www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Dan Damian

Veteran
 • Posts

  655
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Dan Damian last won the day on October 31 2019

Dan Damian had the most liked content!

Profile Information

 • Location
  B

Recent Profile Visitors

11612 profile views

Dan Damian's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

298

Reputation

 1. 4500 RON; schimb cu Sony A7 sau Nikon D810.
 2. Vand sau schimb mixer analog Midas Venice 320 cu case si lumini. Pentru schimb: obiective foto Nikon, sistem foto format mediu (film lat), lumini, exponometre, scannere, etc.
 3. Salut, aveti ceva inregistrat / filmat ?
 4. Mixerele digitale sunt gandite dupa mixerele analogice. La un mixer analogic, efectul nu este "pe canal". Dintr-un canal se trimite semnal catre un auxiliar, pe care este legat un efect, iar iesirea auxiliarului, care poarta semnalul efectului, revine in master. La X32, din cate imi amintesc, efectele sunt pe canale auxiliare. Deci, ceea ce ar trebui sa faci, daca mixerul permite, ar fi sa inregistrezi aceste auxilare in Cubase ca si track-uri separate. Instructiunile din link-ul lui Mosh Craciun iti arata cum functioneaza, o sa trebuiasca sa sacrifici cateva din cele 32 de canale pentru efecte.
 5. https://www.facebook.com/groups/TargdeSunet/permalink/3490938450922045/?sale_post_id=3490938450922045 Am cumparat si eu o interfata de la el, e un tip serios.
 6. Am o placa de sunet multitrack Tascam US 16X08, un laptop, Cubase, diverse cabluri si un mixer Midas Venice 320. Daca are cineva nevoie sa vin sa inregistrez sau pentru live stream pe net la sala de repetitii, la un concert, etc. dati PM.
 7. Salut, iata: https://www.facebook.com/dandamiansound
 8. Sunt mult mai bune decat un combo defect? Ma rog ..
 9. S-ar putea sa fii surprins de sunet daca schimbi difuzorul. La prima vedere nu par ele cine stie ce , dar nu sunt chiar pocnitori. Eu am cantat la un festival pe modelul lor cu overdrive pe lampa si rupea.
 10. Cel mai curat va suna cu un DI pasiv. Exista si mai scumpe, si mai ieftine, acesta are un raport foarte bun calitate/pret: https://www.thomann.de/gb/radial_engineering_jdi.htm
 11. Vreau o pedala de drive pentru bas. Sa scrie pe ea "bass", nu vreau pedala de chitara care merge si la bas. Overdrive sau Distors, NU fuzz, si cu true bypass. Numai pentru Bucuresti, ca sa o pot testa cu basul meu.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.