www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

stratosaurus

Veteran
 • Content Count

  336
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

251 Excellent

About stratosaurus

 • Rank
  Veteran

Profile Information

 • Location
  .

Recent Profile Visitors

17684 profile views
 1. Case transport, a fost utilizat pentru un amplificator combo de chitara. Dimensiuni exterioare cutie: H=68 cm, l= 56 cm, a=46,5 cm. Cu roti H=81,5 cm. Dimensiuni interioare: H=64 cm, l=51,5 cm si a=42 cm. Constructie solida, cu canturi si colturi metalice, robusta. Manere incastrate, cu arc. Captusit pe interior cu burete. Pret 720 lei.
 2. Se poate trimite si in tara, prin curier, greutate 39 kg, dimensiuni 72x72x40 cm.In acest caz solicit achitarea in avans a sumei de 250 lei, contravaloarea transportului dus-intors.
 3. Punctul 2 a plecat, celelalte sunt valabile.
 4. Se adauga una bucata locking nut negru, nou, nefolosit. 42 mm, 60 lei.
 5. Punctele 3 si 5 au plecat, celelalte sunt valabile.
 6. Salutare, Vand urmatoarele piese/componente chitara, care stau dejeaba pe la mine: 1) stop tail cu pini si suruburi instalare, nou, nefolosit. 60 lei. 2) bridge fix cu incarcare prin spate, nou. 55 lei 3) bridge fix cu incarcare string thru body, am si set ferrules pt instalare, noi nefolosite. 65 lei 4) rama doza humb, noua, nefolosita, pentru top drept. 20 lei. 5) set plastice crem de pe un model Les Paul, utilizate, dar nu sunt rupte, crapate, etc. Ce este in poza, rama de doza este pt pozitia bridge. 60 lei. Toate preturile au taxele de transport/ramburs incluse, prin Posta Romana. Respect
 7. Dozele si neckplate nu mai sunt valabile.
 8. Salutare. Cu ocazia prilejului, donez urmatoarele: 1) Una bucata bridge tip tremolo strat, si una bucata neckplate. La bridge am si 3 arcuri, nu le-am mai tras in poza, nu am gheara si bara tremolo. 2) Doua doze single, luate de pe un Squire strat. 3) Cateva knob-uri. 4) Un set rame doze humb, bridge si neck, pentru top plat. Sunt noi, nefolosite, urmele care se vad pe ele sunt de la banda adeziva cu care au fost depozitate. Urmele se iau foarte usor cu burete si solutie spalat vase. Mai multe amanunte, dimensiuni, etc, PM. Respect.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.