www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

octakhan

Newcomers
 • Content Count

  0
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Everything posted by octakhan

 1. Accept schimb doar cu un set de Seymour Duncan Black Winter
 2. Boxele tehnic vorbind se afla in stare impecabila, suna absolut perfect, au un sunet foarte placut si liniar (neutru). Au doar un mic defect vizibil in poze dar care la urma urmei nu afecteaza buna lor functionare in nici un fel. Lipsesc partile de plastic de la filtre pentru a prinde cu usurinta cablurile de conectare. Estetic vorbind se vad niste urme de utilizare si de transportare, lucru care nu e iesit din comun pentru boxe care au in jur de 30 de ani. Din pacate nu detin plasele la ele, asa le-am primit.Specificatiile tehnice se pot vedea in poze.Pretul este fix si transportul este platit de client. Trimit doar prin curier. Se poate asigura proba in Timisoara, si pentru cei cu adevarat interesati se poate face si proba video. Poze suplimentare ofer la cerere.
 3. Accept schimb doar cu un set de Seymour Duncan Black Winter
 4. Pedala se afla in stare impecabila din punct de vedere tehnic. Estetic se pot vedea mici urme de utilizare, si niste urme de la marcaje. Pe spate a ramas niste dublu adeziva de la cum am prinso pe pedalier. Pedala a fost folosita dar relativ rar si nu prea a iesit din casa. Pretul este fix si transportul nu este inclus in pret. Trimit oriunde in tara doar prin curier.
 5. Castile se afla in stare excelenta. Sunt prima varianta de K271, cea de 55 ohmi cu siguranta la headband (cand nu sunt pe cap se opresc din redat). Vin cu cablu mini XLR de 3 metri si adaptor la jack mare. Pretul nu este negociabil si trimit oriunde in tara.
 6. octakhan

  vând [EXPIRAT] AKG K545

  update: noul pret este 350 ron
 7. Castile se afla in stare excelenta atat tehnic cat si estetic, cu exceptia unor mici ciupituri pe pad-uri (de vina fiind ochelarii). Se dau impreuna cu 2 seturi de pad-uri de schimb care sunt noi. Pretul este usor negociabil. Trimit oriunde in tara prin curier pe cheltuiala clientului.
 8. octakhan

  vând [EXPIRAT] Orange Crush 20RT

  update: noul pret este 600 ron
 9. Ampliful se afla in stare impecabila. A fost folosit doar in casa. Nu am sarit niciodata cu volumu peste 30-40%, face galagie sanatoasa pentru un combo de 20w. A fost folosit relativ putin (cumulat poate 2 saptamani). Trimit oriunde in tara doar prin curier - transportul nu este inclus in pret, pretul este fix.
 10. update: noul pret este 400 ron
 11. Pedala se afla in stare perfecta. Este o clona facuta la comanda la HGE Contraptions, am ales spre deosebire de pedala originala sa vina fara controlul de 'Cream' - in rest are aceleasi functii. Paint job-ul l-am facut chiar eu. A fost folosita mai deloc, o dau pentru ca am trecut in intregime pe digital. Este un distortion excelent, cat se poate de high-gain. Pretul este fix, trimit oriunde in tara - doar prin curier.
 12. update: noul pret este 200 ron
 13. Pedala se afla in stare impecabila, atat tehnic cat si estetic. Se da in cutia ei. Pretul este fix. De trimis trimit oriunde in tara, doar prin curier - transportul fiind platit de client. Accept schimburi doar cu un set de doze Humbucker mai de doamne ajuta (Bare Knuckle/Seymour Duncan).
 14. octakhan

  vând AKG K240 MKII

  update: noul pret este 200 ron
 15. Castile se afla in stare buna. Vin cu pad-uri noi si cablu nou. Pretul este fix, trimit oriunde in tara - doar prin curier.
 16. update: noul pret este 550 ron
 17. Pedala este ca noua, a fost probata de cateva ori. Pretul este fix. Trimit oriunde in tara - transportul nu este inclus in pret.
 18. octakhan

  vând [EXPIRAT] AKG K550

  update: noul pret este 400 ron
 19. Castile se afla in stare tehnica impecabila. Estetic se pot vedea urme normale de utilizare. Ele vin cu un set de pad-uri noi de velour (pad-urile sunt pad-uri de serie K2XX dar se potrivesc si pe acestea) ofer si pad-urile originale care se afla in stare buna. Pretul este negociabil in limita bunului simt. Trimit oriunde in tara, exclusiv prin curier. Accept schimburi doar cu un set de doze Humbucker mai de doamne ajuta (Bare Knuckle/Seymour Duncan).
 20. octakhan

  vând AKG K240 MKII

  Accept schimburi doar cu un set de doze Humbucker mai de doamne ajuta (Bare Knuckle/Seymour Duncan).
 21. octakhan

  vând [EXPIRAT] AKG K545

  Accept schimburi doar cu un set de doze Humbucker mai de doamne ajuta (Bare Knuckle/Seymour Duncan).
 22. octakhan

  vând [EXPIRAT] Orange Crush 20RT

  Accept schimburi doar cu un set de doze Humbucker mai de doamne ajuta (Bare Knuckle/Seymour Duncan).
 23. Accept schimburi doar cu un set de doze Humbucker mai de doamne ajuta (Bare Knuckle/Seymour Duncan).
 24. Accept schimburi doar cu un set de doze Humbucker mai de doamne ajuta (Bare Knuckle/Seymour Duncan).
 25. octakhan

  vând [EXPIRAT] Orange Crush 20RT

  update - noul pret este 700 ron
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.