Dan Damian

Veteran
 • Content count

  610
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

270 Excellent

About Dan Damian

 • Rank
  Veteran

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  B
 • Interests
  bas, clape, inginerie audio

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.facebook.com/thenootsproduction/

Recent Profile Visitors

7,815 profile views
 1. caut Impresar

  Daca trupa le zice, incearca Codrut Dumitrescu de la Overground.
 2. Pana sau degete?

  Pana
 3. caut Mix și Master (Prefer Logic Pro)

  Salut, sunt inginer de sunet si colaborez cu patru studiouri din Bucuresti, fiecare cu avantajele sale. Te pot ajuta cu finalizarea productiei (inregistrari/mix/master) si desigur ca vei participa la fiecare etapa, programul il facem de comun acord. Daca te intereseaza, trimite-mi mesaj, sau vorbim direct la tel: 0740 235 884.
 4. ofer Studio ADDA hibrid analog/digital

  Oferta pe durata verii pentru membrii RGC: 100 de euro mix&master pentru o piesa.
 5. Interfata Audio

  Deci, practic, ca sa obtii tonul lui Hendrix, trebuie sa tragi prin placa onboard, nu? Acum imi dau seama cat de fraieri sunt aia cu preampurile si studiourile lor ..
 6. ofer Studio ADDA hibrid analog/digital

  In colaborare cu Studio ADDA, avem acum un studio hibrid analog/digital, unde putem face rec/mix/master cu caldura si feeling-ul specific. Pentru programari trimiteti mesaj, sunati la 004 0740 235 884 sau trimiteti e-mail la dan@thenoots.com! Pret: 20E/ora https://www.facebook.com/thenootsproduction/
 7. Inchiriez Head+Cabinet Bugera Sau Mesa

  Salut, mi poate da cineva va rog o oferta de inchiriere pentru un proiect de studio pentru: - Bugera 6262 Infinium Head + Cabinet 4x12 sau - Mesa Head + Cabinet Mersi
 8. Drummer Wanted

  Care sunt trupele din liga 1, ca eu nu prea ma uit la meciuri?
 9. 1. In mod traditional, MAC-urile erau recomandate si folosite cu precadere in industria muzicala. In ultima vreme insa, apar tot mai multe nemultumiri si plangeri, cum ca MAC ramane in urma si Windows castiga teren. Multi producatori care au lucrat numai pe MAC incep sa ia in considerare sau au facut deja trecerea la Windows. Alegerea este a ta, eu as lua un calculator cat mai performant pe Windows. 2. Tipa din clip probabil foloseste Logic. Daca nu am ramas eu in urma, Logic functioneaza doar pe OS X. Cand e vorba de programe, fiecare are preferintele lui si se simte mai bine pe un program decat pe altul. Daca e vorba de productie muzicala, eu ti-as recomanda sa te uiti si la Ableton Live (ignora faptul ca se cheama Live). Este gandit pentru productie muzicala si iti permite sa te joci cu idei foarte rapid si eficient. Daca e vorba de mix/master, iti recomand sa te uiti la Pro Tools, este cel mai folosit DAW pentru scopul asta si este foarte flexibil dpdv al routarilor si al aplicarii tehnicilor care vin din analog. 3. Ai nevoie de o interfata audio (sau placa de sunet cum i se mai zice). Ea iti ofera intrari de instrument unde poti conecta chitara si basul, intrari de microfon si iesiri pentru monitoare audio (sau boxe). Iti mai trebuie cablurile aferente, apoi inspiratie si rabdare Nu iti bate capul cu Coreaudio sau cu ASIO, fiindca vei folosi driver-ul creat pentru interfata respectiva. E adevarat ca, spre deosebire de OS X, in Windows mai apar din cand in cand probleme din cauza driver-elor, dar daca iei o interfata actuala (care are suport) de la un producator cat de cat serios, nu e o problema.
 10. Am cules asta de pe FB, in caz ca e vreo trupa interesata: Ai stofă de rock star? Poţi să câştigi un videoclip profesional, un premiu oferit de Fender Instruments şi şansa de a cânta pe Hard Rock Stadium din Miami! Înscrie-te până pe 29 martie pe www.hardrockrising.com şi participă la finala din România!
 11. vând Hofner1961 Hofner 463 S E3..

  My bad
 12. vând Hofner1961 Hofner 463 S E3..

  Ai tu cea mai mica dovada ca n-are?
 13. Ajutor Va Rog - Chitara Bass

  Stanga cum te uiti de sus dinspre chei spre corp (poza nu e facuta bine, intotdeauna te uiti la capul unui surub de sus, nu de sub el) Trebuie sa slabesti truss-rod-ul ca sa scada tensiunea in griff. Ca si cum ai desuruba un surub sau o piulita. Ii dai o tura dupa care astepti un minut si verifici din nou. Nu da mai multe ture deodata ca risti sa sara fretboard-ul.
 14. In caz ca doreste cineva: https://www.facebook.com/LunaAmaraBand/?hc_ref=NEWSFEED&fref=nf P.S. Nu sunt asociat in nici un fel cu Luna Amara, doar am vazut anuntul si m-am gandit sa-l impartasesc pe forum.
 15. Caut Basist Bucuresti

  Salut, ai ceva material inregistrat, un link?