www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

claudiu68

Newcomers
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Feedback

  100%

claudiu68 last won the day on May 29 2018

claudiu68 had the most liked content!

Community Reputation

189 Excellent

2 Followers

About claudiu68

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  constanta

Other Information

 • Band
  Divine legacy

Recent Profile Visitors

6,595 profile views
 1. claudiu68

  vând Partcaster

  Vand acest partcaster cu urmatoarele specificatii: corpul(din arin) provine de la un squier stratocaster made in Indonesia, gatul(din artar)este de la un squier telecaster avand aplicat logo-ul cu fender telecaster peste care a fost dat cu lac.Doze alnico de calitate (suna ca un squier classic vib 50's).Bridge-ul(nou) in doua puncte este de la Dr.parts. Recomand celor care sunt la inceput de drum si doresc un sunet decent de stratocaster la un pret relativ mic.
 2. claudiu68

  schimb Schecter Diamond series tele

  Pret NOU 1099 lei....
 3. Noul propietar sa o foloseasca cu placere!!!
 4. claudiu68

  vând Set Seymour Duncan SH-4B/SH-2N

  salut! vand setul mentionat cu precizarea ca am fost singurul propietar al dozelor si faptul ca dozele au fost montate pe o singura chitara unde au stat cam trei ani de zile.sunt impecabile, fara cusur etc.nu doresc schimb si nu negociez.multumesc de intelegere.
 5. claudiu68

  vând [EXPIRAT] Squier strat by fender

  s-a dat!
 6. claudiu68

  vând [EXPIRAT] Seymour Duncan SJBJ - 1B Black

  Pleaca maine la noul propietar.Multumesc RGC!
 7. Vand squier standard stratocaster made in Indonezia folosita in total 3-4 ore. in stare foarte buna de functionare si estetica.are si capacul de la tremolo desi nu apare in poze.vine cu husa si strap incluse in pret.pretul de magazin fara husa si strap incluse este de 1265 lei iar pretul meu este de 850 lei.nu doresc schimb! Agathis body Maple neck Maple fretboard Large headstock 22 Frets Scale: 648 mm Nut width: 42 mm Pickup: 3 Standard AlNiCo 5 single coils 1 Volume and 2 tone controls Two Point type tremolo Colour: Antique Burst
 8. claudiu68

  vând Fender Deluxe Strat HSS mim 2008

  Rectificare:conform seriei - MZ7197428 chitara a fost fabricata in 2007.pentru cei care mi-au pus intrebari referitoare la doze aveti o poza. http://www.fuzzfaced.net/deluxe-strat-hss.html MZ7 + 5 or 6 Digits 2007 – 2008
 9. salut! ma adresez in primul rand celor care sunt la inceput de drum! va propun celor care doriti sa achizitionati o chitara versatila la un buget mic sa faceti aceasta investitie de care sigur veti fi multumiti.Chitara are gatul de squier bullet iar corpul cu placa de doze si celelalte componente sunt de squier affinity.stare tehnica foarte buna iar ca estetica sper ca pozele sunt edificatoare.chitara este echipata cu un set nou de corzi si este setata corespunzator(gata de cantat)vine cu husa si strap incluse in pret!!!
 10. claudiu68

  schimb Schecter Diamond series tele

  Pret nou 1149 de lei!!!
 11. claudiu68

  schimb Schecter Diamond series tele

  up!
 12. Vand fender stratocaster deluxe fabricat in Mexic in 2008.chitara se prezinta in stare impecabila de functionare.toate dotarile sunt din fabrica nu au fost aduse modificari.chitara a fost foarte bine pastrata si arata f.bine prezentand foarte fine urme de uzura.aveti mai jos descrierea completa.Extreme tone with a '70s vibe! The Deluxe Strat HSS combines two Tex-Mex single-coil pickups in the neck and middle positions with a Tex-Mex humbucking pickup in the bridge position. Special five-way switching offers a broad spectrum of tones. Comes equipped with a vintage tremoloBody AlderNeck Maple, Modern C Shape, (Satin Urethane Finish)Fingerboard Rosewood, 9.5 Radius (241 mm)No. of Frets 21 Medium Jumbo FretsPickups 2 Tex-Mex Flat Pole Piece Single-Coil Strat Pickups (Neck and Middle), 1 Tex-Mex Fat Strat Humbucking Pickup (Bridge)Controls Master Volume, Tone 1. (Neck /Middle Pickups), Tone 2. (Bridge Pickup)Pickup Switching 5-Position Blade: Special Switching: Position 1. Full Bridge Humbucking Pickup (Lead Tone Control) Position 2. Front Coil of Bridge Pickup and Middle Pickup (Rhythm Tone Control) Position 3. Middle Pickup (Rhythm Tone Control) Position 4. Middle and Neck Pickups (Rhythm Tone Control) Position 5. Neck Pickup (Rhythm Tone Control)Bridge Vintage Style Synchronized TremoloMachine Heads Fender®/Ping® Vintage Style Tuning MachinesHardware ChromePickguard 3-Ply White on (306); 3-Ply Black on (380)Scale Length 25.5 (648 mm)Width at Nut 1.650 (42 mm)Unique Features Large 70's Style Headstock, Transition Logo, Humbucking Pickup in Bridge, Contrasting Color Schemes with White Plastic Parts on (306) and Black Plastic Parts on (380)
 13. Salut! Am primit de curand in dar acest microfon de la un foarte bun prieten din USA.Prietenul meu aflase ca-mi doream un microfon condenser (doar ca eu vroiam unul de studio nu de live) Una peste alta nu-mi este de folos acest microfon asa ca m-am hotarat sa-l vand.microfonul nu a fost folosit absolut deloc,doar a fost probat dupa cum observati nici folia de pe receiver nu a fost scoasa.pretul din magazine pentru acest microfon este in jur de 2650 de lei, eu il vand cu1600 de lei!!!
 14. claudiu68

  vând [EXPIRAT] Seymour Duncan SJBJ - 1B Black

  up!
 15. claudiu68

  schimb Schecter Diamond series tele

  schimbul nu mai este de actualitate,doar vand! pret nou 1199 de lei!
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.