www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

claudiu68

Newcomers
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2
 • Feedback

  100%

Everything posted by claudiu68

 1. se poate vinde si fara partea electrica la pretul de 1500 lei!!!
 2. pleaca astazi la noul propietar!
 3. Sunt interesat si de un schimb cu un humbucker de bridge dimarzio dp100, Seymour duncan sh6...
 4. Las o lista cu diverse care ma intereseaza la schimb: digitech drop, multitrack recorder cu usb, monitoare de referinta.
 5. Salutare! se vinde telecaster cu urmatoarele caracteristici: corp de arin de la dr.parts, gat de artar cu tastiera de palisandru(freturi fara uzura) dozele sunt date jos de mine de pe modelul de chitara sx din lik-ul de mai jos.sustain f.bun.dupa cum se poate observa din poze bridgeul permite strings thru body daca cineva doreste sa modifice.
 6. Vand Amplificator de chitara Fender FM 25 DSP. Stare foarte de functionare cat si estetica. 25W power 10" speaker 2-channel operation Normal channel Drive channel with Amp Type selector 16 amp tones: Fender Tweed, Fender Blackface, British Combo, British Stack, Fender Hot Rod, Metalhead, Jazz Combo, more Acoustic simulator 15 effects Auxiliary input Headphone output 17"W x 15-1/2"H x 8-1/2"D 25 lbs.
 7. reducere la 550 de lei pt.ca eventualii doritori sa se hotarasca!!!!
 8. hai cu reducere la 250 de lei cateva zile cat se mai poate trimite prin curier............
 9. salutare! vand chitara S101 model ECS 22 R.In urma cu putin timp am vandut un telecaster LTD si am primit aceasta chitara (la insistentele cumparatorului )ca pe o diferenta de bani. scala 25.5", bridge fix, corpul este cel mai probabil de tei, gat de artar cu tastiera de palisandru, taste medium jumbo in perfecta stare.doza are un output in jur de 13,5 k.Este ideala pt.cineva la inceput de drum sau poate fi folosita ca proiect etc. fabricata in coreea de sud la inceputul anilor 2000.cu greu am gasit un catalog.va las link-ul.o gasiti in pagina 4. http://sybmac.com/pages/catalogs/s101catalog/s101cover.html
 10. am elucidat si provenienta corpului chitarii: https://www.lebanon.ubuy.com/en/catalog/product/view/id/18023299/s/dp-stagg-s-style-s350-sb-electric-guitar-sunburst am avut acest model in urma cu mai bine de 10 ani.nu mai tin minte exact ce am facut cu grifful, dar mi-am adus aminte ca am incercat sa o retastez singur(fara a avea cunostinte despre ce si cum)si am cam stricat tastiera atunci cand am scos freturile....probabil l-am dat cuiva.....nu mai stiu.oricum corpul este din lemn masiv de arin si destul de bine uscat.
 11. Salutare! Vand stratocaster cu urmatoarele precizari: corpul chitarii nu este de fender stratocaster original(semne normale de uzura)se potriveste perfect cu neckul.Grifful este fender stratocaster(nou) replacement cumparat de pe muziker https://www.muziker.ro/fender-classic-player-50s-stratocaster-neck-maple-fingerboard?gclid=EAIaIQobChMIvPWnsrSn7QIVhxh7Ch2P6AYvEAQYAiABEgL7P_D_BwE Bridge (nou)fender stratocaster vintage, placa cu dozele scn cumparata second hand(am schimbat doza din mijloc cu o doza de pe un blade levinson deoarece era defecta .se potriveste f.bine.oricum dau la pachet si doza defecta)
 12. Un mini amplificator de bass excelent pt. studiu.stare perfecta de functionare.se poate folosi cu 6 baterii de 1.5v sau cu alimentator de 9v.
 13. Salutare! vand Les paul Stagg L-400 blk. Lipseste placuta metalica cu brand stagg de pe headstock si pickguard.stare f.buna de functionare.merita pana la ultimul leut din pretul cerut!
 14. salut! daca mai este valabil am un tele care te-ar putea interesa da-mi un semn si i-ti trimit poze pe whatsapp.
 15. Amplificatorul este in stare f.buna de functionare. doua canale: clean si overdrive, reverb pe arc, iesire casti, line out si intrare cd sau alt player pt.studiu!nu doresc schimb!
 16. Vand Yamaha QY70 MIDI Synth Music Sequencer qy-70 Drum Machine XG Synthesizer. functioneaza si arata impecabil!https://reverb.com/item/736399-yamaha-qy70
 17. Salut! vand chitara ESP LTD TE-212, Candy Apple Red. Chitara este noua fara nici un fel de defect estetic sau functional.Nu doresc schimb cu alte chitari.sunt dispus sa schimb si o diferenta de bani pe un procesor de chitara gen Mooer GE-300 sau chiar din game mai scumpe line 6 helix lt etc. Candy Apple Red White Binding Maple Neck Body Alder Maple Fretboard 22 Extra Jumbo Frets 350mm Fretboard Radius Dot Inlays Bridge Pickup: ESP Designed LTS-120B Single Coil Neck Pickup: ESP Designed LH-150N Humbucker Volume Knob/Tone Knob 3-Way Toggle Switch Traditional Flat Mount Bridge 42mm Nut Width 25.5" Scale LTD Tuners Chrome Hardware
 18. Momentan sunt interesat si de schimb cu Fractal AX 8, line 6 helix chiar si LT sau Mooer GE-300 cu diferenta de bani de la caz la caz.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.