www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

crissonstrings

Newcomers
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

crissonstrings last won the day on March 9 2018

crissonstrings had the most liked content!

Profile Information

  • Location
    CLUJ-NAPOCA

Recent Profile Visitors

6205 profile views

crissonstrings's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator Rare
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

18

Reputation

  1. Vand pedala de delay + reverb Earthquaker Devices Avalanche Run V1. Are tap tempo, trails si posibilitatea de a conecta la ea pedala de expresie pentru a controla o varietate de parametri. Pret: 950 lei NU ma intereseaza schimburi de nici un fel. Produsul este in stare perfecta atat estetic cat si functional. Se poate preda in Cluj-Napoca sau trimite in tara pe cheltuiala cumparatorului.
  2. Vand compresor Mad Professor Forest Green. Prezinta mici urme estetice, dar este in stare perfecta de functionare. Pret: 600 lei. NU ma intereseaza schimburi de nici un fel. Produsul se poate preda in Cluj-Napoca sau trimite oriunde in tara pe cheltuiala cumparatorului.
  3. Au mai ramas valabile doar footswitch-ul si pedala de overdrive Friedman BE-OD. Restul s-au dat.
  4. Vand interfata audio Native Instruments, modelul Komplete Audio 6 MK1. A fost folosita exclusiv in casa, stare perfecta de functionare. Se poate preda in Cluj-Napoca sau trimite in tara prin curier (cumparatorul achita transportul/comisionul de ramburs). Pret: 500 lei.
  5. Vand amplificator de chitara Orange Crush 20 in stare perfecta, ca nou, cumparat din magazin in octombrie (e inca in garantie). Pret: 500 lei Prefer cu predare in Cluj-Napoca, dar trimit si in tara prin curier.
  6. Se vand urmatoarele de pe un pedalboard: - pedala de spring reverb Catalinbread Topanga (https://www.thomann.de/ro/catalinbread_topanga.htm) . Pretul meu: 700 lei - pedala overdrive/distors Friedman BE-OD (https://www.thomann.de/ro/friedman_amplification_be_od.htm). Pretul meu: 800 lei - tuner TC Electronic Polytune 2 (se poate alimenta o alta pedala de la el). Pretul meu: 250 lei - pedala de boost TC Electronic Spark Mini Booster (cumparat relativ recent, e inca in garantie): https://www.thomann.de/ro/tc_electronic_spark_mini_booster.htm . Pretul meu: 200 lei - alimentator Harley Benton Powerplant Junior cu 5 iesiri izolate (9V, 120 mA fiecare). Pretul meu: 100 lei - footswitch Buzz Electronic Switcher (custom made in UK) cu 10 comutatoare programabile. Fiecare dintre cele 10 comutatoare se poate programa sa functioneze ca preset sau stomp. Dimensiuni: Lungime: 34 cm, Latime: 12.5 cm, Inaltime: 5,6 cm. Pretul meu: 800 lei Toate produsele sunt in perfecta stare de functionare. Produsele se pot vedea/preda in Cluj-Napoca sau trimite in tara, dar cumparatorul achita transportul/comisionul de ramburs. Mai vand si seturi de cabluri patch. Aici le puteti vedea:
  7. Vand set de 10 cabluri patch flat, lungime de 58 cm, marca EBS PG-58 Flat Gold. Sunt luate de pe Thomann si sunt ca noi, stare perfecta de functionare. Nu le dau decat la set, adica toate 10 sau minim jumatate din ele (adica 5 bucati). NU le vand la bucata. Pret pentru tot setul de 10 cabluri: 300 lei. Pretul pentru 5 cabluri: 180 lei. https://www.thomann.de/ro/ebs_pg_58_flat_patch_cable_gold.htm Mai vand si 8 cabluri patch Cordial, lungime de 30 cm. Se dau doar la setul intreg de 8. Pret: 100 lei. Luate tot de pe Thomann: https://www.thomann.de/ro/cordial_cfi_03_rr.htm Se pot ridica din Cluj-Napoca sau trimite in tara si cumparatorul plateste transportul + comisionul de ramburs.
  8. Au mai ramas doar footswitch-ul si pedala de reverb Catalinbread la vanzare, restul s-au dat. Up!
  9. S-a dat si Micro Q-Tron-ul (autowah-ul). Mai sunt valabile: Reverb-ul Topanga de la Catalinbread, Noise Gate-ul Silencer de la Electro-Harmonix si Switcher-ul cu 10 comutatoare de la Buzz Electronics.
  10. Vand urmatoarele bunatati 🤩: - efect DIGITECH Whammy 5. Pret: 650 RON - Catalinbread Topanga Reverb. Pret: 750 RON - Electro-Harmonix Micro Q-tron Envelope Filter. Pret: 280 RON - Electro-Harmonix Silencer (Noise Gate). Pret: 250 RON - Buzz Electronic Switcher (custom made in UK) cu 10 comutatoare programabile. Fiecare dintre cele 10 comutatoare se poate programa sa functioneze ca preset sau stomp. Pret: 850 RON Toate produsele sunt in stare perfecta de functionare, au doar mici urme estetice de uzura. Au fost folosite doar in casa si studio/sala de repetitii. Pedalele se pot vedea/proba in Cluj-Napoca sau trimite in tara pe cheltuiala cumparatorului. Merci!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.