www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

dmitry_g31

Newcomers
 • Posts

  0
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by dmitry_g31

 1. Caut un Gibson Les Paul Tribute 2018 sau Tribute T 2017, important e să fie goldtop. PM sau telefon direct. Mulțumesc RGC.
 2. Salutare și mulțumesc pentru postare @delde. Sunt sigur că suna bine, dar caut unu original, că sa pot să-l pun pe raft langa altele și să mă bucur de el. Spor la vânzare!
 3. Caut un head Marshall DSL1HR. Dacă ai unu' și te-ai plictisit de el, sau nu-l folosești, trimite-mi un PM. Multumesc.
 4. Vand pedala BOSS OS-2 OverDrive/Distorsion. O pedala extrem de versatile. Fabricata in 1996. Stare buna, urme de uzura ca in poze. Functioneaza bine. Fara cutie sau accesorii.
 5. Vand tuner pedala BOSS TU-2 Chromatic Tuner. Stare buna, urme de uzura ca in poze. Functioneaza perfect. Fara cutie sau accesorii.
 6. Cumpăr pedala overdrive. Boss SD-1 sau Ibanez TS Mini. PM sau telefon pentru preț sau detalii.
 7. @Gilgos nu aș putea sa răspund la aceasta întrebare. Nu am chitara cu doza piezo. Poate Google are un răspuns.
 8. Vând pedala chitara electrica TC Electronic MojoMojo Overdrive. Stare perfecta, suna foarte bine. Review cu pedala preferata lui Paul Gilbert: https://youtu.be/Le4wL362MVU
 9. Vand atenuator amplificator chitara electrica Bugera PS1 Power Soak. Stare perfecta estetica și de funcționare. Foarte util pentru reducerea nivelului volumului, dar fără a afecta calitatea sunetului amplificatorului. 385 RON la Thomann (plus 97 RON transport), dar la momentul postării anunțului nu îl au în stoc și 488 RON la Senia.
 10. Cumpăr pedala Boss SD-1 Super Overdrive. Doar acest model. Mulțumesc.
 11. Cumpăr pedala TC Electronic Hall of Fame Reverb. Versiunea 1 sau 2, nu prea contează, dar nu versiunea mini. Doar TC Electronic Hall of Fame. Multumesc.
 12. Vand zestrea: 1. Amplificator Bugera G5 Infinium, o copie directa dupa Blackstar HT5R. Acest amp ofera tot de ce poate avea nevoie un chitarist si o face la un pret mult mai accesibil, dar fara a sacrifica calitatea sunetului. Footswitch inclus pentru canal si reverb, reverb si atenuator (5W, 1W, 0.1W) incorporate, led-uri pentru verificarea starii lampilor si asa mai departe. A fost cumparat de nou de la Senia pe data de 06.04.2020, deci are garantie pana 06.04.2022. Vine la cutie, totul arata ca nou si functioneaza perfect. In jur de 970 RON la Thomann la momentul publicarii https://tinyurl.com/y38v6jmb si 860 RON la Senia. Review-uri: 2. Cabinet Harley Benton G112 Vintage. Nu prea necesita introduceri, tocmai pentru ca e cam cel mai bun cabinet la pretul sau, avand in vedere ca are difuzor Celestion Vintage 30. Se prezinta in stare buna, functioneaza si suna bine. In jur de 600 RON la Thomann la momentul publicarii https://tinyurl.com/yxgcupnq 3. Atenuator Bugera PS1 Power Soak. Face fix ce trebuie sa faca, reduce puterea semnalului care pleaca din amp si ajunge in cabinet, deci permite incarcarea lampilor pentru cel mai bun ton, fara nivelul de volum care ar invita politia la usa de fiecare data. Folosesc amplificatorul cu cab in apartament, deci este foarte bun pentru conditii de genul. Ca nou, are si cutie. In jur de 380 RON la Thomann la momentul publicarii si 490 RON la Senia https://tinyurl.com/yyyqhlke Avand in vedere ca totul costa in jur de 1950 RON in cele mai bune conditii (Cabinet si atenuator de la Thomann + transport 20 EUR si ampul de la Senia), eu cer 1450 pentru tot si cadou vin doua cabluri pentru boxe (nu pentru instrumente, pentru ca nu sunt compatibile), unul Orange si altul Cordial, care si ele sunt ceva mai bine de 100 RON, dar sa fie setul complet si sa se bucure cine le cumpara. Le pot vinde si separat, dar as prefera sa dau totul impreuna. Pretul pentru fiecare in parte ar fi: 700 RON pentru amp, 450 pentru cabinet si 300 RON pentru atenuator. Pentru intrebari si discutii, va rog in PM. Multumesc RGC.
 13. Caut si eu sensul vietii, iar fara Metal Zone clar nu-l vei gasi niciodata, asa ca apelez la comunitatea RGC. Doresc sa achizitionez pedala Boss MT-2 Metal Zone la up pret decent. Din ultimile vanzari pe forum am vazut ca sa-u vandut pe la 220-250, asa ca sper sa gasesc ceva. Daca are cineva si vrea sa vanda Boss MT-2W Metal Zone Waza Craft sau vreo alta raritate de origine japoneza, putem discuta in privat.
 14. Ziua buna tuturor. Am spre vanzare un Orange Micro Terror Head 20W. A fost cumparat de nou si folosit prea putin, din pacate. Nu necesita prea multa descriere acest head, fiindca se stie ca este un "monstru mic". Lampa este cea originala si suna fenomenal pentru cat de mic e si cat costa. Se poate testa cu un cabinet 1x12” Celestion Vintage 30 loaded in Bucuresti, dar pot trimite și in țara. Review amplificator:
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.