www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Mihai Souca

Active Members
 • Content Count

  117
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

88 Excellent

1 Follower

About Mihai Souca

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Cluj-Napoca

Recent Profile Visitors

7,118 profile views
 1. Vând început bun de pedalboard. Merge atât pentru chitară, cât și pentru bas. Eu l-am folosit împreună cu un DI Ampeg pe care l-am vândut. Ideea e că am lipit alimentatoarele de pedalboard. De aceea trebuie sa le vând împreună. Și vor trebui folosite împreună. Sorry:) Dar e un setup bun și nu îngrădește prea mult imaginația și posibilitățile. Avem așa: - pedalboard Palmer Pedalbay 50s - wireless Shure pgx4 cu transmitter pgx1 - bass big muff - tuner. Aici intra semnalul din ieșirea dry a big muff-ului - alimentator 9v 2A cu daisy chain Deci de aici se mai pot pune câteva pedale pentru care este deja alimentare.
 2. Mihai Souca

  vând Fender Lyte bass

  Vând chitară bas Fender Lyte făcut în Japonia în 1993. Sună bine, e ușor, e activ, e revopsit. Culoarea lui originala e cea din link. E făcut la Aerografie Zalău. A lăsat porțiuni sa se vadă culoarea inițială ca sa se potrivească cu headstockul. Am cântat mult cu el, nu m-am lăsat niciodată. Trec la chitară și închei deocamdată capitolul ăsta. Vine cu hardcase. Flatwound-uri pe el momentan. Mi-au plăcut mai mult la el. Edit: L-am postat la secțiunea greșită.. l-am raportat
 3. Salut! Caut un Eleven Rack in stare bună. Scrieți-mi in privat dacă aveți vreunul de vânzare. Ar fi grozav în Cluj sau prin zonă.
 4. Big muff nu mai este valabil. TR-2 200 lei, OC-3 350 lei, pedalboard 150 lei. Împreună 600.
 5. Mihai Souca

  vând [EXPIRAT] Fender jazz bass Modern player HH

  Salutare! A plecat azi spre București. Probabil nu mai e. Anunț aici în caz contrar
 6. Basul arata foarte bine, dozele sunt humbucker, două potențiometre de volum și unul de ton general. L-am cântat mult și mi-a plăcut, dar am găsit unul mai frumos și mai ușor de menționat că e "mâncat" șurubul la truss rod dar asta nu m-a deranjat de când l-am cumpărat acum câțiva ani. Vine cu husă de aceea prefer predare personală
 7. Vând câteva pedale împreună cu pedalboard Gator. Octaver BOSS OC-3, tremolo BOSS TR-2, EHX bass big muff. Toate funcționează fără probleme și merg atât cu bas cât și cu chitară. Peste toate a trecut timpul dar au doar uzura normală. Prefer sa le dau împreună de aceea am pus prețul puțin mai mic.
 8. Mihai Souca

  Looking for an MC in Cluj for electronic ROCK

  No MC here, but please make a post when you will have a gig. I would love to see this. Baftă!
 9. Mihai Souca

  vând [EXPIRAT] Ampeg SVT 3 PRO

  2000 de lei o fi prețul corect? Fă-ți un cadou, potențialule cumpărător!
 10. Mihai Souca

  vând [EXPIRAT] Ampeg SVT 3 PRO

  Hai oameni buni că vine comanda de la thomann negociabil sau accept schimb cu pedale plus diferență mai considerabilă ( octaver, tuner, filter, looper )
 11. Vând acest amp de bas impreună cu hard case. Este in stare foarte bună, îngrijit. Prefer predare personală în Zalău sau Cluj, dar se poate trimite în țară. Specificațiile se găsesc în link. E un amp de calitate și arhicunoscut
 12. Mihai Souca

  Zoom G1Xon

  Scuze. Nu mai e valabil anunțul.
 13. Mihai Souca

  ofer Inginer de sunet live FOH/Monitoare

  Recomand. Un baiat serios si competent. Suntem prieteni de prea multi ani deja hehe . Asta nu inseamna ca nu sunt obiectiv.
 14. Mihai Souca

  cumpăr [EXPIRAT] Ampeg SVT-410HLF

  M-ar interesa și alte modele de cabinet. Pentru un Ampeg SVT3PRO
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.