www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Raul Ghiran

Newcomers
  • Posts

    0
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Arad

Raul Ghiran's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. RME Fireface 800. Conexiune pe firewire 400 si 800. Placa are doar o mica problema cu preamp-ul de microfon de la canalul 7, are zgomotul de fond mai mare dar se poate dezactiva din software si ramane doar intrarea de linie, celelalte trei preamp-uri de microfon sunt foarte ok, in rest este in stare foarte buna de functionare. O vand doar pt ca vreau sa fac upgrade. Pretul este fix! Nu este negociabil! Nu fac schimburi!
  2. Pret: 250 RON Localitate: Arad Contact: 0722223395 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Compresorul este folosit dar in stare foarte buna de functionare. Are intrari/iesiri atat XLR cat si TRS.
  3. Pret: 250 RON Localitate: Arad Contact: 0722223395 Link producator: https://www.monacor.com/en-gb/monacor/products/pa-technology/signal-processing/signal-optimisation/mcx-200-sw/ Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Crossover img StageLine MCX-200/SW. In stare foarte buna de functionare. Are 5 iesiri. 2 topuri, 2 sub + 1 sub mono. Estetic are urme de la suruburile de fixare in rack.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.