Mihai Souca

Active Members
 • Content count

  114
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

85 Excellent

About Mihai Souca

 • Rank
  Membru
 • Birthday 24/08/94

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Cluj-Napoca

Recent Profile Visitors

6,229 profile views
 1. Vand wireless chitara Shure PGX1. Suna chiar bine si n-am avut probleme cu pierdere de semnal sau interferente. Il vand pentru ca nu il folosesc. Prefer predare personala cu proba. Luat de aici:
 2. Vand sistem in-ear ld systems. L-am folosit extrem de putin, de aceea il vand. N-am ce sa ii reprosez. N-am avut probleme cu interferente sau pierderi de semnal. Am si cutia de transport originala. Prefer predare personala.
 3. Vând la pachet câteva scule pentru redat și înregistrat muzică. Unele funcționează fără probleme, altele au nevoie de mici reparații menționate unde e cazul. Nu am timp sa îl repar și îl folosesc prea puțin.Pachetul conține următoarele:- mixer audio Mackie VLZ1202 funcționează la 110v și vine cu convertor- amplificator Phonic MAX 500 2x120w 8ohm- boxe Heco PSM 600 mk II făcute în RDG. 90w 8ohm, pe trei căi. Uneia din ele nu îi mai funcționează tweeterul. Se poate repara sau înlocui- player Philips. Redă vinyluri si CD-uri. Modulul pentru casete are o problemă. După vreo 10 sec se blochează una din rotițe și începe să scoată banda din ea. Afișajul nu se aprinde insa era afișat doar frecvența la radio- placa audio externă USB Behringer UCA 200 destul de veche dar funcționează fără vreo problemă- microfon copie SM58 cu husă- multe cabluri conectiva ( XLR, jack, RCA, rca-jack )Prefer predare personală în Zalău. Prețul nu este negociabil. S-ar putea sa mă intereseze un schimb.
 4. Vand procesor de efecte Boss me-70. Are: - toate efectele la care te poti gandi ( inclusiv whammy si efect de fade in a notelor - imi scapa acuma numele-) - looper - modul normal cu preseturi si mod manual, unde setezi potentiometrele si activezi efectele ca si cum ai avea patru pedale Nu are: speaker simulator, iesire balasata, deci suna mai bine printr-un amp. Este in stare foarte buna si vine cu alimentator.
 5. Atenuator De Putere Stereo

  Mersi baieti! Merge cu iesirea de casti. Nu stiu de ce nu m-am gandit la asta
 6. Salut! Am un sistem audio Philips ca si acesta: Citeste CD-uri, Vinyl-uri, casete si as vrea sa il folosesc in camera. As vrea sa il leg la un mixer ( acolo imi leg calculatorul si altele ) de la care sunt legate amplificatorul si boxele. Problema e ca are doar iesirea pentru boxe. ( mai are un asa numit "RC Output" care presupun ca e pentru ceva telecomanda ) Exista vreun atenuator stereo in care sa intru cu iesirea respectiva de boxe si sa imi dea semnal "omenesc" pentru intrarea mixerului? Amplificatorul lui e de 2x20w. Nu l-am desfacut sa ma uit. Sper la o solutie non-invaziva.
 7. Zoom G1Xon

 8. [EXPIRAT] Sennheiser Hd 215 Ii

  S-au dat.
 9. Revine la vânzare. Accept schimb cu wireless de chitară, pedale de soi, căști in-ear, hardcase chitară clasică. Preț vânzare 1100 lei fix.
 10. Pret: 200 RON Localitate: Zalău/Cluj-Napoca Contact: pm Link producator: https://www.thomann.de/ro/sennheiser_hd215.htm?ref=search_prv_7 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Salut! Vând o pereche de căști care le-am cumpărat anul trecut de la Thomann. Sunt bine întreținute, Am nevoie de o pereche de căști de genu. Accept schimb cu diferența de la mine cu așa ceva. Prefer să le dau în Cluj sau Zalău.
 11. Zoom G1Xon

  Salut! Vând un procesor Zoom G1Xon, cumpărat nu demult de aici L-am luat pentru funcția de looper și "efecte speciale". Poți seta o gramadă de parametri și are cam toată gama de efecte. Poți salva 10 bănci x 10 preseturi x maxim 5 pedale înseriate ( la alegere din cele 75 ( la care poti seta cel puțin 3 parametri ) ) un mic exemplu care mi-a plăcut: poți asocia pedala de expresie unui parametru de la un efect (la o pedală de delay de exemplu poți modifica delay time-ul între două valori selectabile) Posibilitățile sunt foarte multe. Ce lasă de dorit este construcția pedalei. Butoanele sunt micuțe și e destul de greu de integrat într-un pedalboard pentru live. Nu vine cu alimentatorul Roland din anunțul celălalt, dar ofer un alimentator la pachet. O vând pentru că mi-am luat un Boss ME-70 care rezolvă problema de mai sus. La schimb aș avea nevoie de o pereche de căști in-ear ceva de genu Prefer s-o dau în Cluj sau Zalău Pret: 200 lei
 12. vând [EXPIRAT] Kustom Bass Stack

  Revine la vanzare. Pret 1200 lei.
 13. vând Pedalboard + Sursa 6X9V

  Contactati-ma pe contul nou, va rog. https://forums.rgc.ro/user/32748-mihaisouca/