stratosaurus

Veteran
 • Content count

  326
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

241 Excellent

About stratosaurus

 • Rank
  Veteran

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  .

Recent Profile Visitors

15,105 profile views
 1. vând Ibanez Grg 220 Dex + Toc

  Se poate inchide, multumesc.
 2. vând Ibanez Grg 220 Dex + Toc

  550 lei.
 3. vând Ibanez Grg 220 Dex + Toc

  Se anuleaza rezervarea, este la vanzare. Se livreaza in husa groasa, captusita. Pret 600 lei. Pentru eventualii doritori fara feedback-uri, sau cu feedback-uri negative : se expediaza doar dupa virarea unui avans in contul subsemnatului, pentru evitarea situatiilor neplacute pentru mine. Noua, nefolosita, uzura 0.
 4. vând Ibanez Grg 220 Dex + Toc

  Rezervat.
 5. vând Ibanez Grg 220 Dex + Toc

  Da, e valabil.
 6. vând Ibanez Grg 220 Dex + Toc

  Fara case 600 lei.
 7. vând Ibanez Grg 220 Dex + Toc

  750 lei
 8. vând Ibanez Grg 220 Dex + Toc

  800 discutabil
 9. vând Ibanez Grg 220 Dex + Toc

  850 lei discutabil
 10. vând Ibanez Grg 220 Dex + Toc

  Pret: 900 RON Localitate: Iasi Contact: PM Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Ibanez GRG 220 DEX + case. Nefolosita, practic nou-nouta. Cu setul de imbus-uri aferent. Am primit-o cadou acum ceva ani, si nu am folosit-o deloc, sta dejeaba si e pacat de ea. Specificatiile se pot gasi pe net. 900 lei usor discutabil.
 11. vând Bass Noname! La Pret Mic Si Negociabil

  Este un Reghin. Bun pentru pretul asta, chiar foarte bun. Bafta
 12. Debaraua Muzicalã -Sugestii, Reclamații, Mulțumiri

  Daca ai chestii de prisos, si nu te atrage "debaraua", nu le arunca. Fa un topic de donatii, poate sunt colegi care chiar au nevoie de ce-ti prisoseste. Multam
 13. Bancuri

  S-a raportat un omor, iar capitanul de politie a trimis o echipa la fata locului. Prin statie: _Locotenente, raporteaza, ce e acolo ? _Sa traiti, sotia si-a injunghiat sotul de 16 ori in zona toracelui, l-a impuscat in cap de la mica distanta cu trei gloante, l-a decapitat, apoi a incendiat cadavrul… _De ce, care este mobilul crimei ? _Cica femeia abia spalase pe jos, iar nesimtitul de sot a intrat incaltat pe parchetul ud, a lasat urme de noroi, si s-a pierdut cu firea, a innebunit pe loc. Si l-a omorat. _Bun, ati pus mana pe ea, ati arestat criminala ? _Nu _A fugit ? _Nu, e in casa. _Pai de ce nu intrati peste ea, sa o prindeti ? _...asteptam sa se usuce parchetul…
 14. Surub Rupt In Bridge

  Din cate se vede a ramas ceva spatiu de manevra pentru a aplica metoda descrisa de colegul Cryptopsy. Aici ai avut noroc. Fa ( cu mare atentie !!! ) un sant in ce a mai ramas din surub astfel incat sa poti actiona cu o surubelnita cu cap plat. Bafta...ca ai nevoie.
 15. Lemnul este paltin, asta foloseste Reghin, si folosea si pe timpul cand a fost facuta chitara asta. Dozele sunt precum le-a descris colegul mai sus. Daca se merita sa o reconditionezi, depinde de ce asteptari ai tu de la chitara asta, si de ce fonduri esti dispus sa investesti.