www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Edmond

Active Members
 • Content Count

  107
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Feedback

  100%

Edmond last won the day on April 8

Edmond had the most liked content!

Community Reputation

60 Excellent

3 Followers

About Edmond

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Timisoara

Other Information

 • Band
  Dordeduh; Sunset in the 12'th house, Transceatla
 • Gear
  Guitars : ManneDesign Ventura Classic 7
  Guitar amps : Peavey 6505+, Fender Super Reverb - 4x10" - Silverface, Miles Platting, Sound City 200 Plus, Solton BV150, Dynacord Bassking
  Guitar cab: Peavey 5150, Marshall 1960A, Sound City 412
  Pedals: MXR MC 401, EHX Cathedral, EHX Memory Man with Hazarai, Digitech Whammy, Boss Tu-2, Lava Box
  Consonance Studio

Recent Profile Visitors

10634 profile views
 1. Vandute. Se poate inchide. Merci frumos.
 2. Vand 2 difuzoare Celestion K 100 provenite dintr-un cabinet oversized 4x12 Marshall MF 350. Le vand pentru doresc sa-mi pun alte doua difuzore diferite in cab pentru a schimba tonalitatea. Difuzoarele sunt in stare perfecta, avand 100 de W bucata, nu au moarte. Trimit in tara prin curier pe cheltuiala cumparatorului. Pret: 300 de lei bucata, ne-negociabil Nu sunt interesat de schimburi.
 3. 800 de lei + transport. Ultimul pret.
 4. Ziua buna As dori sa va intreb daca stie cineva care este radius-ul chitarii Savoy, modelul neck through? As dori sa-i schimb bridge-ul si vreau sa stiu ce bridge sa-i cumpar. Merci frumos, numai bine.
 5. Vand cabluri XLR, jack - jack, cablu de insert, RCA. Ma mut si nu le-as mai cara cu mine. Sunt vreo 25 de XLR-uri si vreo 15 jack-jack-uri. Printre ele sunt mufe Neutrik, Proel, cabluri Cordial, Sommer samd. In principiu un cablu de 3 metri - 15 lei, 6 metri - 30, 9 metri - 60 de lei. Toate cablurile sunt verificare, perfect functionale. Cine doreste mai multe de 5 fac discounturi. Nu trimit in tara decat daca se iau cel putin 5 bucati si pe cheltuiala cumparatorului. Nu sunt interesat de schimburi.
 6. Vand cabluri jack - jack. Ma mut si nu le-as mai cara cu mine. Sunt vreo 15 jack-jack-uri. Printre ele sunt mufe Neutrik, Proel, cabluri Cordial, Sommer samd. In principiu un cablu de 3 metri - 15 lei, 6 metri - 30, 9 metri - 60 de lei. Toate cablurile sunt verificare, perfect functionale. Cine doreste mai multe de 5 fac discounturi. Nu trimit in tara decat daca se iau cel putin 5 bucati si pe cheltuiala cumparatorului. Nu sunt interesat de schimburi.
 7. Vand monitoare de studio Tapco S5. Tapco este fratele mai mic al celor de la Mackie. Am de ceva vreme monitoarele si nu m-as desparti de ele daca nu as avea nevoie urgenta de bani. Monitoarele de noi au fost undeva intre 300 si 400 de EU, acum nu se mai fabrica. Eu vreau mai putin de jumate din suma. Suna foarte bine pentru banii lor si sunt in stare buna, fiind insa vizibile semne de folosinta. Trimit oriunde in tara pe cheltuiala cumparatorului. Pretul este in euro si este FIX Nu sunt interesat de schimburi.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.