www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

AlexC

Newcomers
 • Posts

  1
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location
  Pitesti

Other Information

 • Band
  not yet
 • Gear
  Fender Stratocaster
  Sechter Omen
  Boss Katana 100 Mk2

  Hora Reghin Acoustic

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

AlexC's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

 1. Am 2 ani de cand cant la chitara si mi caut oameni cu experienta asemanatoare pentru a incepe un proiect: alt rock, funk. De preferat intre 16 si 19 ani. Caut basist, tobosar si o voce.
 2. Vand Amplificator Boss Katana mk2 100w. Amplificatorul este aproape nou si nu a fost folosit decat in casa. Se ofera mai multe detalii in privat.
 3. Vand amplificator boss katana mini, perfect pentru practice acasa. Are delay inclus. Vine cu baterii noi.
 4. Vand chitara electrica Ibanez Ar420-VLS. Este foarte versatila, se poate canta de la jazz la hard rock. De asemenea chitara suna impecabil, corzile au fost schimbate de 3 zile si este setata perfect. Chitara este absolut noua, din 2016 nu a fost scoasa din casa. Intre timp i am cumparat si un set de strap locks dunlop (100 lei). Chitara vine impreuna cu o curea ibanez.
 5. Vand o pedala de bass noua. Pretul ei in magazin 380 de lei. Pretul meu este 300 usor negociabil. Tip: Overdrive/Distortion Control: Sustain, Tone, Volume True Bypass: Da Intrări: 1x Mono Ieșiri: 2x Mono Adaptor inclus: Nu
 6. Caut chitara tip telecaster (de preferat) sau strat pentru un proiect. Chitara nu trebuie sa fie ceva super fancy, ma intereseaza sa nu fie lovita, gatul sa fie in stare buna si sa se incadreze in 500 de lei. Pot oferi la schimb un looper boss rc 30.
 7. Cumpar Fender Stratocaster/Telecaster, am un buget de 2000 de lei la care mai pot oferi diferenta diferite efecte de chitara + o chitara bass ibanez.
 8. De preferat fara upgrade-uri.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.