www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

sleepblackheart

Active Members
 • Content Count

  31
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7
 • Feedback

  100%

sleepblackheart last won the day on December 31 2020

sleepblackheart had the most liked content!

Community Reputation

98 Excellent

2 Followers

About sleepblackheart

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Iasi

Recent Profile Visitors

2060 profile views
 1. Salut. Ma despart cu greu de chitara asta, dar incep sa adun prea multe si cateva dintre ele trebuie sa plece Chitara signature a lui Mark Holcomb, unul dintre cei 3 chitaristi din Periphery. Doze Seymour Duncan Alpha/Omega. Geniale. Au o claritate extraordinara chiar si cu mult gain. Coil split-ul este si el fenomenal. Gat satinat, super comod. Ca si upgrade, a primit un Graph Tech nut, care a schimbat chitara enorm. Ton + stabilitate tuning. Scala de 25.5". Cu 0.5" mai mult decat majoritatea chitarilor PRS, care sunt de 25". Curent, setata in drop C tuning. Full specs aici: https://www.prsguitars.com/index.php/electrics/model/se_mark_holcomb_2019 Are un quilt extraordinar. Pics don't do it justice. In afara de cateva zgarieturi pe spate si bridge-ul oxidat (because, acid hands ), chitara arata super bine. Prefer sa o vand in Iasi, deoarece, nu am in ce sa o ambalez, sa o trimit in tara. Nu ma intereseaza schimburi. Se poate vedea in actiune, cantata chiar de mine, mai jos: Poze:
 2. Daca esti in cautare de o chitara metal/djent, pentru low tuning (sau poate un jazz/fusion), opreste-te aici Chitara are scala de 28", 9 corzi si dozele sunt splitabile cu un ton extraordinar. Momentan, setata in tuning-ul: 1E 2B 3G 4D 5A 6E 7B 8F# 9D1 Full specs aici: https://ibanez.fandom.com/wiki/RG9 O vand, deoarece mai am o chitara cu 9 corzi, facuta custom. Prefer sa o vand in Iasi, deoarece, nu am in ce sa o ambalez, sa o trimit in tara. Nu ma intereseaza schimburi. In afara de tone knob care s-a oxidat, restul chitarii arata super bine. Se poate vedea in actiune, cantata chiar de mine, mai jos: Poze:
 3. Last day of the challenge is here! Parca ieri, alaltaieri, am creat topicul sa va povestesc despre nebunia pe care vreau sa o fac Mersi tuturor de sprijin si cuvintele bune! La multi ani
 4. Salut. Clona Fortin de unde o ai/cine a facut-o? Ai o poza si cu ea deschisa?
 5. Day 321. Nu mai dati banii pe chitari scumpe/boutique
 6. Am zis sa va mai tin la curent. Diseara va fi ziua 288/366. Va las ceva mai din urma care mi-a placut enorm.
 7. Price update: 99 ron. Daca nu pleaca acum, ajunge pe foc :)) (o sa o donez probabil)
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.