Dan Damian

Veteran
 • Content count

  615
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

271 Excellent

About Dan Damian

 • Rank
  Veteran

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  B
 • Interests
  bas, clape, inginerie audio

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.facebook.com/thenootsproduction/

Recent Profile Visitors

7,904 profile views
 1. Mixer Digital Low Budget (Recomandari)

  Eu unul nu as lua un mixer fara fadere, cum este Ui4R. Am lucrat o vreme pe un Souncraft digital pe care il controlam de pe tableta, iar la o cantare s-a intrerupt conexiunea intre tableta si mixer. Am putut sa controlez cat de cat concertul direct de pe fadere, daca era mixer de rack nu mai aveam nici un control. In privinta recomandarii, intrebarea este cate intrari de microfon si cate iesiri de linie vrei sa aiba.
 2. caut incuietoare case

  Stie cineva unde as putea gasi o sarma pentru o incuietoare de case ca cea din poza?
 3. Mixer Digital Low Budget (Recomandari)

  Acel Presonus se gaseste foarte des la vanzare SH (de multumiti ce sunt oamenii de el), si se spune ca preampurile suna prost.
 4. Prea "bătrână" pentru chitară?

  Da, esti prea batrana pentru chitara. Nu mai ai aceeasi minte deschisa si absorbanta ca cea a unui copil, nu mai ai timpul pe care il aveai in copilarie din cauza ca ai alte provocari, iar mintea ta este ocupata cu mult mai multe lucuri. Esti prea batrana pentru chitara la fel cum si Simona Halep e prea scunda pentru tenis. Dar, ce sa vezi, a devenit campioana mondiala! Lumea si istoria e plina de oameni care au fost prea putin intr-un fel pentru a face ceva, dar totusi au reusit in ciuda tuturor dificultatilor. Instrumentul nu este chitara, ci ambitia, pasiunea si dorinta de a reusi.
 5. vând Mixer Tascam M308

  Stiu ca nu te ajuta cu nimic dar, daca era modelul cu magnetofon, eram pe el
 6. caut Recomandari de studio?

  Cat ar costa ora de inregistrare la Electrecord folosind magnetofonul? Pentru tobe, bas, chitara, clape, voce si acces la toate microfoanele/preampurile/efectele.
 7. caut Impresar

  Daca trupa le zice, incearca Codrut Dumitrescu de la Overground.
 8. Pana sau degete?

  Pana
 9. caut Mix și Master (Prefer Logic Pro)

  Salut, sunt inginer de sunet si colaborez cu patru studiouri din Bucuresti, fiecare cu avantajele sale. Te pot ajuta cu finalizarea productiei (inregistrari/mix/master) si desigur ca vei participa la fiecare etapa, programul il facem de comun acord. Daca te intereseaza, trimite-mi mesaj, sau vorbim direct la tel: 0740 235 884.
 10. ofer [EXPIRAT] Studio ADDA hibrid analog/digital

  Oferta pe durata verii pentru membrii RGC: 100 de euro mix&master pentru o piesa.
 11. Interfata Audio

  Deci, practic, ca sa obtii tonul lui Hendrix, trebuie sa tragi prin placa onboard, nu? Acum imi dau seama cat de fraieri sunt aia cu preampurile si studiourile lor ..
 12. In colaborare cu Studio ADDA, avem acum un studio hibrid analog/digital, unde putem face rec/mix/master cu caldura si feeling-ul specific. Pentru programari trimiteti mesaj, sunati la 004 0740 235 884 sau trimiteti e-mail la dan@thenoots.com! Pret: 20E/ora https://www.facebook.com/thenootsproduction/
 13. Inchiriez Head+Cabinet Bugera Sau Mesa

  Salut, mi poate da cineva va rog o oferta de inchiriere pentru un proiect de studio pentru: - Bugera 6262 Infinium Head + Cabinet 4x12 sau - Mesa Head + Cabinet Mersi
 14. Drummer Wanted

  Care sunt trupele din liga 1, ca eu nu prea ma uit la meciuri?