edy_wheazel

Veteran
 • Content count

  563
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Feedback

  100%

edy_wheazel last won the day on June 20

edy_wheazel had the most liked content!

Community Reputation

823 Excellent

About edy_wheazel

 • Rank
  Veteran

Profile Information

 • Location
  Baia Mare

Other Information

 • Gear
  DIY

Recent Profile Visitors

6,666 profile views
 1. edy_wheazel

  Despre distorsiuni

  Am pus aici pe forum un tutorial pentru constructia pedalelor.
 2. edy_wheazel

  vând Booster DIY NOS

  Ha. Pedala ii facuta de mine mai demult. Bafta la vanzare!
 3. Am uitat sa adaug pe lista un procesor si un pedalier mare. Apropos de procesor, ala il folosesc in general la casti. Daca bag statia si cabinetu' ea imi zice "pune-ti castile!". I-am explicat de mai multe ori ca chestia cu lampi deasupra ce ii legata la cubu' mare nu are iesire de casti ci doar chestia neagra cu multe butoane si luminite are iesire de casti.
 4. Limita maxima a fost atinsa: - 3 chitari pe perete plus doua ce au loc in case-uri pe dulap (una acustica si una electrica) - un cabinet 1x12 - o statie mica - o statie mare - carcasa statie mare Acuma, io am doua probleme: - mai am chitari care nu-s acasa - se pare ca case-urile de pe dulap is naspa la fengshuiu camerei si a incercat o renegociere a spatiului. Data viitoare ii cer in scris. P.S. - mai am o debara mica cu niste acareturi.
 5. edy_wheazel

  Posturi pinned

  Io nu ma uit la "pinned" ca-s sărac.
 6. edy_wheazel

  Amplificator tuburi de bass

  Felicitari! Frumos, curat, ingrijit. N-ai zice ca-i primu'
 7. edy_wheazel

  Amplificator tuburi de bass

  Eu aleg trafu' de iesire in functie de schema. Daca il faci pe Ampeg => traf Ampeg, il vrei pe Fender? Traf Fender. Trafu' de iesire ii piesa cheie, nu recomand realizarea lui, ai nevoie de skill serios acolo.
 8. edy_wheazel

  Boxa/amplificator pentru chitara

  Incearca preamp-ul de la JCM800. JCM800_2204.pdf Edit: apropos, Valvecasteru' foloseste pentru alimentare tensiuni mici, starving cathode nu-i tocmai my kind of shit. Daca faci schema de JCM800 si nu vrei sa te complici cu un traf ce livreaza o tensiune inalta poti sa faci un SMPS cu un 555 sau ceva gen back to back transformer.
 9. edy_wheazel

  Poze de tot felul

  Prevad o expresie: "te uiti ca mâţa la procesor!".
 10. edy_wheazel

  Patch Cables

  Depinde de cabluri. Io am luat din astea, nu mai sunt pe stoc da' iti faci o idee. Cablurile is ok, le-am folosit la sisteme de test, adica le-am tras si le-am indoit in toate formele posibile si inca functioneaza.
 11. edy_wheazel

  Head Hibrid, Low Budget

  Multam.
 12. edy_wheazel

  Head Hibrid, Low Budget

  Excelent, multam!
 13. edy_wheazel

  Head Hibrid, Low Budget

  Ce schema ai folosit pt. final? Intreb deoarece am vazut ca unele valori difera, in functie de schema.
 14. edy_wheazel

  Tube Amp Reloaded

  O sa pun schema cat de curand, cea facuta in Eagle e greu de urmarit. Valorile pieselor sunt identice cu JCM800, insa folosesc o singura intrare si comutarea se face cu relee. Problema mea cea mai mare (si cea mai importanta lectie trasa din prima constructie) a fost carcasa, care a fost proiectata inainte si fara cap. Practic constructia am facut-o in functie de carcasa si nu invers cum ar fi normal. Astfel nu am avut loc de soc si nu am putut adauga inca un pot pentru canalul de clean. Mod-urile le-am facut deoarece aveam gaurile in carcasa si traful de iesire avea prize pentru liniar/ultraliniar. Una peste alta, a iesit un amp mic (latimea ii un pic mai mare decat un pachet de tigari lung) care, pentru un practice amp, ii ok. Cu un TS-808 in fata pe canalul de drive suna suparat, la fel cu un Diezel VH-4 pe clean. O sa pun cat de curand si niste sample-uri.