www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

W4rlnlk

Newcomers
 • Posts

  4
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location
  Iasi

Recent Profile Visitors

3173 profile views

W4rlnlk's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • First Post Rare
 • Dedicated Rare
 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

7

Reputation

 1. Detin ampul din anul 2018 si este intr-o stare e impecabila. Singurul defect e acela ca acum doi ani am pierdut footswitchul de la reverb. Sunetul este rotund, plin de armonice cu o dinamica prezenta. Pentru mai multe informatii accesati linkul de mai sus
 2. Revine la vanzare cu freturi proaspete, un setup profi si cine doreste, poate primi si dozele vechi. up!
 3. Vand doua difuzoare Jensen 1270. Pe piata americana au numele de mod70, pentru piata europeana, Chicago. Le-am cumparat anul trecut de pe thomann - cred ca mai am factura - pt un cabinet homemade, care din pacate, din lipsa de timp, nu a mai prins forma. Difuzoarele chiar sunt ca noi. Le vand pentru ca a venit vremea sa mai renunt la "proiecte" - impedanta: 8ohm - putere: 70 w Pentru mai multe specificatii: https://www.thomann.de/ro/jensen_jch12708_gitarrenlautsprecher.htm
 4. Dupa o relatie de doi ani, am ales sa ma despart de aceasta japoneza. Chitara isi arata varsta, dar chiar daca are mai bine de 30 de ani, suna si se simte excelent. Am inlocuit pot ul de volum si switch ul, iar dozele originale au fost schimbate cu urmaroarele: DiMarzio tone zone in bridge si doua doze fender vintage noiseless in middle si neck. Bridgeul e unul foarte reusit iar locking nut ul tine acordajul cu zilele. Pentru mai mult informatii, poze sau sample uri audio, folositi mesageria!
 5. Up! Ampul nu e tocmai mint condition dar zgarieturile si dingurile sunt doar la nivel de tolex. Pt demo-uri contactati-ma in privat!
 6. Pret: 430 ron Localitate: Iasi Contact: 0747523666 Link producator: https://reverb.com/item/327484-wampler-super-plextortion Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Un marshall in a box foarte reusit al celor de la wampler ce simuleaza foarte bine tonul de jcm800. Pare-mi-se ca-i prima varianta, cea cu 3 trepte de gain, handwired si true bypass. Chiar daca nu arata extraordinar, suna de rupe si nu are nici o problema de ordin tehnic. O vand pt ca urmeaza sa-mi vina mult asteptatul mini jubilee asa ca nu voi mai avea ce face cu ea. Pretul este de 430 lei usor negociabil.
 7. good one blackthorn dar caut un angry charlie
 8. Pret: 0 RON Localitate: Iasi Contact: 0747523666 Accept schimburi: Accept schimburi As fi interesant si de un carl martin plexitone sau chiar un bb preamp.
 9. Am gasit pe thomann mai multe tipuri de banda velcro (pt pedalboard) dar nu stiu pe care sa o aleg. Cine m-ar putea ajuta cu o parere? Merci http://www.thomann.de/ro/velcro_klettverschluss_hakenband.htm http://www.thomann.de/ro/velcro_klettverschluss_oesenband.htm http://www.thomann.de/ro/stairville_velcro_tape_fleece_25m.htm http://www.thomann.de/ro/stairville_velcro_tape_retractor_25m.htm?ref=prod_rel_324965_0
 10. Multumesc tuturor pentru sfaturi si corecturi!
 11. Nu stiu daca asta-i sectiunea potrivita dar am mare nevoie de ajutor. Cum as putea gasi folie de cupru? Se pare ca singura-i folosinta e in ecranarea chitarelor, iar pe piata e aproape imposibil de gasit. Va multumesc anticipat!
 12. Revine la vanzare cu o mare reducere de pret! 2000 lei pana la starfistul saptamanii
 13. Pret: 600 lei Localitate: Iasi Contact: 0747523666 Link producator: http://www.musiciansfriend.com/guitars/ibanez-sge130-sage-series-acoustic-electric-guitar/620424 Stare: Nou Accept schimburi: Nu accept schimburi E greu sa gasesti o electroacustica foarte buna la un pret modest, dar acest Ibanez SGE130 - VS e printre foarte putinele chitare care fac exceptie de la regula. Acest model din pacate nu se mai fabrica dar concureaza fara nici o problema chiar si cu noile modele mai scumpe de la alti producatori. Chitara arata si suna ireprosabil atat la rece cat si amplificata. E varianta vintage sunbusrt cu preampul aeq200-mt si in ciuda faptului ca a fost luat in 2012, nu s-a cantat aproape deloc la ea. Are inca folia pe pickguard. As prefera sa o dau celor din iasi pentru a evita orice contact cu firmele de curierat. in cazul unui instrument fragil chiar nu se merita riscul. Se da insotita de o husa si corzi noi. Mai jos aveti un mic demo.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.