www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

W4rlnlk

Newcomers
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Iasi

Recent Profile Visitors

3718 profile views

W4rlnlk's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • Conversation Starter
  • First Post
  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

7

Reputation

  1. Detin ampul din anul 2018 si este intr-o stare e impecabila. Singurul defect e acela ca acum doi ani am pierdut footswitchul de la reverb. Sunetul este rotund, plin de armonice cu o dinamica prezenta. Pentru mai multe informatii accesati linkul de mai sus
  2. Revine la vanzare cu freturi proaspete, un setup profi si cine doreste, poate primi si dozele vechi. up!
  3. Dupa o relatie de doi ani, am ales sa ma despart de aceasta japoneza. Chitara isi arata varsta, dar chiar daca are mai bine de 30 de ani, suna si se simte excelent. Am inlocuit pot ul de volum si switch ul, iar dozele originale au fost schimbate cu urmaroarele: DiMarzio tone zone in bridge si doua doze fender vintage noiseless in middle si neck. Bridgeul e unul foarte reusit iar locking nut ul tine acordajul cu zilele. Pentru mai mult informatii, poze sau sample uri audio, folositi mesageria!
  4. Up! Ampul nu e tocmai mint condition dar zgarieturile si dingurile sunt doar la nivel de tolex. Pt demo-uri contactati-ma in privat!
  5. Pret: 430 ron Localitate: Iasi Contact: 0747523666 Link producator: https://reverb.com/item/327484-wampler-super-plextortion Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Un marshall in a box foarte reusit al celor de la wampler ce simuleaza foarte bine tonul de jcm800. Pare-mi-se ca-i prima varianta, cea cu 3 trepte de gain, handwired si true bypass. Chiar daca nu arata extraordinar, suna de rupe si nu are nici o problema de ordin tehnic. O vand pt ca urmeaza sa-mi vina mult asteptatul mini jubilee asa ca nu voi mai avea ce face cu ea. Pretul este de 430 lei usor negociabil.
  6. good one blackthorn dar caut un angry charlie
  7. Pret: 0 RON Localitate: Iasi Contact: 0747523666 Accept schimburi: Accept schimburi As fi interesant si de un carl martin plexitone sau chiar un bb preamp.
  8. Am gasit pe thomann mai multe tipuri de banda velcro (pt pedalboard) dar nu stiu pe care sa o aleg. Cine m-ar putea ajuta cu o parere? Merci http://www.thomann.de/ro/velcro_klettverschluss_hakenband.htm http://www.thomann.de/ro/velcro_klettverschluss_oesenband.htm http://www.thomann.de/ro/stairville_velcro_tape_fleece_25m.htm http://www.thomann.de/ro/stairville_velcro_tape_retractor_25m.htm?ref=prod_rel_324965_0
  9. Multumesc tuturor pentru sfaturi si corecturi!
  10. Nu stiu daca asta-i sectiunea potrivita dar am mare nevoie de ajutor. Cum as putea gasi folie de cupru? Se pare ca singura-i folosinta e in ecranarea chitarelor, iar pe piata e aproape imposibil de gasit. Va multumesc anticipat!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.