www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

sorin65

Veteran
 • Content Count

  745
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

734 Excellent

About sorin65

 • Rank
  Veteran

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

13,702 profile views
 1. mr vintage.. este exact jtm45. de fapt marshall a copiat klemtul b40n, nu bassmanul cum se povesteste. si btw... bassman ce era?
 2. sorin65

  Tube Amp Reloaded

  jcm 800 nu are switching intre canale. are o mufa pt clean, alta pt drive. poti face switching, dar trebuie adaugat inca un pot, cel putin. poate e vb dealtceva, bazat oarecum pe jcm800. poti sa pui schema preampului? btw: la partea de alimentare /etaj final, fara transformator de soc, te poti pisa pe el. chiar si pe drive, in blana, trebuie sa ai zgomot zero. din soc reduci zgomotul f mult, si, obtii si bass tight. asa ca... in loc de rezistenta aia de 1k5 pui traf de soc. dinaintea trafului te duci la mjlocul trafului de iesire. switchul ala de trioda/ pentoda nu-l mai duci in mijlocul trafului, ci la iesirea V1, dupa traful de soc. inloc de traf de soc, folosesti secundarul unui traf de 9V?1A. ca e mai ieftin. renunta la intrarile ultralineara - suna de ***.
 3. nu. ori schimb doar difuri, ori cabinetul complet.
 4. schimbdoua difuzoare Celestion V30 cu doua Celestion Greenback 16ohmi. ca noi. sau tot cabinetul. Engl 212 slanted ,cu un Marshal 2061CX doar in Bucuresti.
 5. sorin65

  Problema harley benton

  schimba circuitul integrat din etajul final. e prins pe un mic radiator. sau nu e prins bine pe radiator si intra in ptotectie termica.
 6. sorin65

  vând bass copie marcus miller

  vand bass copie Marcus miller. are eq, switch activ / pasiv. corzi sadowsky. actiune f joasa, super ok cu dozele stock ( ceramice). la schimb ma intereseaza doar o chitara electro clasica. ca noua. nu trimit in tara. doar bucuresti, cu proba.
 7. sorin65

  Amp pe mosfeti sau lampi?

  fii sigur ca Clapton nu canta pe un amp de serie. un amp bun suna bine indiferent daca e SS sau pe lampi. totul e sa ai cu ce sa compari. un twin reverb reissue suna ca o tigaie langa un silverface. sa nu mai vorbim de blackface. schemele propuse mai sus de mine nu au niciun condensator
 8. sorin65

  Amp pe mosfeti sau lampi?

  fa- l pe asta , de la Nelson Pass: http://www.firstwatt.com/pdf/prod_f5_man.pdf sau daca vrei mai multa putere: http://www.firstwatt.com/pdf/art_f5_turbo.pdf sau cauta alte scheme aici: http://www.firstwatt.com/articles.html
 9. Caut o electroclasica. ofer la schimb chitare electrice, ampuri, pedale. sau cash daca e o oferta f buna. Doar in Bucuresti, please.
 10. in clasa AB1, cu 800 v anodic, cum e eminent ii, se scot 90-100w cu o pereche de EL34. dar, cu tuburi NOS. lampile actuale nu suporta.
 11. sorin65

  Scule Construite De Viotubeamp

  ai vazut tu PA cu ton? sau PA distors?? :)))
 12. salut, poti sa pui o poza din interior? si eventual sa scrii ce scrie pe lampile din preamp? multumesc!
 13. sorin65

  Ep Booster Diy

  fet-urile n-au "factor" de amplificare. si chiar la bipolare, hfe , factorul de amplificare, nu intra in calculul amplificarii, ci a impedantei de intrare.
 14. live??? e la un am lumina de studio.
 15. sorin65

  Potentiometru

  la tme.eu
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.