www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Alex_Strat69

Veteran
 • Posts

  1075
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Gear
  Fendere ... multe Fendere

Recent Profile Visitors

18542 profile views

Alex_Strat69's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Very Popular Rare

Recent Badges

193

Reputation

 1. Tigrisoru little brother. La fel ca și la chitara mea, Augustin a facut o treaba extraordinara: Routing, adăugat doza, montat switch de doze și refăcut electronica.
 2. Vand acest efect de la Boss, never gigged, l-am luat pt un proiect care nu s-a concretizat.
 3. d.p.m..d.v EJ e cel mai bun strat pana la Custom Shop, dar poate am prins eu modele bune. Grifu la EJ e f comod desi e destul de grosutz. YJM e fain pe drive , nu e neaparat un strat. Problema la EJ pt unii ar fi dozele destul de low output dar pe mine nu m-au deranjat.
 4. Salut ! As fi interesat de un pedalier gen Pedaltrain JR. Ceva micut pt cateva pedale. Multumesc frumos !
 5. Vand aceasta chitara care a fost luata pt un proiect ce nu s-a concretizat . E practic necantata, negiguita , a stat numai in casa. Pret nou pe Thoman cu case - 1200 . Pretul meu - 700
 6. Vand "cel mai analog" reverb posibil , facut de cei de la Demeter. E reverb pe 2 arcuri . Este o pedala cu un sunet superb, insa putin cam mare pt ce am eu nevoie . Este in stare f buna , vine cu transformator !
 7. Vand acest pedalboard imens , pt cine are multe pedale si ii place sa experimenteze cu toate dubioseniile . Il vand pt ca nu il mai folosesc live pt ca nu mai pot sa ma car cu asa multe chestii !
 8. Vand un Wah foarte versatil, caruia ii poti modifica caracteristicile tonale via un mini switch din interior. E unul din putinele wahuri care suna bine si pe rhytm si pe lead , si single si humbucker , bineinteles , trebuie sa bibilesti putin switchul .
 9. Vand probabil cel mai bun looper existent pe piata, e vb de Echoplex-ul facut de Oberheim ! Este in stare f buna pt o pedala vintage , are ultimul firmware pus si vine cu switch , manual si 2 placute de memorie bonus. E unul din putinele loopere care primeste Midi Clock, lucru f important daca se lucreaza cu trackuri !
 10. Vand o pedala interesanta , pt amatorii de tonuri putin mai ciudate. Este in stare aproape noua , nu a fost giguita !
 11. Pret: 350 EURO Localitate: Bucuresti Contact: 0746776544 Link producator: https://www.thomann.de/ro/pigtronix_infinity_looper.htm?ref=search_prv_8 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Am scris un text mult si mi-a dat eroare si acuma ma grabesc ) Deci , am avut BOSS RC 300 pt un proiect electronic. L-am vandut pt ca nu primea MIDI CLOCK si deci nu puteam sa il sincronizez . Mi-am luat Infinity . Asta sta in timp , primeste MIDI , face cestii destepte , toata treaba . Doar ca intre timp mi-am facut rack si mi-am luat Oberheim ( care ar fi tata lor ) si deci asta a devenit inutil . Pretul meu este 350 euro , dau la pachet si footswitchul pt UNDO - https://www.thomann.de/ro/pigtronix_remote_switch_for_infinity.htm?ref=search_prv_7- dec cu 250 e mai ieftin ca la thoman
 12. Nu-l mai am pe ala . Am asta acum pe care l-as vinde https://www.thomann.de/ro/pigtronix_infinity_looper.htm?ref=search_prv_8 Pretul meu este de 350 euro dar ofer si switchul suplimentar . https://www.thomann.de/ro/pigtronix_remote_switch_for_infinity.htm?ref=search_prv_7 Multumesc frumos !
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.