www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Edmond

Active Members
 • Content Count

  106
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

51 Excellent

1 Follower

About Edmond

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Timisoara

Other Information

 • Band
  Dordeduh; Sunset in the 12'th house, Transceatla
 • Gear
  Guitars : ManneDesign Ventura Classic 7
  Guitar amps : Peavey 6505+, Fender Super Reverb - 4x10" - Silverface, Miles Platting, Sound City 200 Plus, Solton BV150, Dynacord Bassking
  Guitar cab: Peavey 5150, Marshall 1960A, Sound City 412
  Pedals: MXR MC 401, EHX Cathedral, EHX Memory Man with Hazarai, Digitech Whammy, Boss Tu-2, Lava Box
  Consonance Studio

Recent Profile Visitors

9,482 profile views
 1. Edmond

  vând Doza DiMarzio Paf 7 string

  Se poate inchide, merci frumos.
 2. 450 lei sau chimb cu tobe electronice entry level, plus ceva diferenta din partea mea, daca e nevoie.
 3. Edmond

  vând Mixer Yamaha GA 24/12

  Se poate inchide. Merci frumos.
 4. Am nevoie de banuti, asadar le dau pe toate la cat va convine (in limita bunului simt), daca cineva are nevoie de ele.
 5. Vand 3 cabluri de instrument Ibanez folosite, dar in stare buna, unul de 3 metri - 20 lei si doua de 6 metri la 40 de lei bucata. Prefer sa le dau local. Le trimit in tara daca le ia cineva pe toate.
 6. Am facut curatenie de an nou si am gasit o gramada de tuburi cu care nu mai am ce face. Asadar le pun aici pentru sume modice, daca are cineva ce face cu ele. TAD 6L6GC-STR Quartett. Tuburile sunt folosite, nu as putea estima cat anume, pentru ca am cantat pe amp rar, caci nu mai am timp de cantat. Mai au viata in ele mult si bine. Le-am schimbat doar pentru ca am intrat cu ampul in studio si am schimbat toate lampile din amp pentru inregistrare. Pret 150 de lei https://www.thomann.de/intl/tad_rt214_roehre_6l6gcstr_quartett.htm?ref=search_prv_8 TAD 6L6GC -STR Duett. Cam aceeasi poveste cu cele de sus, dar cred ca au fost un pic mai mult cantate. Pret 50 de lei https://www.thomann.de/intl/tad_rt212_roehre_6l6gc_duett.htm JJ 6L6 GC Quartett - Tuburile astea au fost folosite probabil mai putin de 20 de ore. Din pacate unul dintre ele s-a inrosit foarte tare, dupa care l-am scos si au ramas nefolosite. Probabil ca unul dintre ele nu a fost imperechiat bine, asadar trebuie vazut care dintre cele 4 tuburi nu-i oke. Pret 100 lei 6p3. Tuburile cred ca sunt NOS. Le am "mostenire" de la regretatul Romica. Toate au fost ulterior verificate de catre domnul Panaitescu si au insemnate cu valoarile colespunzatoare. Am putut face cateva perechi, unele cu aceleasi valori sau valori asemanatoare. Pret 25 de lei bucata, sau 75 de lei perechea. Cred ca am vreo 20 de bucati. Si mai am un rectifier tube, nou noutz 5u4gb de la Groove Tubes. Pret 100 de lei Pret pentru toate 500 de lei. Trimit si in tara, insa comanda minima e de 50 de lei si comparatorul plateste transportul. Nu trimit cu posta romana, caci nu am timp de mers la posta si completat formulare.
 7. Schimb mixer Yamaha GA 24/12 sau un DBX266 si o unitate de reverb Korg pentru un set de tobe electronice. Poate fi si ceva entry level. De asemenea pot fi si tobe acustice, insa am nevoie de ceva mic, cu toba mare de 16", caci am nevoie de ele pt baiatul meu de 5 ani. Anuntul valabil doar pana la craciun. Linuri cu mixerul si procesarea le gasiti aici, la anunturile mele. Merci frumos, numai bine!
 8. Vand 2 compresoare / gate / expander DBX 266 XL care nu necesita nici o prezentare si o unitate de reverb vintage Korg DRV 1000, simplu si usor de operat. La unul din DBX-uri lipsesc 3 capace de la potentiometre, dar care nu afecateaza functionarea sa. Pretul pe bucata este de 250 de lei. Daca este cineva interesat sa le ia pe toate, pretul este de 1000 de lei si includ si rack-ul.Trimit oriunde in tara pe cheltuiala cumparatorului.
 9. Pun la vanzare mixerul meu de nadejde pe care l-am folosit cu drag aproape 10 ani. Are 24 de canale (20 + 2 canale stereo pe care le-am folosit la return-ul efectelor). Are cam tot ce-si poate dori cineva de la un mixer analogic. Poate fi folosit si ca mixer de monitoare datorita celor 10 auxiliare disponibile ce pot fi pre sau post, iar 4 dintre auxiliare pot fi rutate catre main, astfel putand fi transformate in grupe. De asemenea fiecare auxiliar are eq pe el, cu o medie parametrica. Pe fiecare canal exista phase invert, -20 db, low cut la 80 hz, eq cu doua parametrice, sendurile catre cele 10 auxiliare si panoramare. Mai sunt tot felul de feature-uri faine ca cel de talkback care poate fi trimis fie in monitoarele 1-4, 4-10 sau in stereo out. Mixerul este in stare foarte buna si vine cu un hardcase super robus. Am mai pus la vanzare ce a mai ramas dintr-un rack de efecte si se poate face un pret prietenos pentru cei ce doresc sa le achizitioneze impreuna. Trimit si in tara pe cheltuiala cumparatorului.
 10. Vand placa PCI TC Powercore versiunea a doua (cea pentru slot mare) in stare buna. Pentru detalii despre produs gasiti detalii aici: http://www.tcelectronic.com/powercore-pci-mkii/ Vine cu 14 programe high end de productie muzicala. Daca doriti poze dati un semn va rog. Trimit oriunde in tara pe cheltuiala cumparatorului.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.