• Announcements

  • Cosu

   Noul RGC.ro   21/04/17

   RGC.ro ruleaza acum cea mai noua versiune a Invision Power Board. Versiunea anterioara a Invision Power Board nu mai primeste actualizari de scuritate, acesta fiind motivul principal pentru care am facut upgrade-ul. Functionalitatile cu care sunteti obisnuit ( chatul, sistemul de feedback/rating pentru tranzactii) sunt in continuare functionale dar e posibil ca modul prin care pot fi accesate sa fie usor diferit.   O parte din datele stocate in baza de date trebuie reprocesate si este posbil ca unele informatii sa nu fie imediat disponibile (ratinguri, mesaje private, semnaturi). Reprocesarea va dura aproximativ o zi.   Va rugam sa ne semnalati daca intampinati probleme in a utiliza siteul aici: Cateva modificari/noutati La adaugarea de feedback pentru o tranzactie este necesar sa mentionati un topic. Topicul introduce tastand in casuta aferenta titlul si apo selectand topicul respectiv. In postari se poate folosi caracterul @ urmat de numele unui utilizator pentru a atrage atentia utilizatorului respectiv. In functie de setari, utilizatorul va primi o notificare sau un email. Functia Activity Stream (https://forums.rgc.ro/discover/?do=create) permite crearea de cautari personalizate (topicuri create, postari recente etc).   Va multumim pentru intelegere!   RGC.ro  

gibsonman

Veteran
 • Content count

  443
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Feedback

  100%

gibsonman last won the day on September 3 2014

gibsonman had the most liked content!

Community Reputation

172 Excellent

About gibsonman

 • Rank
  semizeu
 • Birthday 28/05/87

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti

Contact Methods

 • Yahoo
  andrei_mihnea_ferezan@yahoo.ro
 • Website URL
  http://https://www.facebook.com/ReparatiichitareBucuresti

Other Information

 • Nume
  Mihnea
 • Trupa
  RoadkillSoda
 • Scule
  Gibbie,Fenda`,Ovi,Iba,Prs.love'em & abuse'em

Recent Profile Visitors

13,726 profile views
 1. salut , sunt interesat sa cumpar un combo Fender pe lampi, cu reverb. Ceva gen Blues Jr. sau Princeton , sau Champ.
 2. salut , sunt interesat sa cumpar un combo Fender pe lampi, cu reverb. Ceva gen Blues Jr. sau Princeton , sau Champ.
 3. Gibson Les paul Classic 2004 la care au fost schimbate dozele cu niste replici Paf japoneze de calitate superioara, are condensatori originali din anii '50 (bumble bee dar cei de atunci) instalati de bunul prieten Sorin, plasticele sunt toate custom shop, si vine cu case Gibson Custom Shop. Are fret level si setup facut, actiunea super joasa. Tone de sustain. A avut o mica lovitura la grif, care a fost rezolvata cum ceva ani de Cornel Ursu, mi-a spus fostul proprietar. Nu se vede nimic, nu se simte nimic. E un vis chitara. Si este semnata de Slash, cand am deschis cu trupa mea RoadkillSoda la arene acum 2 ani. Ma intereseaza schimb cu un Gibson SG / Firebird + diferenta de bani. Cheers!
 4. Vand gibson Midtown Custom in stare impecabila,cu case si acte. Ca adaugiri are gibson reflector knobs, dunlop strap locks si curea Fender deluxe. Vine cu toc original gibson.
 5. vând

  Nu il mai vand.
 6. Cumpar tc electronic ditto looper mini in stare buna de functionare.
 7. Cumpar o pedala de delay simpla, gen memory toy, boss dd3, ibanez ad mini etc, stare buna. 200-250 ron
 8. Reeditarea celebrului tape machine, boss re. In varianta twin pedal, simulare excelenta de banda, reverb, combinatii. On of, tap tempo si autooscilatie. Foarte fain efectul, ca nou in cutie
 9. Vand combo sunn beta lead. 2 canale, sunet legendar de stoner/heavy rock. Stare perfecta, 220 din fabrica, roti transport, husa, carcasa separata daca il vreti doar head.
 10. Vand cabinet Ampeg 4x12 eminence, fabricat in 1976. A fost reconditionat integral, difuzoarele sunt in stare perfecta, montate manere incastrate, roti de transport cu frana. 8ohmi. Mega loud si sunet definit. Vintage all the way.
 11. vând

  Last price : 350euro / 1600 ron.
 12. vând

  I-a revenit stop tail piece-ul original si o scadere substantiala de pret. 4900 ron.
 13. vând

  Ai o problema cu felul in care iti afiseaza pe telefon. E scris.In anunt. De la inceput. 90 ron.
 14. Vand pedalier Kinsman Kupb5. Descrierea zice: Kinsman Ultima ABS este un hard case pentru pedalele dumneavoastra de chitara. Capacul acestui case se poate desprinde iar baza este acoperita cu material Velcro (arici). O banda lata de Velcro vine inclusa in acest pachet pentru a o taia la dimensiunile pedalelor dumneavoastra si a o lipi pe baza acestora. Apoi puteti fixa pedalele unde doriti dumneavoastra pe suprafata pedalierului. Usor de reorganizat avand in vedere ca tot ce trebuie sa faceti ca sa schimbati pozitia unei pedale este sa o ridicati si sa o fixati in orice alt loc de pe suprafata pedalierului, fara bataie de cap gratie ariciului (Velcro).Dimensiuni (Lungime x Latime x Inaltime):Interior: 558.8 x 342.9 x 101.6 mm E ca nou. Sta degeaba, asa ca il dau.