gibsonman

Veteran
 • Content count

  443
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Feedback

  100%

gibsonman last won the day on September 3 2014

gibsonman had the most liked content!

Community Reputation

175 Excellent

About gibsonman

 • Rank
  semizeu
 • Birthday 28/05/87

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti

Contact Methods

 • Yahoo
  andrei_mihnea_ferezan@yahoo.ro
 • Website URL
  http://https://www.facebook.com/ReparatiichitareBucuresti

Other Information

 • Nume
  Mihnea
 • Trupa
  RoadkillSoda
 • Scule
  Gibbie,Fenda`,Ovi,Iba,Prs.love'em & abuse'em

Recent Profile Visitors

13,893 profile views
 1. ISP Decimator, varianta clasica. In stare super buna, cu velcro pe spate. Luat de la Augustin. Am mai multe noise gate-uri, mai complexe, inclusiv ISP G-string.Sunt super utile. Asta trebuie sa plece. Il dau cu cat l-am luat. Nu e negociabil.
 2. vând Gibson Les paul Deluxe Pro 1978 mint

  Schimb cu un Gibson SG si diferenta de bani. Spre deosebire de chitarele Norlin din aceeasi perioada, tineti minte ca aceasta este full mahogany, si e mint condition. Sus!
 3. Cumpar un fender blues deluxe. Pot oferi la schimb un cabinet ampeg 4x12 cu eminence-uri, original din 1975 sau bani.
 4. Vand pedala univibe in format mini, de la Lovepedal. In stare perfecta, are velcro lipit pe spate. Este true bypass. Am destule pedale de univibe asa ca asta trebuie sa plece. Nu ma intereseaza schimburi.
 5. Cumpar sursa hb powerplant jr in stare ok de functionare cu cablurile aferente.
 6. M-am decis sa vand aceasta chitara sau sa o schimb + diferenta de bani. Este vorba de un Gibson Les Paul Deluxe Pro din 1978, in stare impecabila, fara zgarieturi, lovituri, reparatii. Vopseaua originala, cheite originale Gibson Schaller. Difera de cele Custom din perioada respectiva prin faptul ca are corpul din Mahon solid. Fara weight relief, fara pancake body, fara swisscheese. Grif din 3 bucati Maple, tastiera din Abanos. Tastele sunt cele originale, si au foarte multa carne in ele. Chitarii i-am facut fret level si polishate tastele. Are actiunea foarte joasa fara pic de fretbuzz. Griful este foarte stabil. Are specifica voluta, ceea ce ii ofera masa mai mare la headstock si o oarecare rezistenta sporita. Dozele sunt daca nu ma insel un t-top si un 498t. Putem verifica. Suna ca un Les paul bun. Adica foarte definit si deschis ca ton, datorita retetei Maple/Ebony. Vine cu case-ul original Gibson ABS. Ma intereseaza la schimb fie un Gibson SG(alb ar fi minunat) sau un Gibson Les paul Goldtop. In stare buna si nu neaparat noua + diferenta de bani. Sau un Marshall Plexi. Iarasi in stare buna + diferenta de bani. Sau o combinatie intre cele doua. Nu ma grabesc sa dau chitara. Este o chitara foarte buna si care la anu face venerabila varsta de 40 de ani. Chitara am achizitionat-o de la proprietarul original, in Grecia, face to face. Nu este nimic dubios la ea, din punct de vedere al provenientei. Numai bine si spor!
 7. Cumpar 2 adaptoare de la mufa standard boss la mufa jack.
 8. vând [EXPIRAT] 4 pedale, accesorii

  Flangerul il iau eu.
 9. Cumpar powersupply 7-8 iesiri cu tot cu cabluri, gen harley benton power plant.
 10. Cumpar pedalboard 60x40cm gen harley benton spaceship 60xl.
 11. Vand Pedala Electroharmonix Wailer wah, in cutie, nou cu garantie 22 luni. L-am primit cadou in iunie, dar am mai multe pedale de wah in colectie, si aceasta sta degeaba. A fost folosita o data. Vine in cutie, cu punguta originala :)) prospect si garantie. Suna foarte bine, are un range extins si mai gutural. Este true bypass. E construita dintr-un compozit foarte rezistent, dar care cantareste o treime dintr-o pedala de wah normala.
 12. salut , sunt interesat sa cumpar un combo Fender pe lampi, cu reverb. Ceva gen Blues Jr. sau Princeton , sau Champ.