www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

octakhan

Newcomers
 • Content Count

  0
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Everything posted by octakhan

 1. octakhan

  vând AKG K545

  update: noul pret este 350 ron
 2. octakhan

  vând AKG K545

  Castile se afla in stare excelenta atat tehnic cat si estetic, cu exceptia unor mici ciupituri pe pad-uri (de vina fiind ochelarii). Se dau impreuna cu 2 seturi de pad-uri de schimb care sunt noi. Pretul este usor negociabil. Trimit oriunde in tara prin curier pe cheltuiala clientului.
 3. octakhan

  vând [EXPIRAT] Orange Crush 20RT

  update: noul pret este 600 ron
 4. Ampliful se afla in stare impecabila. A fost folosit doar in casa. Nu am sarit niciodata cu volumu peste 30-40%, face galagie sanatoasa pentru un combo de 20w. A fost folosit relativ putin (cumulat poate 2 saptamani). Trimit oriunde in tara doar prin curier - transportul nu este inclus in pret, pretul este fix.
 5. update: noul pret este 400 ron
 6. Pedala se afla in stare perfecta. Este o clona facuta la comanda la HGE Contraptions, am ales spre deosebire de pedala originala sa vina fara controlul de 'Cream' - in rest are aceleasi functii. Paint job-ul l-am facut chiar eu. A fost folosita mai deloc, o dau pentru ca am trecut in intregime pe digital. Este un distortion excelent, cat se poate de high-gain. Pretul este fix, trimit oriunde in tara - doar prin curier.
 7. update: noul pret este 200 ron
 8. Pedala se afla in stare impecabila, atat tehnic cat si estetic. Se da in cutia ei. Pretul este fix. De trimis trimit oriunde in tara, doar prin curier - transportul fiind platit de client. Accept schimburi doar cu un set de doze Humbucker mai de doamne ajuta (Bare Knuckle/Seymour Duncan).
 9. octakhan

  vând AKG K240 MKII

  update: noul pret este 200 ron
 10. Castile se afla in stare buna. Vin cu pad-uri noi si cablu nou. Pretul este fix, trimit oriunde in tara - doar prin curier.
 11. octakhan

  vând Ibanez Tube Screamer TS808

  update: noul pret este 550 ron
 12. Pedala este ca noua, a fost probata de cateva ori. Pretul este fix. Trimit oriunde in tara - transportul nu este inclus in pret.
 13. octakhan

  vând [EXPIRAT] AKG K550

  update: noul pret este 400 ron
 14. Castile se afla in stare tehnica impecabila. Estetic se pot vedea urme normale de utilizare. Ele vin cu un set de pad-uri noi de velour (pad-urile sunt pad-uri de serie K2XX dar se potrivesc si pe acestea) ofer si pad-urile originale care se afla in stare buna. Pretul este negociabil in limita bunului simt. Trimit oriunde in tara, exclusiv prin curier. Accept schimburi doar cu un set de doze Humbucker mai de doamne ajuta (Bare Knuckle/Seymour Duncan).
 15. octakhan

  vând AKG K240 MKII

  Accept schimburi doar cu un set de doze Humbucker mai de doamne ajuta (Bare Knuckle/Seymour Duncan).
 16. octakhan

  vând AKG K545

  Accept schimburi doar cu un set de doze Humbucker mai de doamne ajuta (Bare Knuckle/Seymour Duncan).
 17. octakhan

  vând [EXPIRAT] Orange Crush 20RT

  Accept schimburi doar cu un set de doze Humbucker mai de doamne ajuta (Bare Knuckle/Seymour Duncan).
 18. Accept schimburi doar cu un set de doze Humbucker mai de doamne ajuta (Bare Knuckle/Seymour Duncan).
 19. octakhan

  vând Ibanez Tube Screamer TS808

  Accept schimburi doar cu un set de doze Humbucker mai de doamne ajuta (Bare Knuckle/Seymour Duncan).
 20. octakhan

  vând [EXPIRAT] Orange Crush 20RT

  update - noul pret este 700 ron
 21. octakhan

  vând Ibanez Tube Screamer TS808

  update - noul pret este 600 ron
 22. octakhan

  vând AKG K545

  Pad-urile originale s-au uzat. Se dau doar cu unul dintre seturile noi de pad-uri si cel de rezerva. Pretul ramane 400 ron fix. Castile prezinta urme insesizabile de utilizare. Poze suplimentare din orice unghi ofer la cerere.
 23. Se vinde acest Harley Benton. Fata de modelul stock a trecut prin o serie de schimbari. Se pot vedea aici, asa a plecat de la mine la acel moment, de la HGE Contraptions: https://hgecontraptions.blogspot.com/2019/09/swapped-switch-in-lp.html https://hgecontraptions.blogspot.com/2018/12/harley-benton-l-400-lp-lefty-setup-and.html Primul lucru care a fost aranjat au fost fret-urile. Au fost nivelate si polishate la perfectie si acum sunt mai bune decat erau noi. Fretboard-ul a fost curatat si el foarte bine. Nut-ul a fost adaptat putin sa duca corzi pana in gauge-uri de 13-62. Momentan pe chitara sunt un set de 10-52 care au fost puse acum aprox 2 saptamani. Cheitele de acordaj au fost si ele schimbate, dupa cum se vede pe spatele head stock-ului cele vechi erau cu prinderi cu 2 suruburi si acestea care au venit au avut nevoie de o alta gaura ca sa poata fi montate. Gaurile originale de la cheite din head stock au fost de asemenea largite ca sa suporte standardul de 10 mm. Cheitele sunt noi si au fost montate acum aproximativ 1 luna. Switch-ul de doze a fost schimbat si el cu unul mai ok. Knob-urile si ramele de la doze au fost schimbate de asemenea pentru un aspect mai placut. Pick guard-ul l-am dat jos (nu imi placea cum arata si nici nu servea un scop deosebit) si imi pare rau daca l-ar vrea cineva pentru ca nu il mai gasesc. Tehnic vorbind chitara este chiar superioara fata de cum a fost noua. Intonatia si dozele au fost reglate pentru un sound bun de metal. Actiunea este de asemenea chiar joasa. Estetic, in afara de niste ding-uri insesizabile ici colo si faptul ca am incercat sa sterg scrisul cu Harley Benton de pe head stock (nu imi placea de nici o culoare) fara sa fac daune la vopsea este impecabila. Chitara vine FARA STRAP. Dar in schimb vine impreuna cu un gig bag MSA cu captuseala solida de 20 mm care este practic noua, si un cablu. Chitara a fost folosita exclusiv in casa. Vand chitara pentru ca intr-un final fac upgrade total. Pretul NU ESTE negociabil. Mi se pare un pret corect considerand ce ofer. Daca e de trimis in tara, trimit doar prin curier si va dura umpic pentru ca sincer nici nu as sti cum s-o ambalez si ar trebui sa caut nise materiale potrivite sa fiu sigur ca ajunge intacta. Pentru orice alte amanunte nu ezitati sa ma contactati
 24. octakhan

  vând [EXPIRAT] Orange Crush 20RT

  noul pret este 750 ron
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.