www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

MihaiSouca

Newcomers
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  75%

Community Reputation

18 Good

1 Follower

About MihaiSouca

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Cluj-Napoca

Other Information

 • Band
  Acrilic Limes
 • Gear
  Fender -> Marshall

Recent Profile Visitors

2388 profile views
 1. https://www.facebook.com/flightcase.romania/?fref=ts Eu am auzit de astia ca au preturi rezonabile si calitate buna. Vezi ce mai zic colegii.
 2. Pret: 1200 RON Localitate: Zalau Contact: pm Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Am mai postat odata ampul la vanzare. Revine cu un pret mai bun si de data asta se poate vedea si testa la Zalau. https://forums.rgc.ro/topic/103639-kustom-bass-stack/?hl=kustom+de300 La pachet cu basul ( https://forums.rgc.ro/topic/117954-fender-modern-player-jazz-bass/) 2000 lei
 3. Pret: 1000 RON Localitate: Zalau Contact: pm Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand basul cumparat de la Tudor https://forums.rgc.ro/topic/114297-fender-modern-player-jazz-bass/#entry956025 Mi-a dat si o husa la el si o dau si eu mai departe. Intre timp i-am schimbat doar corzile cu D'addario. Il pot aduce la Cluj pentru proba. La pachet cu ampul de bas ( https://forums.rgc.ro/topic/117952-kustom-de300hd-kustom-de115h/) 2000 lei
 4. Pentru ochii neantrenati ar parea o simpla idee buna pentru protejarea instrumentelor atat de mult indragite. Dar daca ne uitam mai atent la numele utilizatorului, apoi la numele firmei, apoi inapoi la numele utilizatorului Alex Seceleanu, prescurtat si AlSec, ne dam seama ca nu e decat o scamatorie, o reclama ascunsa dupa intentia aparent inocenta de a ajuta colegii de forum. TREZITI-VA, OAMENI BUNI! (...pamflet.. a se trata ca atare)
 5. Pret: 1100 RON Localitate: Zalau/Cluj-Napoca Contact: pm Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Vand sintetizator de chitara foarte bine intretinut. Eu n-am apucat sa il folosesc. Am crezut ca o sa fie bun pentru un proiect, dar se pare ca nu. Nici macar n-am mai montat doza. Accept schimb cu sistem in-ear wireless, pedala cu functie de phrase loop ( procesor, delay sau chiar o pedala de loop exclusiva ) sau poate un semihollow. Prefer predare personala in Zalau sau Cluj, dar pot trimite si prin curier in ambalajul lui original.
 6. S-a anulaaat merci de raspuns, Posho! Poate la anul...
 7. Salut! Weekend-ul viitor e festivalul Spellground si, pe scurt, campingul e sold-out... ( trebuia sa faci o poza la bilete si sa iti dea ei un link temporar prin care sa comanzi si sa platesti online. Ma rog, nu mi-a iesit si am ramas cu ochii-n soare) M-am tot uitat pe site-uri de turism si nu stiu ce sa aleg. Vin cu prietena de mana si cortul in spate. Stiti voi ceva camping dragut? Sau ar merita o casuta? Sau o camera? (astept sugestii si de la cei care nu sunt neaparat din zona si au avut experiente placute pe undeva) Dau o bere pentru orice pont bun Merci! Festivalul e in Constanta spre Mamaia. P.S. Mai vine cineva? Ar fi fain sa ne vedem pe acolo.
 8. Pret: 0 RON Localitate: Zalau/Cluj-Napoca Contact: pm Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Salutare, Dau la schimb pe un sistem wireless de monitorizare un sintetizator roland GR-20, impreuna cu doza midi GK-3, cablu si restul accesoriilor. Este in stare perfecta, Am cutia, manualele, surubelele, etc. Nu prezinta defecte estetice. Daca ar interesa pe cineva, astept oferte in privat. Pentru vanzare, pretul este de 1200 lei. Ofer sau accept diferenta in functie de oferta. La cerere, fac si poze, dar cum am spus, e "defect-less".
 9. Credeam ca ai scos album haha
 10. M-ar interesa si pe mine. Postati aici oferte
 11. MihaiSouca

  Bac Fizica

  Alex baga forumul in priza. Hai sa-i facem o sectiune speciala cu zilnicele nedumeriri Mi-am si pierdut doua minute in paint sa fac o diagrama venn
 12. S-a razgandit cumparatorul... valabil dinou
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.