www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

sleepblackheart

Newcomers
 • Content Count

  2
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

21 Excellent

1 Follower

About sleepblackheart

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Iasi

Recent Profile Visitors

1,161 profile views
 1. sleepblackheart

  vând Ibanez M80 Chitara electrica 8 corzi

  Yup
 2. sleepblackheart

  vând Ibanez M80 Chitara electrica 8 corzi

  Ai luat-o si tu macar cand era 3900 la mcmusic?
 3. sleepblackheart

  vând De vanzare Line6 Helix

  Salut. Ti-am lasat mesaj privat.
 4. Salut. Vezi ca baietii de la Thomann cam tot cu atat il vand. Spor
 5. sleepblackheart

  Chitarist - caut trupa Metal - Iasi

  Salut, Ma numesc Bogdan si caut o trupa Metal in Iasi. De preferat sa fie la inceput, ca sa putem crea stilul nostru. Vreau o trupa care sa mearga in stilul: Monuments, Architects, Alpha Wolf, Unprocessed, Vitalism, Emmure, Glass Cloud, Northlane, Periphery etc. As prefera un sunet downtuned, 7/8/9 string guitars. To get things straight, nu bag shred/solo. Las mai jos niste sample-uri cam cu ce ma duce capul. Am toate sculele de care am nevoie, procesor, amp, pedale, chitari. Un IN-Ear imi mai lipseste dar se rezolva. Note: sunt dispus sa bag si bass in cazul in care exista deja o formatie cu 2 chitaristi. Daca nu, putem sa o dam in 3 chitari, Periphery style. Spor, astept mesaje/intrebari.
 6. sleepblackheart

  cumpăr Bass shortscale (6 string)

  Salut, Ma intereseaza sa cumpar un bass shortscale 28-30inch max si sa fie obligatoriu in 6 corzi. Pot fi si mai multe, nu-i problema , dar minim 6. Nu ma intereseaza firma, dozele. Anything goes. Am nevoie pentru un proiect de chitara bariton. Stiu ca exista chitari cu scala de 28-30, dar nu am gasit nici un deal care sa ma satisfaca. Pic for attention: un ibanez src6 cu scala de 30". Mersi !
 7. sleepblackheart

  vând [EXPIRAT] Misha Mansur Mettalic Signatur

  Poti sa-ti iei un Precision direct de la ei de pe site, care ajunge 220$ + 20 international shipping. Si ajungi la 1000 ron. N-ai inteles nimic din mesajul meu de mai sus Spor la cumparat din moment ce esti atat de setat pe cumpararea unui precision drive.
 8. sleepblackheart

  vând [EXPIRAT] Misha Mansur Mettalic Signatur

  *Mansoor. Asa ca un mic sfat, nu stiu cat de urgent o dai cu 700 ron in conditiile in care poti sa-ti iei un Precision Drive cu 1000. Nou. Daca nu stii de Precision Drive, iti recomand sa te interesezi E tot pedala lui Mansur.
 9. sleepblackheart

  vând [EXPIRAT] IBANNEZ JAKE BOWEN JBM20

  S-a intamplat ceva cu chitara asta de a sarit la 2700 de la 1800 (cat era intr-un post anterior)? Just out of curiosity xD (in afara de faptul ca a incasat o lovitura in partea de spate sus).
 10. Vezi ca prin 'alte tari' se da pe la 200 ron https://www.thomann.de/ro/tc_electronic_spark_booster.htm?ref=search_prv_4
 11. sleepblackheart

  vând [EXPIRAT] Ibanez RGDIX7MPB

  Totusi este aberant ce QC au chitarile astea din gama Iron Label. NU zic toate, dar undele sunt varza, no offence. Paint job-ul ala nu ar fi trebuit sa arate asa. Zici ca s-au jucat chinezii cu marker-ul pe langa paint. Daca eram in locul tau (daca ai cumparat chitara noua) nu as fi acceptat-o asa.
 12. Ai si Xotic Voltage Doubler-ul cu ea?
 13. sleepblackheart

  O coardă ruptă :(

  Bravo veterane. Pune omul o intrebare si te-ai gasit sa-l ajuti tu cu LOL-ul tau. OnTopic: daca nu ai chef sa scoti acum din buzunar toata suma pentru un set intreg, sau daca patesti sa ti se rupa din nou dupa ce le schimbi, sa stii ca gasesti si la bucata. Daca ai sa prinzi drag de chitara ai sa ajungi sa ai vreo 5-10 bucati prin casa de MI subtire si nu numai.
 14. sleepblackheart

  vând [EXPIRAT] Harley Benton FanFret Baritone

  My point right there
 15. sleepblackheart

  vând [EXPIRAT] Harley Benton FanFret Baritone

  Mi-a atras atentia chitara, dar am o nelamurire. Doza aia Invader este originala? Nu reusesc deloc sa vad scris "Seymour Duncan" pe ea, ceea ce ma duce cu gandul la chinezarii de genul: https://www.dhgate.com/product/set-of-ceramic-magnet-invader-style-guitar/244472828.html Please prove me wrong :/
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.