www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Cristiaaan

Newcomers
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Constanta

Recent Profile Visitors

2168 profile views

Cristiaaan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

8

Reputation

  1. Gasesti takamine la 850 lei si la prima mana.
  2. Daca esti sigur ca vrei o electroacustica si nu o electrica, cauta o Takamine, din cate stiu sunt printre cele mai bune.Probeaza oricum orice chitara inainte s-o iei, nu iti recomand sa o comanzi de pe internet.
  3. Ritmul bun, distorsiunea nu prea rea, deci e bine, dar incearca sa faci mai bine solo-ul, e printre cele mai usoare de la metallica.
  4. Mie sincer imi place, nu mi se pare de prost gust.Ar merge sa-i faci un solo, sa-i adaugi bas si poate reusesti ca scapi de zgomotul de fundal.Bafta in continuare cu melodiile.
  5. Spune-ne cati bani esti dispus da dai si iti recomandam, asa n-avem ce sa-ti zicem...Oricum, ti-as recomanda un amplificator sa aibe si unele efecte, dar sper sa nu incepi sa te joci cu ele ca nu mai canti nimic dupa:)).E bine sa le ai, se mai gaseste o melodie cu chorus, cu tremolo etc.
  6. Eu zic sa iei de la mica publicitate o chitara, e mult mai ieftin, poti gasi la 1000 de lei chitare care in magazin sunt la 2000, depinde de vanzator.Asa as fi facut si eu daca stiam de forum mai de mult, la 850 lei cat am dat pe gio-ul meu, luam un jackson decent de pe forum (eu cant metale, nu-ti recomand jackson pentru ce vrei sa canti, e doar un exemplu).
  7. UP!Nu cred ca este un pret prea mic, totalul vine 290 lei pentru mine, iar in magazin e 400 lei...E un pret corect.
  8. Cred ca se refera la single coil ca e no-name.
  9. M-ar interesa si un Zakk Wylde cry baby, ofer 300 lei + transport sau Kirk Hammett cry baby la 450 lei.Sa nu aibe defecte majore/piese lipsa.
  10. Vreau si eu sa stiu care este diferenta dintre o pedala cu true-bypass si una fara...Pana acum am cumparat numai pedale cu true-bypas,, dar sunt mai scumpe decat unele fara si ma gandeam sa le incerc si pe cele fara.Spuneti-mi daca suna chiar asa urat daca le leg in serie cu unele cu t-b.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.