapaturile nu afecteaza integritatea castilor. Pretul este fix. Trimit oriunde in tara doar prin curier, pe cheltuiala clientului.
 9. Castile sunt practic noi noute. Au fost doar probate. Nu mai am cutia lor, am cumparat in schimb pentru ele un hard case Audio Technica. Vin cu cablul lor de 1,2 metri care e drept si cu cel de 3,5 metri care e coiled. Pretul este negociabil. Trimit oriunde in tara doar prin curier si transportul este platit de client.
 10. Castile se afla in stare foarte buna, vin cu un cablu drept de 3,5 metri. Se dau impreuna cu o husa Sennheiser care si ea este in stare buna. Singurul defect al castilor ca sa zic asa este faptul ca foam net piece-ul este rupt, dar acest lucru nu afecteaza in nici un fel sunetul castilor. Pret fix. Trimit oriunde in tara doar prin curier, pe cheltuiala clientului.
 11. Pedala se afla in stare destul de buna. A fost folosita mai mult prin casa. Proprietarul anterior i-a adaugat un switch suplimentar de ton, efectul este asemanator cu cel de pe o chitara cand se comuta intre dozele de bridge si neck, lucrarea a fost realizata bine, nu afecteaza tonul general al pedalei. Pedala se da impreuna cu un alimentator Palmer care este nou nout. Se mai da si un patch cable Warwick. Pretul este fix. Trimit oriunde in tara prin curier, pe cheltuiala clientului
 12. Pedala se afla in stare impecabila. A fost folosita doar de cateva ori prin casa. Se da impreuna cu un alimentator Thomann si un patch cable Warwick. Pretul este fix. Trimit oriunde in tara, prin curier - pe cheltuiala clientului.
 13. Pedala se afla in stare destul de buna as zice, se da impreuna cu 2 patch cable-uri Warwick. A fost folosita doar prin casa, se pot observa mici urme de impact cu alte pedale - nimic serios de altfel. Pretul este fix. Trimit oriunde in tara prin curier, transportul se achita de catre client.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.