www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Edmond

Active Members
 • Content Count

  107
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Feedback

  100%

Edmond last won the day on April 8 2021

Edmond had the most liked content!

Community Reputation

60 Excellent

3 Followers

About Edmond

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Timisoara

Other Information

 • Band
  Dordeduh; Sunset in the 12'th house, Transceatla
 • Gear
  Guitars : ManneDesign Ventura Classic 7
  Guitar amps : Peavey 6505+, Fender Super Reverb - 4x10" - Silverface, Miles Platting, Sound City 200 Plus, Solton BV150, Dynacord Bassking
  Guitar cab: Peavey 5150, Marshall 1960A, Sound City 412
  Pedals: MXR MC 401, EHX Cathedral, EHX Memory Man with Hazarai, Digitech Whammy, Boss Tu-2, Lava Box
  Consonance Studio

Recent Profile Visitors

10912 profile views
 1. Vand urgent cabinet 4x12 Marshall 1960A. Cabiletul are urme de uzura pe tolex, fiind din anii 90, cand inca se faceau ok. Doua difuzoare sunt made in UK. Celalate doua sunt chinezesti achizitionate acum vreo 5 ani. Cele doua difuzoare UK "lipsa" nu au fost schimbate pentru uzura sau ca s-ar fi ars, ci pentru ca s-a experiemntat cu alte tipuri de difuzoare. In pret mai intra de asemenea un stativ de microfon detasabil, special facut pt cabinete. Pretul este fix de 1100 de lei, nu sunt interesat de schimburi, trimit in tara pe cheltuiala cumparatorului.
 2. Vandute. Se poate inchide. Merci frumos.
 3. Vand 2 difuzoare Celestion K 100 provenite dintr-un cabinet oversized 4x12 Marshall MF 350. Le vand pentru doresc sa-mi pun alte doua difuzore diferite in cab pentru a schimba tonalitatea. Difuzoarele sunt in stare perfecta, avand 100 de W bucata, nu au moarte. Trimit in tara prin curier pe cheltuiala cumparatorului. Pret: 300 de lei bucata, ne-negociabil Nu sunt interesat de schimburi.
 4. Ziua buna As dori sa va intreb daca stie cineva care este radius-ul chitarii Savoy, modelul neck through? As dori sa-i schimb bridge-ul si vreau sa stiu ce bridge sa-i cumpar. Merci frumos, numai bine.
 5. Vand cabluri XLR, jack - jack, cablu de insert, RCA. Ma mut si nu le-as mai cara cu mine. Sunt vreo 25 de XLR-uri si vreo 15 jack-jack-uri. Printre ele sunt mufe Neutrik, Proel, cabluri Cordial, Sommer samd. In principiu un cablu de 3 metri - 15 lei, 6 metri - 30, 9 metri - 60 de lei. Toate cablurile sunt verificare, perfect functionale. Cine doreste mai multe de 5 fac discounturi. Nu trimit in tara decat daca se iau cel putin 5 bucati si pe cheltuiala cumparatorului. Nu sunt interesat de schimburi.
 6. Vand cabluri jack - jack. Ma mut si nu le-as mai cara cu mine. Sunt vreo 15 jack-jack-uri. Printre ele sunt mufe Neutrik, Proel, cabluri Cordial, Sommer samd. In principiu un cablu de 3 metri - 15 lei, 6 metri - 30, 9 metri - 60 de lei. Toate cablurile sunt verificare, perfect functionale. Cine doreste mai multe de 5 fac discounturi. Nu trimit in tara decat daca se iau cel putin 5 bucati si pe cheltuiala cumparatorului. Nu sunt interesat de schimburi.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.