www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Cristiaaan

Newcomers
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Cristiaaan

  1. Gasesti takamine la 850 lei si la prima mana.
  2. Daca esti sigur ca vrei o electroacustica si nu o electrica, cauta o Takamine, din cate stiu sunt printre cele mai bune.Probeaza oricum orice chitara inainte s-o iei, nu iti recomand sa o comanzi de pe internet.
  3. Ritmul bun, distorsiunea nu prea rea, deci e bine, dar incearca sa faci mai bine solo-ul, e printre cele mai usoare de la metallica.
  4. Mie sincer imi place, nu mi se pare de prost gust.Ar merge sa-i faci un solo, sa-i adaugi bas si poate reusesti ca scapi de zgomotul de fundal.Bafta in continuare cu melodiile.
  5. Spune-ne cati bani esti dispus da dai si iti recomandam, asa n-avem ce sa-ti zicem...Oricum, ti-as recomanda un amplificator sa aibe si unele efecte, dar sper sa nu incepi sa te joci cu ele ca nu mai canti nimic dupa:)).E bine sa le ai, se mai gaseste o melodie cu chorus, cu tremolo etc.
  6. Eu zic sa iei de la mica publicitate o chitara, e mult mai ieftin, poti gasi la 1000 de lei chitare care in magazin sunt la 2000, depinde de vanzator.Asa as fi facut si eu daca stiam de forum mai de mult, la 850 lei cat am dat pe gio-ul meu, luam un jackson decent de pe forum (eu cant metale, nu-ti recomand jackson pentru ce vrei sa canti, e doar un exemplu).
  7. UP!Nu cred ca este un pret prea mic, totalul vine 290 lei pentru mine, iar in magazin e 400 lei...E un pret corect.
  8. Cred ca se refera la single coil ca e no-name.
  9. M-ar interesa si un Zakk Wylde cry baby, ofer 300 lei + transport sau Kirk Hammett cry baby la 450 lei.Sa nu aibe defecte majore/piese lipsa.
  10. Vreau si eu sa stiu care este diferenta dintre o pedala cu true-bypass si una fara...Pana acum am cumparat numai pedale cu true-bypas,, dar sunt mai scumpe decat unele fara si ma gandeam sa le incerc si pe cele fara.Spuneti-mi daca suna chiar asa urat daca le leg in serie cu unele cu t-b.
  11. Dau 250 lei si platesc transportul prin fan courier daca e nevoie.Sa nu aibe piese lipsa si sa functioneze OK.Nu ma deranjeaza zgarieturi/lovituri minore.
  12. Poti sa acordezi foarte usor chitara si fara sa o conectezi la PC, tot cu AP tuner, eu asa imi acordez toate chiterele, iti dai seama ce-ar fi sa le conectez pe toate la pc?La acustice pun mic-ul langa cutia de rezonanta (langa gaura aia) si la electrice pun mic-ul langa amp.Oricum Petrucciani exagereaza dupa parerea mea, am prieteni care si-au luat acustice la acelasi pret cu chitara ta si suna si bine si e si usor de cantat.Eu iti recomand sa te indrepti spre o acustica, la pretul de 5 milioane gasesti multe foarte bune, la electro acustice gandeste-te ca trebuie si ei sa scoata profit si electrica de pe o electroacustica costa si ea ceva...Deci sunetul o sa fie mai prost dar mai tare.Nu stiu cu ce te ajuta sa fie mai tare, doar n-o sa dai concerte, ci canti pentru tine.
  13. Tot asa pustiule, la varsta ta habar n-aveam ce-i aia o chitara, da pai sa cant asa...
  14. Pentru un incepator aproape orice chitara e buna.Nu-ti pot spune daca aceasta chitara este una buna sau una proasta deoarece site-ul nu prezinta prea multe informatii.Oricum, n-o sa ai prea multe pretentii la inceput de la chitara, pretentiile in legatura cu sunetul cresc odata cu timpul, acesta este un motiv pentru care oamenii incep cu o chitara acustica/clasica.Mai sunt si cei care incep cu electrica direct, dar tot nu se poate obtine un sunet foarte bun de la un incepator cu o electrica si un amplificator.Ce vreau sa zic aici e ca poti incepe cu electroacustica asta si pe parcurs sa achizitionezi o chitara electrica daca te atrage alt gen de muzica, daca nu, continua cu o acustica mai buna.Eu am inceput cu o acustica de pe vremea lui Ceasca, are 30 si ceva de ani...Am cantat pe ea 6 luni, mi se parea ca e o chitara foarte buna (nu ca n-ar fi, doar ca are unele probleme), pentru mine asta insemna tot echipamentul, n-aveam pene, le faceam din plastic.Are distanta dintre griff si corzi de vreo 3 ori mai mare decat normalul, de aceea cand am trecut pe electrica nu aveam vreo problema in a apasa pe corzi/benduri(nu puteai sa faci bend mai mare de un semiton pe acustica).In concluzie, sfatul meu e sa achizitionezi chitara, fie ca e buna, fie ca e proasta, n-avem de unde sa stim, iar pe parcurs sa cumperi ceva mai bun daca simti ca nu-ti mai satisface nevoile electroacustica asta.Asa fac toti chitaristii, incearca cel putin sa-si imbunatateasca mereu sculele, nimeni nu ramane pe loc nici daca vrea.
  15. Daca o lasi la 250 o iau direct, platesc eu transport in cazul in care nu esti din CT.
  16. Frumos gest, dar nu e posibil sa faci ceva bun in Romania...Sunt unii oameni care s-au bagat la tombola avand deja o chitara electrica si un amplificator cel putin decent sau unii oameni care isi permit 550 de lei pentru un telefon, dar pentru o chitara nu.Chitare gasesti cate vrei la 550 de lei aici pe forum si la inceput poti canta in PC, pana strangi bani de amplificator.M-am uitat la toti si 10 au chitara electrica aproape sigur, 3 n-au nici un post si 5 sunt "pentru cunostiinte".Romania tata.Apropo, nu particip, bafta la cei 1-2 concurenti adevarati.
  17. Vreau eu pedala, baga id de messenger sk2_krysty_sk2.Poti sa-mi confirmi ca nu ai intampiat probleme de sunet pe perioada in care ai folosit-o?Mersi!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.