www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

stratosaurus

Veteran
 • Content Count

  331
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

243 Excellent

About stratosaurus

 • Rank
  Veteran

Profile Information

 • Location
  .

Recent Profile Visitors

15,665 profile views
 1. stratosaurus

  vând Donez grif

  Salut, Daca mai este valabil mi-ar trebui mie. Daca se potriveste la ce-mi trebuie e ok, daca nu il scot inapoi la donare.
 2. stratosaurus

  Proiect carved Les Paul, fretless

  Atentie, tu nu ai freturi, deci nu discutam de fretbuzz. Lemnul se aseaza, e normal, dar vezi sa nu ai vibratii de la alte componente, cheite etc.
 3. stratosaurus

  vând Donez

  Hai noroc, Scot la donare si o movila de cheite, nu am stat sa le numar, deci sunt nenumarate... Am si capacelele masca, am pozat cat am putut mai bine dimensiunile. Care are nevoie sa ceara, si trimit.
 4. stratosaurus

  Proiect carved Les Paul, fretless

  Conteaza sa-ti iasa traba buna, si sa fii tu multumit, mai putin conteaza cate comentarii au fost lasate pe topic. Vizualizari sunt destule, deci interes a fost. De ce nu ai reparat fisura de la switch, inainte de finish ? se vede cam urat. Spor la urmatoarele proiecte !
 5. stratosaurus

  vând Donez

  Eu ti le trimit, nu-i problema, dar iti pun mai jos ceva poze cu ce ar mai trebui ca sa mearga traba. 1)Cam asa ar trebui sa arate cavitatea pe care tre' sa o sapi in corp pentru "tremolo" : 2) La inaltatorul ala Iti mai trebuie piesa cu saddles, partea de deasupra. . Daca zici ca te bagi la treaba asta, da-mi pm cu adresa pentru expediere si vineri le dau la curier.
 6. stratosaurus

  vând Donez

  Salut, Pentru colegii care reconditioneaza/restaureaza chitare Reghin donez urmatoarele: 1) doua unitati"tremolo" 2) una bucata inaltator 3) una bucata unitate cheite x6 de la un doublesix Livrez personal pentru Bt, Sv, Is, Nt, Bc si Vs. Pot trimite si spre alte zari, dar transportul se achita de catre destinatar.
 7. stratosaurus

  Ajutor identificare chitara veche (sau doar naspa)

  Dar griff-ul de ce vrei sa-l inlocuiesti? Din cate vad n-ar trebui, arata bine ala,ar fi pacat....
 8. stratosaurus

  Ajutor identificare chitara veche (sau doar naspa)

  E un Reghin. Am atasat poza de la un pickguard original, bine, cu decupare pt doze humb, el era cu doze single. La ala al tau a fost decupata partea pt pot-uri si lipita o bucata de la un bass.
 9. stratosaurus

  Proiect carved Les Paul, fretless

  Salut, Schita corpului,pe care o ai, este facuta corect, dar nu prea ai respectat-o la decupare si rutare. Cel putin doza de neck (cea trasata si sapata in corp) este pozitionata eronat, si fata de neck, si fata de marginea corpului. Nu stiu cum vei ruta neck pocket-ul acum, polii dozei nu se vor alinia cu corzile, si doza este mult prea aproape de marginea corpului. Parerea mea. Cer scuze, este tardiva interventia mea, dar acum am citit topicul tau. Bafta.
 10. stratosaurus

  vând Ibanez Grg 220 Dex + Toc

  Se poate inchide, multumesc.
 11. stratosaurus

  vând Ibanez Grg 220 Dex + Toc

  550 lei.
 12. stratosaurus

  vând Ibanez Grg 220 Dex + Toc

  Se anuleaza rezervarea, este la vanzare. Se livreaza in husa groasa, captusita. Pret 600 lei. Pentru eventualii doritori fara feedback-uri, sau cu feedback-uri negative : se expediaza doar dupa virarea unui avans in contul subsemnatului, pentru evitarea situatiilor neplacute pentru mine. Noua, nefolosita, uzura 0.
 13. stratosaurus

  vând Ibanez Grg 220 Dex + Toc

  Rezervat.
 14. stratosaurus

  vând Ibanez Grg 220 Dex + Toc

  Da, e valabil.
 15. stratosaurus

  vând Ibanez Grg 220 Dex + Toc

  Fara case 600 lei.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.