www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

sorin65

Veteran
  • Posts

    745
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Recent Profile Visitors

15963 profile views

sorin65's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Collaborator Rare
  • Posting Machine Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

735

Reputation

  1. jcm 800 nu are switching intre canale. are o mufa pt clean, alta pt drive. poti face switching, dar trebuie adaugat inca un pot, cel putin. poate e vb dealtceva, bazat oarecum pe jcm800. poti sa pui schema preampului? btw: la partea de alimentare /etaj final, fara transformator de soc, te poti pisa pe el. chiar si pe drive, in blana, trebuie sa ai zgomot zero. din soc reduci zgomotul f mult, si, obtii si bass tight. asa ca... in loc de rezistenta aia de 1k5 pui traf de soc. dinaintea trafului te duci la mjlocul trafului de iesire. switchul ala de trioda/ pentoda nu-l mai duci in mijlocul trafului, ci la iesirea V1, dupa traful de soc. inloc de traf de soc, folosesti secundarul unui traf de 9V?1A. ca e mai ieftin. renunta la intrarile ultralineara - suna de ***.
  2. schimbdoua difuzoare Celestion V30 cu doua Celestion Greenback 16ohmi. ca noi. sau tot cabinetul. Engl 212 slanted ,cu un Marshal 2061CX doar in Bucuresti.
  3. schimba circuitul integrat din etajul final. e prins pe un mic radiator. sau nu e prins bine pe radiator si intra in ptotectie termica.
  4. vand bass copie Marcus miller. are eq, switch activ / pasiv. corzi sadowsky. actiune f joasa, super ok cu dozele stock ( ceramice). la schimb ma intereseaza doar o chitara electro clasica. ca noua. nu trimit in tara. doar bucuresti, cu proba.
  5. fii sigur ca Clapton nu canta pe un amp de serie. un amp bun suna bine indiferent daca e SS sau pe lampi. totul e sa ai cu ce sa compari. un twin reverb reissue suna ca o tigaie langa un silverface. sa nu mai vorbim de blackface. schemele propuse mai sus de mine nu au niciun condensator
  6. fa- l pe asta , de la Nelson Pass: http://www.firstwatt.com/pdf/prod_f5_man.pdf sau daca vrei mai multa putere: http://www.firstwatt.com/pdf/art_f5_turbo.pdf sau cauta alte scheme aici: http://www.firstwatt.com/articles.html
  7. Caut o electroclasica. ofer la schimb chitare electrice, ampuri, pedale. sau cash daca e o oferta f buna. Doar in Bucuresti, please.
  8. ai vazut tu PA cu ton? sau PA distors?? :)))
  9. fet-urile n-au "factor" de amplificare. si chiar la bipolare, hfe , factorul de amplificare, nu intra in calculul amplificarii, ci a impedantei de intrare.
  10. nu gasesti. pune liniar, nu antilogaritmic.
  11. scoate infasurarea aceea si alimeteaza toate lampile din L1/L2. macar pt cateva minute daca ti-e frica cs se arde trafu ) ca sa vezi daca dispare brumul.
  12. L1/L2 nu ti ajung pt tot circuitul? de undi stii ca L3 are max 200 mA? scrie pe traf? 200 poate sugea lampa pe filament, dar traful dadea mult mai mult. separa cele doua circuite in paralel.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.