www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

sleepblackheart

Active Members
  • Posts

    32
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    8

sleepblackheart last won the day on December 20 2021

sleepblackheart had the most liked content!

1 Follower

Profile Information

  • Location
    Iasi

Recent Profile Visitors

3591 profile views

sleepblackheart's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • Conversation Starter
  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post
  • Collaborator Rare

Recent Badges

121

Reputation

  1. Daca tot e luna Black Friday, vin cu o scadere de pret. 5999 ron.
  2. Salut, Vand o chitara limited edition facuta de cei de la Axe Palace (super magazin de muzica din State, venit nu de mult si in Europa, Amsterdam) impreuna cu Ibanez. Au fost facute doar 12 exemplare si am inteles ca au mai fost cateva pentru Japonia. Link catre wiki si specs: https://ibanez.fandom.com/wiki/RG752MQFXS In mare, vorbim de un model Prestige (Japan, FugiGen) 7 corzi, 25.5" scale, doze DiMarzio PAF7, 5 way switch, un top quilted maple cu o culoare dementiala, fingerboard-ul din birdseye maple, locking tuners, 24 jumbo frets cu Prestige Edge treatment. In realitate, nuanta chitarii este mai mult spre aqua/verde. In poze si in momentul in care cade lumina pe ea, iese mai albastra. Nu sunt interesat de schimburi. Am zeci de videoclipuri cu ea pe canalul de Youtube, las aici cateva:
  3. Salut! Vand o chitara bariton extraordinara (si mai rara prin Europa) : scale de 28", doze splittable, rezonanta si foarte usoara, corpul fiind chambered. Also, inlay-urile arata demential. Las link catre producator unde se gasesc toate specs-urile https://www.rivoltaguitars.com/products/rivolta-mondata-baritone-viii?variant=39490887549046 Cea mai ieftina pe Reverb in momentul de fata ajunge la 1640 euro. Daca nu, se poate lua direct din State, cu 1549$ + shipping + taxe vamale. Eu vreau pe a mea 6499 ron. Se poate vedea/proba in Iasi. Nu trimit in tara. Duce de la jazz pana la heavy af metal. As always, las un videoclip mai jos cu ce poate sa faca.
  4. Vand aceasta jucarie; pardon, chitara 😁 Am cumparat-o in gluma, dupa un pariu cu un amic care m-a provocat si mi-a spus ca pentru un ton metal, iti trebuie o chitara pro, cu doze bune, etc. Well...not really. Chitara a primit un upgrade la nut (Graph Tech) si acum tine tuning-ul mult mai bine (in cea mai mare parte, am tinut-o in drop C). Vine cu husa. Se poate vedea/proba in Iasi. Nu trimit in tara. Cea mai ieftina pe care o gasesc in momentul de fata, ar fi la 174 euro pe Reverb. Eu vreau pe a mea 600 ron. Las aici niste videoclipuri cu ce stie sa faca.
  5. Vand un bass Ibanez GSRM25 shortscale foarte dragut. Suna mai punchier decat te-ai astepta, chiar daca scala e cu aproape 7" mai mica decat un bass in 5 corzi normal. Duce de la jazz pana la metal, fara probleme. Las aici un short clip chiar cu bass-ul. Bass-ul se poate vedea in Iasi. Pe Thomann costa in momentul de fata 1319 ron. Eu vreau 1000. Nu sunt interesat de schimburi. Nu trimit in tara. Pentru mai multe detalii, astept mesaj privat.
  6. Salut, Vand chitara signature a chitaristului din Deftones, Stephen Carpenter. Link catre toate spec-urile chitarii: https://www.espguitars.com/products/20440-sct-607-baritone Pe scurt: scala de 27 inch, doze Fishman Fluence® SRC Signature active, volum push/pull pentru voicingul dozelor, gat Neck-Thru, locking tuners, metal machine. Plus un finish green sparkle extraordinar. Chitara se poate vedea in Iasi. Pe Thomann costa in momentul de fata 7590 ron si este disponibila in 10-13 saptamani. Eu vreau pe a mea 6500. Nu sunt interesat de schimburi. Nu trimit in tara. Pentru mai multe detalii, astept mesaj privat. Pe canalul meu de Youtube gasiti mai multe videoclipuri cu chitara. Las aici doar cateva:
  7. Gata, iese de la vanzare. N-a vrut pana acum, se pastreaza. Thanks RGC!
  8. 4500 ron sau hit me with your best offer Am pus ochii pe ceva si as avea nevoie de banuti intre timp au aparut si 3 bucati pe Reverb; las aici un screenshoot asa ca referinta de pret
  9. Nimeni nimic? Va mai las un videoclip recent
  10. Salut, Ca si in titlu, vand o chitara baritone de 27". Este modelul signature al chitaristului Robb Flynn din Machine Head. Un model destul de rar, in momentul de fata nu mai gasesc nici una la vanzare in Europa. Las specurile mai jos: Neck Pickup: EMG-HA Bridge Pickup: EMG-81 Controls: Master Volume, Epiphone All-metal 3-way Toggle Fingerboard: Ebony with "Love/Deat" Inlays Frets: 24, Medium-Jumbo Truss Rod: Adjustable Scale: Baritone, 27.00" Hardware: Nickel Tuners: Grover(TM) Locking; 14:1 Ratio Nut Width: 1.68" Nut: Graphite Briidge: LockTone(TM) Tune-o-matic/Stopbar Neck Material: Glued-In; Mahogany Body Material: Mahogany Neck Profile: SlimTaper, D-Profile Colors: Ebony (gloss) Chitara vine cu tot cu hardcase, care este putin damaged in partea din spate, dar nu afecteaza chitara cu nimic. Singurul 'defect' ca sa zic asa pe care il are chitara, este lacul crapat in ambele parti, unde se imbina gatul de corp. Am atasat si o poza, desi este destul de greu de surprins. Asa a venit chitara din fabrica, nu afecteaza sunetul sau stabilitatea cu absolut nimic. Este o chitara extraordinara dar o vand deoarece ma intereseaza un baritone de 30". Asta ar fi singurul lucru pe care il accept la schimb, dar depinde de model (nu ma intereseaza nimic Danelectro). Prefer sa o vand in Iasi, pentru ca, case-ul e enorm si nu gasesc o cutie pentru transport. Plus, mi se pare mult mai ok sa probezi o chitara inainte de a o cumpara Daca mai vrea cineva poze, sau are intrebari, shoot me a message. Momentan este setata in drop F si se poate auzi cantata de mine in videoclipurile de mai jos:
  11. Daca esti in cautare de o chitara metal/djent, pentru low tuning (sau poate un jazz/fusion), opreste-te aici Chitara are scala de 28", 9 corzi si dozele sunt splitabile cu un ton extraordinar. Momentan, setata in tuning-ul: 1E 2B 3G 4D 5A 6E 7B 8F# 9D1 Full specs aici: https://ibanez.fandom.com/wiki/RG9 O vand, deoarece mai am o chitara cu 9 corzi, facuta custom. Prefer sa o vand in Iasi, deoarece, nu am in ce sa o ambalez, sa o trimit in tara. Nu ma intereseaza schimburi. In afara de tone knob care s-a oxidat, restul chitarii arata super bine. Se poate vedea in actiune, cantata chiar de mine, mai jos: Poze:
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.