www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

dmitry_g31

Newcomers
 • Content Count

  0
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

5 Neutral

About dmitry_g31

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Gear
  Stagg Flying V with Seymour Duncan Gus G set, Bugera G5 Infinium, Harley Benton G112 Vintage

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Salutare și mulțumesc pentru postare @delde. Sunt sigur că suna bine, dar caut unu original, că sa pot să-l pun pe raft langa altele și să mă bucur de el. Spor la vânzare!
 2. Caut un head Marshall DSL1HR. Dacă ai unu' și te-ai plictisit de el, sau nu-l folosești, trimite-mi un PM. Multumesc.
 3. Vand pedala BOSS OS-2 OverDrive/Distorsion. O pedala extrem de versatile. Fabricata in 1996. Stare buna, urme de uzura ca in poze. Functioneaza bine. Fara cutie sau accesorii.
 4. Vand tuner pedala BOSS TU-2 Chromatic Tuner. Stare buna, urme de uzura ca in poze. Functioneaza perfect. Fara cutie sau accesorii.
 5. Cumpăr pedala overdrive. Boss SD-1 sau Ibanez TS Mini. PM sau telefon pentru preț sau detalii.
 6. @Gilgos nu aș putea sa răspund la aceasta întrebare. Nu am chitara cu doza piezo. Poate Google are un răspuns.
 7. Vând pedala chitara electrica TC Electronic MojoMojo Overdrive. Stare perfecta, suna foarte bine. Review cu pedala preferata lui Paul Gilbert: https://youtu.be/Le4wL362MVU
 8. Vand atenuator amplificator chitara electrica Bugera PS1 Power Soak. Stare perfecta estetica și de funcționare. Foarte util pentru reducerea nivelului volumului, dar fără a afecta calitatea sunetului amplificatorului. 385 RON la Thomann (plus 97 RON transport), dar la momentul postării anunțului nu îl au în stoc și 488 RON la Senia.
 9. Pentru că am greșit butonul și am dezactivat anunțul anterior, here it goes again. După cum spun multi, cam cele mai bune instrumente la raportul calitate-pret sunt cele din seria Classic Vibe de la Squier by Fender. Pentru cei care isi doresc ceva asemanator cu chitara lui Kurt Cobain si un instrument de buna calitate si cu un sunet aparte (datorita circuitului separat pentru doza de neck), dar pentru mult mai putini bani decat modelul Fender. Toate specificatiile pe site-ul Fender: https://shop.fender.com/en-RO/squier-electric-guitars/jaguar/classic-vibe-70s-jaguar/0374090557.html Model 2020, chitara e in stare aproape impecabila si setata bine (actiune 1.6-2mm). Se simte si aude asa cum trebuie. Are doua ciobituri pe spate care se vad si in poze. Se poate testa in Bucuresti. Cu trimisul in tara e ceva mai greu, dar putem discuta optiunile la momentul respectiv. Last price: 1450 RON
 10. Cumpăr pedala Boss SD-1 Super Overdrive. Doar acest model. Mulțumesc.
 11. Cumpăr pedala TC Electronic Hall of Fame Reverb. Versiunea 1 sau 2, nu prea contează, dar nu versiunea mini. Doar TC Electronic Hall of Fame. Multumesc.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.