sleepblackheart

Newcomers
 • Content count

  0
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

10 Good

1 Follower

About sleepblackheart

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Iasi

Recent Profile Visitors

659 profile views
 1. sleepblackheart

  vând esp-256 tobacco burst distress

  Macar daca puneai si tu alte poze, nu chiar aceleasi... Pics
 2. sleepblackheart

  vând [EXPIRAT] PRS Mark Holcomb Signature

  Da-ne acces la factura sa vedem si cu cat ai luat-o
 3. sleepblackheart

  vând Vind PRS Billy Martin

  Asta nu era pe un grup de vanzari de pe Facebook la vreo 11-1200 lei? :)) Ceva printr-un pachet cu celalalt PRS Singlecut. Care si ala era tot prin zona asta. Ce-ati ajuns ma' sa faceti...
 4. sleepblackheart

  vând Chitara Electrica Ibanez RGA8 (8 corzi)

  2000 lei price update. Am pus ochii pe ceva si trebuie sa ii fac loc
 5. sleepblackheart

  vând Chitara Electrica Ibanez RGA8 (8 corzi)

  2400 RON.
 6. sleepblackheart

  vând Chitara Electrica Ibanez RGA8 (8 corzi)

  2500 lei si platesc eu transportul + verificare la livrare.
 7. sleepblackheart

  vând Chitara Electrica Ibanez RGA8 (8 corzi)

  Price Update: 2500 lei Pica transportul gratis si corzile. Corzile au fost schimbate
 8. sleepblackheart

  vând Chitara de bass Vintage Squire VI by Fender

  Nu uita sa specifici ca este modelul bariton pentru cei care nu cunosc. Deci are o scala de 30" (inch) - short scale bass. Super tare chitara. Am avut si eu una, dar am renuntat la ea deoarece caut modelul jazzmaster bariton cu P90 Nu stiu daca se incadreaza la categoria de 'bass'. Poate o sa ai mai mult noroc daca o postezi la 'chitari'. Good luck !
 9. Salut, Ca si titlul, ma intereseaza o chitara bariton, dar sa aiba scala de minim 29 inch Un jazzmaster squier bariton ar fi exact cam ce caut https://www.thomann.de/gb/fender_sq_vm_baritone_jazzmaster_blk.htm?sid=3b3ba3c2d63c503c4b52d50c09c2c5be dar sunt ok si alte branduri: Danelectro, Eastwood, Duesenberg etc. (orice numai harley benton sa nu fie) Pot oferi la schimb daca intereseaza pe cineva o chitara electrica cu 8 corzi, Ibanez RGA8 cu doze SD Blackouts. Mesaj aici pe rgc sau la telefon. Mersi
 10. sleepblackheart

  vând [EXPIRAT] Gibson LP Custom (China)

  Scuza-ma, nu vreau sa par nepoliticos. Dar de ce Dumnezeu ai investit intr-un Cibson? Daca voiai un Les Paul de ce nu ti-ai luat un Epiphone decent de suma banilor investiti? Nu stiu cine ar fi interesat de asa ceva, dar in suma aia iti poti lua un LP genuine care tind sa cred ca e la fel de bun, daca nu chiar mai bun, decat ce vinzi tu. Bafta P.S. Aceeasi investitie ai fi putut sa o faci pe un Epiphone P.S.2 Daca investitia ta a fost peste 450 euro..plus chitara, taxe si bataie de cap la schimbul diverselor piese; pot sa te anunt ca puteai sa iti iei un Gibson adevarat cam cu 1000 euro. Nou. P.S.3 Chiar 700-800 euro. Tocmai am vazut unul pe thomann.
 11. sleepblackheart

  vând Chitara Electrica Ibanez RGA8 (8 corzi)

  2800 lei
 12. sleepblackheart

  cumpăr Amplificator Orange Micro Dark

  Cabinetul s-a rezolvat pana la urma. Ramane doar amplificatorul
 13. sleepblackheart

  vând [EXPIRAT] John Petrucci JP70 Sterling Music Man

  Scuze de off-topic, nu prea ma pricep la Sterling Music Man-uri, dar o chestie nu inteleg. Am gasit link-urile astea: https://www.thomann.de/ro/sterling_by_music_man_john_petrucci_jp70tpb.htm http://www.samash.com/sterling-by-music-man-john-petrucci-jp70-7-string-electric-guitar-sjp70txxx Nu prea se pupa preturile la chitarile astea, care sunt noi, cu ceea ce vrei sa vinzi tu.
 14. Ca si in titlu, vand chitara electrica Ibanez RGA8, a nu se confunda cu RG8.Chitara vine un pic schimbata fata de cum venea stock din magazin deoarece dozele sunt schimbate cu o pereche de Seymour Duncan Blackouts si a disparut switch-ul de EQ (care era useless si mai mult o gluma) in urma schimbarii acestuia cu un knob de ton pentru dozele noi.Are un sunet demential, prezinta urme de uzura normale si un singur 'dent' capturat in poza. Inca mai exista acea folie de protectie pe unele tuning pegs.Bridge-ul este unul folosit si pe modelul Ibanez Prestige RG2228 precum si pe chitara Signature a lui Tosin Abasi TAM100 din Animals as Leaders, Ibanez M80M si M8M a lui Marten Hagstrom si Ibanez FTM33 a lui Fredrik Thordendal din Meshuggah. Mai vine si in versiunea de 6 corzi la modelele Signature ale lui Mick Thomson din Slipknot, Ibanez MTM1 si MTM2 Sta in tune foarte bine, avand in vedere ca foloseste mecanismul de dublu lock pentru corzi.Vine la pachet cu transport gratis si un set de corzi noi Roto Yellows deoarece cele actuale sunt putin uzate.Este practic o "masina" Djent :).De ce o vand? Pentru ca sta degeaba si se prinde praful de ea, in urma achizitionarii unui Ibanez RG9 (stiu, sunt dus cu pluta) si nu mai am nevoie practic de un optar. Pret 3000 lei, din nou, cu transport si corzi noi gratis. Asa ca un mic fact, bridge-ul singur costa undeva in jur de 150-180$ iar dozele Seymour Duncan Blackouts undeva la 800 lei. Spor ! Si pentru mai multe detalii, aveti numarul meu de telefon.
 15. Salut. Dupa cum spune si titlul, ma intereseaza sa achizitonez acest amplificator Totodata, m-ar interesa si un cabinet, dar doar daca vin la pachet. Nu veniti cu oferte separate doar pentru cabinete Totodata, ca sa fie clar, nu ma intereseaza versiunea alba Micro Terror, am nevoie de acel FX Loop pe care il are doar Micro Dark. Astept oferte in privat, mersi !