• Announcements

  • Cosu

   Noul RGC.ro   21/04/17

   RGC.ro ruleaza acum cea mai noua versiune a Invision Power Board. Versiunea anterioara a Invision Power Board nu mai primeste actualizari de scuritate, acesta fiind motivul principal pentru care am facut upgrade-ul. Functionalitatile cu care sunteti obisnuit ( chatul, sistemul de feedback/rating pentru tranzactii) sunt in continuare functionale dar e posibil ca modul prin care pot fi accesate sa fie usor diferit.   O parte din datele stocate in baza de date trebuie reprocesate si este posbil ca unele informatii sa nu fie imediat disponibile (ratinguri, mesaje private, semnaturi). Reprocesarea va dura aproximativ o zi.   Va rugam sa ne semnalati daca intampinati probleme in a utiliza siteul aici: Cateva modificari/noutati La adaugarea de feedback pentru o tranzactie este necesar sa mentionati un topic. Topicul introduce tastand in casuta aferenta titlul si apo selectand topicul respectiv. In postari se poate folosi caracterul @ urmat de numele unui utilizator pentru a atrage atentia utilizatorului respectiv. In functie de setari, utilizatorul va primi o notificare sau un email. Functia Activity Stream (https://forums.rgc.ro/discover/?do=create) permite crearea de cautari personalizate (topicuri create, postari recente etc).   Va multumim pentru intelegere!   RGC.ro  

andrei_sedan

Newcomers
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

19 Good

About andrei_sedan

 • Rank
  Nou Venit
 • Birthday 17/10/58

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Ghiroda

Contact Methods

 • Yahoo
  andrei_sedan@yahoo.com

Other Information

 • Nume
  Andrei Sedan
 • Scule
  Marshall Valvestate, Crate, Behringer, Harley Benton

Recent Profile Visitors

3,391 profile views
 1. vând

  daca le mai ai, da-mi un PM. numai bine
 2. Vand amplificator MARSHALL JCM 900, 100 W, full lampi, an 1996, si cabinet MARSHALL LEAD 1960 A, 300 W, an 2013,in stare perfecta de functionare, arata foarte bine, se pot vinde si separat, dar ar fi pacat. Head JCM 900 - 4000 ron Cabinet 1960 A - 2300 ron
 3. vând

  Ba da, dar l-am vandut, se poate inchide
 4. vând

  Se poate inchide, le-am dat pe OLX. Numai bine
 5. vând

  Pret: 100 Euro Localitate: Timisoara Contact: 0732478938 Stare: Nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand 2 difuzoare CELESTION G12T 100, noi, impecabile, le-am luat pentru un proiect, dar am renuntat, sunt gata de a intra intr-un cabinet 2X12, impedanta 8 ohmi.
 6. Pret: 350 EURO Localitate: Timisoara Contact: 0732478938 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand cabinet (Boxa) Marshall JCM 900 LEAD 1936, 2X12", 150 W, in stare perfecta de functionare, si aspect estetic foarte bun. Din pacate, este prea puternic pentru ce vreau eu, nu il pot folosi in casa la ce poate el sa dea.
 7. Pret: 350 EURO Localitate: Timisoara Contact: 0732478938 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand cabinet (Boxa) Marshall JCM 800 LEAD SERIES, 2X12", 140 W, cu husa originala in stare perfecta de functionare, si aspect estetic foarte bun. Am pus pe el difuzoare CELESTION G12M-70, de asta are putere mai mare decat cea specificata, de 130. Din pacate, este prea puternic pentru ce vreau eu, nu il pot folosi in casa la ce poate el sa dea.
 8. cumpăr

  Daca te mai intereseaza, da-mi un PM, sa incepem discutia, sunt mai multe variante, chiar mai ieftine decat bugetul tau
 9. cumpăr

  Salut Am un Fender Highway One Stratocaster HSS made in USA. Daca te intereseaza, da-mi un PM. Am si poze.
 10. cumpăr

  Salut Am un BC RICH Bronze series, dar nu junior, daca te intereseaza, da-mi un PM. Trimit si poze