• Announcements

  • Cosu

   Noul RGC.ro   21/04/17

   RGC.ro ruleaza acum cea mai noua versiune a Invision Power Board. Versiunea anterioara a Invision Power Board nu mai primeste actualizari de scuritate, acesta fiind motivul principal pentru care am facut upgrade-ul. Functionalitatile cu care sunteti obisnuit ( chatul, sistemul de feedback/rating pentru tranzactii) sunt in continuare functionale dar e posibil ca modul prin care pot fi accesate sa fie usor diferit.   O parte din datele stocate in baza de date trebuie reprocesate si este posbil ca unele informatii sa nu fie imediat disponibile (ratinguri, mesaje private, semnaturi). Reprocesarea va dura aproximativ o zi.   Va rugam sa ne semnalati daca intampinati probleme in a utiliza siteul aici: Cateva modificari/noutati La adaugarea de feedback pentru o tranzactie este necesar sa mentionati un topic. Topicul introduce tastand in casuta aferenta titlul si apo selectand topicul respectiv. In postari se poate folosi caracterul @ urmat de numele unui utilizator pentru a atrage atentia utilizatorului respectiv. In functie de setari, utilizatorul va primi o notificare sau un email. Functia Activity Stream (https://forums.rgc.ro/discover/?do=create) permite crearea de cautari personalizate (topicuri create, postari recente etc).   Va multumim pentru intelegere!   RGC.ro  

sorin65

Veteran
 • Content count

  741
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5
 • Feedback

  100%

sorin65 last won the day on June 9 2014

sorin65 had the most liked content!

Community Reputation

726 Excellent

About sorin65

 • Rank
  Veteran
 • Birthday 22/11/65

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

12,639 profile views
 1. in clasa AB1, cu 800 v anodic, cum e eminent ii, se scot 90-100w cu o pereche de EL34. dar, cu tuburi NOS. lampile actuale nu suporta.
 2. ai vazut tu PA cu ton? sau PA distors?? :)))
 3. vând

  salut, poti sa pui o poza din interior? si eventual sa scrii ce scrie pe lampile din preamp? multumesc!
 4. fet-urile n-au "factor" de amplificare. si chiar la bipolare, hfe , factorul de amplificare, nu intra in calculul amplificarii, ci a impedantei de intrare.
 5. live??? e la un am lumina de studio.
 6. la tme.eu
 7. nu gasesti. pune liniar, nu antilogaritmic.
 8. scoate infasurarea aceea si alimeteaza toate lampile din L1/L2. macar pt cateva minute daca ti-e frica cs se arde trafu ) ca sa vezi daca dispare brumul.
 9. L1/L2 nu ti ajung pt tot circuitul? de undi stii ca L3 are max 200 mA? scrie pe traf? 200 poate sugea lampa pe filament, dar traful dadea mult mai mult. separa cele doua circuite in paralel.
 10. pai ai zis ca ai doua infasurari. una cu priza la masa. cealta fara. mai bine pune schema alimentarii, poate am inteles gresit. sau toata schema. sigur ai gresit ceva la filamente.
 11. la cealalta infasirare de filament fara priza la masa, pune pe fiecare brat cate o rezistenta de 100 ohmi, la maa.
 12. se vede din poza 4 ca trebuie resetat gatul (neck reset). daca pui o linie peste freturi, capatul liniei trebuie sa se sprijine pe partea superioara a cordarului. asa ca desprinzi gatul si-l montezi la loc respectand regula de mai sus. dupa aceea vezi ce faci cu pragusul.
 13. http://www.tube-town.net/ttstore/Tolex-Kunstleder-Bespannung/Piping:::111_121.html
 14. pai asta e cel mai usor lucru. uite cum arata chitara mea
 15. )) pe astea le gasesti unde vrei si unde nu, adica cam la orice magazin pt chitaristi. sunt bucsele de intrare ale corzilor in spatele chitarelor - de ex telecaster, etc sleepdownloader cauta pt fata chitarei, de iesire, cu gaura mica (de ex. pt Shechter)