www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

sleepblackheart

Active Members
 • Content Count

  32
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7
 • Feedback

  100%

sleepblackheart last won the day on December 31 2020

sleepblackheart had the most liked content!

Community Reputation

105 Excellent

2 Followers

About sleepblackheart

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Iasi

Recent Profile Visitors

2420 profile views
 1. Pai... sincer, pe mine ma inspira sa scriu ceva de fiecare data cand ma joc pe ea Deci, poate este o sansa de 50/50 sa vina cu tot cu riffuri.
 2. Salut. Ma despart cu greu de chitara asta, dar incep sa adun prea multe si cateva dintre ele trebuie sa plece Chitara signature a lui Mark Holcomb, unul dintre cei 3 chitaristi din Periphery. Doze Seymour Duncan Alpha/Omega. Geniale. Au o claritate extraordinara chiar si cu mult gain. Coil split-ul este si el fenomenal. Gat satinat, super comod. Ca si upgrade, a primit un Graph Tech nut, care a schimbat chitara enorm. Ton + stabilitate tuning. Scala de 25.5". Cu 0.5" mai mult decat majoritatea chitarilor PRS, care sunt de 25". Curent, setata in drop C tuning. Full specs aici: https://www.prsguitars.com/index.php/electrics/model/se_mark_holcomb_2019 Are un quilt extraordinar. Pics don't do it justice. In afara de cateva zgarieturi pe spate si bridge-ul oxidat (because, acid hands ), chitara arata super bine. Prefer sa o vand in Iasi, deoarece, nu am in ce sa o ambalez, sa o trimit in tara. Nu ma intereseaza schimburi. Se poate vedea in actiune, cantata chiar de mine, mai jos: Poze:
 3. Daca esti in cautare de o chitara metal/djent, pentru low tuning (sau poate un jazz/fusion), opreste-te aici Chitara are scala de 28", 9 corzi si dozele sunt splitabile cu un ton extraordinar. Momentan, setata in tuning-ul: 1E 2B 3G 4D 5A 6E 7B 8F# 9D1 Full specs aici: https://ibanez.fandom.com/wiki/RG9 O vand, deoarece mai am o chitara cu 9 corzi, facuta custom. Prefer sa o vand in Iasi, deoarece, nu am in ce sa o ambalez, sa o trimit in tara. Nu ma intereseaza schimburi. In afara de tone knob care s-a oxidat, restul chitarii arata super bine. Se poate vedea in actiune, cantata chiar de mine, mai jos: Poze:
 4. Last day of the challenge is here! Parca ieri, alaltaieri, am creat topicul sa va povestesc despre nebunia pe care vreau sa o fac Mersi tuturor de sprijin si cuvintele bune! La multi ani
 5. Salut. Clona Fortin de unde o ai/cine a facut-o? Ai o poza si cu ea deschisa?
 6. Day 321. Nu mai dati banii pe chitari scumpe/boutique
 7. Am zis sa va mai tin la curent. Diseara va fi ziua 288/366. Va las ceva mai din urma care mi-a placut enorm.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.