www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

stratosaurus

Veteran
 • Content Count

  333
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

246 Excellent

About stratosaurus

 • Rank
  Veteran

Profile Information

 • Location
  .

Recent Profile Visitors

15,888 profile views
 1. stratosaurus

  vând Cab Laney LX412A

  Valabil.
 2. stratosaurus

  vând Head Peavey ValveKing VK100

  valabil.
 3. stratosaurus

  vând Head Peavey ValveKing VK100

  1350 lei.
 4. stratosaurus

  vând Cab Laney LX412A

  750 lei.
 5. stratosaurus

  vând [EXPIRAT] Marshall knob

  Stiu, am vazut ca esti in cautare. Bafta.
 6. Salutare, Se vinde un set Marshall knob, nou, in ambalaj original nedesfacut. Sunt astea de aici:https://www.dropdsounds.com/en/parts/knobs-and-tips/marshall-knob-push-on-type Le vad in jur de 13-14 euro, pretul meu 40 lei fix. Respect
 7. stratosaurus

  vând [EXPIRAT] logo Marshall

  Vandut, multumesc.
 8. stratosaurus

  vând [EXPIRAT] logo Marshall

  Rezervat.
 9. Logo/sigla Marshall pt amp/cabinet. Alb, nou, nefolosit. 9". La vanzare le vad cu 19-20 euro pe ebay, amazon: https://www.ebay.com/itm/Marshall-Logo-weis-23-cm/254187331978?hash=item3b2ebee18a:g:YAsAAMXQbcRQ5Ixi Eu vreau 70 lei, transportul il plateste cumparatorul. Respect.
 10. stratosaurus

  Coarda Mi subtire nu suna

  Poti pune ceva poze cu lucrarea ? Cum l-ai inaltat, ai pus ceva adaos intre corpul chitarei si corpul tremolo, sau ai desurubat pur si simplu holzsuruburile si ai lasat tremolo-ul sa-si gaseasca singur pozitia ? Daca ai distantat tremolo-ul de corpul chitarei, pt floating, trebuie sa-i cobori sadles-urile, pt a reveni la action-ul initial. Si probabil se va remedia si problema aparuta. Sau ridica putin dozele, sa le apropii de corzi.
 11. stratosaurus

  vând [EXPIRAT] Donez

  Se poate inchide, multumesc.
 12. stratosaurus

  vând Head Peavey ValveKing VK100

  Livrez personal pentru Bt, Sv, Nt, Bc si Vs. Si Iasi. In felul asta scapi de taxe transport, si se poate proba in prealabil. Respect.
 13. Salutare, Pun in vanzare un head Peavey VK100, full lampa, stare foarte buna tehnic si estetic. 100 W, doua canale, mai multe aici: https://www.sweetwater.com/store/detail/ValveK100HD--peavey-valveking-100-head. Demo-uri si review-uri se gasesc pe net. Vine cu footswitch (nu este original, este de la un Crate, modificat sa mearga pe head-ul asta) si un set de lampi finale noi, nefolosite. Lampile de pe amp mai au viata lunga, dar dau suplimentar si setul nou. Motivul vanzarii : aduna praful dejeaba, mi-e destul un cub mic. Usor discutabil, pentru expediere prin curier solicit plata in avans. Respect.
 14. stratosaurus

  vând Cab Laney LX412A

  800 discutabil. Pentru expediere prin curier solicit plata in avans.
 15. Salutare, Vand cabinet Laney LX412A, stare foarte buna. Echipat cu doua diff-uri Vox, vin de pe un Vox Valvetronix AD100VT. Doua diff-uri no name (Alien). Imi ocupa spatiul cam dejeaba, mi-e destul un cub de studiu. Prefer sa fie cu ridicare personala de la adresa, expedierea prin curier cred ca ar fi destul de problematica (avand in vedere dimensiunile si greutatea coletului). 850 lei discutabil, fara schimburi.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.