www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Adi Ciorocan

Newcomers
 • Posts

  1
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Adi Ciorocan last won the day on April 13 2018

Adi Ciorocan had the most liked content!

Profile Information

 • Location
  Zalau

Other Information

 • Band
  Happy People Band

Recent Profile Visitors

1464 profile views

Adi Ciorocan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

6

Reputation

 1. Up! Dau tot pachetul de convertori la 1300 lei cu tot cu pc-ul i7 hackintosh ( high sierra ). Funcționează perfect, stabil.
 2. Vând configurație de conversie audio MOTU pentru studio, în stare perfectă de funcționare. Nu le vând separat!Setupul este format din:2 x Motu 2408 MK II1 x Motu 12961 x Motu PCI-X 424 3 x AudioWire 3 x PowercableIn total această configurație oferă 28 de canale I/O analog și până la 60 de canale I/O prin extensie ADAT. Setupul a fost folosit pentru recording și mixing analog cu o consolă Soundtracs ce se găsește de asemenea la vanzare în anunțurile mele.Separat am de vânzare și un hackintosh/windows pc ( i7 975 extreme/12 GB RAM/NVidia GTX 760 2GB GDDR5/500 GB HDD ) pe care l-am folosit cu convertorii, gata configurat pentru studio cu Logic Pro X și pluginuri Waves instalate la prețul de 1000 de lei.
 3. Vând mixer Soundtracs model MXD 48 fabricat în UK. L-am folosit în studio pentru mixing hibrid/analog summing și uneori pentru tracking. Are un sunet relativ dark, potrivit pentru genuri muzicale mai grele, eq-uri foarte ok, se simte o diferența îmbunătățită semnificativ între același mix in-the-box vs hibrid. Probleme sunt doar la partea modulului de mute ( probabil ceva condensator ) și un fader care nu răspunde la mișcare. Toate cele 48 de canale funcționeaza făra probleme. Îl vând deoarece m-am mutat într-un spațiu care nu-mi permite instalarea lui din cauza dimensiunilor ( 200 cm x 70 cm ) Din pricina greutății (~100kg) se vinde doar cu ridicare personală. Pentru mai multe detalii, vă rog să ma contactați. Pret este de 3000 de lei. Posibil interesat de unele schimburi tot cu echipament de studio sau instrumente/gear ( Am și convertorii Motu pe care i-am folosit împreuna cu mixerul, daca e cineva interesat )
 4. Vând microfon wireless Sennheiser EW 100 G3 ( capsula 835 ) în stare foarte bună atât electronic cât și estetic, fiind montat si purtat doar in rack. Functioneză în spectrul de frecvență 626-668, nu are interferențe nici în cele mai aglomerate locuri.
 5. Se vinde preamp de casti LD Systems HPA 6 nou. Am cumparat doua bucati insa n-am avut sansa sa le folosesc pe ambele asa ca vand unul dintre ele. In stare noua, bagat doar in priza, vine in cutie ca din magazin, cu toata documentatia aferenta si cablu de alimentare.
 6. Vând un microfon wireless din gama de vârf Sennheiser EW 500 G3 cu receiver EM 300 G3, capsula MMD 835, in stare foarte bună electronică și estetică, fiind purtat în rack. Se poate conecta la laptop printr-un simplu cablu tip ethernet ( cablu de net ) și utiliza cu softul WSM. Se poate da si cu capsula MMD 935 in loc la 835 dar atunci pretul va fi 2700 de lei.
 7. Cumpăr convertor MOTU 2408 MKII sau MOTU 1296. Nu mă interesează dacă are placă PCI. Vreau doar interfața.
 8. Salut ! Daca mai ai Motu 2408 MKII + PCI 324. Fa-mi o oferta de pret te rog ! Mersi
 9. Vând un procesor de chitara Behringer V-Amp 2 in stare ok de functionare dar cu defecte si lipsuri estetice, lipsesc 3 knoburi dar potentiometrele sunt functionale. Vine cu alimentator si footswitch.
 10. Vând o interfața audio pe usb Miditech Audiolink III. Se prezintă in stare buna, o singura zgarietura vizibila in poze. Are 2 In si 2 Out. Ca sound nu ma pot pronunța, fiind folosita doar pt Smaart, neînregistrând nimic cu ea. 150 lei
 11. Vând mixer Soundtracs MXD 48, în stare bună, fabricat în Anglia in 99'. Este una dintre ultimele serii și de altfel foarte puține exemplare de acest fel au fost fabricate de către Soundtracs, chiar înainte să facă trecerea la DiGiCo. 48 de canale, 8 subgrupe, 8 auxiliare. Un singur fader problematic. Folosit în studio pentru tracking și mixing. Proiect înregistrat și mixat pe aceasta consolă: Prețul este de 5500 lei. Posibil interesat de schimburi cu diverse echipamente audio.
 12. Vând două lămpi Sovtek EL-84 noi. Aparent nu sunt compatibile cu Marshall Haze 15 Prețul este de 60 de lei pentru amândouă. ( la Thomann bucata e 46 )
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.