www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

claudiu68

Newcomers
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2
 • Feedback

  100%

Everything posted by claudiu68

 1. intre timp am cumparat o placa de sunet asa ca nu mai sunt interesat de una.in schimb puteti propune schimb cu altceva...cine stie....
 2. Salutare! vreau sa schimb acest lexicon cu o placa de sunet din aceiasi gama de pret(min.4 input)sau un digital recorder cu usb.
 3. salut! am un tremolo licenta f.r. lipseste piesa asta https://www.muziker.ro/floyd-rose-vibrato-arm-coupling-kit iar bara de tremolo pe care o am este de culoare neagra.
 4. accept schimb cu un mic.audiotehnica at 2020 sau ceva similar si diferenta de bani.
 5. 1249 de lei sau am sa-i fac un loc in debara....
 6. Valabil in continuare.pentru cine ofera ches pretul scade la 1000 de euro fix!!!
 7. a primit un set de d'addario 9-42 si este setata, gata de cantat!! in plus vine cu husa si strap
 8. Salutare! se vinde tele Stagg T320 YW.este un model care nu se mai fabrica cu corp din arin, gat de artar si tastiera de trandafir.chitara nu a fost folosita mai deloc(nu are urme de uzura)PUR SI SIMPLU A STAT ANI DE ZILE IN HUSA.ESTE O CHITARA EXCELNTA PENTRU INCEPATORI-INTEMEDIARI sau de ce nu pt.chitaristi mai avansati care pot face un proiect avand un punct excelent de plecare si anume lemnul.las un link unde se poate vedea mai bine culoarea deoarece in poze nu a iesit asa cum a fi trebuit din cauza vremii inchise. pretul est fix si nu sunt interesat de schimb. https://reverb.com/item/292688-stagg-t320-yw-electric-guitar-yellow
 9. salut! se vinde line6 pod hd 500x instare foarte buna de functionare cu toate updateurile la zi.pretul este cat se poate de fix.
 10. Las o lista cu diverse care ma intereseaza la schimb: digitech drop, multitrack recorder cu usb, monitoare de referinta.
 11. Vand Amplificator de chitara Fender FM 25 DSP. Stare foarte de functionare cat si estetica. 25W power 10" speaker 2-channel operation Normal channel Drive channel with Amp Type selector 16 amp tones: Fender Tweed, Fender Blackface, British Combo, British Stack, Fender Hot Rod, Metalhead, Jazz Combo, more Acoustic simulator 15 effects Auxiliary input Headphone output 17"W x 15-1/2"H x 8-1/2"D 25 lbs.
 12. Un mini amplificator de bass excelent pt. studiu.stare perfecta de functionare.se poate folosi cu 6 baterii de 1.5v sau cu alimentator de 9v.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.