www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Mihai Souca

Active Members
  • Posts

    118
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Mihai Souca

  1. Nu are bucla de efecte, dar cred ca merita sa iei in considerare si Marshallul din anunturile mele.
  2. Includ și un tremolo Boss TR-2. Deci pentru doar 200€ dau wireless Shure, Big muff, TR-2, pedalboard și alimentator 9v cu daisy chain. Nu ratați!
  3. Vând început bun de pedalboard. Merge atât pentru chitară, cât și pentru bas. Eu l-am folosit împreună cu un DI Ampeg pe care l-am vândut. Ideea e că am lipit alimentatoarele de pedalboard. De aceea trebuie sa le vând împreună. Și vor trebui folosite împreună. Sorry:) Dar e un setup bun și nu îngrădește prea mult imaginația și posibilitățile. Avem așa: - pedalboard Palmer Pedalbay 50s - wireless Shure pgx4 cu transmitter pgx1 - bass big muff - tuner. Aici intra semnalul din ieșirea dry a big muff-ului - alimentator 9v 2A cu daisy chain Deci de aici se mai pot pune câteva pedale pentru care este deja alimentare.
  4. Big muff nu mai este valabil. TR-2 200 lei, OC-3 350 lei, pedalboard 150 lei. Împreună 600.
  5. Vând câteva pedale împreună cu pedalboard Gator. Octaver BOSS OC-3, tremolo BOSS TR-2, EHX bass big muff. Toate funcționează fără probleme și merg atât cu bas cât și cu chitară. Peste toate a trecut timpul dar au doar uzura normală. Prefer sa le dau împreună de aceea am pus prețul puțin mai mic.
  6. No MC here, but please make a post when you will have a gig. I would love to see this. Baftă!
  7. Recomand. Un baiat serios si competent. Suntem prieteni de prea multi ani deja hehe . Asta nu inseamna ca nu sunt obiectiv.
  8. Vand wireless chitara Shure PGX1. Suna chiar bine si n-am avut probleme cu pierdere de semnal sau interferente. Il vand pentru ca nu il folosesc. Prefer predare personala cu proba. Luat de aici:
  9. Mersi baieti! Merge cu iesirea de casti. Nu stiu de ce nu m-am gandit la asta
  10. Salut! Am un sistem audio Philips ca si acesta: Citeste CD-uri, Vinyl-uri, casete si as vrea sa il folosesc in camera. As vrea sa il leg la un mixer ( acolo imi leg calculatorul si altele ) de la care sunt legate amplificatorul si boxele. Problema e ca are doar iesirea pentru boxe. ( mai are un asa numit "RC Output" care presupun ca e pentru ceva telecomanda ) Exista vreun atenuator stereo in care sa intru cu iesirea respectiva de boxe si sa imi dea semnal "omenesc" pentru intrarea mixerului? Amplificatorul lui e de 2x20w. Nu l-am desfacut sa ma uit. Sper la o solutie non-invaziva.
  11. Revine la vânzare. Accept schimb cu wireless de chitară, pedale de soi, căști in-ear, hardcase chitară clasică. Preț vânzare 1100 lei fix.
  12. Salut! Vând un procesor Zoom G1Xon, cumpărat nu demult de aici L-am luat pentru funcția de looper și "efecte speciale". Poți seta o gramadă de parametri și are cam toată gama de efecte. Poți salva 10 bănci x 10 preseturi x maxim 5 pedale înseriate ( la alegere din cele 75 ( la care poti seta cel puțin 3 parametri ) ) un mic exemplu care mi-a plăcut: poți asocia pedala de expresie unui parametru de la un efect (la o pedală de delay de exemplu poți modifica delay time-ul între două valori selectabile) Posibilitățile sunt foarte multe. Ce lasă de dorit este construcția pedalei. Butoanele sunt micuțe și e destul de greu de integrat într-un pedalboard pentru live. Nu vine cu alimentatorul Roland din anunțul celălalt, dar ofer un alimentator la pachet. O vând pentru că mi-am luat un Boss ME-70 care rezolvă problema de mai sus. La schimb aș avea nevoie de o pereche de căști in-ear ceva de genu Prefer s-o dau în Cluj sau Zalău Pret: 200 lei
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.