www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Dan Damian

Veteran
 • Posts

  655
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Dan Damian last won the day on October 31 2019

Dan Damian had the most liked content!

Profile Information

 • Location
  B

Recent Profile Visitors

11044 profile views

Dan Damian's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

298

Reputation

 1. Doza functioneaza perfect.ada
 2. S-au montat la loc dozele originale, iar pretul scade la 6200 lei fara Seymour Duncan.
 3. An fabricatie 2008-2012 dupa serial number Doza Seymour Duncan SPB-1 montata plus doza cu care a venit la pachet Straplock-uri montate Hardcase inscris Fender cu o incuietoare stricata
 4. 4500 RON; schimb cu Sony A7 sau Nikon D810.
 5. Vand sistem de amplificare chitara bas format din: -Amplificator Bugera BVP5500 -Cabinet 1x15 Music Man 115RH Cabinetul are alt difuzor, mult mai puternic, decat cel original, se poate vedea in poze Pret: 900 lei amandoua sau 500 lei fiecare
 6. Vand sau schimb mixer analog Midas Venice 320 cu case si lumini. Pentru schimb: obiective foto Nikon, sistem foto format mediu (film lat), lumini, exponometre, scannere, etc.
 7. Cabinetul are dimensiunile similare unui 412 de chitara, iar constructia este tip horn reflex. Suna FOARTE tare si punchy, nu stiu ce fel de difuzor are in el, fostul proprietar mi-a spus ca nu e cel original, ci unul de 8 ohmi mai puternic. Duce un Bugera BVP5500 cu masterul la ora 3 (si boost la joase) fara sa distorsioneze. Este facut dupa o scoala care nu mai exista acum, basul este foarte prezent intr-o situatie de sala de repetitii, fara sa se bata insa cu toba mare.
 8. Salut, aveti ceva inregistrat / filmat ?
 9. Mixerele digitale sunt gandite dupa mixerele analogice. La un mixer analogic, efectul nu este "pe canal". Dintr-un canal se trimite semnal catre un auxiliar, pe care este legat un efect, iar iesirea auxiliarului, care poarta semnalul efectului, revine in master. La X32, din cate imi amintesc, efectele sunt pe canale auxiliare. Deci, ceea ce ar trebui sa faci, daca mixerul permite, ar fi sa inregistrezi aceste auxilare in Cubase ca si track-uri separate. Instructiunile din link-ul lui Mosh Craciun iti arata cum functioneaza, o sa trebuiasca sa sacrifici cateva din cele 32 de canale pentru efecte.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.