ciprian87

Newcomers
 • Content count

  22
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

18 Good

About ciprian87

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Band
  TBand
 • Gear
  Cort A5

Recent Profile Visitors

372 profile views
 1. ciprian87

  sistem wireless

  Dupa parerea mea Line6 Relay G30 https://www.soundcreation.ro/sisteme-wireless-pentru-instrumente-cid357/line6-relay-g30-id17635.html Sunt si modele mai ieftine ca G10. Uite un review:
 2. ciprian87

  Amplificator tuburi de bass

  Multumesc, chiar ma gandeam cum sa ii fac un faceplate decent.
 3. ciprian87

  Amplificator tuburi de bass

  Multumesc. Am ceva experienta cu electronica, dar mai mult spre digital, microcontrolere, etc. Acesta este primul amplificator pe care l-am facut, ma bucur ca am ales tuburi. Am invatat multe din acest build si va multumesc pentru ajutor si sfaturi. O sa incerc sa inregistrez si ceva monstre sunet, desi nu am un setup bun de inregistrat.
 4. ciprian87

  Amplificator tuburi de bass

  Dupa sute de injuraturi si nopti nedormite va prezint primul meu amplificator pe tuburi: O sa revin si cu sunete imediat ce fac curat pe aici. Pot sa zic ca nici nu se compara cu amplificaorul pe care il am cu MOSFET. Sunetul este total diferit si mult mai placut, pentru mine cel putin.
 5. ciprian87

  Amplificator tuburi de bass

  Eu l-am cumparat de la TubeTown costa cam 30 euro. Poti gasi si mai ieftine la diferite dimensiuni. Eu am avut nevoie de ceva la 40 cm lungime si 20 latime. Cateva poze cu ampul:
 6. ciprian87

  Amplificator tuburi de bass

  Multumesc pentru sfaturi. Pe viitor o sa incerc sa folosesc alta contructie pentru PSU. Intre timp am mai lucrat putin la sasiu si la bareta de componente.
 7. ciprian87

  Amplificator tuburi de bass

  Prima parte din build. Layout si PSU Am dat o parte din gauri, maine le dau pe restu (Nu vreau sa-mi trezesc vecinii ).
 8. ciprian87

  Amplificator tuburi de bass

  Acum le-am cumparat.... Poate nu o sa fie singurul amplificator pe care il fac. Am primit coletul azi. Maine tot este liber incep sa il montez.
 9. ciprian87

  Amplificator tuburi de bass

  Da, acela este: 8 - 35 pentru gaurile mici 3 -10 am deja.
 10. ciprian87

  Amplificator tuburi de bass

  Multumesc, dar am cumparat deja de la Dedeman cu mult peste pretul asta ... Bine de stiut pe viitor.
 11. ciprian87

  Amplificator tuburi de bass

  Da, negaurit. Sunt in cautare de un burghiu in trepte prin Dedeman acum.
 12. ciprian87

  Amplificator tuburi de bass

  Coletul de la Tube Town este in Bucuresti, luni probabil o sa-l primesc. Revin cu update-uri pe masura ce il asamblez.
 13. Chitara este in stare foarte buna, am cantat doar la lectii si repetitii acasa cu ea, nu a fost pe drumuri foarte mult. Este o chitara cu un ton foarte placut. Are tuner si preamplificator cu iesire jack si XLR. Vreau sa o vand pentru ca eu am trecut pe chitara bass si nu prea o mai folosesc. Chitara vine si cu gigbag.
 14. ciprian87

  Amplificator tuburi de bass

  Build log 1: M-am apucat de treaba . Am ales o schema tot Ampeg numai ca mai moderna putin inspirata din Ampeg PF20T. Adica schema kitului pe care l-am postat mai sus. Am comandat majoritatea componentelor inafara de fire de legatura si ce mai aveam eu prin sertare. Acum astept sa vina comanda. Am o intrebare pentru profesionisti: Ce este BIAS-ul si cum se regleaza? Sunt putin confuz pentru ca pe youtube si pe net unii vb de Volti alti de mA. Dupa ce criteriu se regleaza defapt? Voltaj sau consum in standby.
 15. ciprian87

  Amplificator tuburi de bass

  Va multumesc pentru ajutor. Sper sa nu cad si eu in categoria asta, desi, trebuie sa recunosc sunt un pic intimidat de un asemenea proiect (voltaj mare, putere mica pentru bass, scump, frica de esec, etc). Pot sa spun ca si eu am fost in categoria asta. Initial am crezut ca bassul este versiunea usoara a chitarei si ca nu am eu bass si amplificator destul de scump si bun, de asta suna asa prost. Asta era pe timpul cand cantam intr-o trupa locala de metal (2 - 3 ani). Cand m-am mutat in Bucuresti (Noiembrie anul trecut) am gasit un instructor de bass care mi-a recomandat sa repet numai cu EQ flat si tonul sa il fac din mana. Am evoluat destul de bine. In ultimele luni nu prea am mai dat pe la lectii... desi imi fac timp sa repet zilnic acasa. In loc de tub pentru redresare se poate folosi punte de diode? Ar afecta calitatea sunetului?