• Announcements

  • Cosu

   Noul RGC.ro   21/04/17

   RGC.ro ruleaza acum cea mai noua versiune a Invision Power Board. Versiunea anterioara a Invision Power Board nu mai primeste actualizari de scuritate, acesta fiind motivul principal pentru care am facut upgrade-ul. Functionalitatile cu care sunteti obisnuit ( chatul, sistemul de feedback/rating pentru tranzactii) sunt in continuare functionale dar e posibil ca modul prin care pot fi accesate sa fie usor diferit.   O parte din datele stocate in baza de date trebuie reprocesate si este posbil ca unele informatii sa nu fie imediat disponibile (ratinguri, mesaje private, semnaturi). Reprocesarea va dura aproximativ o zi.   Va rugam sa ne semnalati daca intampinati probleme in a utiliza siteul aici: Cateva modificari/noutati La adaugarea de feedback pentru o tranzactie este necesar sa mentionati un topic. Topicul introduce tastand in casuta aferenta titlul si apo selectand topicul respectiv. In postari se poate folosi caracterul @ urmat de numele unui utilizator pentru a atrage atentia utilizatorului respectiv. In functie de setari, utilizatorul va primi o notificare sau un email. Functia Activity Stream (https://forums.rgc.ro/discover/?do=create) permite crearea de cautari personalizate (topicuri create, postari recente etc).   Va multumim pentru intelegere!   RGC.ro  

Claudiu Ibanez

Active Members
 • Content count

  226
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

94 Excellent

About Claudiu Ibanez

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Timisoara

Contact Methods

 • Yahoo
  claudiuibanez@yahoo.com
 • Skype
  claudiu.ibanez
 • Website URL
  https://www.facebook.com/Sanctuar

Other Information

 • Nume
  Erdei Claudiu
 • Trupa
  SANCTUAR
 • Scule
  Ibanez RG920QMZ Premium
  Jackson Dk2M
  B.C.Rich Warlock Red Bevel
  Marshall TSL100 JCM2000
  Rocktron Voodu Valve Preamp
  ART SLA-1 Power-amp
  Dunlop JH1D Wah
  Marshall 1960a cabinet

Recent Profile Visitors

11,275 profile views
 1. up
 2. Up ! Sent from my iPhone using Tapatalk
 3. vând

  Sunt tare curios cum se descurca oamenii astia cu comunicarea in real life .... Sent from my iPhone using Tapatalk
 4. vând

  S-a dat , se poate inchide ! 10x RGC !! Sent from my iPhone using Tapatalk
 5. vând

  Rezervat pana miercuri ! Sent from my iPhone using Tapatalk
 6. Salut ! Vand un controller midi Behringer FCB1010 in stare foarte buna , cu exceptia unei mici probleme , si anume ledul rosu al butonului cu numarul 8 nu functioneaza , acest aspect neafectand functionalitatea lui . Vine impreuna cu o husa de piele . Pret : 350 lei , sau la pachet cu un preamp Rocktron Voodu Valve la 1600 , negociabil . Trimit si in tara cu Fan Courier . Revin cu poze reale maine .
 7. vând

  Salut ! Vand o cutie de rack cu 6 unitati . Pret 250 lei negociabil . Trimit si in tara cu Fan Courier .
 8. Salut ! Vand un preamp pe lampa Rocktron Voodu Valve On-line . Este un preamp de rack 1U cu urmatoarele specificatii 24-bit Motorola DSP engine 12AX7 tube cicuitry Preamp voicings: Variac, Pentode, Triode, and Solid State 4-band post EQ Comprehensive pre-EQ sections give you near limitless tone-shaping options HUSH noise reduction keeps things quiet 254 presets -- hundreds more are available on Rocktron's website Effects: 2-tap chorusing Echo-like delay Reverb Pitch shift Tremolo Dual-mode phaser Compressor Frequency-programmable wah 2-tap flanger Speaker simulator section provides parameters for speaker size, mic placement, and Rocktron's patented Reactance parameter Full MIDI functionality includes 8-parameter continuous control and mapping 1/4" and XLR outputs with level control plus headphone output Il vand doarece am trecut pe head . Nu prezinta absolut niciun defect , functioneaza perfect , si suna excelent . Pretul este de 1350 lei sau 1600 lei la pachet cu un controller Behringer FCB 1010 . Se poate livra in tara cu Fan Courier , pe cheltuiala cumparatorului . Nu ma intereseaza schimburi ! Pentru alte detalii , ma puteti contacta prin PM sau la telefon ( 0741 104 116 ) .
 9. Up !
 10. vând

  Up !
 11. vând

  Chitara a fost vanduta ! Multumesc RGC Sent from my iPhone using Tapatalk
 12. Schimbi cu Jackson Dk2m japan ? Sent from my iPhone using Tapatalk
 13. Multam fain ! Tonul este dintr-un Rocktron Voodu Valve
 14. vând

  Accept schimburi si cu chitari , chiar mai ieftine plus diferenta .