arbitr_stefi

Newcomers
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

180 Excellent

1 Follower

About arbitr_stefi

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Reghin

Recent Profile Visitors

12,662 profile views
 1. Vind Epiphone Zakk Wylde Les Paul Custom Bulls-Eye in stare foarte buna, ca nou. Toate caracteristicile le gasiti aici: http://www.guitarshop.ro/chitara-electrica-epiphone-zakk-wylde-les-paul-custom-bulls-eye_p1355.html . Accept si diferite schimburi cu chitare Fender-Ibanez Gibson cu dif de pret daca e cazul. Contact prin pm, Pret 2200 ron.
 2. S-a dat la schimb cu Orange Crush!
 3. arbitr_stefi

  vând vind prs se singlecut

  S-a dat inafara RGC, Mersi de gazduire!
 4. Vind Chitara Clasica Esteve Made in Spain facut in anul 1994, Este o chitara clasica de terta care inseamna ca are gitul putin mai scurt cu doua taste. Aceste chitare se folosesc la duo-uri de chitara sau de cei cu degetele mai scurte si de cele mai multe ori unul din chitare este folosit cu capodastru, si acest instrument este facut anume cu git mai scurt ca sa elimine folosirea capodastrului. Valoarea unei asemenea chitare este de peste 500 euro doar ca la noi nu se prea cauta. Pretul meu este 600 ron. Contact prin PM. La schimb accept chitare electrice,
 5. arbitr_stefi

  vând Procesor Line 6 POD X3 Live

  Se retrage de la vinzare. Mersi RGC!
 6. arbitr_stefi

  vând vind Peavey Grind Bass 4

  up!
 7. arbitr_stefi

  vând [EXPIRAT] Vind Morris Japan din anul 1990

  Mersi RGC, se retrage de la vinzare!
 8. Vind Morris WE 74 electroacustic facut in Japonia in anul 1990. Chitara a fost adusa din Franta de un prieten si eu nu o folosesc deaceea m-am gindit sa o scot la vinzare. Starea ei este absolut impecabila daca luam in considerare virsta. Chitarele Morris au pret foarte mare dar eu ma multumesc cu 1700 ron, contact prin Pm, si accept si schimburi cu chitare electrice tip Fender.
 9. arbitr_stefi

  vând vind Seymour Duncan APH-2 Slash

  Vind doze Seymour Duncan APH-2 Slash la cutie montate o singura data in chitara. Dozele sunt ca si noifara nici o zgirietura , impreuna cu suruburile originale. Contact prin Pm, pret 600 ron.
 10. arbitr_stefi

  vând Vind PRS Billy Martin

  Vind PRS Billy Martin cu hursa originala, git comod si rapid. Contact prin PM, accept si diferite schimburi cu alte chitare gen Fender. Pret cu banii jos 1700, la schimb comparam preturile chitarelor de noi.
 11. arbitr_stefi

  vând vind prs se singlecut

  Vind prs se singlecut cu husa originala, chitara are o actiune joasa fara fretbuzz. Accept si schimburi cu alte chitare, contact prin pm, Pret 1700 ron.
 12. arbitr_stefi

  vând vind Peavey Grind Bass 4

  1200 ron!
 13. arbitr_stefi

  vând Procesor Line 6 POD X3 Live

  Husa a plecat, ramine procesorul la 999 ron, oferta!!!
 14. Vind procesor Roland GR 20 in stare perfecta cu alimentator original cablu GK ȘI Doza MIDI GK3 la pretul de 1100 ron. Contact prin PM, aceept si schimburi cu chitare electrice.