www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Mihai Souca

Active Members
 • Posts

  118
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Mihai Souca

 1. Nu are bucla de efecte, dar cred ca merita sa iei in considerare si Marshallul din anunturile mele.
 2. Includ și un tremolo Boss TR-2. Deci pentru doar 200€ dau wireless Shure, Big muff, TR-2, pedalboard și alimentator 9v cu daisy chain. Nu ratați!
 3. Salutare, Vand ampul de suflet cumparat de aici de pe forum. E full lampi, 15w. Volumul e de cele mai multe ori prea mare, cred ca 90% din timp a stat la minimul audibil. I-am schimbat lampile cu unele noi cam de un an. Pe Reverb se gasesc la 400-500 eur. Eu l-am luat cu vreo 1200 lei si nu-l dau cu mai putin de 1000. Amplificatorul e de calitate si mi-a placut mult. Il schimb pentru ca am trecut la digital. Nu ma judecati Am salvat un link bun cu multe informatii despre el: http://www.marshallforum.com/threads/marshall-haze-15-everything-you-wanted-to-know.74507/ Nu l-as trimite prin curier. Prefer predare personala in Cluj sau imprejurimi. O sa revin cu poze.
 4. Vând început bun de pedalboard. Merge atât pentru chitară, cât și pentru bas. Eu l-am folosit împreună cu un DI Ampeg pe care l-am vândut. Ideea e că am lipit alimentatoarele de pedalboard. De aceea trebuie sa le vând împreună. Și vor trebui folosite împreună. Sorry:) Dar e un setup bun și nu îngrădește prea mult imaginația și posibilitățile. Avem așa: - pedalboard Palmer Pedalbay 50s - wireless Shure pgx4 cu transmitter pgx1 - bass big muff - tuner. Aici intra semnalul din ieșirea dry a big muff-ului - alimentator 9v 2A cu daisy chain Deci de aici se mai pot pune câteva pedale pentru care este deja alimentare.
 5. Vând chitară bas Fender Lyte făcut în Japonia în 1993. Sună bine, e ușor, e activ, e revopsit. Culoarea lui originala e cea din link. E făcut la Aerografie Zalău. A lăsat porțiuni sa se vadă culoarea inițială ca sa se potrivească cu headstockul. Am cântat mult cu el, nu m-am lăsat niciodată. Trec la chitară și închei deocamdată capitolul ăsta. Vine cu hardcase. Flatwound-uri pe el momentan. Mi-au plăcut mai mult la el. Edit: L-am postat la secțiunea greșită.. l-am raportat
 6. Salut! Caut un Eleven Rack in stare bună. Scrieți-mi in privat dacă aveți vreunul de vânzare. Ar fi grozav în Cluj sau prin zonă.
 7. Big muff nu mai este valabil. TR-2 200 lei, OC-3 350 lei, pedalboard 150 lei. Împreună 600.
 8. Salutare! A plecat azi spre București. Probabil nu mai e. Anunț aici în caz contrar
 9. Basul arata foarte bine, dozele sunt humbucker, două potențiometre de volum și unul de ton general. L-am cântat mult și mi-a plăcut, dar am găsit unul mai frumos și mai ușor de menționat că e "mâncat" șurubul la truss rod dar asta nu m-a deranjat de când l-am cumpărat acum câțiva ani. Vine cu husă de aceea prefer predare personală
 10. Vând câteva pedale împreună cu pedalboard Gator. Octaver BOSS OC-3, tremolo BOSS TR-2, EHX bass big muff. Toate funcționează fără probleme și merg atât cu bas cât și cu chitară. Peste toate a trecut timpul dar au doar uzura normală. Prefer sa le dau împreună de aceea am pus prețul puțin mai mic.
 11. No MC here, but please make a post when you will have a gig. I would love to see this. Baftă!
 12. 2000 de lei o fi prețul corect? Fă-ți un cadou, potențialule cumpărător!
 13. Hai oameni buni că vine comanda de la thomann negociabil sau accept schimb cu pedale plus diferență mai considerabilă ( octaver, tuner, filter, looper )
 14. Vând acest amp de bas impreună cu hard case. Este in stare foarte bună, îngrijit. Prefer predare personală în Zalău sau Cluj, dar se poate trimite în țară. Specificațiile se găsesc în link. E un amp de calitate și arhicunoscut
 15. Recomand. Un baiat serios si competent. Suntem prieteni de prea multi ani deja hehe . Asta nu inseamna ca nu sunt obiectiv.
 16. M-ar interesa și alte modele de cabinet. Pentru un Ampeg SVT3PRO
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.