stratosaurus

Veteran
 • Content Count

  326
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

241 Excellent

About stratosaurus

 • Rank
  Veteran

Profile Information

 • Location
  .

Recent Profile Visitors

15,247 profile views
 1. stratosaurus

  vând Ibanez Grg 220 Dex + Toc

  Se poate inchide, multumesc.
 2. stratosaurus

  vând Ibanez Grg 220 Dex + Toc

  550 lei.
 3. stratosaurus

  vând Ibanez Grg 220 Dex + Toc

  Se anuleaza rezervarea, este la vanzare. Se livreaza in husa groasa, captusita. Pret 600 lei. Pentru eventualii doritori fara feedback-uri, sau cu feedback-uri negative : se expediaza doar dupa virarea unui avans in contul subsemnatului, pentru evitarea situatiilor neplacute pentru mine. Noua, nefolosita, uzura 0.
 4. stratosaurus

  vând Ibanez Grg 220 Dex + Toc

  Rezervat.
 5. stratosaurus

  vând Ibanez Grg 220 Dex + Toc

  Da, e valabil.
 6. stratosaurus

  vând Ibanez Grg 220 Dex + Toc

  Fara case 600 lei.
 7. stratosaurus

  vând Ibanez Grg 220 Dex + Toc

  750 lei
 8. stratosaurus

  vând Ibanez Grg 220 Dex + Toc

  800 discutabil
 9. stratosaurus

  vând Ibanez Grg 220 Dex + Toc

  850 lei discutabil
 10. stratosaurus

  vând Ibanez Grg 220 Dex + Toc

  Pret: 900 RON Localitate: Iasi Contact: PM Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Ibanez GRG 220 DEX + case. Nefolosita, practic nou-nouta. Cu setul de imbus-uri aferent. Am primit-o cadou acum ceva ani, si nu am folosit-o deloc, sta dejeaba si e pacat de ea. Specificatiile se pot gasi pe net. 900 lei usor discutabil.
 11. stratosaurus

  Debaraua Muzicalã -Sugestii, Reclamații, Mulțumiri

  Daca ai chestii de prisos, si nu te atrage "debaraua", nu le arunca. Fa un topic de donatii, poate sunt colegi care chiar au nevoie de ce-ti prisoseste. Multam
 12. stratosaurus

  Bancuri

  S-a raportat un omor, iar capitanul de politie a trimis o echipa la fata locului. Prin statie: _Locotenente, raporteaza, ce e acolo ? _Sa traiti, sotia si-a injunghiat sotul de 16 ori in zona toracelui, l-a impuscat in cap de la mica distanta cu trei gloante, l-a decapitat, apoi a incendiat cadavrul… _De ce, care este mobilul crimei ? _Cica femeia abia spalase pe jos, iar nesimtitul de sot a intrat incaltat pe parchetul ud, a lasat urme de noroi, si s-a pierdut cu firea, a innebunit pe loc. Si l-a omorat. _Bun, ati pus mana pe ea, ati arestat criminala ? _Nu _A fugit ? _Nu, e in casa. _Pai de ce nu intrati peste ea, sa o prindeti ? _...asteptam sa se usuce parchetul…
 13. stratosaurus

  Surub Rupt In Bridge

  Din cate se vede a ramas ceva spatiu de manevra pentru a aplica metoda descrisa de colegul Cryptopsy. Aici ai avut noroc. Fa ( cu mare atentie !!! ) un sant in ce a mai ramas din surub astfel incat sa poti actiona cu o surubelnita cu cap plat. Bafta...ca ai nevoie.
 14. Lemnul este paltin, asta foloseste Reghin, si folosea si pe timpul cand a fost facuta chitara asta. Dozele sunt precum le-a descris colegul mai sus. Daca se merita sa o reconditionezi, depinde de ce asteptari ai tu de la chitara asta, si de ce fonduri esti dispus sa investesti.