www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

dmitry_g31

Newcomers
 • Content Count

  0
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

5 Neutral

About dmitry_g31

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Gear
  Stagg Flying V with Seymour Duncan Gus G set, Bugera G5 Infinium, Harley Benton G112 Vintage

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @Gilgos nu aș putea sa răspund la aceasta întrebare. Nu am chitara cu doza piezo. Poate Google are un răspuns.
 2. Vând pedala chitara electrica TC Electronic MojoMojo Overdrive. Stare perfecta, suna foarte bine. Review cu pedala preferata lui Paul Gilbert: https://youtu.be/Le4wL362MVU
 3. Vand atenuator amplificator chitara electrica Bugera PS1 Power Soak. Stare perfecta estetica și de funcționare. Foarte util pentru reducerea nivelului volumului, dar fără a afecta calitatea sunetului amplificatorului. 385 RON la Thomann (plus 97 RON transport), dar la momentul postării anunțului nu îl au în stoc și 488 RON la Senia.
 4. Pentru că am greșit butonul și am dezactivat anunțul anterior, here it goes again. După cum spun multi, cam cele mai bune instrumente la raportul calitate-pret sunt cele din seria Classic Vibe de la Squier by Fender. Pentru cei care isi doresc ceva asemanator cu chitara lui Kurt Cobain si un instrument de buna calitate si cu un sunet aparte (datorita circuitului separat pentru doza de neck), dar pentru mult mai putini bani decat modelul Fender. Toate specificatiile pe site-ul Fender: https://shop.fender.com/en-RO/squier-electric-guitars/jaguar/classic-vibe-70s-jaguar/0374090557.html Model 2020, chitara e in stare aproape impecabila si setata bine (actiune 1.6-2mm). Se simte si aude asa cum trebuie. Are doua ciobituri pe spate care se vad si in poze. Se poate testa in Bucuresti. Cu trimisul in tara e ceva mai greu, dar putem discuta optiunile la momentul respectiv. Last price: 1450 RON
 5. Cumpăr pedala Boss SD-1 Super Overdrive. Doar acest model. Mulțumesc.
 6. Cumpăr pedala TC Electronic Hall of Fame Reverb. Versiunea 1 sau 2, nu prea contează, dar nu versiunea mini. Doar TC Electronic Hall of Fame. Multumesc.
 7. Vand zestrea: 1. Amplificator Bugera G5 Infinium, o copie directa dupa Blackstar HT5R. Acest amp ofera tot de ce poate avea nevoie un chitarist si o face la un pret mult mai accesibil, dar fara a sacrifica calitatea sunetului. Footswitch inclus pentru canal si reverb, reverb si atenuator (5W, 1W, 0.1W) incorporate, led-uri pentru verificarea starii lampilor si asa mai departe. A fost cumparat de nou de la Senia pe data de 06.04.2020, deci are garantie pana 06.04.2022. Vine la cutie, totul arata ca nou si functioneaza perfect. In jur de 970 RON la Thomann la momentul publicarii https://tinyurl.com/y38v6jmb si 860 RON la Senia. Review-uri: 2. Cabinet Harley Benton G112 Vintage. Nu prea necesita introduceri, tocmai pentru ca e cam cel mai bun cabinet la pretul sau, avand in vedere ca are difuzor Celestion Vintage 30. Se prezinta in stare buna, functioneaza si suna bine. In jur de 600 RON la Thomann la momentul publicarii https://tinyurl.com/yxgcupnq 3. Atenuator Bugera PS1 Power Soak. Face fix ce trebuie sa faca, reduce puterea semnalului care pleaca din amp si ajunge in cabinet, deci permite incarcarea lampilor pentru cel mai bun ton, fara nivelul de volum care ar invita politia la usa de fiecare data. Folosesc amplificatorul cu cab in apartament, deci este foarte bun pentru conditii de genul. Ca nou, are si cutie. In jur de 380 RON la Thomann la momentul publicarii si 490 RON la Senia https://tinyurl.com/yyyqhlke Avand in vedere ca totul costa in jur de 1950 RON in cele mai bune conditii (Cabinet si atenuator de la Thomann + transport 20 EUR si ampul de la Senia), eu cer 1450 pentru tot si cadou vin doua cabluri pentru boxe (nu pentru instrumente, pentru ca nu sunt compatibile), unul Orange si altul Cordial, care si ele sunt ceva mai bine de 100 RON, dar sa fie setul complet si sa se bucure cine le cumpara. Le pot vinde si separat, dar as prefera sa dau totul impreuna. Pretul pentru fiecare in parte ar fi: 700 RON pentru amp, 450 pentru cabinet si 300 RON pentru atenuator. Pentru intrebari si discutii, va rog in PM. Multumesc RGC.
 8. Pentru cei care isi doresc ceva asemanator cu chitara lui Kurt Cobain si un instrument de buna calitate, dar pentru mult mai putini bani decat modelul oficial de la Fender. Toate specificatiile pe site-ul Fender. Model 2020, chitara e in stare aproape impecabila si setata bine. Se simte si aude asa cum trebuie. Are doua ciobituri pe spate care se vad si in poze. Se poate testa in Bucuresti. Cu trimisul in tara e ceva mai greu, dar putem discuta optiunile la momentul respectiv.
 9. Nu sunt prea multe de spus despre instrumentele din seria Classic Vibe de la Squier si nici despre Telecaster, cred. Probabil cele mai bune chitare pentru pretul cerut. Toate spcificatiile se pot gasi pe site-ul Fender. Chitara este ca si noua, originala, model 2020 si nu are semne de uzura. Setata bine, cu actiune ca la carte, 1.9mm si 1.6mm respectiv, asa ca se simte si aude perfect. Se poate testa in Bucuresti. Cu trimisul in tara e ceva mai greu, dar putem discuta optiunile la momentul respectiv.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.