www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Edmond

Active Members
 • Content Count

  107
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Feedback

  100%

Everything posted by Edmond

 1. Vandute. Se poate inchide. Merci frumos.
 2. Vand 2 difuzoare Celestion K 100 provenite dintr-un cabinet oversized 4x12 Marshall MF 350. Le vand pentru doresc sa-mi pun alte doua difuzore diferite in cab pentru a schimba tonalitatea. Difuzoarele sunt in stare perfecta, avand 100 de W bucata, nu au moarte. Trimit in tara prin curier pe cheltuiala cumparatorului. Pret: 300 de lei bucata, ne-negociabil Nu sunt interesat de schimburi.
 3. 800 de lei + transport. Ultimul pret.
 4. Ziua buna As dori sa va intreb daca stie cineva care este radius-ul chitarii Savoy, modelul neck through? As dori sa-i schimb bridge-ul si vreau sa stiu ce bridge sa-i cumpar. Merci frumos, numai bine.
 5. Vand cabluri XLR, jack - jack, cablu de insert, RCA. Ma mut si nu le-as mai cara cu mine. Sunt vreo 25 de XLR-uri si vreo 15 jack-jack-uri. Printre ele sunt mufe Neutrik, Proel, cabluri Cordial, Sommer samd. In principiu un cablu de 3 metri - 15 lei, 6 metri - 30, 9 metri - 60 de lei. Toate cablurile sunt verificare, perfect functionale. Cine doreste mai multe de 5 fac discounturi. Nu trimit in tara decat daca se iau cel putin 5 bucati si pe cheltuiala cumparatorului. Nu sunt interesat de schimburi.
 6. Vand cabluri jack - jack. Ma mut si nu le-as mai cara cu mine. Sunt vreo 15 jack-jack-uri. Printre ele sunt mufe Neutrik, Proel, cabluri Cordial, Sommer samd. In principiu un cablu de 3 metri - 15 lei, 6 metri - 30, 9 metri - 60 de lei. Toate cablurile sunt verificare, perfect functionale. Cine doreste mai multe de 5 fac discounturi. Nu trimit in tara decat daca se iau cel putin 5 bucati si pe cheltuiala cumparatorului. Nu sunt interesat de schimburi.
 7. Vand monitoare de studio Tapco S5. Tapco este fratele mai mic al celor de la Mackie. Am de ceva vreme monitoarele si nu m-as desparti de ele daca nu as avea nevoie urgenta de bani. Monitoarele de noi au fost undeva intre 300 si 400 de EU, acum nu se mai fabrica. Eu vreau mai putin de jumate din suma. Suna foarte bine pentru banii lor si sunt in stare buna, fiind insa vizibile semne de folosinta. Trimit oriunde in tara pe cheltuiala cumparatorului. Pretul este in euro si este FIX Nu sunt interesat de schimburi.
 8. Vand pedala Empress Multidrive in stare perfecta atat estetic cat si functional. Vine fara alimentare. Trimit in tara pe cheltuiala cumparatorului. Nu sunt interesat de schimburi. Pret 250 euro
 9. Vand microfon de studio AKG C 4000 B in stare buna. Singura defectiune este la suportul de microfon, evidentiat in poze, unde proprietarul anterior a improvizat un pic. Nu afecteaza functionalitatea microfonului. Microfonul vine cu case-ul original asa cum apare in poze. Trimit in tara pe cheltuiala cumparatorului. Posibile unele schimburi cu echipamente de studio, gear sau intrumente muzicale. Pret: 1200 lei
 10. Vand Digitech Whammy 4 in stare buna. Vine cu tot cu alimentator. Pretul 350. Nu este negociabil, nu sunt interesat de schimburi. Trimit in tara pe cheltuiala cumparatorului.
 11. Am facut niste upgrade-uri la studio, asadar punem la vanzare o parte din preampurile si compresoarele pe care le-am folosit cu succes ani de zile. TL Audio PA 2001 - Indigo series - 4 canale individuale de preamp pe lampa - 300 EU 2 x TL Audio VP 5051 - channel strip pe lampa ce contine preamp / compresie / gate / eq - 350 EU bucata 2 x TL Audio 5001 - 4 canale individuale de preamp pe lampa - unul e MK1. celalalt e MK 2 - 300 EU bucata TL Audio Fat Man MK1 - preamp / compresor pe lampa - 250 EU Joe Meek Six Q- channel strip ce contine preamp / compresie optica / eq - 300 EU Cred ca la toate TL Audio lampile de stoc au fost schimbate fie cu TAD 7025 highgrade, sau Tung-Sol 12AX7/ECC803S. Daca este cineva interesat sa le ia pe toate, le dau la 250 de EU bucata si ofer doua Motu 2408 + Motu PCI 324 gratuit. Preturile nu sunt negociabile, tinand cont ca sunt la mai putin de jumate din pretul de nou, la care se mai adauga si upgrade-urile cu lampi. Trimit si in tara pe cheltuiala cumparatorului, insa as prefera sa le dau in TM.
 12. S-a dat. Se poate inchide, merci frumos.
 13. Ma intereseaza un set de tobe electronice de incepatori pt fiul meu. Daca e cazul, mai pun diferenta.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.