www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

UTBDolph

Active Members
 • Content Count

  43
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11
 • Feedback

  N/A

UTBDolph last won the day on June 3

UTBDolph had the most liked content!

Community Reputation

86 Excellent

1 Follower

About UTBDolph

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

306 profile views
 1. UTBDolph

  Les Paul single humbucker facut manual.

  Lacul pe care l-am aplicat pe finish ul asta a avut o problemă și nu se usca. După 5 zile de uscare mi-au ramas amprente pe ea de la atingere. Am dat lacul jos și am luat făcut altul în care am băgat și pigment albastru, ca asa mi-a dictat curiozitatea. După uscarea lacului mi-am propus sa o fac mată. Întrucât este o chitara făcută dupa ideile proprii și nu la cerere după specificațiile precise ale cuiva, mi-am permis sa experimentez cu diverse tipuri de finisare ca să inregistrez un progres de la o chitara la cealaltă. În schimb, pot sa îți fac una la fel
 2. UTBDolph

  Les Paul single humbucker facut manual.

  Salutare! Cu respect pentru cei ce citesc acest topic, mai atașez câteva poze cu ce am mai făcut la chitara asta. Aici am lipit Fingerboard ul. În zilele următoare voi aplica ulei pe arțar și o voi fretui. În plus, o sa fac wiring-ul și o sa atașez bridge-ul de corp.
 3. UTBDolph

  Les Paul single humbucker facut manual.

  . Salutare! Am ecranat cavitățile cu folie de cupru și am găurit canalele pentru fire. Între timp am aplicat ultimele straturi de lac ușor colorat și urmează șlefuirea finala pentru a elimina aspectul de coaja de portocala cauzat de o problema la pistolul cu care am vopsit.
 4. UTBDolph

  Les Paul single humbucker facut manual.

  Va salut pe toți cei care îmi urmăriți build-ul acesta! astăzi am mai lucrat puțin la chitara. Am finisat marginile fâșiei de nuc de pe headstock și am mai lucrat la ergonomia gâtului (la volută și la grosimea gatului). Între timp am redus la grosimea necesara fretboardul de artar și am îndreptat încă un blank de frasin pentru un viitor proiect.
 5. UTBDolph

  Les Paul single humbucker facut manual.

  Bună seara tuturor! sunt aproape la final cu vopseaua pe corp.. Peste vopsea am 3 mâini de lac, șlefuite cu p800 cu apă și alte 3 mâini de lac pe care le voi lăsa aproximativ 4 zile sa se vindece complet, după care o sa o șlefuiesc cu 1500-2000-2500, cred și cu niște steel wool și un polish la final.
 6. UTBDolph

  Les Paul single humbucker facut manual.

  Asta. Nu mi-am dat seama ca nu am pus poza:))
 7. UTBDolph

  Les Paul single humbucker facut manual.

  Am frezat canalul pentru truss rod și am vopsit primele maini la corp. Un singur lucru, as fi vrut sa se vadă puțin mai mult albastrul din fibre. Păreri?
 8. UTBDolph

  Les Paul single humbucker facut manual.

  Am aplicat puțin chit pe spatele corpului ca să scap de fibrele proeminente ale frasinului, l-am slefuit cu 120-180-320 și am aplicat 3 straturi de grund alb, cu șlefuire cu 240 între mâini iar la ultima mana am slefuit și cu p1000. Corpul este aproape complet pregătit pentru vopsire. O sa revin cu poze din procesul de vopsire si cu ce o sa mai lucrez la gat.
 9. UTBDolph

  vând Chitara electrica Handmade FRETLESS

  Accept și schimburi cu alta chitara electrica.
 10. UTBDolph

  Les Paul single humbucker facut manual.

  Salut yhwh4ever! Cred ca te referi la neck pocket. Dacă despre el vorbești, este relativ simplu dacă ai freza. Fie mergi la mana, asa cum am mers eu la asta, fie îți debitezi la cineva care prelucrează prin cnc o bucata de mdf cu forma neck pocket-ului și îți iei o freza cu rulment deasupra. Cavitatea pentru gat trebuie sa fie la final destul de strânsă, cât sa țină gatul puțin strâns.. Nici prea larg, nici prea strâns, ca în timp se va lăsa lemnul și apar deformări. Da, o sa pun truss rod. Mersi la fel!
 11. UTBDolph

  Les Paul single humbucker facut manual.

  Astazi mi-am rupt vreo doua ore din timp si am mai lucrat la bestia asta.. ne apropiem cu pasi repezi de final, abia astept sa o vad finisata. Bridge-ul este wrap-around.
 12. UTBDolph

  Les Paul single humbucker facut manual.

  Va salut! Ce parere aveti? Ce optiune de bridge sa aleg pentru chitara? Wrap-around precum un Gibson LP CM sau cum a facut Ben de la Crimson Guitars (poza 2)?
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.