www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

mihaitarta

Veteran
 • Content Count

  642
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

9 Neutral

About mihaitarta

 • Rank
  EL34

Profile Information

 • Location
  ORADEA

Other Information

 • Band
  ªEPTARII DE TREFLA
 • Gear
  .................................... '04Gibson Les Paul Slash CS
  '01 Gibson Les Paul Standard
  The Komet 60 head
  '79 Marshall 4x12 cabinet
  Sonic Research Turbo Tuner
  Fulltone Clyde Wah
  Creation Audio Labs MK 4.23



  -----------------------------------------
  '79Marshall JMP MK II super lead head
  '09Ceriatone Overtone Special 50w
  Demeter Reverbulator
  Lehle Dual Sgos
  Voodoo lab Pedal Power 2
  Voodoo lab Pedal switcher & Commander
  Rjm Amp Gizmo

Recent Profile Visitors

9843 profile views
 1. Nu prea am timp sa ma ocup. Am instructiunile de la producator. Orice electronist poate sa faca modificarea. Nu-i asa mare lucru.
 2. Stiu, dar nu mai cant decat acasa. Ar trebui rarite sculele ca am prea multi bani blocati in ele.
 3. G&L Legacy made in USA 2005. Specificatiile sunt urmatoarele: -corp alder si gat din maple cu tastiera de rosewood, 22 taste medium jumbo perfect finisate si nivelate -chei Sperzel made in USA finisaj metalic lake placid blue si matching -headstock -doze single coil cu magneti alnico, grif tip G&L number 1 - format C shape, -switch in 5 pozitii -1 volum si 2 potentiometrii de ton, ambii actioneaza pe toate dozele, unul este clasicul treble roll-off, altul face acelasi lucru, dar cu frecventele joase, impreuna cu selectorul de doze dau chitarii o flexibilitate incredibila. Fata de specificatiile de fabrica, chitara are upgrade la sistemul Suhr BPSSC (Back Plate Silent Single Coil System), un sistem revolutionar pasiv care eleimina zgomotul specific al dozelor single coil fara sa fure din tonul dozei. Se vinde cu case-ul original tip ABS G&L cu urme de uzura, dar in regula din punct de vedere functional. Chitara se afla in conditie tehnica perfecta si cosmetica aproape impecabila. Nu are urma de zgarieturi, lovituri sau alte probleme, suna excelent, este foarte comoda, griful este foarte bine tastat, tastele nu au uzura, cheile de acordaj sunt printre cele mai bune de pe piata. Suna excelent, se canta excelent, arata foarte bine, din punctul meu de vedere este mult peste seria American Standard din toate privintele, iar sistemul care elimina zgomotul dozelor single coil o face extrem de utila atat in studio, dar si in conditii de live in cluburi cu probleme la instalatia electrica. In acest moment un model similar, dar fara finisaje speciale ca ale acestui model (vopsea metalizata si matching headstock) costa 1400 euro noua + plus inca 400$ sistemul Suhr BPSSC, eu vreau pe a mea 4150 Lei (900 €) - nu ma intereseaza schimburi. Chitara se poate proba in Oradea. Trimit si in tara, prin curier, pe cheltuiala cumparatorului.
 4. Vand Komet 60 cumparat in 2010 de pe rgc de la @George. Functioneaza pe 110V, insa, intre timp, dupa indicatiile producatorului as vrea sa il trec pe 220v, modificarea fiind posibila deoarece transformatorul de alimentare are infasurare si pt 220. In cazul in care se da mai repede, se da cu transformator profi 220/110. Se da cu o husa Studio slips. Poza am "furat-o" de pe anuntul lui George. O sa mai atasez si altele cat de curand. Estetic e ca nou; de folosit l-am folosit cam 2 ani, iar de atunci cam sta degeaba. Suna fenomenal cam pt orice, in fara de metale. Pretul de nou este 3999$ in SUA. Adus in Europa, probabil mai aproape de 3999 EUR. Eu vreau 9200 de lei. (aprox. 2300 $). Intru foarte rar pe forum, deci ar fi mai bine sa ma contactati pe numarul de telefon.
 5. Pret: 850 EUR Localitate: Oradea Contact: 0744760196 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand Ceriatone Overtone Special Head 50W Este clona de Dumble Overdrive Special de 50w pe lampi (3x12ax7 2x6L6GC marca JJ) http://www.ceriatone.com/productSubPages/O...one_Cabinet.htm A fost cumparat de nou direct de la producator cu 1150$ + 390$ transport DHL + 800 lei taxe vamale si TVA. Ulterior, bucla(fx-loop) a fost modificata la Dominance, fiind inlocuita cu o bucla cu buffer pe tub(lampa) cu posibilitate de comutare serial/paralel care a costat si ea in jur de 80-100€, dar diferenta fata de bucla cu care a venit din fabrica e uriasa. Deci in final a iesit la aprox 1500€ Head-ul e in stare perfecta cu exceptia unui mic ding care abia se vede. Ampul e in Oradea, dar trimit si prin curier. NU MA INTERESEAZA SCHIMBURI ! Contact 0744 760196 Nu scrieti PM. Intru foarte rar.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.