www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

claudiu68

Newcomers
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2
 • Feedback

  100%

claudiu68 last won the day on June 23 2020

claudiu68 had the most liked content!

Community Reputation

223 Excellent

3 Followers

About claudiu68

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  constanta

Other Information

 • Band
  skip step

Recent Profile Visitors

9254 profile views
 1. Ok! se vinde si pe bucati. corpul 300 de lei iar griful 1000 fara chei sau 1150 cu chei!!!
 2. salutare! Se vinde acest proiect incomplet de fender stratocaster la pret de griff: https://www.muziker.ro/fender-classic-series-50s-stratocaster-soft-v-neck-mn proiectul contine tot ce se vede in poze: griff fender-classic-series-50s-stratocaster-soft-v-neck-mn cu cheite vintage styles, stratocaster body de la dr.parts care a fost finisat si lacuit, sistem tremolo fender vintage 6 points cu bloc masiv(fara arcuri,gheara si bara de tremolo)neck back plate cu suburi fender si pickguard de la HB.toate componentele sunt noi si costa cam 2300 de lei fara a socoti manopera cu finisajul corpului.eu vreau pe tot doar pretul grifului adica 1700 de lei.daca nu doriti pickguardul sau blocul tremolo le scad din pret!
 3. astazi am sa pun in bridge o doza SD alnico II pro for tele, avand in vedere ca in neck este tot SD alnico II pro for tele. vintage stack-ul vreau sa-l folosesc la alt proiect oricum!
 4. salut! se vinde line6 pod hd 500x instare foarte buna de functionare cu toate updateurile la zi.pretul este cat se poate de fix.
 5. se poate vinde si fara partea electrica la pretul de 1500 lei!!!
 6. pleaca astazi la noul propietar!
 7. Sunt interesat si de un schimb cu un humbucker de bridge dimarzio dp100, Seymour duncan sh6...
 8. Las o lista cu diverse care ma intereseaza la schimb: digitech drop, multitrack recorder cu usb, monitoare de referinta.
 9. Salutare! se vinde telecaster cu urmatoarele caracteristici: corp de arin de la dr.parts, gat de artar cu tastiera de palisandru(freturi fara uzura) dozele sunt date jos de mine de pe modelul de chitara sx din lik-ul de mai jos.sustain f.bun.dupa cum se poate observa din poze bridgeul permite strings thru body daca cineva doreste sa modifice.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.