www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

claudiu68

Newcomers
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2
 • Feedback

  100%

Everything posted by claudiu68

 1. salutare! Se vinde acest proiect incomplet de fender stratocaster la pret de griff: https://www.muziker.ro/fender-classic-series-50s-stratocaster-soft-v-neck-mn proiectul contine tot ce se vede in poze: griff fender-classic-series-50s-stratocaster-soft-v-neck-mn cu cheite vintage styles, stratocaster body de la dr.parts care a fost finisat si lacuit, sistem tremolo fender vintage 6 points cu bloc masiv(fara arcuri,gheara si bara de tremolo)neck back plate cu suburi fender si pickguard de la HB.toate componentele sunt noi si costa cam 2300 de lei fara a socoti manopera cu finisajul corpului.eu vreau pe tot doar pretul grifului adica 1700 de lei.daca nu doriti pickguardul sau blocul tremolo le scad din pret!
 2. astazi am sa pun in bridge o doza SD alnico II pro for tele, avand in vedere ca in neck este tot SD alnico II pro for tele. vintage stack-ul vreau sa-l folosesc la alt proiect oricum!
 3. salut! se vinde line6 pod hd 500x instare foarte buna de functionare cu toate updateurile la zi.pretul este cat se poate de fix.
 4. se poate vinde si fara partea electrica la pretul de 1500 lei!!!
 5. pleaca astazi la noul propietar!
 6. Sunt interesat si de un schimb cu un humbucker de bridge dimarzio dp100, Seymour duncan sh6...
 7. Las o lista cu diverse care ma intereseaza la schimb: digitech drop, multitrack recorder cu usb, monitoare de referinta.
 8. Salutare! se vinde telecaster cu urmatoarele caracteristici: corp de arin de la dr.parts, gat de artar cu tastiera de palisandru(freturi fara uzura) dozele sunt date jos de mine de pe modelul de chitara sx din lik-ul de mai jos.sustain f.bun.dupa cum se poate observa din poze bridgeul permite strings thru body daca cineva doreste sa modifice.
 9. Vand Amplificator de chitara Fender FM 25 DSP. Stare foarte de functionare cat si estetica. 25W power 10" speaker 2-channel operation Normal channel Drive channel with Amp Type selector 16 amp tones: Fender Tweed, Fender Blackface, British Combo, British Stack, Fender Hot Rod, Metalhead, Jazz Combo, more Acoustic simulator 15 effects Auxiliary input Headphone output 17"W x 15-1/2"H x 8-1/2"D 25 lbs.
 10. reducere la 550 de lei pt.ca eventualii doritori sa se hotarasca!!!!
 11. hai cu reducere la 250 de lei cateva zile cat se mai poate trimite prin curier............
 12. salutare! vand chitara S101 model ECS 22 R.In urma cu putin timp am vandut un telecaster LTD si am primit aceasta chitara (la insistentele cumparatorului )ca pe o diferenta de bani. scala 25.5", bridge fix, corpul este cel mai probabil de tei, gat de artar cu tastiera de palisandru, taste medium jumbo in perfecta stare.doza are un output in jur de 13,5 k.Este ideala pt.cineva la inceput de drum sau poate fi folosita ca proiect etc. fabricata in coreea de sud la inceputul anilor 2000.cu greu am gasit un catalog.va las link-ul.o gasiti in pagina 4. http://sybmac.com/pages/catalogs/s101catalog/s101cover.html
 13. am elucidat si provenienta corpului chitarii: https://www.lebanon.ubuy.com/en/catalog/product/view/id/18023299/s/dp-stagg-s-style-s350-sb-electric-guitar-sunburst am avut acest model in urma cu mai bine de 10 ani.nu mai tin minte exact ce am facut cu grifful, dar mi-am adus aminte ca am incercat sa o retastez singur(fara a avea cunostinte despre ce si cum)si am cam stricat tastiera atunci cand am scos freturile....probabil l-am dat cuiva.....nu mai stiu.oricum corpul este din lemn masiv de arin si destul de bine uscat.
 14. Salutare! Vand stratocaster cu urmatoarele precizari: corpul chitarii nu este de fender stratocaster original(semne normale de uzura)se potriveste perfect cu neckul.Grifful este fender stratocaster(nou) replacement cumparat de pe muziker https://www.muziker.ro/fender-classic-player-50s-stratocaster-neck-maple-fingerboard?gclid=EAIaIQobChMIvPWnsrSn7QIVhxh7Ch2P6AYvEAQYAiABEgL7P_D_BwE Bridge (nou)fender stratocaster vintage, placa cu dozele scn cumparata second hand(am schimbat doza din mijloc cu o doza de pe un blade levinson deoarece era defecta .se potriveste f.bine.oricum dau la pachet si doza defecta)
 15. Un mini amplificator de bass excelent pt. studiu.stare perfecta de functionare.se poate folosi cu 6 baterii de 1.5v sau cu alimentator de 9v.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.