www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

claudiu68

Newcomers
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Feedback

  100%

claudiu68 last won the day on May 29 2018

claudiu68 had the most liked content!

Community Reputation

196 Excellent

2 Followers

About claudiu68

Profile Information

 • Location
  constanta

Other Information

 • Band
  skip step

Recent Profile Visitors

7,766 profile views
 1. claudiu68

  vând [EXPIRAT] Mixer YAMAHA MW 12 cx

  s-a dat in afara RGC.
 2. claudiu68

  vând PRS SE 25th Anniversary Custom 24

  valabil in continuare!
 3. Salut! Simplu....daca cineva are o chitara mai ieftina si doreste una mai performanta dar nu are bani suficienti, foarte probabil ca ar fi incantat de aceasta oferta iar eu la randul meu as fi multumit ca recuperez o parte din bani.cat despre chitara cea ieftina care ar veni ca diferenta de bani, probabil se va gasi destul de repede cineva sa o cumpere. Cred ca este oricum mai buna aceasta varianta decat sa accept o oferta nesimtita de pret.La randul meu am si eu o curiozitate......de ce nu folosesti mesageria privata? daca doresti sa-mi raspunzi foloseste mesageria privata te rog.Multumesc anticipat!
 4. Urgent 1949 lei. DACA OBSERVATI AM SCAZUT CATE 50 DE LEI IN FIECARE SAPTAMANA! ASA CA DACA ASTEPTATI PANA LA SFARSITUL LUNII SEPTEMBRIE 2020, O PUTETI LUA GRATIS!
 5. claudiu68

  schimb Schecter Diamond series tele

  Momentan nu se mai vinde!
 6. Mixerul a fost folosit de 7 ori, nu prezinta absolut nici o urma de folosinta este impecabil.pretul de magazin este aproximativ 9650 de lei iar pretul meu doar 5800 de lei.accept orice fel de probe, teste etc.
 7. accept si schimb cu squier strat sau tele + diferenta de bani.
 8. Vineri sunt in Bucuresti intre 10 si 12.30 asa ca daca cineva doreste o pot lua cu mine.
 9. Vand Fender stratocaster standard fabricat in Mexic in 2007 - 2008.Este o chitara care a fost cantata foarte putin si a fost pastrata cu mare grija acesta fiind si motivul pentru care chitara arata ca noua, avand avantajul ca lemnul s-a mai uscat intre timp.Mentionez faptul ca toata dotarea este de fabrica, si nu exista absolut nici un defect ascuns.desigur vine cu bara de tremolo si cu placa de pe spate care nu apar in poza.nu sunt interesat de schimburi,strang bani sa cumpar o masina de care am mare nevoie.probabil voi mai scoate la vanzare zilele ce urmeaza o chitara sau doua din vasta mea colectie.
 10. claudiu68

  schimb [EXPIRAT] Schimb chitari si altele

  ibanezul sz s-a dat.raman celelalte,pretul total fiind de 4530 de lei.
 11. claudiu68

  schimb [EXPIRAT] Schimb chitari si altele

  Se pot vinde si individual(verificati ultimul pret afisat din fiecare topic)am fost nevoit sa inchid topic-urile individuale cand l-am postat pe acesta ca sa nu incalc regulamentul.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.