www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Mihai Souca

Active Members
 • Posts

  118
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Mihai Souca last won the day on January 8 2020

Mihai Souca had the most liked content!

Profile Information

 • Location
  Cluj-Napoca

Recent Profile Visitors

8337 profile views

Mihai Souca's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

91

Reputation

 1. Nu are bucla de efecte, dar cred ca merita sa iei in considerare si Marshallul din anunturile mele.
 2. Includ și un tremolo Boss TR-2. Deci pentru doar 200€ dau wireless Shure, Big muff, TR-2, pedalboard și alimentator 9v cu daisy chain. Nu ratați!
 3. Salutare, Vand ampul de suflet cumparat de aici de pe forum. E full lampi, 15w. Volumul e de cele mai multe ori prea mare, cred ca 90% din timp a stat la minimul audibil. I-am schimbat lampile cu unele noi cam de un an. Pe Reverb se gasesc la 400-500 eur. Eu l-am luat cu vreo 1200 lei si nu-l dau cu mai putin de 1000. Amplificatorul e de calitate si mi-a placut mult. Il schimb pentru ca am trecut la digital. Nu ma judecati Am salvat un link bun cu multe informatii despre el: http://www.marshallforum.com/threads/marshall-haze-15-everything-you-wanted-to-know.74507/ Nu l-as trimite prin curier. Prefer predare personala in Cluj sau imprejurimi. O sa revin cu poze.
 4. Vând început bun de pedalboard. Merge atât pentru chitară, cât și pentru bas. Eu l-am folosit împreună cu un DI Ampeg pe care l-am vândut. Ideea e că am lipit alimentatoarele de pedalboard. De aceea trebuie sa le vând împreună. Și vor trebui folosite împreună. Sorry:) Dar e un setup bun și nu îngrădește prea mult imaginația și posibilitățile. Avem așa: - pedalboard Palmer Pedalbay 50s - wireless Shure pgx4 cu transmitter pgx1 - bass big muff - tuner. Aici intra semnalul din ieșirea dry a big muff-ului - alimentator 9v 2A cu daisy chain Deci de aici se mai pot pune câteva pedale pentru care este deja alimentare.
 5. Vând chitară bas Fender Lyte făcut în Japonia în 1993. Sună bine, e ușor, e activ, e revopsit. Culoarea lui originala e cea din link. E făcut la Aerografie Zalău. A lăsat porțiuni sa se vadă culoarea inițială ca sa se potrivească cu headstockul. Am cântat mult cu el, nu m-am lăsat niciodată. Trec la chitară și închei deocamdată capitolul ăsta. Vine cu hardcase. Flatwound-uri pe el momentan. Mi-au plăcut mai mult la el. Edit: L-am postat la secțiunea greșită.. l-am raportat
 6. Salut! Caut un Eleven Rack in stare bună. Scrieți-mi in privat dacă aveți vreunul de vânzare. Ar fi grozav în Cluj sau prin zonă.
 7. Big muff nu mai este valabil. TR-2 200 lei, OC-3 350 lei, pedalboard 150 lei. Împreună 600.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.