• Announcements

  • Cosu

   Noul RGC.ro   21/04/17

   RGC.ro ruleaza acum cea mai noua versiune a Invision Power Board. Versiunea anterioara a Invision Power Board nu mai primeste actualizari de scuritate, acesta fiind motivul principal pentru care am facut upgrade-ul. Functionalitatile cu care sunteti obisnuit ( chatul, sistemul de feedback/rating pentru tranzactii) sunt in continuare functionale dar e posibil ca modul prin care pot fi accesate sa fie usor diferit.   O parte din datele stocate in baza de date trebuie reprocesate si este posbil ca unele informatii sa nu fie imediat disponibile (ratinguri, mesaje private, semnaturi). Reprocesarea va dura aproximativ o zi.   Va rugam sa ne semnalati daca intampinati probleme in a utiliza siteul aici: Cateva modificari/noutati La adaugarea de feedback pentru o tranzactie este necesar sa mentionati un topic. Topicul introduce tastand in casuta aferenta titlul si apo selectand topicul respectiv. In postari se poate folosi caracterul @ urmat de numele unui utilizator pentru a atrage atentia utilizatorului respectiv. In functie de setari, utilizatorul va primi o notificare sau un email. Functia Activity Stream (https://forums.rgc.ro/discover/?do=create) permite crearea de cautari personalizate (topicuri create, postari recente etc).   Va multumim pentru intelegere!   RGC.ro  

edy_wheazel

Veteran
 • Content count

  520
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4
 • Feedback

  100%

edy_wheazel last won the day on November 26 2014

edy_wheazel had the most liked content!

Community Reputation

696 Excellent

About edy_wheazel

 • Rank
  Veteran
 • Birthday 21/12/79

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Baia Mare
 • Interests
  horinca, coniac, whiskey, rom

Contact Methods

 • Yahoo
  edy_wheazel@yahoo.com

Other Information

 • Nume
  Edi
 • Scule
  DIY

Recent Profile Visitors

5,871 profile views
 1. Merge ok, ii fix ca in filmuletele de pe youtube.
 2. IBANEZ TS-808 Simplu, fara mod-uri si figuri. LITTLE ANGEL CHORUS
 3. Gata, rezolvat. Multumesc RGC pt. gazduire.
 4. vând

  Fain, din pacate insa nu am un cabinet ca lumea. Un TS am pus si io la schimb cu un dif de 12".
 5. De la peşte. Acuma serios, intreaba-l pe Vio unde isi face feţele. In principiu, daca as opta catre asa ceva m-as duce la firmele ce fac reclame din oras. Am vazut chestii faine pe aici.
 6. Salutari, Am nevoie de un dif. de 12" la 8 ohmi, se pare ca cel din cabinetul meu s-a imbolnavit. La schimb ofer un TS808 facut de mine recent, daca e cazu' si diferenta in cash. E un TS808 clasic, fara moduri. Precizez ca potentiometrii sunt Alpha si mufele Amphenol (in continuare voi folosi doar aceste modele), m-am saturat de piesele de doi lei care cedeaza nervos destul de usor.
 7. Mutam. La asta nu ii pun feţe, asa a fost gandita treaba.
 8. No bun. Traforaju' in sfarsit e gata. Fara sa exagerez, cred ca am testat vreo 30 de variante de preamp si alte modificari pana cand, in sfarsit am terminat! Puterea nu-i de 18W, ii mai mica, nu prea am cu ce s-o masor si n-am chef de calcule. Cam ce stie: - mod trioda/pentoda (switch spate) - mod liniar/ultraliniar (switch spate) - iesiri: 4-8-16 ohmi. - looper pasiv - Reglaje (de la stanga la dreapta): Gain, Volume, Shape (?), switch boost, Low, Mid, High. Una peste alta, ii un amp simpatic "de camera" (cu vecini totusi intelegatori). Acuma pot sa ma apuc de urmatoru' proiect.
 9. Destul de grea misiunea asta de identificare. Practic ai o pereche de doze pe care nu scrie nimic, de provenienta necunoscuta. Sfatu' meu este sa le montezi pe chitara si daca iti place cum suna ii dai banii cunostintei.
 10. Felicitari! Stiu ce munca ii in spatele acestor proiecte, plus promovarea si altele. Sper sa ai bafta in viitor si vanzare de sa nu faci fata la comenzi!
 11. Off-topic: frate-meu lucreaza pe vase de croaziera. Intr-un concediu cum stateam noi la o bere ma intreaba "bah, Fender is chitari bune? ai auzit de ele?", "da si da. De ce ma intrebi?", "o fost unu' in croaziera data trecuta, ceva periculos de la astia de la uzina de l-o lesinat pe chitaristu' din formatie. Io nu-s cu de astea si te intrebam daca ai auzit de ei".
 12. Felicitari! Chiar eram curios cum suna trafo-urile alea. Cu placere.
 13. Toate. Am io un fetish cu toate sculele DIY (exceptand chitara, da' si alea le modific).
 14. Ză niu toi:
 15. Pentru Metallica merg EMG81+85, da' pe clean nu stralucesc. Poti eventual sa-ti iei un EMG89, asta se "spliteaza" (de fapt cica ii alta doza, Gilmore style + un EMG85) si clean-u' ii mai ok. Astea is active. Poti eventual sa incerci si Seymour Duncan SH6, suna oarecum a EMG, ii potrivita pt. metale si se poate splita, ii oarecum ok pe single coil. Doza ii pasiva. EMG81+85 si SD SH6 le am pe chitari, EMG89 n-am testat-o, o gasesti la anunturi. Vezi sectiunea de vanzari, sunt chestii faine pe acolo. Conteaza mult si restu' sculelor ()+mana, dozele is doar o parte pt. "suna ca Metallica". Bafta!