• Announcements

  • Cosu

   Noul RGC.ro   21/04/17

   RGC.ro ruleaza acum cea mai noua versiune a Invision Power Board. Versiunea anterioara a Invision Power Board nu mai primeste actualizari de scuritate, acesta fiind motivul principal pentru care am facut upgrade-ul. Functionalitatile cu care sunteti obisnuit ( chatul, sistemul de feedback/rating pentru tranzactii) sunt in continuare functionale dar e posibil ca modul prin care pot fi accesate sa fie usor diferit.   O parte din datele stocate in baza de date trebuie reprocesate si este posbil ca unele informatii sa nu fie imediat disponibile (ratinguri, mesaje private, semnaturi). Reprocesarea va dura aproximativ o zi.   Va rugam sa ne semnalati daca intampinati probleme in a utiliza siteul aici: Cateva modificari/noutati La adaugarea de feedback pentru o tranzactie este necesar sa mentionati un topic. Topicul introduce tastand in casuta aferenta titlul si apo selectand topicul respectiv. In postari se poate folosi caracterul @ urmat de numele unui utilizator pentru a atrage atentia utilizatorului respectiv. In functie de setari, utilizatorul va primi o notificare sau un email. Functia Activity Stream (https://forums.rgc.ro/discover/?do=create) permite crearea de cautari personalizate (topicuri create, postari recente etc).   Va multumim pentru intelegere!   RGC.ro  

claudiu68

Newcomers
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

116 Excellent

1 Follower

About claudiu68

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  constanta

Contact Methods

 • Yahoo
  claudiugorbanescu@yahoo.com

Other Information

 • Nume
  claudiu

Recent Profile Visitors

4,872 profile views
 1. Vand aceasta chitara care este impecabila atat functional cat si estetic.foarte buna pentru incepatori!nu doresc schimburi.
 2. vând

  am cumparat un amp.asa ca nu mai sunt interesat de schimb!
 3. vând

  Am cumparat un amp. asa ca schimbul nu mai este valabil!
 4. vând

  A ramas doar bodi-ul gol golut,doar lemn.cine ofera 1000 de lei devine propietar!!!
 5. Salutare vreau sa vand sau sa schimb aceasta chitara. pot spune ca este impecabila cu exceptia unui mic ding.la schimb accept un combo marshall avt sau valvestate plus diferenta de bani.pretul atat pentru schimb cat si pentru vanzare este 1000 ron.
 6. vând

  am gasit un amp.aici pe forum si vreau sa-l cumpar asa ca sunt dispus sa negociez pretul pentru cine doreste sa cumpere aceasta chitara!
 7. vând

  schimb cu amp.de chitara.ma intereseaza ceva gen marshall avt sau valvestate.
 8. schimb

  Salut!sunt interesat sa schimb aceasta doza seymour duncan'59 de neck,culoare zebra,nesplitabila care se afla in stare foarte buna cu o doza de bridge sd sh4 sau sh5 splitabila!multumesc!!!
 9. vând

  Multumesc RGC!Chitara pleaca maine la noul propietar.
 10. Vand acest corp de fender stratocaster made in USA complet echipat.la origine a fost echipat cu doze fat '50.acestea impreuna cu pot.si switch-ul fost inlocuite cu altele date jos de pe un highway one facut in 2008 si la care aveti specificatiile mai jos.sistemul de tremolo este cel original mai putin saddles-urile.vine fara neck back plate si fara whammy bar.pretul afisat este pentru pachetul complet.pentru cine doreste se poate cumpara doar corpul efectiv......SAU POATE CINEVA ARE DE VANZARE UN GRIFF. 3 Hot Single-Coil Strat® Pickups with Alnico 3 Magnets (Neck/Middle)Controls: Master Volume, Tone 1. (Neck Pickup), Greasebucket™ Tone Circuit, (Rolls Off Highs without Adding Bass) Tone 2. (Bridge Pickup), Greasebucket™ Tone Circuit, (Rolls Off Highs without Adding Bass)de ase
 11. vând

  Astazi chitara a fost echipata cu un set de d'addario U.S.A 09-046(pachetul negru care costa 50 de lei).pana nu se vinde aceasta chitara nu va fi folosita,tocmai pentru ca cel ce o va cumpara sa o poata canta cum o scoate din cutie!!!
 12. vând

  Aveti mai jos un link cu pretul la care se vinde acest model pe e-bay si atentie este stock B.Acum am observat ca nu am mentionat in titlu si faptul ca modelul este top flamed,dar cred ca acest lucru se vede destul de clar in poze! http://www.ebay.com/itm/New-Vintage-Reissue-V100-IT-Flame-Top-LP-Electric-Guitar-Wilkinson-B-Stock/142337526684
 13. Vand chitara Vintage V100 TSB Tobacco Sunburst.stare excelenta,ca noua.nu sunt interesat de schimburi iar pretul nu este negociabil!multumesc!
 14. vând

  pret nou 850 lei.
 15. schimb

  maine pleaca la noul propietar!!!