www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

claudiu68

Newcomers
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Feedback

  100%

claudiu68 last won the day on May 29 2018

claudiu68 had the most liked content!

Community Reputation

184 Excellent

2 Followers

About claudiu68

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  constanta

Other Information

 • Band
  Divine legacy

Recent Profile Visitors

6,411 profile views
 1. Vand fender stratocaster deluxe fabricat in Mexic in 2008.chitara se prezinta in stare impecabila de functionare.toate dotarile sunt din fabrica nu au fost aduse modificari.chitara a fost foarte bine pastrata si arata f.bine prezentand foarte fine urme de uzura.aveti mai jos descrierea completa.Extreme tone with a '70s vibe! The Deluxe Strat HSS combines two Tex-Mex single-coil pickups in the neck and middle positions with a Tex-Mex humbucking pickup in the bridge position. Special five-way switching offers a broad spectrum of tones. Comes equipped with a vintage tremoloBody AlderNeck Maple, Modern C Shape, (Satin Urethane Finish)Fingerboard Rosewood, 9.5 Radius (241 mm)No. of Frets 21 Medium Jumbo FretsPickups 2 Tex-Mex Flat Pole Piece Single-Coil Strat Pickups (Neck and Middle), 1 Tex-Mex Fat Strat Humbucking Pickup (Bridge)Controls Master Volume, Tone 1. (Neck /Middle Pickups), Tone 2. (Bridge Pickup)Pickup Switching 5-Position Blade: Special Switching: Position 1. Full Bridge Humbucking Pickup (Lead Tone Control) Position 2. Front Coil of Bridge Pickup and Middle Pickup (Rhythm Tone Control) Position 3. Middle Pickup (Rhythm Tone Control) Position 4. Middle and Neck Pickups (Rhythm Tone Control) Position 5. Neck Pickup (Rhythm Tone Control)Bridge Vintage Style Synchronized TremoloMachine Heads Fender®/Ping® Vintage Style Tuning MachinesHardware ChromePickguard 3-Ply White on (306); 3-Ply Black on (380)Scale Length 25.5 (648 mm)Width at Nut 1.650 (42 mm)Unique Features Large 70's Style Headstock, Transition Logo, Humbucking Pickup in Bridge, Contrasting Color Schemes with White Plastic Parts on (306) and Black Plastic Parts on (380)
 2. Salut! Am primit de curand in dar acest microfon de la un foarte bun prieten din USA.Prietenul meu aflase ca-mi doream un microfon condenser (doar ca eu vroiam unul de studio nu de live) Una peste alta nu-mi este de folos acest microfon asa ca m-am hotarat sa-l vand.microfonul nu a fost folosit absolut deloc,doar a fost probat dupa cum observati nici folia de pe receiver nu a fost scoasa.pretul din magazine pentru acest microfon este in jur de 2650 de lei, eu il vand cu1600 de lei!!!
 3. claudiu68

  vând Seymour Duncan SJBJ - 1B Black

  up!
 4. claudiu68

  schimb Schecter Diamond series tele

  schimbul nu mai este de actualitate,doar vand! pret nou 1199 de lei!
 5. Vand PRS SE 25th Anniversary Custom 24 made in Korea in stare foarte buna de functionare, estetic are un f. mic ding incercuit in ultima poza care dealtfel trece neobservat.toate dotarile sunt originale.Am dobandit acesta chitara in urma unui schimb efectuat aici pe RGC,mai exact am dat la schimb o yamaha apx 700 noua.astazi am igienizat tastiera si am hidraratato cu ulei de lamai apoi i-am pus un set de ernie ball super slinky 9-42 pentru ca noul propietar sa o poata canta de cum o primeste.pretul este absolut fix si nu doresc nici un schimb.
 6. Salut! vand squier vintage modified crafted in Indonezia.chitara a ajuns la mine cu urmatoarele modificari(upgrade-uri..):neckplate si sadless-uri inlocuite cu unele fender pickguardul de asemenea a fost schimbat iar doza din neck inlocuita cu o doza neck de pe squier classic vibe pastranduse doar capacul de la doza duncan design(care probabil ca nu a fost schimbat din considerente estetice).la randul meu am schimbat toate trei pot-urile switch-ul cu unele noi si mai calitative plus ca am izolat cavitatile si pickguardul cu folie autoadeziva de aluminiu. Una peste alta chitara arata impecabil si suna foarte decent.Pretul este absolut fix si nu sunt interesat de schimburi!
 7. claudiu68

  vând ibanez sz-320 bk

 8. claudiu68

  vând JamVOX

  doar ches!
 9. claudiu68

  vând Seymour Duncan SJBJ - 1B Black

  Rapid, 240 lei.
 10. claudiu68

  vând ibanez sz-320 bk

  up
 11. claudiu68

  vând cheite pentru squier p-bass

  salut! vand un set de cheite de squier p-bass noi. au fost cumparate anul trecut si nu au fost montate pe bass-ul pentru care au fost luate deoarece acesta sa vandut cu cheitele vechi la dorinta cumparatorului.pozele sunt luate de pe net,voi posta si pozele originale.
 12. claudiu68

  schimb Schecter Diamond series tele

  sunt dispus sa mai negociez putin pentru cine ofera ches!!!
 13. claudiu68

  vând Seymour Duncan SJBJ - 1B Black

  Salut! vand jb mini humbucker pentru bridge. stare foarte buna, a fost folosit pe o singura chitara in pozitia middle unde se afla si in prezent.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.