• Announcements

  • Cosu

   Noul RGC.ro   21/04/17

   RGC.ro ruleaza acum cea mai noua versiune a Invision Power Board. Versiunea anterioara a Invision Power Board nu mai primeste actualizari de scuritate, acesta fiind motivul principal pentru care am facut upgrade-ul. Functionalitatile cu care sunteti obisnuit ( chatul, sistemul de feedback/rating pentru tranzactii) sunt in continuare functionale dar e posibil ca modul prin care pot fi accesate sa fie usor diferit.   O parte din datele stocate in baza de date trebuie reprocesate si este posbil ca unele informatii sa nu fie imediat disponibile (ratinguri, mesaje private, semnaturi). Reprocesarea va dura aproximativ o zi.   Va rugam sa ne semnalati daca intampinati probleme in a utiliza siteul aici: Cateva modificari/noutati La adaugarea de feedback pentru o tranzactie este necesar sa mentionati un topic. Topicul introduce tastand in casuta aferenta titlul si apo selectand topicul respectiv. In postari se poate folosi caracterul @ urmat de numele unui utilizator pentru a atrage atentia utilizatorului respectiv. In functie de setari, utilizatorul va primi o notificare sau un email. Functia Activity Stream (https://forums.rgc.ro/discover/?do=create) permite crearea de cautari personalizate (topicuri create, postari recente etc).   Va multumim pentru intelegere!   RGC.ro  

edy_wheazel

Veteran
 • Content count

  544
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4
 • Feedback

  100%

edy_wheazel last won the day on November 26 2014

edy_wheazel had the most liked content!

Community Reputation

741 Excellent

About edy_wheazel

 • Rank
  Veteran
 • Birthday 21/12/79

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Baia Mare
 • Interests
  horinca, coniac, whiskey, rom

Contact Methods

 • Yahoo
  edy_wheazel@yahoo.com

Other Information

 • Nume
  Edi
 • Scule
  DIY

Recent Profile Visitors

6,249 profile views
 1. cumpăr

  Salutari, Sunt interesat de un pian digital, suma maxima pe care o voi investi este 1000 lei. Estetica nu-i importanta, functionalitatea insa da. Ca si termen de comparatie, as dori ceva de genu' Yamaha NP32, insa clapele nu sunt domeniul meu si nu ma pricep. Pot sa ofer la schimb daca e cazu' diverse jucarii pt. chitara, spuneti ce v-ar interesa. Pt. contact folositi cu incredere PM-u'. Cele bune!
 2. In primu' rand, cum am mai zis, incearca chitara pe o alta statie/laptop/procesor+casti/etc... Daca pocneste in continuare problema nu-i de la impamantare ci s-ar putea ca in chitara sa ai o masa desfacuta/lipitura rece/contact imperfect la masa.
 3. Incearca sa testezi chitara pe un alt amp. Daca face la fel s-ar putea sa-ti lipseasca o legatura la masa pe undeva.
 4. Transtube-u' ii o tehnologie patentata de Peavey, adica ampu' ala intre preamp si final mai are vreo 5 operationale care se ocupa de "transtube" Chiar ma gandeam la un moment dat sa fac jucaria aia, mai ales ca am in plan si un amp SS, is curios de diferenta.
 5. No bun. Ii musai MOS-FET? P27 - cu bipolari Ii un proiect bine gandit si pus la punct. Sau poate te inspiri din schema lui Randall RG. Sau Roland JC. Cu MOS-FET au cei de la Marshall niste jucarii, arunca un ochi aici Acuma, in functie de cunostintele de electronica si mai ales electrosecuritate te poti juca si cu lampi, mie mi se pare o experienta de constructie interesanta. Totu' ii sa pui mana pe un traf de iesire, restu' nu-s chiar asa problematice, trafu' de alimentare il faci la comanda si restu' pieselor sunt relativ banale. De exemplu gasesti pe net la bani putini trafo-uri de iesire pentru radiouri, FiveseveN a facut unu' chiar misto cu trafu' de la Traviata. Ii foarte bun de practice amp, destul sa stresezi vecinii.
 6. Fizic.
 7. Ce piese, ce cunostinte ai? Il faci practic? Aia cu comparatii ii cutia lu' Pandora...
 8. Mi-a scapat, am trecut direct la poze. Viobio - treci peste intrebare, a raspuns Sorin :)))
 9. Fain lucrat, ca de obicei. Este etajul de clean, fara ton?
 10. Adevarat, insa pt. potentiometrii Alpha nu aveam altceva.
 11. Gata bestia.
 12. Am o intrebare, de unde luati (daca luati) de obicei potentiometrii reverse log (adica C)? Potentiometrii pt. "Presence" si "Deep" sunt C25k, un tip a simulat schema si bineanteles plaja reglajului are cursa restransa cu unu' liniar sau logaritmic.
 13. Work in progres. Astept dupa potentiometrii. Acesta e primu' meu proiect in Eagle. Inainte le faceam in Orcad, da' am renuntat din diverse motive.
 14. Dupa ce primesc piesele si am timp s-o fac ...
 15. DIEZEL VH4 - in progres. Hai domnu' de la TME odata cu piesele alea, sa fie Edi primu' care o cloneaza!