gibsonman

Veteran
 • Content count

  443
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2
 • Feedback

  100%

gibsonman last won the day on December 12

gibsonman had the most liked content!

Community Reputation

189 Excellent

About gibsonman

 • Rank
  semizeu
 • Birthday 28/05/87

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti

Contact Methods

 • Yahoo
  andrei_mihnea_ferezan@yahoo.ro
 • Website URL
  http://https://www.facebook.com/ReparatiichitareBucuresti

Other Information

 • Nume
  Mihnea
 • Trupa
  RoadkillSoda
 • Scule
  Gibbie,Fenda`,Ovi,Iba,Prs.love'em & abuse'em

Recent Profile Visitors

14,041 profile views
 1. m-am decis sa o pastrez.
 2. Ceea ce ai tu lavanzare este o reeditare a difuzorului greenback. Nu este vintage. Insa este varianta heritage, made in england. Din ce inteleg este defect momentan?
 3. Salut, vand un Fender American Deluxe Telecaster din 2006-2007. Mi-a intrat in posesie in urma unui schimb. In stare mint,i-am facut setup complet,corzi de '10, actiune f joasa. Are binding pe corp, carved heal ptr acces usor in registru superior, carve ptr belly(sade mai bine pe burta), 22de taste,medium jumbo, doze fender vintage noiseless SCN, suna ca un tele adevarat, fara brum. E zid chitara,dar mai am un tele. Vine cu case , strap locks, fender strap tweed , case goodies. Nu ma grabesc sa o dau. Pretul este usor negociabil.
 4. Merci Marius, este asa cum a fost cazul Baja-ului, sau Jimmy Vaughn-ului,proiectata de echipa custom shop, cu cheite electronica ca pe americane, cel mai important cu dozele fender '65 reversed polles custom shop, doze americane care se regasesc numai pe aceasta chitara. In rest dpmdv bate ca feel si sound multe chitare Americane, ea fiind made in Mexic. Varianta americana, s-a produs in '97 si se numea Voodoo strat, si se da la 2500 euro.Si nu avea dozele astea, care din nou, mi se par extraordinare. Cheers!
 5. Salut, imi vand chitara Fender Stratocaster Jimi Hendrix White limited edition. Este noua chitara. Mi-am ales-o din 40 de straturi de la shop. E setata la perfectiune cu corzi de "10 in standard. Are actiunea foarte foarte joasa. Nu are absolut nici o urma pe ea. Spre deosebire de ce primiti cand o luati din magazin, chitara vine la mine cu case(unul ABS flight case) , strap locks si strap Hendrix. A da, si un pret mai mic decat pretul doar al chitarii. Mai are garantie un an jumatate. So daca ati cumpara-o din magazin ar fi: 4000 ron chitara + case 400 ron + strap locks 90 ron + strap hendrix 90 ron= 4580 ron. Eu dau tot pachetul cu 3500 ron. Like NEW. Motivul? vreau sa imi iau un strat vechi. Va doresc numai bine!
 6. Pedala facuta de echipa de la divizia custom shop MXR de phaser. Se activeaza prin presiune, are arc nu are fsw. Este in carcasa de cry baby si prin pedala de expresie se seteaza viteza phaserului. Are control de volum si mix + trim poturi interioare de intensitate si delay al inchiderii efectului. Se afla in stare foarte buna si functioneaza ireprosabil.
 7. vând [EXPIRAT] Sovtek Mig 60

  nu il mai vand momentan.
 8. Salut, imi vand headul Sovtek Mig 60, pe care il am de 12 ani. Este echivalentul unui jcm800, insa e facut in Rusia si e trainic ca un tanc. Este intr-o stare impecabila. A fost cantat peste tot, dar iubit si ingrijit. Vine cu husa padduita bine. Acum mai putin de o luna a fost servisat, asta insemnand ca i s-au schimbat si electroliticii cu piese NOS, si a fost curatat. Lampile sunt in stare buna. Amplificatorul este facut in 1994. Sunt destul de rare, iar fix modelul acesta se gaseste si mai greu. Pentru orice fel de intrebari nu ezitati sa imi scrieti in pm. Numai bine!
 9. ISP Decimator, varianta clasica. In stare super buna, cu velcro pe spate. Luat de la Augustin. Am mai multe noise gate-uri, mai complexe, inclusiv ISP G-string.Sunt super utile. Asta trebuie sa plece. Il dau cu cat l-am luat. Nu e negociabil.
 10. Schimb cu un Gibson SG si diferenta de bani. Spre deosebire de chitarele Norlin din aceeasi perioada, tineti minte ca aceasta este full mahogany, si e mint condition. Sus!
 11. Cumpar un fender blues deluxe. Pot oferi la schimb un cabinet ampeg 4x12 cu eminence-uri, original din 1975 sau bani.
 12. Vand pedala univibe in format mini, de la Lovepedal. In stare perfecta, are velcro lipit pe spate. Este true bypass. Am destule pedale de univibe asa ca asta trebuie sa plece. Nu ma intereseaza schimburi.