www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Alexandru Bilan

Newcomers
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

0 Neutral

About Alexandru Bilan

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  București

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Salutare. Dacă aveți prin casa un bridge de patru corzi care ar putea merge la un bass Yamaha bb200... Ieftin și bun, al meu e doar ruginit și sadleurile sunt muci..
 2. Ups.. Se pare ca n-au legătură piesele cu trompetica mea... Renunț, poate un iubitor de Reghin chiar are nevoie de ele. Mulțumesc frumos!
 3. Vând chitara electrică Squier by Fender, model Stratocaster Guitar and Controller for Rock Band 3 Pro. Are ieşire pentru controller MIDI şi se poate folosi împreuna cu Rock Band 3 pe xBox 360, PS3 sau Wii. (necesită un adaptor pe care nu îl am) Este în stare buna, cu excepţia unei zgârieturi pe body şi una pe headstock. (se vad şi în poze) BONUS amplificator, mic, de 10w, cu gain, foarte util pentru practice în liniște, are jack mic de căști. Schimb si cu o chitara bass. Buna si ieftina, bineinteles :))
 4. salutare. Eu as vrea, pentru asta: Oare merge bridge-ul si un tremollo?
 5. Aha.. Mulțumesc frumos. Soon-in-theathers, Diy practice grif dintr-o "ghitara" Reghin...
 6. :))) N-am centrală "pă" lemne, din pacate.. .. Deci, teoretic, un bridge chinezesc tune-o-matic ar merge, si un grif gibson ??!? Sau totusi mai bine o pastrez pentru vreun gratar la vara.
 7. Salutare si bine v-am gasit. M-am invartit de curand cu "trompeta" de mai jos si as vrea sa va intreb: voi ce credeti ca a fost? (ca acum sigur nu mai e chitara :))) ) Bridge-ul (lipsa, bineinteles) cat si configuratia HH la ochiu' meu de profan par sa fie un neam (indepartat) cu Les Paul? Ce credeti?
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.