www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

sleepblackheart

Newcomers
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

24 Excellent

2 Followers

About sleepblackheart

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Iasi

Recent Profile Visitors

1,214 profile views
 1. sleepblackheart

  Metal brother needs your help for a contest

  Hello guys and gals. Pentru ca traim intr-o lume unde content-ul nu conteaza si este mult mai important sa ai multi prieteni pe facebook, pana pe 31 octombrie am nevoie de ajutorul vostru. :),M-am inscris in acest concurs si ar fi minunat daca puteti ajuta cu un like la comentariul meu (unde se afla si entry-ul), doar in cazul in care chiar v-a placut Daca puteti distribui si printre prietenii vostri cu atat mai bine Mersi ! https://www.facebook.com/mcmusicro/posts/2766935536673474?comment_id=2779102795456748
 2. sleepblackheart

  vând PRS SE Mark Holcomb

  https://www.mcmusic.ro/chitara-bass/prs-se-mark-holcomb-chitara-electrica.html
 3. sleepblackheart

  cumpăr Nux Cerberus

  Astept oferte daca are cineva unul de vanzare Pic for reference:
 4. sleepblackheart

  vând Ibanez M80 Chitara electrica 8 corzi

  Yup
 5. sleepblackheart

  vând Ibanez M80 Chitara electrica 8 corzi

  Ai luat-o si tu macar cand era 3900 la mcmusic?
 6. sleepblackheart

  vând De vanzare Line6 Helix

  Salut. Ti-am lasat mesaj privat.
 7. Salut. Vezi ca baietii de la Thomann cam tot cu atat il vand. Spor
 8. sleepblackheart

  Chitarist - caut trupa Metal - Iasi

  Salut, Ma numesc Bogdan si caut o trupa Metal in Iasi. De preferat sa fie la inceput, ca sa putem crea stilul nostru. Vreau o trupa care sa mearga in stilul: Monuments, Architects, Alpha Wolf, Unprocessed, Vitalism, Emmure, Glass Cloud, Northlane, Periphery etc. As prefera un sunet downtuned, 7/8/9 string guitars. To get things straight, nu bag shred/solo. Las mai jos niste sample-uri cam cu ce ma duce capul. Am toate sculele de care am nevoie, procesor, amp, pedale, chitari. Un IN-Ear imi mai lipseste dar se rezolva. Note: sunt dispus sa bag si bass in cazul in care exista deja o formatie cu 2 chitaristi. Daca nu, putem sa o dam in 3 chitari, Periphery style. Spor, astept mesaje/intrebari.
 9. sleepblackheart

  cumpăr Bass shortscale (6 string)

  Salut, Ma intereseaza sa cumpar un bass shortscale 28-30inch max si sa fie obligatoriu in 6 corzi. Pot fi si mai multe, nu-i problema , dar minim 6. Nu ma intereseaza firma, dozele. Anything goes. Am nevoie pentru un proiect de chitara bariton. Stiu ca exista chitari cu scala de 28-30, dar nu am gasit nici un deal care sa ma satisfaca. Pic for attention: un ibanez src6 cu scala de 30". Mersi !
 10. sleepblackheart

  vând [EXPIRAT] Misha Mansur Mettalic Signatur

  Poti sa-ti iei un Precision direct de la ei de pe site, care ajunge 220$ + 20 international shipping. Si ajungi la 1000 ron. N-ai inteles nimic din mesajul meu de mai sus Spor la cumparat din moment ce esti atat de setat pe cumpararea unui precision drive.
 11. sleepblackheart

  vând [EXPIRAT] Misha Mansur Mettalic Signatur

  *Mansoor. Asa ca un mic sfat, nu stiu cat de urgent o dai cu 700 ron in conditiile in care poti sa-ti iei un Precision Drive cu 1000. Nou. Daca nu stii de Precision Drive, iti recomand sa te interesezi E tot pedala lui Mansur.
 12. sleepblackheart

  vând [EXPIRAT] IBANNEZ JAKE BOWEN JBM20

  S-a intamplat ceva cu chitara asta de a sarit la 2700 de la 1800 (cat era intr-un post anterior)? Just out of curiosity xD (in afara de faptul ca a incasat o lovitura in partea de spate sus).
 13. Vezi ca prin 'alte tari' se da pe la 200 ron https://www.thomann.de/ro/tc_electronic_spark_booster.htm?ref=search_prv_4
 14. sleepblackheart

  vând [EXPIRAT] Ibanez RGDIX7MPB

  Totusi este aberant ce QC au chitarile astea din gama Iron Label. NU zic toate, dar undele sunt varza, no offence. Paint job-ul ala nu ar fi trebuit sa arate asa. Zici ca s-au jucat chinezii cu marker-ul pe langa paint. Daca eram in locul tau (daca ai cumparat chitara noua) nu as fi acceptat-o asa.
 15. Ai si Xotic Voltage Doubler-ul cu ea?
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.